GOTT NYTT ÅR!

Glömde ju skriva det i förra inlägget, höhö!
Men iaf. Hoppas ni får ett bra 2010 :)

Jul, mellandagar, nyår. Mys, wii, mat och gottis!

Har inte alls haft tid eller lust att blogga i veckan som varit. Har haft annat för mig! Men tänkte jag skulle hinna med en liten update nu innan det är läggdags! :)

Jobbade ju som tidigare nämnt både julafton och juldagen. 13.20 - 22.05. Det var relativt lugnt måste jag säga. Vi var inte många som jobbade, men vi som jobbade satt och tog det lugnt, pratade och hade det allmänt trevligt faktiskt, kan inte klaga :) Fick kompa 30 minuter på juldagen, kände att jag ville hem så tidigt som möjligt, självklart ville jag gå tidigare, men 30 minuter fick duga helt enkelt :) Och även fast det är en vecka sen så minns jag hur HEMSKT det var att ta sig hem. Värsta snöovädret, det bara blåste och yrde snö och snöade och var kallt. Inga plogbilar hade hunnit vara ute så jag bara pölsade fram! Det var skönt att komma hem!

Var inte riktigt på humör för att gå och lägga mig på en gång, även om jag egentligen borde gjort det. Så jag ställde mig och gjorde julgodis på överbliven blockchoklad, smälte ihop både ljus och mörk blockchoklad och blandade ner cornflakes och cocos, la det sedan i små söta formar och strödde silverkulor ovanpå! :)

På annandagen var det bara upp ur sängen, göra sig iordning. Pappa kom och lämnade saker till julmiddagen, sen skjutsade han in mig till Örebro. Han lämnade av mig vid 10.20 ungefär. Firade jul med Madde, Kristian, Niklas, Sandra och mamma. Vi började med julfrukost, sen delade vi ut julklappar.

Där fick jag ett hjärthalsband, en plättlagg, en mandelkvarn och en ny dammsugare, wihooo! :D Asbra julklappar, indeed! Sen spelade vi spel, Absolut överens och något mer tror jag! Roliga spel! :) Sen åkte jag, Madde, Kristian, Niklas och Sandra tillsammans med pappa hem till mig.

Gjorde julmiddag, bestående av det det vanliga äckliga på julbordet :P Jag äter bara bruna bönor, revbensspjäll och ägghalvor samt självklart julskinkesmörgås! Men alla åt för glatta livet, så tror det var gott iaf! :) Sen blev det julklappsutdelning igen så katterna kunde få komma in i vardagsrummet. Började med att ge Niklas o Sandra deras barnvagn gjord i pepparkakor som jag konstruerade när jag gjorde mitt pepparkakshus, har inte kunnat skriva om det tidigare, ville ju att det skulle bli en överraskning! :D Såg ut som det tyckte om den! Den var inte så vacker, men man såg att det var en vagn och det låg en marsipanbebis/alien i den med! ;)

Sen fick jag ju mer julklappar hihi! Fick en äggskärare, en ljusstake, en ugnsbakform i teflon med tillhörande lock, Mario Kart till wii samt Britney Spears nya parfym! YEY! Så underbara julklappar jag fått iår, superglad! :) Vidare på kvällen så åt vi massa gott och körde charader! :) Det var helt klart en mysig och trevlig kväll! :)

Madelen stannade kvar på kvällen, då hon skulle stanna tills igår. Så vi var uppe ett tag till, pratade och skrev inköpslista. På söndagen sen var det bara upp ur sängen, göra sig iordning så kom pappa och hämtade oss vid 10 så åkte vi till Maxi Kristinehamn och storhandlade! Köpte massa gottis! :D Åkte vidare till ÖoB där de reade ut Britney Spears parfym Fantasy som jag passade på att köpa! 200:- billigare än normalt är inte illa! :D

Måndagen var tillägnad Operation Lära känna Karlskoga Stad, eller nåt haha! Vi gick upp i relativt god tid, gjorde oss iordning och drog upp på vad som ska kallas för stan. Det var inte så stort och vi hade beräknat att det skulle ta extremt mycket längre tid än vad det gjorde. Vi var inne på Kicks, Lindex, HM och Jam Jam. Jag köpte Britney Spears parfym Midnight Fantasy (Ja, jag tycker jävligt bra om Brittans parfymer!), köpte även nagellack och nån mjukgörande kräm, allt detta på kicks. På HM köpte jag tights och hårklämmor. Och på Lindex köpte jag ytterligare två par tights och puder! :) Det var min mellandagsshopping det! Inte så mkt på rean dock, men aja! :P

