Lägenhetsvisning!

Börjar få en upprymd känsla i magen, en stor förväntan och längtan. Trodde inte jag skulle känna såhär. Trodde mer att jag skulle känna att det var jobbigt och som ett måste. Men nu känns det annorlunda, nu när jag verkligen tagit tag i det. Nu vill jag kunna flytta på en gång! Allt kommer bli så jävla underbart, hoppas jag, men jag tror faktiskt det. Ooooh! Ska på visning imorgon kl. 16.00,  två lägenheter ska jag kika på, tror jag redan vet vilken som är mest intressant, men sen hänger det ju på hur dom ser ut. Bara det ordnar sig med fastighetsbolaget med inflyttning och grej så blir nog det här asbra. :)

Ringde och bokade visning imorse, sen ringde jag jobbet och fixade så jag fick börja 8 imorgon, på så sätt missar jag inte lika mycket av jobbet. Behöver gå senast 15.40, och då missar jag som tur är bara en timma. Och jag tror faktiskt dom tycker det är asbra att jag flyttar dit, så slipper dom mitt krångel hela tiden hihi, vad allt underlättar! :D

Ska verkligen ta mig tid och kolla och känna av om jag kommer trivas, för nu flyttar jag och sen tänker jag fan inte flytta på bra länge. Nu är jag trött på detta flyttande! Satan. Har inte ens bott i den här lägenheten ett år, så ska jag redan flytta, och jag hatar att flytta!

Pappa kommer runt 17 och hämtar upp mig i Karlskoga, så ska vi åka och handla det jag glömde och handla senast vi var iväg, för att jag glömde inköpslistan hemma, som vanligt ^^ Pappa har lagt in ett önskemål om att jag ska ta en lägenhet på nedre botten, han orkar inte gå i trapporna med alla saker, men som det är just nu känns det som att jag är mer intresserad av den som är på 3e våningen, urk, jag hatar också trappor :P

Aja, efter allt med lägenheten var färdigfixat så åt jag frukost, kollade på förhäxad. Sen kilade jag ner till tvättstugan för att se vilken tid jag bokat, självklart hade jag bokat 11-15, så det var bara att gå upp och fixa iordning tvätten och gå ner och stoppa in. När jag kom ner hade den som tvättade innan mig kilat fast något i dörren för hon hade inte tvättat klart. Och jag plockade så klart bort det, stoppade in mitt och tänkte gå. Har dom inte tvättat klart och lämnar tvättstugan då får dom allt vänta tills jag kommer tillbaka. Men hon kom precis när jag tänkte lämna tvättstugan. Sa åt henne att hon fick ta med sina saker, hon fick inte vänta kvar, men vi kom överens om att hon fick ha det kvar i tumlaren tills jag kommer tillbaka nästa gång.

Inte att jag lämnar någon kvar, på min tvättid, med mina saker. Nej nej. Aldrig. Spelar ingen roll om dom blir sura. Man klarar sig med 4 timmars tvättid. Sådeså. När jag kom för att hänga kläderna så visade det sig att ena maskinen var trasig, suck, det centrifugerade inte. Men stoppade in allt i en annan maskin och körde bara centrifug, så det ordnade sig.

Förutom tvättandet har jag stått och bakat massa rulltårtor idag. Har varit sugen på det länge. Så det blev sammanlagt 5 rulltårtor som jag delat på hälften till 9 små rulltårtor. Ja, man får det till 10 om man delar dom på hälften, men jag mitt klant tappade ena i golvet, och trodde ingen ville äta av den då, så jag slängde den! Det blev iaf tre olika smaker, jordgubb, hallon och blåbär :) 

Blev precis klar med den sista, så nu tänkte jag belöna mig själv med lite förhäxad, så ska jag laga mat sen och sen sova. Upp 04.15 imorgon. :)

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0