Bättre humör och fler tomma hyllor!

Det är mindre än 4 timmar sen jag skrev senast, ett av de mest depressiva (stavas det så? heter det så?) bloggar som jag skrivit, men jag behövde skriva av mig. Och jag behövde prata av mig, ringde pappa och vi pratade i nästan en timma, efter det mådde jag iaf bättre. Vilket kändes skönt. 

Så nu är jag på bättre humör, har till och med orkat packa lite mer så nu är det tomt lite överallt.
Idag har jag hunnit packa ner det mesta av porslinet och de flesta glasen, har även packat ner dvd, högtalaren och lite sånt där stuff. Alla böcker är nerpackade så ni vet det, inga mer låneböcker på ett tag nu ;) 
Pappa kommer förbi efter jobbet den dagen jag är ledig nästa vecka, vi har inte bestämt vilken dag eftersom jag inte vet vilken dag jag är ledig, har lite dålig koll på mitt schema hah! Men det ordnar sig alltid. Då är planen att montera ner hyllor och skriva isär det som behöver skruvas isär, samt packa ner endel grejjer. 

Jag börjar se ljuset på andra sidan, det kanske finns en chans att hinna ändå. Det underlättar extremt mycket att pappa har hittat en som ville göra heeela flyttstädningen (förutom avlopp, toalett och spis) för endast 500:-! Tänk er den! Wihoo! Avlopp, toalett och spis är peace of cake för att slippa resten. Att jag slipper allt det, gör att jag kommer kunna packa upp och göra iordning den nya lägenheten mycket fortare och känna mig hemma! 

Nu kom det precis in en sån där äcklig nattfjäril, ooooh! Måste elektricifiera den! Jag och racket ska ut på jakt!

Men iaf. Ska snart sova. Ny arbetsdag imorgon.
Tack Angelica för din kommentar!

Ha det!

Tvivel.

Gör jag rätt? Eller gör jag fel? 
Har en dag av tvivel, eller en kväll kanske man ska säga. Hela dagen har jag inte gjort någonting, inte tänkt, inte ansträngt mig alls för att hinna, nada. Kanske har det byggt upp mitt tvivel. Just nu spelar det egentligen ingen roll vad jag tycker och tänker, det är så här det blir. Men jag hade tänkt att allt skulle bli så underbart, jag hade inbillat mig det. Men jag börjar tro att det kanske inte blir det. Inte allt. Mycket blir, men inte allt. 

Det kanske inte har med flytten att göra, det kanske är något annat? Har jag förändrats? Eller något? Eller inbillning det också? Jag vet inte. Jag känner något iaf och just nu är allt bara allmänt jobbigt.

Har lite bilder som kommer upp på bloggen framöver. Framförallt bilder från när jag var i parken i söndags med Carro och Nathalie. Det var en mysig dag, önskar det fanns fler sådana dagar. Vi var där och såg EMD. De var väl bra, men det var bara kul att komma ut lite.

Får bli en annan dag. Idag är jag inte på humör.
Kanske ska fortsätta packa lite, lite har jag fått gjort idag iaf. Inte mycket. Men lite. 
Ingen kan komma hem till mig och räkna med att få något serverat i glas eller på tallrikar iaf. Nu är det pappers som gäller.



Packa är tråkigt!

Ännu en ny dag och en, för en gångs skull, ledig helg. Behövs ju nu när det är dags att börja packa. Men man inser snabbt hur tråkigt det är. Speciellt när man är själv. Man slår in lite saker i papper, lägger ner i kartong, skäller på katterna för att dom håller på med kartongerna, fortsätter packa in saker i papper. Samma visa, all over! Känns som att det var igår jag gjorde det här senast. Nu får jag ge mig, ingen mer flytt på länge efter den här! USCH! 

Ser ut som att det är någon annan som flyttar in/ut ur trappen precis nu. Får väl kika lite vad det är som händer ^^ 

Hade tänkte att jag skulle sova ut idag, bara sova och bli utvilad, men det går ju inte riktigt som man tänkt sig. 6 timmar har jag sovit inatt, men slapp vakna av klockan iaf, och det är huvudsaken :) 

Det senaste som hänt är att mopeden vägrade starta häromdagen när jag skulle till jobbet, den bara står och tuggar. Förhoppningsvis börjar den leva igen när vi byter tändstift idag, annars vetefan hur jag ska göra i veckan. Det är ju så typiskt att den lägger av nu, när jag ska jobba kväll en hel vecka och inte kommer hela vägen hem utan moppen. Suck. Aja. Håll tummarna!