Sen drog vi oss mot Pizzerian som ligger vid Busstation, kommer inte ihåg vad den heter. Åt en Al Pollo utan banan med jordnötter. Gott var det, vi försökte äta sakta så att vi skulle få i oss mer och sitta där en längre stund, det var så länge kvar till bion skulle gå, men kändes mobbat att sitta där till slut när man inte hade ätit något på 10 minuter så vi vandrade till bion. Hämtade ut biljetterna och frågade om det fanns någonstans att vänta på att bion skulle börja, var ändå 1,5 timma kvar :P Och jag hade då tänkt mig ett väntrum på själva bion, men hon hänvisade oss till olika fik :(

Vi tog iaf det närmaste, Café Ekeliden, det var väldigt gammaldags. Med gammeldagsa möbler, inte så bekvämt, men det var varmt! Vi satt där en stund, men gav sedan upp, tänkte vi kunde vänta utanför biosalongen istället och tur var väl det! För när vi väl kom och skulle köpa Cola och Popcorn så får vi till svar att dom inte tar kort! HALLÅÅ?? Vilken biosalong tar INTE kort liksom? Helt ute!!

Aja, han hänvisade oss till andra sidan vägen där det fanns en uttagsautomat, halvvägs dit säger jag till Madde att den säkerligen är stängt bara för det. Och ja, men hallå, självklart var den det! Och hej kännedom om Karlskoga, ingen aning om vad man gör då så jag frågade en snäll gammal herre som var ute med hunden var närmaste uttagsautomat var förutom den vi precis var vid. Så pekar han längs med gatan och säger "Du ser det där blåa där borta i slutet av gatan" Och jag säger "Ja, handelsbanken?" Och dååå kommer jag på mig själv "Ja, men vad dum jag är, det står ju handelsbanken, såklart det är dääääär, tack för hjälpen"

Men usch o fy det var ju aslångt borta! Så vi gick in på kiosken som var ganska nära och köpte tuggummi och tog ut över beloppet istället. Orka gå! Så gick vi tillbaka, hämtade cola och popcorn och gick upp o satte sig. Filmen skulle börja 17.30, vi var där typ 17.00, visste att vi skulle få vänta ett tag. Men filmen innan verkade vara försenad för vi fick inte gå in förrän typ 17.35 och då var det eftertext på den filmen innan en stund till. Sen reklam, SEN började filmen och vi som skulle med bussen efter!

Vi kollade iaf på Avatar. Helt klart ÅRETS bästa film 2009! OOOOH! Underbar. Jag vill se den IGEN! Helene ville se den och sa att vi kunde gå och helt klart, jag är på! :D Underbar film! Madde tyckte också den var asbra! Så vi hade något att prata om efteråt kan jag ju säga, inte för att vi inte har det annars, men ah ni förstår! ;) Vi hann till bussen med marginal. Trodde jag hade tappat min 100-lapp så vi gick tillbaka en bit för att kolla, men så hittade jag den i fickan, dööh! :P

Så åkte vi hem! Hem ljuva hem kändes det då efter att ha varit borta hela dagen! :)

På tisdagen kom Kristian hit, vi hämtade honom vid bussen, så gick vi hem och lämnade hans saker, väntade en stund tills bussen skulle gå sen begav vi oss till Boda Borg! YEY! :) Det är så grymt kul där. Vi klarade 10 banor, tyckte det var lite fränt faktiskt. Vi var där typ 4 timmar, med en fikapaus, vi tog lite godispaus ska man väl kalla det för egentligen, men vi behövde lite energi!

Förutom ont i hela kroppen och en stor bula i huvudet så hade vi en grymt bra dag på Boda borg! :) Vi åkte hemåt, gjorde mat, pommes med fjärilskotlett och sweet and sour sås :) Mumma!

På onsdagen städade vi och gjorde iordning, sen kom pappa direkt hit efter jobbet. Så åt vi tacos och ostbricka. Massa mys! Och massa gott, mmmm ! :D De åkte hemåt strax efter 21 och jag var inte slö ner i sängen då inte eftersom jag skulle upp 05.15 imorse.

