*lycklig*

Ibland önskar man att dagen kunde gå i 110%, då menar jag arbetsdagen, hemmadagen går alltid i 110%. Men det har varit en bra dag ändå. Var inte så trött som jag trodde jag skulle vara, jag har varit tröttare. Hade ett bra flyt i samtalen ändå faktiskt, vilket känns skönt att man klarar av att sköta jobbet riktigt bra även fast man är trött :)

Samlyssningen kändes skitbra idag, merservicen gick också bra! Så överlag har det ändå varit en bra dag. Det bästaste av det bästa är ju ändå att jag fick beskes om att jag faktiskt får halva dagen ledigt på fredag! GULD! Det räddar allt! Nu kommer jag hinna baka allt som det är planerat! Wihoooo *lycklig*

Nu ska jag vara duktig och gå och sova minsann, upp 05.15 imorgon.

God natt!

duktig

Jag är grymt trött, fyfan. Jag var så duktig igår som aldrig startade datorn eller någonting igår när jag kom hem. Gjorde mig iordning för sängen direkt, men jag var inte det minsta trött just då så klart, så jag la mig och läste. Och mycket läsande blev det, för jag blev aldrig trött, tillslut släckte jag iaf för att försöka tvinga mig att somna och tillslut gjorde jag väl det också.  Har väl sovit typ 5 timmar i natt, woho!

Nu har jag asmycket tid på mig helt plötsligt.  Brukar för det mesta vara stressad, men ska inte gå till bussen förrän om lite mer än 15 minuter och jag har bara strumpor och packa påsen kvar typ, ingenting med andra ord! Får se om Madelen är på bussen idag, hon brukar ta den här bussen vet jag, men är det mycket folk så är det inte säkert hon ser mig ;)

Jag ligger efter på mina serier och idag hinner jag inte kolla på något heller, för idag är det nästa likadant att jag måste gå och lägga mig direkt när jag kommer hem, tror jag. Får kolla schemat, men har för mig det iaf.

Har ju glömt att skriva att dom gick till final! :D FÖR BÄST! WIHOO!!
Så på onsdag börjar finalen, match 1 av 7! Och det bästa är ju att jag faktiskt är ledig på onsdag, så jag får se matchen! :D Dom spelar dock på bortaplan så det kan bli en förlorarmatch, men aja, jag får dom spela iaf! Najjs!

Hörs!

Receptlös blandning

Bara så ni vet så ska jag göra mitt bästa för att INTE starta datorn ikväll när jag kommer hem. Får se hur det går. Ska försöka slänga mig i säng på en gång.

Har precis lagat mat, gjorde något nytt, någon receptlös blandning, smakade av och det verkade bli gott! :D Det var gryta med kyckling, hela champinjoner och ananas med ris till. Gjorde för två dagar, så har jag matlåda måndag - tisdag med, så slipper jag laga någon mer mat innan onsdag då jag är ledig! Coolt! :D

Nu borde pappa ringa snart så ska vi dra!

Ha en bra dag!

Ställa om klockan, urk!

Jag måste tänka att klockan är 12 nu för att det ska bli rätt i mitt huvud, för att jag verkligen ska inse att det är läggdags. Kom hem för typ 15 minuter sedan. Det har varit ooootroligt lugnt sista timman, men hörde varför också, inte så lyckat! Dags att ställa om den här jävla klockan inatt, så man får en timma mindre sömn! URK! Det är elakt tycker jag. Varför inte ställa om det mellan klockan 14 - 15, så man märker av det på dagen och kommer hem fortare?! ;) hihi

Dagen har gått ganska bra, sov så jävla gott inatt, som en gudinna. Vaknade helt utvilad och mådde faktiskt relativt bra. Och det ska man ju aldrig tycka för det kom efter en halvtimma typ. Suck. Men det har gått bra ändå, jag mår bättre och det är huvudsaken. Det innebär att jag står ut ett tag till, vill inte vara sjuk, vill inte vara sjukanmäld från jobbet!