Ska på kräftskiva sen! WIIH Vad gott! :D:D

Bor i Karlskoga from 090915!!!

Igår var en konstig dag. Gick upp tidigare för att hinna upp på stan och säga upp min lägenhet. Tog bussen upp, sa upp lägenheten till 091130 - eftersom jag hade uppsägningstid, men skrev att man kunde flytta in tidigare om man ville, tidigast 15/9 bara jag fick reda på det i tid. Allt klart. Gick till bussen för att åka till jobbet. Fick vänta 30 minuter så klart, eftersom det gick så fort hos Öbo.

Väl på jobbet så är det ju goda nyheter att den är uppsagd så att jag flyttar dit snart hihi. Men så fick jag reda på att den jag skulle åka med hem var ledig igår, suuug! Han måste ha varit väldigt förvirrad då han lovade mig i tisdags att jag kunde åka med hem, så jobbade han inte ens! Men Linda var gó som vanligt och fixade skjuts hem åt mig ändå, snällast! Så då kunde jag lugna mig med det, för annars hade jag inte kommit hem.

Sen vi lunch så hade jag ett missat samtal, med ett meddelande på IQ-svar, ringde upp och lyssnade av det. Då var det hon jag var hos på Öbo som ringde och meddelade att de hade sagt upp lägenheten till 090915 och jag ska vara urstädad och klar då, huh?! Var tvungen och ringa upp direkt och kolla. Och visst var det så, dom hade skippat uppsägningstiden på min lägenhet, säkert för att de saknar lägenheter till alla studenter. Så nu är det bara att börja packa. Packa och packa och packa. Det är mycket att göra och jag känner mig helt plötsligt VÄLDIGT stressad! Pappa kommer hit imorgon med kartonger. 

Samtidigt är ju det här bra. Jag vill dit så fort som möjligt, men jag vill gärna hänga med i svängarna också!
Nu ska jag ringa dom här i Karlskoga och säga att jag kan ta lägenheten redan i september! Wihoo!

Ha det!

En vändpunkt i livet, ett steg åt rätt riktning!

Hade tänkt gå och lägga mig nu, eller för ett tag sen. Men fastnade framför ett spel på king.com, men så tänkte jag att det finns vissa höjdpunkter i livet som man faktiskt på ett sätt måste skriva om i sin blogg. Och idag har varit en sådan dag med en höjdpunkt, en vändpunkt, ett steg i rätt riktning till ett underbart liv. Idag var jag och kollade på två stycken lägenheter i Karlskoga, i samma område, Skogsrundan. Och jag bestämde mig för ena och den är min! YES! Kontraktet kommer i veckan och inflyttningsdatum är 2009-11-20, men jag ska förhoppningsvis ha tur så att någon vill hyra min lägenhet tidigare så att jag kommer ur snarast möjligt. 

Planlösningen på den nya lägenheten.

Det är ju höst snart, skolorna börjar om ca 2 veckor och i tidningen står det att extremt många studenter har inte fått tag i lägenhet ännu så dom har blivit akutintagna på vandrarhem runt om i stan. Det bådar gott för en som mig, som vill ha iväg min lägenhet snabbt, men förstå mig rätt, inte fööör fort! Jag måste ju hinna ur lägenheten också hihi!

Men idag har helt klart varit en bra dag. Pappa kom och hämta mig efter visningen så åkte vi till Örebro. Han bjöd på McDonalds då han hade en middag att bjuda igen och han sålde sin bil igår, så han kände sig väl rik ;) Sen åkte vi till Willys. Jag inhandlade MASSOR av gott, som jag aldrig haft hemma förut. Jag ska göra massa god mat. Jag har asiatisk vecka den här veckan. Så idag har jag gjort en fläskfilégryta med morötter, bambuskott, vattenkastanjer, champinjoner och ananas. Ska bli spännande och se hur det smakar imorgon, men det såg jävulskt gott ut! :D 

På torsdag är det dags att laga mat igen, då blir det nog nån kycklingrätt med sambal oelek och chili eller något sådant. Något ska jag komma på! Har ju en receptbok med bara sånna där recept, så de så! :D hihihih

Jag är så glad idag. Länge sen jag kände mig såhär upprymd. Det här kommer bli så bra, jag känner det ända ner till tårna. Ooooh vad jag lääängtar, massa mycket!