Förutom det jag nämnt om vad som hänt i veckan så har det spelats MASSA wii, New Super Mario Bros, Mario Party 8 och Mario Kart! Det har varit massa kul! Wii är helt klart ett av mina bästa köp! :)

Det blir jobb imorgon med, tidigt, sen åker jag raka vägen till Örebro. Ska sova hos pappa, för på lördag händer det. Det jag har väntat LÄÄÄÄÄÄÄNGE på nu! Äntligen åker vi! :D:D:D HEJA HV71!

Ha det!

God Jul!

Ville bara kika in här och önska er alla en riktigt god jul! :)
Jag ska minsann dra till jobbet nu. Har gjort iordning lite julgott att ta med mig! :)
Men saknar minsann skinkmacka asså. Inte ätit någon iår. SNYFT! :(
Ha en bra dag! :)

Julpynt!

Åh herregud säger jag bara! Skriver som jag skrev på facebook:

"OK! Låt mig först bara säga att ALLA rosa-, vita- och silverplastgranar på Rusta i HELA Sverige var slut. Och vill man inte ha en grön plastgran, så får man nöja sig med vad man har. SÅÅÅ detta är min "gran" 2009, tror ni jag kan vinna något pris för finaste julgran?! :D"




Visst är den het?! :D

Har varit väldigt produktiv idag! Började med Marieberg med Jenny och Helene! Det var väldigt trevlig. Blev lite julklappar köpta, trots att det är helgen före löning! :D Men nu är iaf alla klara som ska få julklappar mellan nu och annandag jul, sen blir det några fler på mellandagsrean sen :)


När jag kom hem slog jag in några paket! Sen började jag direkt att göra chokladkola! :D Det är sååå gott! Var tvungen att hinna göra det och eftersom jag kom hem relativt tidigt idag så passade jag på, men fan vad lång tid det tog! 1,5 timma kokade skiten innan det blev klart! Men jag hittade iaf min digitala termometer och förstod hur den funkade, så det var ju bra, hoppas kolan blir bra nu! :D Ska prova om en stund o se om den stelnat!


Medan jag gjorde kolan hade jag även en Stinas kyckling i ugnen, funderade på vad jag skulle ha till den, eller vad jag skulle göra med den. Och kom på att jag skulle göra Flygande Jakob! Så när kolan var klar och kycklingen klar så gick jag till affären och köpte vispgrädde och bacon. Nu kokar jag ris, sen ska det in i ugnen! Ska nog till o med äta idag faktiskt! :D


Ja, och sen som ni redan vet så pyntade jag "granen" :) Nu äter jag never-stop och väntar på att riset ska bli klart :) Imorgon börjar jag min 5-dagarsvecka innan det är dags för en skön ledighet! Längtar! Men tjäna lite cash först! :D:D


Aja. Här kommer fler bilder! :) Hoppas ni haft en bra dag!

















Ha det!

Älskade vän.

Inuti mig
känns det som ett stort hål
ett stort, svart hål
Ett hål fyllt av olycklighet
Om jag bara kunde fylla det där hålet
Med vad för något?
Med något vackert!
Med något som gör mig lycklig!
Med...... Dig?
Kom tillbaka till oss!
Saknar dig otroligt mycket!

Ikväll är en sån kväll. Där saknaden tar överhanden. Även om vi inte sågs ofta så visste jag ändå att vi skulle ses igen. Och det tar kål på mig att veta att vi inte kan ses. Älskade vän, varför lämnade du oss? Det var för tidigt. Vi hade så många fler minnen vi skulle dela. Det här är inte rätt. Kom tillbaka.

Ont i fingret!

Glömde ju förresten att skriva att det inte är skönt att doppa fingret i bränt socker! Visst är man riktigt dum om man gör det?! Så blire när man inte vet var man har fingrarna någonstans! Allt var huller om buller! Så lite ont i fingret har man, o lite överallt annars då det droppade glatt :D

Länkar även till Kalasgott's tävling där man kan vinna en Kockkniv om man anmäler sitt intresse innan 24.00 imorgon 4:e advent :)


Pepparkakshusruckel! ;D

Åh herre min jé! Såhär i efterhand hade jag nog inte gjort något pepparkakshus, men har man börjat måste jag ju göra klart så klart! Började tidigt imorse med att göra mall till hus samt vad som skulle likna en svinstia med staket runt. Det tog fan tid att göra mallarna, bara det liksom! Sen började jag kavla och skära ut alla delar. Många delar blev det! Och många små skitdelar! Urk! :P

