Jag längtar!

Riktigt riktigt irriterande! Körde nyss pokerturnering, enda anledningen till att jag ens är vaken vid den här tiden, men det var typ 1300 spelare från början, och jag åkte ut på 20e plats :( De tio som var kvar i slutet hade vunnit pengar! Tänk er, 10 platser kvar bara! Suck. Det handlar om att ha tur, o den räckte inte idag. Snyft!

Jag har iaf haft en riktigt trevlig söndag. Pappa kom ju och hämta mig tidigare än förväntat, sisådär två timmar för tidigt. Vi åkte ut till Jysk vid Marieberg då som jag ville, hittade några handdukar och även påslakan-set, dyrt blev det, men det var behövligt. Efter det tog vi godisaffären som ligger där nästan bredvid, det jag i huvudsak var ute efter var hallon-lakrits-kola, tänkte att om det ska finnas någonstans så är det där! Och det fanns! Köpte en stor påse hihi!

Sen åkte vi till Maxi också som jag önskade ;) Köpte bakad potatis, kycklingröra, paprika, gurka, ruccolasallad, källarfranska och lite annat smått och gott. Sen åkte vi hemåt, pappa fick mig att bära in allt själv, superwoman kände jag mig som, med 2 mil längre armar när jag väl kom hem, pust pust! När jag kom hem gjorde jag efterrätten inför imorgon, cheezecake, det ska bli sååå gott! MMMM! Jag längtar verkligen!

Såg ett Andromeda, sen kom Marcus och hämtade mig, så åkte vi till McDonalds/Subway och köpte ta-med-mat, åkte till honom och såg film. Det var ju skräckafton var det tänkt. Jag blir aldrig skraj för skräckfilmer *peppar peppar*, men filmerna är oftast bra och det är kul och kolla med någon som faktiskt blir skraj! HAHAHAH! Vad kul jag hade åt Marcus i slutet av filmen. Förresten så hette filmen Quarantine, den var helt ok bra :) Efter det såg vi på en usel film, V som Vendetta tror jag den heter? Aah, den var iaf asdålig. Jag satt och väntade hela filmen på att de skulle ta av honom masken, så frågade jag Marcus när det var bara en liten stund kvar och så säger han att det kommer de inte göra! Suuug! Det var det enda som fick mig att vilja fortsätta se, så kommer det inte ens hända. Urk, den rekommenderar jag inte!

Mitt i filmen kom iaf Tezzi hem, så när filmen var slut småpratade vi i typ en timma, sen körde Marcus mig hem. Sedan dess har jag suttit här och spelat poker. Tänkte jag skulle sova nu. Ska vara hos optikern klockan 14, sen gå en snabbis på stan och efter det åka hem och förbereda inför julfirande/kalasande/middag etc etc. Marcus och Tezzi kommer vid 19 :) Ska bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0