Men nu, sova!

Ha det!

Lägenhetsvisning!

Börjar få en upprymd känsla i magen, en stor förväntan och längtan. Trodde inte jag skulle känna såhär. Trodde mer att jag skulle känna att det var jobbigt och som ett måste. Men nu känns det annorlunda, nu när jag verkligen tagit tag i det. Nu vill jag kunna flytta på en gång! Allt kommer bli så jävla underbart, hoppas jag, men jag tror faktiskt det. Ooooh! Ska på visning imorgon kl. 16.00,  två lägenheter ska jag kika på, tror jag redan vet vilken som är mest intressant, men sen hänger det ju på hur dom ser ut. Bara det ordnar sig med fastighetsbolaget med inflyttning och grej så blir nog det här asbra. :)

Ringde och bokade visning imorse, sen ringde jag jobbet och fixade så jag fick börja 8 imorgon, på så sätt missar jag inte lika mycket av jobbet. Behöver gå senast 15.40, och då missar jag som tur är bara en timma. Och jag tror faktiskt dom tycker det är asbra att jag flyttar dit, så slipper dom mitt krångel hela tiden hihi, vad allt underlättar! :D

Ska verkligen ta mig tid och kolla och känna av om jag kommer trivas, för nu flyttar jag och sen tänker jag fan inte flytta på bra länge. Nu är jag trött på detta flyttande! Satan. Har inte ens bott i den här lägenheten ett år, så ska jag redan flytta, och jag hatar att flytta!

Pappa kommer runt 17 och hämtar upp mig i Karlskoga, så ska vi åka och handla det jag glömde och handla senast vi var iväg, för att jag glömde inköpslistan hemma, som vanligt ^^ Pappa har lagt in ett önskemål om att jag ska ta en lägenhet på nedre botten, han orkar inte gå i trapporna med alla saker, men som det är just nu känns det som att jag är mer intresserad av den som är på 3e våningen, urk, jag hatar också trappor :P

Aja, efter allt med lägenheten var färdigfixat så åt jag frukost, kollade på förhäxad. Sen kilade jag ner till tvättstugan för att se vilken tid jag bokat, självklart hade jag bokat 11-15, så det var bara att gå upp och fixa iordning tvätten och gå ner och stoppa in. När jag kom ner hade den som tvättade innan mig kilat fast något i dörren för hon hade inte tvättat klart. Och jag plockade så klart bort det, stoppade in mitt och tänkte gå. Har dom inte tvättat klart och lämnar tvättstugan då får dom allt vänta tills jag kommer tillbaka. Men hon kom precis när jag tänkte lämna tvättstugan. Sa åt henne att hon fick ta med sina saker, hon fick inte vänta kvar, men vi kom överens om att hon fick ha det kvar i tumlaren tills jag kommer tillbaka nästa gång.

Inte att jag lämnar någon kvar, på min tvättid, med mina saker. Nej nej. Aldrig. Spelar ingen roll om dom blir sura. Man klarar sig med 4 timmars tvättid. Sådeså. När jag kom för att hänga kläderna så visade det sig att ena maskinen var trasig, suck, det centrifugerade inte. Men stoppade in allt i en annan maskin och körde bara centrifug, så det ordnade sig.

Förutom tvättandet har jag stått och bakat massa rulltårtor idag. Har varit sugen på det länge. Så det blev sammanlagt 5 rulltårtor som jag delat på hälften till 9 små rulltårtor. Ja, man får det till 10 om man delar dom på hälften, men jag mitt klant tappade ena i golvet, och trodde ingen ville äta av den då, så jag slängde den! Det blev iaf tre olika smaker, jordgubb, hallon och blåbär :) 

Blev precis klar med den sista, så nu tänkte jag belöna mig själv med lite förhäxad, så ska jag laga mat sen och sen sova. Upp 04.15 imorgon. :)

Ha det!

Bilder från förr, nostalgi!

Det är kul att sitta och kolla på gamla bilder. Man ser mycket hur man förändras från varje mapp med bilder man har, om man kollar på de äldsta bilder man har till de bilder man har idag. Herregud tänker man, har jag sett ut så?!?!?!
Usch, fattar inte att jag gick utanför dörren förr i tiden. Det är så jag skäms, så jag tänkte ni skulle få skämmas med mig, jag ska bjuda på mig själv och lägga ut bilder från förr.. Haha. 