Pappa kom strax före två, då hade jag bara några småsaker kvar att göra, så fixade klart dom och sedan åkte vi och handlade. Var på MAXI Kristinehamn, en bra affär! Men längtar till de öppnar MAXI här i Karlskoga, närmre att åka då! :) Det var relativt mycket folk där, men det är det som är så smidigt med självscanning, man märker inte på samma sätt att det är mycket folk! Fort gick det, pappa och jag har bra teamwork när vi handlar, så det går alltid bra :)

Pappa följde med in en stund efter shoppingen, tog en kopp kaffe och så pratade vi lite, men han åkte hemåt en stund efteråt. Då började jag med att värma risgrynsgröt och så åt jag det med knäckemacka och skinka! Mmm gott! :) Kollade ju även på ett avsnitt av Våra Bästa År, för Design: Simon och Thomas har jag kollat klart på :( Men när det var färdigätet och avsnittet var klart var det ju bara att sätta igång med att sätta ihop huset med.

Det var lättare sagt än gjort. Uuuh. Det ville ju inte alls sitta ihop den här gången! Och vissa delar var lite halvmjuka, så de bara böjde sig! Jävla ugn! Den tar inte lika bra på höger sida! :( Måste felanmäla det! Men iaf, huset blev till slut ihopsatt iaf! Började även på den så kallade svinstian, men ja, det blev nog ingen svinstia, blev snarare ett uthus, eller kanske ett garage eller vindskydd? :P Aja, vem vet! Det blev lite staket och en gubbe o en gumma. Själva ihopsättning är ganska snygg ändå, STORT blev det! Här kommer bild:


Fönstrena är grymt fula! Men jag glömde skära ut dom när jag tog ut delarna, så det fick bli egenmålade! Och jag köpte färdigfärgad kristyr och dom sög! De var hur kladdiga som helst och flöt bara ut :( Den vita är asbra, den lixom är där man sätter den, som ni ser kan man till och med göra så att det hänger från kanten. Men den rosa och gröna bara droppar ;P Aja! Så här har ni iaf mitt ruckel till pepparkakshus! Får se om det kanske blir så att vi slår sönder det redan om en vecka. Bättre o äta upp skiten :P

Annars då. Jag har haft ont i huvudet hela dagen. Sover dåligt på nätterna. Men tänkte jag iaf skulle lägga mig i tid idag, så att jag vilar. Tänkte läsa klart min bok. Psst Linda, har du kollat om du hade någon bok att låna ut? ;D

Imorgon blir det upp tidigt för att åka till Marieberg, inte för att man har så mkt pengar, men några julklappar ska det nog kunna bli iaf! :)

Aja!

Ha det!

Burr!

6 maskiner tvättade! Yey! Men det var med bävan jag gick till tvätten varje gång för usch vilket ruggigt väder det är ute! UUUH! Jobbigast var det typ de tre första gångerna eftersom jag hade stoppat alla mina långärmade tröjor i tvätten, så hade bara linne under jackan! Men det blev att dra upp dragkedjan lååångt upp över hakan o halvspringa för det har blåst som bara den idag hela dagen! burr!

Men det känns så skönt när man har tvättningen klar. Det är ju inte så jobbigt när man väl börjar tvätta. Bara att jag inte orkar gå iväg och boka tid, ibland orkar jag boka tid, men då orkar jag oftast inte gå ner o tvätta när det väl är dags! ;) Men idag äre gjort! Och så har jag diskat, har lite kvar att diska. Men har tagit en paus!

Pratat med pappa i telefonen, vi ska egentligen åka o handla på måndag kväll efter jobbet, men det är så jobbigt att åka direkt efter jobbet. Dels jobbar pappa och ska ta sig till Karlskoga, sen ska vi åka till Maxi Kristinehamn, sen tillbaka till mig, lasta ur allt, sen ska pappa tillbaka till Örebro. Så istället ska vi försöka ta oss iväg i helgen, försöker låna lite pengar. Får besked om det om en stund! :)

Ser vad klockan är nu, kommer nog inte hinna dammsuga och moppa :( Får göra det imorgon kväll då. Prioritera att diska klart, sen laga lite mat. Funderar på att äta soppa faktiskt, låter som den ultimata maten en dag som denna när det är sånt här väder! Borde värma kroppen, fryser som fan, det är så kallt här!

Men aja. Sätta igång var det ja!

Ha det!

Tvätt och städdag!

