Senaste nytt?

Vad har hänt sedan senast? Bra fråga! Det är ju ett tag sedan jag skrev ordentligt. Även om jag säger att jag ska bli bättre så blir jag nog inte det, så ingen idé och lova något. Ne. Men iaf. I fredags kom pappa och Madelen hit direkt efter att pappa slutade jobbet vid 16.30 typ.

Pappa satte upp mina nya lampor i hallen! SÅÅÅ Jävla snyggt blev det. Jag är hur nöjd som helst.


Dom är liksom lite egna, så det blir ju unikt för mitt hem. Inte många man kommer hälsa på som har just dom här lamporna inte. Visst, dom hänger så långt ner så man går in i dom. Men tror det är en vanesak! Man kommer lära sig att per automatik att gå runt dom :)

När lamporna var uppsatta så käkade vi tacos. Alltså hur gott är det inte med Tacos? Det är helt sjukt egentligen. Vi stoppa oss proppmätta och sedan satte vi igång och monterade säng. Jag älskar IKEAs möbler på det sättet att dom är så lätta :P Man får med sig de verktyg man behöver, förutom skruvmejsel som är ganska logiskt, de flesta har ju en sådan hemma :) Tog inte alls lång tid att montera ihop allting, det gick smidigt!


Såhär blev slutresultatet! Sängen är även skön att sova i. Så jag är helt klart nöjd. Det får vara värt pengarna, dom har bra avbetalningsmöjligheter på IKEA också, så det går bra det här :)

Vi hade först tänkt vi skulle spela lite wii, men jag hade ont i huvet så kände inte riktigt för det utan vi satte oss i köket och spelade plump istället! Åt chips med dip och massa godis! :) Vi hade en allmänt lugn kväll, vi spelade wii framåt kvällen när huvudvärken börjat släppa. Tåls att nämna att jag hade ont i huvet hela förra veckan av antibiotikan, 20 minuter efter jag tagit den så fick jag ont i huvet och den var kvar hela dagarna. Så det är skönt, första dagen idag som jag har ont i huvet sen jag sluta med pillrena.

På lördagen så åt vi frukost ihop, lastade in min gamla säng och mopeden i bilen pappa lånat från sin jobb. Pappa skjutsade mig sen till jobbet och så drog dom hem. Jobbade lördag och söndag, gick helt ok faktiskt. Sen har jag jobbat som vanligt. Var ledig igår vilket var grymt skönt!

Hade en väldigt produktiv dag igår kände jag. Vaknade redan vid 8 vilket inte är så kul när man är ledig, men går man och lägger sig vid 23 så finns inte mycket annat att vänta än att man vaknar tidigt :) Kollade på ett avsnitt till frukost sen diskade och städade jag.

Bakade nougat- och pistaschsnittar samt After Eight-kladdkaka! Bilder:



Sen framåt 4 kom Mia hit! Så myyys! Har inte träffat henne på evigheter. Det är en vän jag träffat genom jobbet. Dessvärre är hon sjukskriven stackarn så vi har inte setts så mycket på senaste så det var extra kul att hon kom förbi igår :) Vi tog oss en fika och satt bara och prata allmänt! Får bli fler gånger! :)

Efter att hon gått så stoppade jag in en stinas kyckling i ugnen och skulle se lite serier och dona lite men njae blev inte så mycket av det gjort :P

Först ringde min bror och ville prata lite allmänt samt diskutera planer inför 50-årsfest för mamma som ska vara i mitten av april. Vi pratade ett tag, sen ringde jag upp Madde för att prata lite mer för att min bror inte visste exakt allt. Fick avbryta samtalet med Madde mitt i för att Erica ringde. Hon och jag satt och prata ett bra tag, saknar min Erica! Sen fick hon samtal så hon kunde inte prata längre. Då hade det gått typ 1,5 timma sedan jag stoppade in kycklingen och den ska ju vara inne bara en timma :P Men aja! Tog ur den och rensade allt kött och gjorde en kycklinggryta med chaminjoner, ananas och bambuskott till det kokade jag nudlar. Gott blev! Åt en tallrik till ett avsnitt Ghost Whisperer!

Sen var det sängen som gällde. Upp i morse, göra sig iordning för jobbet. Arbetsdagen har varit lugnt, nästan för lugn. Fick dessvärre avslag på min ledighetsansökan, men kämpar på för att ordna det där. Ledig måste jag ju vara! Så äre bara! :)

Sen fick jag skjuts hem, så jag missade bara 5 minuter av matchen! WOW! Spännande är det. Får väl se om dom klarar det här på förlängningen nu. Det börjar snart. Har hunnit skriva ganska mycket på pausvilan, trodde inte det :P Har bara lite bilder på katterna kvar att ladda upp nu!


På IKEA köpte jag en sån smidig klädhängare man kan hänga på dörren. Annars brukar jag bara slänga över kläderna uppe på dörren och det lite osmidigt när man ska ha tröjan som är underst. Men resultatet av klädhängaren är detta, Tequila skitungen klättrar upp på kläderna!

Har nya namn för mina katter och det är Tequila som är skitungen då, Kolan är knäppo och Passoa är Gnällo. Så, inte alltid jag är så stort fan av mina katter och då får dom heta såhär istället!

Men aja. Nu är jag heeeeeeelt upp i varv. VI VANN MATCHEN! WOOOOOH! Så snyggt så snyggt! :D
Men nu måste jag sova. Har ont i huvudet fortfarande och hockey är inte precis bra medicin för det.
Så ha det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Missade ju kolla in sängen ordentligt, men va fint det blev gumman! =) Gillade iaf dina lampor skarpt!! Inte Johns grej, men måste övertala honom att få köpa EN sån iaf, hehe..

Tack för en härlig stund igår och det MÅSTE ske fler ggr och framför allt oftare!! Kram på dig!

2010-03-18 @ 22:07:05
Postat av: Mia

Haha, men du förstog nog att kommentaren kom från mig....

2010-03-18 @ 22:08:57
Postat av: Sandra

Hehe vi har t.o.m likadana sängkläder ;) Tufft :) Hoppas huvudvärken blir bättre snart, det är inge roligt med sånt :S

2010-03-19 @ 00:08:19
URL: http://puris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0