På fest i Norrköping, kan det ha varit 2003-2004?

Studentdagen, med andra ord 2004-06-04, urk!

Fest i min förr-förra lägenhet, vetefan när!

Samma år som bilden innan, enda jag vet!

Diddi, Sanne och jag på Vinön 2004.

På Frimis med Sandra och Jenny, tänka sig mig på krogen, det är svårt!

Sedär, där stod det till och med ett datum, jag 2006 då!

På fest hos SandyCandy, 2006 kan det nog vara det med. :)

Madelen, jag, Niklas och kusin Emma, i Norge, 2007 tror jag!

Var inne i en väldigt rosa period en gång i tiden, där ALLT skulle vara rosa från topp till tå! Nästan. ;)


Avslutar med denna bild, som är hur jag ser ut idag. Och det märks ju, massa skillnad!
Aah fyfan!

Ledig fredag!

Fyfan för lediga dagar egentligen. För på lediga dagar måste man göra sånna saker hemma som man måste göra, men som man inte vill göra, som är äckliga. Uuuh. Jag har precis rensat avloppet i badrummet och rensat handfatsrören eller vafan man kallar det för, avlopp det med kanske? :P Men nu är det iaf gjort för ett tag framöver. Pust o stön.

Imorse gick jag upp precis innan klockan skulle ringa 08.15. Upp, satte på mig linserna, gav katterna mat och så ringde jag till Hyresbostäder i Karlskoga. Vill helst vända mig till ett större hyresbolag när jag hyr lägenhet, som Öbo där jag bor idag. Så ringde dit, för jag har varit medlem där sen september förra året och samlat poäng och kollat lägenheter. Men alla lägenheter har kort inflyttningsdatum och jag har ju tre kalendermånaders uppsägningstid på min befintliga lägenhet. Så jag ringde och frågade hur man gör då, för att slippa dubbelhyra.

Men så när jag ringde så förklarade hon att det datum som står på hemsidan är när man KAN få komma in om man vill, men att det inte är alltid så att man måste flytta in det datumet, så hon tyckte jag skulle söka lägenheter, gå på visning och då om jag är intresserad skulle vi diskutera om de kunde hålla lägenheten åt mig! :) Så jag har två visningar inbokade nästa vecka, ingen tid bestämd ännu, måste kolla med jobbet så jag får gå ifrån bara :D oooh! Tänk om allt ordnar sig? Det vore så underbart skönt.

Samtidigt som det skulle vara otroligt skönt och det bästa för mig så känns det oootroligt svårt. Lämna allt man har här, min kära systeryster, vännerna, den ingrodda vanan med att bo där jag bor. Allt här ser likadant ut, har bott i samma område sedan jag var 4 år och det känns som hemma för mig, att ta allt mitt pack till en annan lägenhet i samma område är inte alls svårt, men nu handlar det om att ta allt mitt pack till en annan stad, till andra lägenheter, som inte alls ser ut som jag är van vid. Men jag vet att det kommer bli  till det bättre. 

Kan åka till Örebro när jag är ledig och hälsa på alla. Min syster kan komma till mig. Vännerna kan komma till mig. Och framförallt kommer det bli lättare att få nya vänner, jag kommer kunna umgås med alla underbara människor på jobbet även på fritiden. Och det längtar jag verkligen till, för det är såå många underbara personer jag har lärt känna sen jag började på BBB för snart 1,5 år sedan. 

Mm, blandade känslor. Men jag vet iaf att de på jobbet ser fram emot att jag äntligen bestämt mig för att flytta, för som de har tjatat ;) hihi

När jag hade ringt mina samtal imorse så tog jag faktiskt moppen till Ica Ekershallen minsann, har velat göra det länge någon morgon när jag orkat, men har då aldrig orkat, och igår bestämde jag att om det inte regnade idag skulle jag åka oavsett, för jag ville ha Fitness Ciabatta! Minsann, väl där fanns det bara två kvar :( De skulle göra mer på eftermiddagen för de hade tagit slut imorse. Ska handla med pappa sen, så tänkte han skulle få köra förbi mig där lite snabbt också, förhoppningsvis finns det ju kvar av eftermiddagens bröd då :) 

Köpte ingredienser för att göra fajitaskryddad kycklingpastasallad, så tänkte göra det innan jag åker och handlar med pappa, så behöver jag inte tänka på att jag även ska hinna laga mat när jag kommer hem ikväll. Måste sova tidigt ikväll, börjar 8 imorgon, vilket betyder upp 04.15, vad jag längtar till att slippa gå upp så tidigt! :D

Ha det!

