Duktig helt i onödan.

Isch. Godmorgon.
Jag var såå duktig igår! När jag är ledig brukar jag oftast sitta uppe in i det sista innan jag går och lägger mig, bara för att njuta av ledigheten och kunna göra vad jag vill. Men så igårkväll kollade jag på ett avsnitt 24 och sen två avsnitt Desperate. Då var det ett avsnitt kvar på säsong 1 och då måste man ju även se första avsnittet på säsong två om man tittar på det sista av säsong 1, klockan var då halv 12. Så jag tog mitt förnuft till fånga och gick och la mig!

Låg och läste en stund. Böckerna är så bra nu så jag kan oftast inte slita mig. Men så började jag nicka till när jag hade läst typ en halvtimma, så jag släckte och la mig och sova. Och vad då tror ni? 06.12 så får jag sms! Hatar när folk skickar sms på morgonen. Men jag kollade bara vad klockan var, vände på mig och försökte somna om. Det gick inte så jättebra, det är inte riktigt min grej att somna om, men jag lyckades. Men klockan 7 då var det någon i trappen som HAMRADE! Klockan SJU på morgonen. Ouf. Det var inte alls meningen att jag skulle få sova :( Låg och vred och vände mig, halvsov fram till 0.15, sen gav jag upp och nu är jag vaken.

Kollade vad sms:et handlade om. Och då var det mamma som frågade om jag var vaken. Jobbigt.

Nu måste jag bestämma mig för hur jag ska planera den här dagen allra bäst. Jag MÅSTE verkligen städa. Och jag tänkte att jag skulle, sen när jag sätter igång, börja med att gå ut med lite sopor. För sopor finns det massor av! Det som är här är att egentligen är det inte så stökigt i sig. Men jag har inte orkat gå ut med soporna på länge, och disken måste skötas, sen är det att samla in alla tomflaskor och lägga in dom i pantskåpet, sen torka av lite ytor och slänga lite grejjer. Sen är det klart. Borde inte ta så lång tid. Är nog disken som tar längst tid tror jag.

Det är dessutom dags att börja få vinglasen diskade, eftersom Madelen ska ha dom nästa vecka. Suck och stön. 4 vinglas per diskmaskin och hon skulle ha typ 13-14 glas. Har diskat 4 än så länge, men måste kolla hur rena dom är nu eftersom dom står i köket och där är ju katterna konstant, så de är säkert fulla i katthår :P HAH!

Vid 5 sen kommer pappa och hämtar mig, så ska vi åka och tanka min bensindunk, börjar bli fattigt med bensin i moppen nu. Hade en slatt kvar sen förra gången jag tankade så var tvungen att gå ner o ha i den för att inte få soppatorsk. Ska bli skönt att få full tank igen. Innan pappa kommer så ska jag ha hunnit städa och även baka. Sen ska vi snabba oss med tankningen för sen kommer Sonja förbi en stund. Hon ska lämna tillbaka Wii innan hon ska på dansen, så skulle vi ta en fika :)

Tror jag faktiskt ska göra maränger idag, det är så gott med hemmagjorda! Och det är alltid så svårt att veta vad man ska göra med äggulorna sen då, men när jag var yngre så gjorde jag alltid maränger av äggula då, men hittade inte receptet på det. Men Carro hjälpte mig igår och hittade det på internet, coolt! Så nu behöver jag inte slösa på äggulan! :) Och maränger på äggula är faktiskt riktigt gott :)

Aja, det får räcka för nu. Ska se hur jag ska lägga upp dagen.

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0