Imorse före jobbet så lagade jag matlåda till imorgon, för att slippa göra det nu. Kom dock på på jobbet idag att jag skulle ha gjort två matlådor, för jag vill fan inte laga mat när jag kommer hem imorgon, så imorgonbitti får jag ställa mig att laga mat igen. För imorgon när jag kommer hem då, då är det verkligen raka vägen i säng. Kommer hem vid 23, ska upp 05.30, inte se fram emot!

Men nu ska jag göra vad jag själv lovar mig själv, gå och lägga mig, läsa, bara ta det lugnt. Imorgon är det även handling före jobbet, lovat att köpa med fika också! Sådeså :D

Puss!

CEPE!

Lite besviken är jag faktiskt känner jag. Idag på dagen var jag osäker men det lutade åt att jag höll på Magnus, men när väl programmet började och jag såg dom dansa, båda paren, så insåg jag att det var Laila jag höll på. Jättekul att Magnus vann, men jag hade blivit lyrisk om Laila hade vunnit! Men man kan inte alltid få som man vill :)

Det går upp och ner med mig, idag har varit en helt ok dag. Visst har känt mig lite krasslig, men det var ändå ok. Trodde jag skulle må piss eftersom det blev så lite sömn, så mådde bättre än förväntat. Ska snart gå och lägga mig, vara duktig idag, har megasovmorgon imorgon, pappa skjutsar mig till o från jobbet så vi åker inte förrän vid 12 wihoo! Ska lägga mig och läsa min braiga bok snart!

Förutom Let's Dance idag då så har vi lyckats se på serier, efter många om och men. När jag satt i bilen hem, Sonja underbaraste Sonja skjutsade mig hem idag då hon ändå skulle till Örebro, iaf, då jag satt i bilen på väg hem så fick jag sms av min syster att datorn inte fungerade som den ska. Ringde Madelen och sa hur hon skulle göra, så jag jämt för göra med datorn för den är cepe. Hörde inget mer från henne så tänkte att det måste ha fungerat. Men nej, när jag kom hem så säger hon att kabeln gick av! CEPE! Damn! Datorjävel! Jaha, så kabeln till hårddisken är av, då är det inte lätt att kolla på serier. Men jag ringde datorexperten Per som hjälpte mig få igång datorn på den andra hårddisken iaf, som tur var så var det kabeln till disk 2 som gick av, så den med operativsystemet på gick att starta! Wiho!

Per fixade våra serier så vi kunde ha våran seriekväll, jag ska även dra förbi där imorgon bitti och hämta en kabel. Dock så skulle han skriva högskoleprovet men lovade att Carro skulle vara hemma? Hann han prata med henne om det, kom han ihåg det? Bra fråga. Han skulle be henne ringa, men telefonen har varit död :D Hah! Får ringa dom imorgon bitti helt enkelt!

Nej, nu är klockan 00.00, så det är dags att susselura, imorgon är det jobb.




Jag vill må bättre, jag vill må bra. Men hur ska jag lyckas med det?

En fullspäckad, men lugn dag!

Nu ska jag vara multifunktionell som jag har varit hela kväll, ska se American Idol samtidigt som jag bloggar. Måste sova snart så hinner inte göra både och efter varandra minsann!

Imorse vaknade jag vid halv 8 och mådde piss, satan! Men sömn är det bästa så jag  gav mig fan på att jag skulle somna om för att förhoppningsvis vakna och må bättre senare. När jag tillslut somnade om trots andningssvårigheter och hosta så mådde jag faktiskt bättre när jag vaknade, asbra! :) Gick upp, gjorde frukost, mmm, gjorde macka med kaviar och ägg, såå gott! Och te till, så klart :) Började även min seriedag då. Såg på 24, två stycken Heroes och Våra bästa år. Perfekt!