Bebiiis!

Idag var jag ledig, helt otroligt skönt. Gick och la mig relativt tidigt igår för att jag skulle försöka få lite sömn, så gick och la mig vid 23-tiden. Läste typ en timma och sen försökte jag somna, tog sitt tag, men somnade iaf till slut, vaknade vid 7! Usch nej, då vägrade jag gå upp på min lediga dag, så försökte somna om, kollade på klockan igen vid 8, nej nej, inte upp än, men jag gav upp strax före 9, då klev jag upp och gjorde frukost och såg på Förhäxad. 

Tog sitt tag att komma igång, men fick lite gjort iaf. Ringde ÖBO, kollade om man kan ångra en uppsägan på lägenheten utifall man inte hittar en i Karlskoga i lagom tid, men det kunde man inte, så nu hänger allt på turen. Ringde även min bovärd och bad honom fixa så att buskarna vid cykelförrådet klipps. Det är nämligen så att när man ska in och ut från cykelförrådet så är buskarna så vildvuxna att man måste tränga sig igenom dom och tänk er då när det har regnet eller framåt hösten även snöat så blir man dyngsur! Och det är äckligt med alla kryp, och självklart fixade han det! Han tyckte även det var en bra idé att klippa dom för att det kunde gömma sig någon bakom om dom är vildvuxna haha, det var ju snällt tänkt :P Aja!

Ringde även hyresbostäder i Karlskoga, men dom hade ju telefontider och självklart var det inte när jag ringde :( Lyckat! Satans otur, så får ringa dom på fredag istället. Hittar jag bara en lägenhet där jag inte får mer en en halv, eller i värsta fall en hel dubbelhyra så flyttar jag. Känner att jag måste. 

När samtalen var gjorda drog jag upp på stan, hade lite saker att inhandla. Köpte saltvattenspray, mascara, linsvätska, det var vad som stod på listan, men passade på att gå in på DinSko också, eftersom mina vita sommarskor gick sönder häromdagen, hittade ett par nya på rea, 199:-, helt ok. Så det fick bli dom. Stannade på HM:s babyavdelning och köpte lite babykläder och sen gick jag till Almstedts blommor och köpte en bukett med blommor med en svart vas.

Sen tog jag första bussen till Norr och hälsade på Emma med sin nyfödda bebis Stina :) Sååå söt! Hon föddes för två veckor och två dagar sedan och huuur söt som helst. Visserligen så sov hon mest, men några bilder med öppna ögon fick jag ;) Men glömde tyvärr kameran, så fick duga med mobilen :(

Den här sista är min favorit! :)


Nu ska jag krypa ner i sängen, dags att jobba imorgon igen, jobbar 10.05 - 18.50 både onsdag och torsdag, sen på fredag är jag ledig igen :) Hoppas det kommer en uppdatering då med, vi får se!


Nite!

Sömnproblem.

Jag önskar jag kunde få sova en evighet, men jag lyckas inte ens sova 5 timmar per natt. Det går bara inte.
Vet inte om det beror på värmen, eller någon oro, eller vad man ska skylla på, men somna, det går inte. 
Orkar inte göra något heller, det är iväg till jobbet, hem göra sig iordning för sängen sen ligga och läsa tills
det är dags att "sova", sen ligga och vrida och vända på sig tills klockan är helt klart för mycket och till slut in på
småtimmarna somna för att få sova väldigt många för några timmar. Usch. Vad göra? 

Sedan jag uppdaterade senast har det inte hänt mycket inte. I torsdags så var det dags för bakning igen.
Gjorde vaniljbullar, kanelbullar och snickerskaka. Det blev minsann 69 bullar hihi. Men ni ska bara veta att turen
inte helt och hållet var med mig. Bakade och hade stoppat in andra plåten med bullar i ugnen, efter typ 4 minuter
så dör ALLT, hela lägenheten släcks ner. PANIK! Fan visste inte vad jag skulle göra, tänkte att alla proppar hade
gått så gick runt och "släckte" allt, så att det inte skulle vara igång när jag stoppade i nya proppar. Och jo, när
jag ställde mig på en stol så jag nådde proppskåpet hade två proppar gått, så tog mina sista två proppar
och bytte, men fungerade det för det? NEJ! UUUUH! Panikringde pappa och frågade vad det kunde vara! 
Han sa att jag skulle ringa bovärden, men när jag pratade med honom så gick jag ut på balkongen och lyssnade,
grannen under brukar alltid ha radion igång, och hon hade haft det hela dagen och den var tyst! Så började ana
att det inte bara var för mig. Och när jag pratade med pappa så gick strömmen igång igen.