Det är helt sjukt. Jag har sovit typ 10 timmar inatt. Hade asont i ryggen igår, så när jag kom hem lagade jag mat och satt och kollade på mina serier som vanligt. Men efter att jag ätit mådde jag asilla, tror min mage har tröttnat på pasta o pastasås nu! :P Så jag gjorde iordning lite julkort och sen gick jag och la mig. Satte klockan på 09.30 för säkerhetsskull och jag vaknade när klockan ringde ! Oh herregud!

Snart ska jag ta mig ork till att göra iordning tvätten, för idag är det dags att tvätta minsann! Har behövt göra det ett tag, men den där tvättstugan var ingen hit, så har skjutit på det. Men nu måste jag verkligen såhär före jul o allt. Sen är det tänkt att jag även ska diska och städa idag, så jag har det klart inför en ledig helg med pepparkakshusbakande :)

Förresten så satt jag och kikade runt på internet lite, man gör ju det extra mycket nu före jul för att få inspiration till julklappar. Och jag hittade en sak som jag vill ha!

Britney Spears Circus Fantasy EdP, den luktade såå gott! Var inne på Kicks med Sonja för ett tag sen och då hade den kommit. Mmm, me like! :D Hittade en sida på internet där den var billig, kanske köper den sen efter jul! :D


Men aja. Dags att sätta igång!

Ha en bra dag!

Årets första knäck!

Mjaha! Klockan är då 00.30 och jag har precis blivit klar med en dubbel sats med knäck. Inte så normalt och göra det mitt i natten kanske. Men skulle ha gjort det igår, men fann ingen ork att göra något, oså gick grädden ut idag. Så det fick minsann bli knäck direkt när jag kom hem från jobbet! Min misstanke är att den är gryyymt hård haha, men den var god iaf ;) Ska ta med några till jobbet imorgon så folk får provsmaka, men får nog varna för att inte ta en mellan samtalen, för då äre kört!

Annars så var ju gårdagen en riktigt.. hm.. ja, vet inte riktigt hur jag ska sätta det i ord. Alla på jobbet frågade om jag hade kul igår. Och jag hade extremt kul hemma hos Linda innan. Vi dansade dansmatta. Det var Linda, Magnus, Wilma och jag. Mysigt och kul. Fick leka lego med Wilma med! Som att vara tillbaka till man var liten haha :D Och själva julfesten, att vara där gick bra. Det var.. trevligt? Eller ett annat ord? Jag kan inte släppa tillräckligt på mig själv i sånna situationer att jag tycker det är kul, men jag hade inte tråkigt och det var inte så hemskt som jag hade trott. Hade det inte varit för nomineringen så hade jag klarat kvällen över förväntan. Men, och jag säger inte att jag inte är glad att jag blev nominerad, så här i efterhand är det en grym känsla att bli så pass uppskattad, meen som sagt, det var jobbigt och jag fick lite psykbryt innan nominering, släppte lite tårar, gick undan. Linda var helt underbar igår! Hade inte klarat det utan dig, det vet du! :)

Linda fick låna kvar dansmattan ett tag. Tänkte ta tillbaka den innan min "julledighet", då kan den kanske åka fram, så kan vara bra o ha den hemma :) Och jag måste faktiskt nämna att jag inte kom hem förrän 00.45 inatt! Det ni, jag som bara skulle stanna en liten liten stund!

Direkt när jag kom hem inatt fick jag ställa mig o laga matlåda, eftersom jag inte ens orkade göra det igår på dagen. Blev makaroner och köttfärssås, klart på en kvart! Sen var det huvudvärkstablett och sängen som gällde. När jag väl hade lagt mig och låg o läste så bara tjöt det i öronen, dom spelade så äckligt hög musik! Och för eran information så var jag nykter igår, det var cola som gällde hela kvällen!

Imorse var det bara upp och göra sig iordning för jobbet. Jobbade 13.20 - 22.05. Imorgon jobbar jag 11.30 - 20.15. Tanken är att jag ska hinna handla efteråt. Hoppas jag bara kommer ihåg rätt att Konsum är öppet till 21, för jag har inget bröd! Kanske orkar gå imorgon bitti. Men då borde jag hoppa i säng snart! :P

Ja, men ska nog göra det!

Ha det!

uuuuh!

Nu är det snart dags att gå till jobbet. Jobbar till 22.05, imorgon med. Ledig fredag!
Tänkte jag skulle hinna göra knäck typ på fredag förmiddag, vad tror ni om det? :P
Då har jag något att göra och slipper tänka på det som händer på kvällen, uuuh!