Sen gjorde jag iordning all pant och så kom pappa och hämtade mig vid 17 :) Vi åkte ut till marieberg, började med ikea, där fick jag gå in själv så klart. Men köpte 24 stycken vinglas, endast 160:- - inte alls farligt, så blir det finglas till middagen nästa helg! Perfekt! Sen åkte vi till Europris, dom hade halva priset på ALLT i butiken då den ska stängas. Där köpte vi asmycket till festen. Det blev pappersdukar, ljus, marshaller, servetter och salladsskålar. Tror det var det! Sen åkte vi till lågprismagasinet, där köpte jag blå tabletter till toaletten, vetefan vad dom heter, köpte även en ny dörrmatta och ballonger! Gick in på godisaffären där ute och köpte massa godis, köpte sånna där tefat man åt när man var liten, en hel låda! :D:D GOOTT!

Väl klara på Marieberg så åkte vi till Willys på österplan, handlade mat så klart. På vägen hem hörde vi början av matchen mellan HV71 - Frölunda som jag egentligen hade som mål att hinna hem till, men fick duga med att höra början på radion. Lastade upp allting och sprang och satte på TVn!

En såååå jävla bra match! UNDERBART! Älskar när jag får se sånna här matcher. Det är ju tråkigt om de matcher man får se är förlorarmatcher, men så har det inte varit iår, peppar peppar! Dom har seriöst vunnit två bortamatcher i rad! Hihi så jävla bra är dom! Så nu leder dom med 3-2 i matcher, hemmamatch på lördag. Mmmm vi får se! Jag jobbar ju, så jag får ju inte se matchen :( Surt!

Samtidigt som matchen var gjorde jag även mat. Det blev spaghetti och fläskfilégryta med bacon och chili, det ska bli gott att äta imorgon :) Har haft en fullspäckad dag idag, men samtidigt en lugn dag, så det har varit skönt. :) Känner mig ganska utvilad, men det kommer jag inte göra 04.30 imorgon bitti, gäsp! Trött bara jag tänker på det!

Men imorgonkväll är det serier som väntar och även Let's Dance final, vetefan vem jag håller på! Båda två har varit mina favoriter genom hela säsongen, så jag blir nog glad vem som än vinner, men tror jag håller mer på Magnus bara för att han är en sån skräll att han är så bra på att dansa muskelknutten! :D

Måste hinna fixa Greys åt mina kära kamrater också! Stressigt stressigt! Men ska ändå göra mig iordning för sängen och det sköter sig självt, så vi ska nog hinna det minsann!

God natt!

Ledig imorgon!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska inte göra som jag brukar, sitta uppe halva natten bara för att jag är ledig dagen efter. Nej, sova och sköta om mig själv det är viktigt just nu när jag mår så kasst!

Det är så spännande på våra bästa år just nu, händer grejjer hela tiden och man bara längtar efter nästa avsnitt! Såå kul allt är! wihi! Kollade precis på ett avsnitt, nu får jag vänta till morgondagens, usch! De andra serierna får vänta till imorgon, har ju tid på mig till det. Pappa kommer vid 17 och hämtar upp mig, så ska vi till europris (har 50% på allt i butiken), lågprismagasinet, godisaffären och willys! Shopping!

Vill ni veta något stört? Har ju redan skrivit om att jag ringde vårdcentralen för att boka en tid och de inte hade några tider framöver och att jag skulle åka till akuten och det blev akut. Min syster ringde idag för att boka tid och sedär hon fick tid imorgon! Glad för min systers skull så klart, men hallå, vad är detta? Störda, fucking idiotmänniskor!

God natt.

Bajs.

Första gången man ringer och försöker boka tid hos Vårdcentralen i sitt vuxna liv och man blir bemött som skit.
"Vi har inga lediga tider, blir det akut - åk till akuten" "Blir det akut vet jag inte om jag överlever" "Ja men vi har inga lediga tider, prova med jourmottagningen vid 17". Mjooo. Samma lika där, så spelar roll. Tänker inte ringa dit något mer. Aldrig mer. Om jag mår lika på torsdag när jag är ledig så har pappa lovat att ringa och köra mig dit. Men tror jag kommer falla in i gamla vanor och vara "frisk" då. Brukar bli så. Nu har jag jue ändå försökt :(

Lönekuvertet är öppnat och lönen var helt ok! Nu är det dags att börja fundera på hur mycket man ska lägga ner på pappas present, vad hans fest kommer kosta och om jag har råd med den där klätterställningen.