Pjew! Bullarna hann bli klara på eftervärmen medan strömavbrottet var och tydlingen så var det något med något
omkoppling i ett elskåp som hade gått fel som hade lett till att 9000 hushåll i Örebro blivit utan el. Varför just
hos mig när jag var mitt uppe i bakandet kan man undra. Ja vem vet.

Allt ordnade sig ju till slut, och glad var jag för det. Och alla på jobbet verkade det som på fredagen då dom
mumsade glatt på fikat! :) hihi, jag älskar att baka! 

Och igår ringde min älsklings-erica, hon var i Örebro på en snabbvisit, hann tyvärr inte träffa henne, men vi pratade
en stund i telefon. Hon var hemma hos Fredrik och festade och fick prata med både Fredrik och Alle i telefon.
Det var kul, evigheter sen! Usch, borde vara bättre på att träffa folk, ta mig för att se till så att man verkligen ses.
Man behöver ju inte bara ses när man festar, egentligen? Men det har blivit så, och eftersom jag aldrig har tid, ork
och så att festa så blir det aldrig av. Vilket är extremt tråkigt. Saknar alla så hiiimla mycket! Och underbart att få
prata med alla i telefon i går.

Det ska bli fest snart. Snaaart! Fyller ju ändå 25 iår, så då, om inte tidigare, så blir det iaf fest. Helt klart! 
Jag lovar och svär! Ska nog till och med söka semester redan nu, för då vet jag att det blir så ^^ 

Kan man boka in Carro som kattvakt redan nu tro?!

Aja. Skulle ha gjort potatis, fläskkotlett och skysås till matlåda, men orkar fan inte laga så avancerad mat,
så satte precis på ugnen, får bli potatisbullar och lingonsylt. 

Sen ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis få lite mer sömn, det behövs. Jag står inte ut.
Kommer gå ner mig i ett träsk snart annars.

Och en sak till. En både positiv och negativ nyhet. Jag letar lägenhet i Karlskoga. Det lutar till  typ 90% åt att
jag flyttar dit. Jag vill så gärna jobba kvar, men det kommer inte fungera i längden att pendla. Känner det i både
kropp och psyke. Så måste ha en förändring. Måste ha mer egentid, mer liv, annars går jag under.
Kanske därför jag inte kan sova?

Who knows.

Dags att göra lite nytta iaf. Bättre att ligga i sängen och ta det lugnt, även om jag inte kan sova, än att sitta
uppe och  göra saker.

Ha det!

En vecka i Göteborg!

Hej på er! Im back home! Wihoo. Hem ljuva hem som det heter, eller borta bra men hemma i sin egen säng bäst?
Tänkte iaf att jag skulle uppdatera här lite om veckan, har gjort iordning lite bilder och sånt kul såhär på sista dagen av semestern, det är verkligen hemskt! Skulle inte tacka nej till en vecka till!

Men men! En vecka i Göteborg har varit kul, det har inte riktigt blivit allt som vi planerat, men endel iaf, det har blivit mycket slappande, vilket också är skönt, hade ju ändå semester ;) Men som jag tidigare nämnt så var vi ju på Liseberg en hel dag, från klockan 12 till 23.30, en lååång dag! Och lite bilder blev det allt, och några ska ni få här:

Denna bild är på oss syskon när vi står i kön till Liseberg, det var en extremt lång kö! Men den gick fort!

Första åkattraktionen, Lisebergsbanan, som en mjukstart? Jag tycker den är tråkig, men ni skulle sett min bror!
Vi sitter där om man kollar noga så syns vi! 

Niklas och Kristian i nån båt-karusell, barnkarusell och så har dom Robin med sig på färden!

Madelen åker radiobilarna, inte någon i närheten att bumpa med minsann!

De bilderna får räcka från Liseberg minsann!
Även som jag tidigare nämnde så var vi på bio på söndagen och sen åkte vi och inhandlade bakingredienser
och mat. På måndagen bakade jag i typ 9  timmar med Madelen till hjälp. Det blev chokladkaka med marängtäcke,
Mandelmums, Morotskaka, Lion Bars och Brysselkex i kakväg och dubbel sats av vetebullar, 60 bullar och
4 flätor! Ingela var lyrisk av allt fika och hade sedan ett helt stort fack i frysen full med fika ;) Kul!

