Dåligt samvete!

Nu önskar jag att jag sov någon timma till. Varför ska det vara så svårt och räkna ut hur lång tid saker tar? Gick upp tidigare idag för att diska och dona lite i köket, innan Idol-repriserna börjar. Så är jag redan klar, och Idol börjar inte förrän om 1,5 timma. Lyckat!

Men annars har det varit en bra helg. Det blev lite ändrat än vad som var sagt från början. I fredags fick jag kompa, så var hemma redan vid 21 på kvällen. Skönt. Kollade på Navy CIS hela kvällen! Snart klar med säsong 1, wiho! Hade bestämt med Sonja och Helene att vi skulle åka till Marieberg vid 13 på lördagen, men efter olika omständigheter så blev det inställt. Försökte få tag på någon annan med bil som kunde åka ändå, det är ju dags för nya skor, kallt med ballerinaskor! Till en början gick inget alls som jag ville. Helene och jag bestämde iaf att vi fick skjuta på resan så bestämde med pappa att han skulle komma hit och handla med mig redan på lördagen.

Han skulle komma vid 18, så jag kollade Wipeout på TV och lite mer Navy CIS, men så messa Sonja att hon var hemma och att vi kunde åka ändå, och här kommer mitt dåliga samvete in, för då var ju klockan redan 15 och söta Helene redan hemma i Kristinehamn efter jobbet, suck! Så förlåt Helene för att vi åkte utan dig! Lovar att åka med dig också! :)

Ringde pappa och ställde in då jag storhandlade med Sonja istället. På Skopunkten köpte jag 3 par skor, två par låga stövlar och ett par lite högre. Sen drog vi över till Marieberg Galleria, som det så fint heter nu för tiden. Jag köpte en mobilladdare på Kjell & Company, min bror hade sagt att det finns Clas Ohlson, men hittade det ingenstans? Hittade bara det här look-a-like Kjell & Company, dom hade iaf min laddare!

Sen drog vi in på Cubus och ursch vad dyrt det blev, över 800:- och det var inte ens mycket saker! :( Köpte iaf två Palestinasjalar, en vit med silverglitter och en rosa-vit hihi, köpte lite trosor och en tunika! Sen gick vi in på HM eftersom jag hade 250:- i rabattcheck där då jag blev GULD-kund detta år ^^ Orkade inte kolla på kläder, så jag tog Make-upavdelningen istället, Mascara, Ögonskugga, vit Eyeliner och ni ska bara veta vad Sonja fick mig att köpa, NAGELLACK! Det har inte jag haft på flera ååår! Så, nu måste jag ju prompt börja använda det enligt Sonja då.

Men då behöver jag ett råd, jag som inte kan. Idag ska jag baka, imorgon bitti ska jag duscha. Måste jag vänta med att sätta på nackellack tills imorgon bitti efter att jag duschat?!

Efter alla denna sko- och klädshopping åkte vi iaf till Willys och storhandlade. Vad jobbigt det var! Underskattar verkligen det pappa gör för mig när vi är o handlar, han kör vagnen och packar varorna. Usch för att göra det själva. Vi var helt slut efteråt efter att ha kört runt på en varsin fullproppad vagn och packat alla varor. Uuuh! Efter Willys begav vi oss iaf tillbaka till Karlskoga, stannade på Kinarestaurang och köpte med mat, sen åkte vi till Sonja och bar upp hennes inköpta saker. Vi stannade där och åt, kollade på Superstars, sen körde vi hem med mina saker.

Efter det var det grymt skönt att sätta sig i soffan och göra ingenting! Det blev Navy CIS hela kvällen igår igen. Och får väl dra ett avsnitt av det nu med i väntan på Idol. Efter det ska jag baka och förhoppningsvis få besök. :)

Nu är det bara ett besök hos frisören, en färgning av håret samt en trip till GinaTricot som saknas den här månaden!

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Mads

Nu vet jag inte när du målade naglarna.. men det smartaste hade varit att göra det så sent som möjligt:)

Det beror även på vilket märke på nagellacket du köpte ;P

2009-09-27 @ 19:16:47
Postat av: Anonym

Låt mig fixa dina naglar...Lovar att inte göra dig besviken:)

psssss du handlar ej mer!!!!:)) Kram //Sonja

2009-09-27 @ 23:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0