Nu ska jag torka bajs på hallgolvet, tror passoa har åkt kana som han brukar göra äckelungen, fick slänga dörrmattan. Sen ska jag laga mat. Ska röra ihop nåt lätt, har egentligen ingen lust att laga mat, men måste ju.

Måste bara säga att jag älskar min pappa, han är världens bästa! Jag ska göra mitt bästa för att göra hans fest så bra som möjligt, efter vad ekonomin tillåter dessvärre, men ska prioritera honom denna månad. För det är han 110% värd!

Läskigt.

Nu har jag en telefontid, ska bara se till att jag kan svara då. Jobbar ju vid den tiden. Har sovit inatt vilket gjorde att när jag vaknade imorse hade jag ingen lust att ringa, men hade ju lovat pappa. Och tur är väl det, borde väl kolla upp varför jag mår som jag gör, nu är det ansträngt att andas igen, så lika bra lika bra. Men det är läskigt. Urk. :S

Idag är tröjan kortkort! Ujujuj! Men den är fin.

Inatt trodde jag att jag skulle dö

Nånting är fel. Inatt trodde jag att jag skulle dö. Och då är jag 100% seriös. Gick och la mig i tid igår efter att maten var klar. Vetefan vilken tid, men före 23 var det iaf. Var inte trött så låg i sängen och läste till strax före 00. Släckte och somnade relativt fort ändå. Men inte mycket sömn blev det, vaknade av att jag inte fick någon luft. Luftvägarna var helt stängda och lungorna var minimala. Det var så heemskt läskigt. Satte mig upp och tog massa djupa andetag, fick anstränga mig som fan för att få in någon luft. Ville sova, var trött, så la mig ner. Det gick sämre och sämre att andas, första andetaget var längst, sen blev det kortare och kortare tills jag inte fick någon luft, då var jag tvungen att sätta mig upp igen och ta ett lååångt andetag. Somnade till slut, men inte ordentligt fick anstränga mig för varje andetag.

Vaknade och hade fortfarande svårt att andas. Duschade, fixade håret, åt frukost sen var det bättre. Det är fortfarande så att jag får anstränga mig för att kunna andas och så ska det inte vara. Lovade pappa att jag ska ringa vårdcentralen imorgon och be om en tid, kolla om det är något med lungorna, man vet ju aldrig. Det känns som att jag långt inne egentligen är sjuk och att kroppen tar ut det på andra saker istället för vanlig förkylning för att jag skjuter undan det. Har har haft ont i halsen länge nu och känner mig oftast varm som att jag har feber, så nåt är det väl.

Men jag har ett problem. Jag har aldrig ringt vårdcentralen när jag har varit sjuk. Vad säger man? Ber man bara om att få träffa en läkare? Eller måste man säga varför? Uhm, tycker det här är läskigt :S Måste kolla om de har telefontider eller något sådant, så jag vet vilken tid jag måste ringa imorgon. Uscha mig. Vill inte vara sjuk. Jag är inte sjuk enligt mig, men är väl också därför jag mår som jag gör, för att jag inte tillåter kroppen att släppa lös sitt virus.

Så det har varit en tuff dag på jobbet, men det har gott. Har haft Helene bredvid mig idag, en go tjej! Hoppas hennes buss inte var väldigt försenad, min buss blev 15 minuter sen till Örebro. Och halva vägen hem så börjar det stå massa bilar, lastbilar, bussar på andra sidan vägen på väg till Karlskoga. Trafiken stod stilla, och där i mitten stod bussen som ska ta Helene hem. Så hoppas hon kom hem i skaplig tid. Får höra med henne imorgon.

Nu ska jag dricka klart mitt te och sen sova. Måste försöka sköta sömnen. Är för otroligt dålig på det. Men det är svårt att bara sova, äta och jobba. Man vill ju gärna hinna med något annat än det. Men får väl ta det helt och hållet på de få lediga dagar jag har istället.

Jag var fin idag iaf, min nya tröja! Hade mina jeans till, inte bekvämt, men det fick faktiskt bra idag.
Får se vad det blir för tröja imorgon!