Det är svårt att komma ihåg exakt vad man har gjort, dagarna flyter ihop på något sätt, men vad gjorde vi?
På tisdagen så gick vi en promenad, uscha, jag hatar att gå! Men hon sa att det var "bara 1,5 km", mjooo, det visade
sig att det var det inte alls! Vi började iaf med att gå ner till Ingelas kolonistuga, hon ville rensa ogräs, som om vi gör sånt!
Hah! Vi stod iaf och kollade på, och höll sällskap ;) Bilder:






Se vad effektivt hon sällskapar! ;)

Efter att vi varit vid landet klart så började vi vandringen mot Willys, det var dags att köpa hårfärg och lite
chips och grejjer till film vi hade planerat att se. Och det var den här sträckan som skulle vara på 1,5 km. 
Kiss my ass! Usch, det var verkligen hemskt. Pjew. Som tur var höll vi en lagom takt på gåendet och vi kom
fram till slut, även om det kändes som en evighet. Madelen och jag drog in och handlade hårfärg, chips, dricka
och dessutom köpte vi kattsand och blomjord åt Ingela. Barnvagnen som ni ser på bilden var med, annars
hade vi aldrig kunnat handla så mycket! 

När vi var klara på Willys fortsatte vandringen mot vad jag förmodar var den närmaste spårvagnshållplatsen,
jag hoppas verkligen att det inte fanns någon närmre, får jag nånsin reda på att det fanns det så blir jag tokig!
För det var långt att gå dit med! Men skönt att till slut sätta sig ner. Vi begav oss mot Angered Centrum, träffade
upp Ingelas bror efter att vi handlade DVD-skivor samt Skogaholmslimpa. Sen tog vi spårvagnen till Hjällbo Centrum,
hyrde en film och köpte Akaciahonung, sen var det bara typ 200 meter kvar att gå sen var vi hemma! Wihoo!
Så skönt att komma hem ^^ 

Vi åt te och smörgås, Skogsholms-limpa med honung! Mm! Gott! Sen började vi färga håret. Madelen knallrött och jag
samma färg som jag hade innan, men det blev inte samma färg om man säger så, jag är mörkhårig igen, snyft!
Ni får se sen!

Vi hann iaf inte se filmen, klockan blev way to much! Det tar tid att färga tre personers hår på en o samma kväll. Ingela färgade sitt hår mörkare brunt med en blond slinga i. Snyggt. 

Känner att det här blir en blogg med mycket text, eftersom jag summerar en vecka, men det är iaf lite bilder med. 
Tänk på det innan ni dömer mig! :D 

Sedan var det iaf onsdag! Då kollade vi filmen som vi inte hann se på tisdagen, Bedtimestories med Adam Sandler,
jag tyckte inte den var så värst bra. Alltså bra, men nej, inte bra. Skämten var inte skrattbara och storyn var bara förutsägbar. Så nej, den får nog inte godkänt faktiskt, en av Adam Sandlers dåligare filmer, brukar annars tycka hans filmer är bra. Efter filmen drog vi iväg och köpte Madelen en flaska hårfärg till, då det inte räckte med två flaskor, sen åkte vi till veterinären med Ingelas hund Szakira. Det var lååång väntetid.

På kvällen åt vi mat, och vetefan om vi gjorde så mycket mer, skitsamma ;) 

På torsdagen iaf var det dags för en av veckans höjdpunkter. Ullared! Wihoo, vad jag har velat åka dit länge!
Äntligen var det dags! Vi gjorde oss såklart fina när man ska runt bland folk hela dagen:



Väl på väg så stannade vi i Kungsbacka lite snabbt bara vid Freeport, in på Bell-box och köpte hårspray
till mig, tyvärr var min sort dyrare där, men hittade en annan jag tänkte prova. Sen vidare mot ullared.
Det var en lite längre resa än vad jag trott, typ 10-11 mil hihi. Men aja, det var det värt!

Ingela kör mot Ullared!

Szakira har lagt sig bekvämt för en lång resa!