Dags för en tävling som jag vill vara med i, länk till tävlingen gör att man får en extra vinstchans, så här är länken! Gå in o skriv upp er i tävlingen. Vinsten är 300:- presentkort på lyckasmedmat, som finns länkat på min blogg till vänster tror jag länkarna ligger haha, kommer inte ihåg ;D


Ha det!

En bra helg med wii, god middag, sällskap, och bakande!

Usch vad dålig jag är på det här! Är inne o kolla om någon kommenterat typ varje dag, men inget mer än så. Orkar aldrig skriva. Har väl kanske inte så mycket vettigt att skriva, kanske därför. Men jag iaf haft en asbra helg! I lördags åkte jag och pappa till SIBA och köpte julklappar! YEY! Nu är typ alla julklapparna klara. Bara några kvar :)

Köpte även en julklapp till mig själv, ett New Super Mario Bros till wii! :D:D När vi var klara på SIBA åkte vi förbi snabbgrossen, köpte lussebullar efter beställning från Linda och så passade jag på att köpa en presentförpackning med Rochero(?) till Linda som tack för lån av mobilt bredband, visserligen var det två månader sen hon fick tillbaka det, men har haft så dåligt samvete! Så nu känns det bättre :D

När vi var klara där så åkte vi och hämtade upp Madelen och Kristian, sen åkte vi till jobbet och lämnade sakerna till Linda sen åkte vi hem till mig. Började med att pappa gjorde Ris á la Malta som en "förrätt" då vi var lite hungriga. Började fixa maten och spelade wii, blev Wii Sports först eftersom det är vad pappa kan :) Sen åt vi mat. Hasselbackspotatis med fläskfilé och skysås med baguette till det! Mmmm! :D

Sen började vi spela Super Mario ! Det var såååå kul, en helt ny känsla av spel. Man är ju så van vid det gamla, platta Super Mario som man spelat sen man var liten. Men det här var underbart kul. Något av det roligaste var ju att man faktiskt spelade samtidigt, inte en i taget :P Nu behöver jag skaffa mig två kontroller till så man kan spela 4 st ! :D Det är nästa
mål!
Vi åt cheezecake med pepparkaksbotten, mm! Det var gott! :)

Sen spelade vi en stund till och sen lämnade dom mig ensammen här. Blir så tomt efter att man haft besök!

Men jag kollade iaf på Design: Simon & Tomas genom tv3.se/play, det är en bra serie, man får mkt bra tips, och dom är så roliga :P

Jag vill verkligen tapetsera om, eller måla! Det skulle vara underbart och göra det. Tror jag ska satsa på det till våren faktiskt. Får väl ringa och se om man får måla, får man inte det får det bli tapeter. Men vill måla hallen mörk röd! Och sen vill jag ha en fondvägg i både vardagsrum och sovrum.

Igår morse gick jag upp vid 10 och satte degen till Lussebullar direkt! Medan den jäste åt jag frukost och kollade på Design: Simon & Tomas igen! Sen bakade jag! Det blev 57 st, 40 st vanliga lussekatter och sen gjorde jag även 17 st bara runda bullar som jag penslade med ägg och hade på pärlsocker på! Dom blev nästa godast! :D

Resterande av dagen kollade jag vidare på samma serie som ovan, lagade mat, Stinas kyckling med ris. Och sen på kvällen kollade jag på "Vem kan slå Filip & Fredrik". Det är askul! Hoppas det kommer en ny säsong av det sen! Synd att hon inte vann igår bara :/ Så nära!

Det blev sent i säng, låg och läste i 45 minuter, somnade efter ett tag, men vaknade vid halv 2 inatt med andningsproblem. VAFAN?! Hade ju faktiskt öppet fönster, då ska det inte bli så! Men aja. Får se hur det blir inatt då. Suck. Undra om kroppen känner på sig att man ska sova lite så den börjar krångla redan på natten så man sover ÄNNU mindre?! Man kan ju undra!

Nu tänkte jag att jag skulle göra något. Har inte bestämt mig för vad ännu. Men funderar på att koka lite glögg, ta fram pepparkakorna och sen sitta här och mysa av något avsnitt, antingen Design: Simon & Tomas, eller Våra bästa år. Blir nog både och. Kvällen är ung. Jobbar kväll imorgon, så kan sova till 10.30 om jag vill! :D

Så, det blev en uppdatering iaf!

Ha det!

RSS 2.0