Det var kul på Ullared, vill åka dit igen, men det var extremt mycket folk! Överallt! Assvårt att ta sig fram med vagnen!
Uscha! Men jag fick lite handlat iaf, för 1700:- minsann ;) Det var tre set med handdukar, en stor badhanduk, en mellanstor handduk till håret och två små hand handdukar till varje set i olika färger: Turkos, Lila och Mörkgrå, sen blev det en ny jacka, resväska, necessärer, mjukisbyxor, o säkert massa mer saker som jag inte kommer ihåg :D
Madelen hittade också massa kul att köpa och tror hon med ville åka dit någon mer gång. Men då ska vi åka dit med bil och med bil tillbaka hem till Örebro samma dag och sen försöka ta det någondag på hösten typ mitt i månaden när folk
inte precis fått pengar ^^ 

Vi var hemma i relativt god tid, kan det ha varit vid 7 på kvällen kanske, jag började med maten på en gång och Madelen städade upp lite, sen tog vi det mest lugnt eftersom det var hemresa nästa dag. Veckan gick fort som sagt, för fort!
På fredagen var det mest upp ur sängen, städa undan och packa klart och sen iväg till tåget. Vi åkte i tid, i väldigt god tid!
Vi var vid centralsstation redan vid 11.10, tåget gick 12.02, där lämnade Ingela oss och vi var tvungna och leta oss fram
för att hitta rätt tåg, inte det lättaste, men vi hittade till slut. 

Sen var det bara att vänta på avresa! Resan hem gick bra, tåget var försenat typ 10 minuter och när det väl var dags att gå av fick jag för första gången känna på hur tungt allt från Ullared var! HUUUH! Det gick inte att bära, all vår packning ihop var tung och det gick inte för oss två nätta tjejer att bära allt själva, så vi fick ringa Niklas som fick komma till perrongen och hjälpa oss bära sakerna till bilen, tur att han är stark :P Sen följde jag med dom upp på stan, de skulle bara stanna vid korthuset och framkalla bilder, jag vaktade bilen så länge. Sen skjutsade dom mig hem! 

Det var underbart skönt att komma hem, men konstigt på något sätt, en vecka borta och man känner inte riktigt igen sig när man kommer hem, nästan så man tycker att katterna inte ser riktigt likadana ut som när man åkte. Men dom tyckte också det var skönt att mamma kom hem! Och jag var extremt hurtig när jag kom hem. Jag rensade ur kylskåpet, skafferiet och frysen, gick ut med soporna och dammsög. Kände att det var lika bra att ta hand om det när man ändå hade orken lixom :) Och så packade jag upp allt, vi var på en affär i Göteborg precis där min syster bor som heter Klädkällan, där hittade jag en ljuslykta till balkongen som såg nästan likadan ut som den jag hade, bara lite större och med en glashållare i mitten:

Passade perfekt!

Sen vid typ 16.30 kom pappa och hämtade upp mig i sin nya bil, så åkte vi till Willys och handlade, eftersom jag
inte hunnit göra det efter löning. Hann dock inte skriva inköpslista så har lite kvar vi ska handla i veckan.
Sen på kvällen tog jag det bara lugnt, satt här vid min dator och kollade på mitt efterlängtade förhäxad. :)

Igår var Marcus och Tezzi här på filmkväll. Vi åt tacos och sen kollade vi på Poseidon och Edison. En riktigt lyckad
kväll måste jag säga. Idag har jag inte gjort någonting typ, nada! Har varit en riktigt skön dag, jag är inte riktigt helt frisk sen min förkylning, så det behövdes en lugn dag inför att börja jobba imorgon. Så det var inga fel inte :) 

Så det var nog min vecka det, i det stora hela iaf :) Ska se om jag har några bilder att avsluta med. 

Ha det!

Precis när vi anlänt till Göteborg. (Madelen, Sandra, Niklas, Kristian)

Detta är våran såkallade bortsplats på tåget. Ser ni hur bordet ser ut, täcker inte ens upp de innersta platserna och vi hade de yttersta! Så ruttet! Onödigt att boka bordsplats nä rman inte ens får något bord! Som tur var så fick vi sitta innerst för de andra som bokat de platserna då de inte åkte ihop och inte hade något behov av bord. SJ suger!

Här stannade vi vid en ursnygg trädgård på vägen hem från Ullared och tog lite kort.

två ursnygga bilder på Szakira!

Avslutar med en bild på mig och Madelen som jag haft en underbar vecka med i Göteborg, Thanks sis!

Godnatt!



RSS 2.0