God natt!

Denna vill jag ha!

Väntar på att maten ska bli klar så jag kan gå och lägga mig. Börjar få ont i ryggen igen, katastrof. Men ska ta lite pills innan läggdags och smörja på lite voltaren så får vi se om jag får sova inatt. Det luktar gott här hemma nu iaf, ris med thaicurrykyckling, mums. Bara riset kvar. Det som tar tid som vanligt.

Jag har hittat en klösbräda som jag vill köpa. Kanske skulle lägga in en bild? Mmm, ska fixa det nu.



Den kostar bara 1500:-, typ 1,80 bred och går ända upp i  taket på båda sidor. Coolt va? Har plats för den bakom soffan, det skulle vara såå värt det för katterna! Hoppas jag får pengar över till den i slutet av månaden.


Ska se om riset är klart så jag kan sova.

God natt.

Insomnia

Jaha det har varit en spännande helg av insomnia, shopping, serietittande och godisätande. Helt sjukt, som jag skrev i min blogg mitt i natten så kunde jag ju inte sova pga ont i ryggen natten till lördag. Gjorde mitt bästa, jag gick runt, jag satt, jag låg i olika ställningar, men inget fungerade. Ooont gjorde det, konstant! Och ingen sömn. Gav upp vid halv 9 på morgonen, det var ingen idé.

Istället gick jag upp, kikade runt lite på internet. Började leta runt efter hotell i Örebro som hade ett dubbelrum ledigt som man fick ha hund i. Ringde ALLA hotell i hela örebro, tänk den ni. Ett endast hotell hade ett ledigt dubbelrum där man KANSKE fick ha hund men det fick man inte reda på förrän man tänkte boka rummet. Hmm. Så ringde alla andra hotell först och då det inte fanns några andra, ringde jag Ingela och frågade om jag skulle boka det enda som var ett kanske. Did and done. Väl bokat var det helt ok att ha hund, tur det, och inte farligt dyrt heller. Skönt att det är ordnat.

Sen ringde jag till min morbror med sambo, pratade lite och pappas fest och bad dom kolla om dom hade tid för mig att komma till dom vecka 24 då jag har semester, hoppas det! Morbrors sambo är bra på kroppen så passade på att fråga henne om hon hade något förslag angående min rygg, då det inte hade gått över ännu då jag pratade med henne. Hon tyckte jag skulle hitta sätt där jag inte hade ont i ryggen och hålla mig där, köpa voltaren och ta en ipren.

När jag var klar med mitt telefonringande så satte jag mig och kollade på Smallville och försökte äta frukost, hade INGEN matlust, var helt spyfärdig. Berodde nog på att jag inte hade sovit något på hela natten och för att jag hade ont. Så fick bara i mig typ 4 skedar yoghurt och müsli och två klunkar te, usch. Men jag hittade en skön ställning att sitta i, så jag satt så i 1 timma, det var skönt att inte ha ont för en gångs skull.

Väl klar med det så ringde jag min syster och kollade om hon skulle med upp på stan. Och det ville hon ju som ni förstod i gårdagens blogg. Ryggen var ok, så vi drog upp på stan, kände bara av ryggen lite grann, var skönt att röra på sig. Resten med stan och allt vet ni ju. Provade alla kläder när vi kom hem, assnygga! OOOH! Ser fram emot veckan då man kan ha nya kläder på sig varje dag. Tänka sig hihi! Love it!

Vi fortsatte kolla på OC igår. Jag blev ALDRIG trött. Det var helt sjukt. Jag var konstigt pigg, hur mycket jag än ville bli trött så blev jag aldrig det. Madelen dock, hon var aptrött, så till slut var vi tvungna att göra oss iordning för sängen iaf. Men jag var inte trött, trots att jag hade varit vaken 41 timmar. Det var en konstig, äcklig känsla. Jag var helt groggy, slumrade fram orden, men jag var inte trött. Men vi gick och la oss. Jag låg och läste i en halvtimma utan att bli trött. Tänkte att jag MÅSTE sova, så jag släckte och la ner huvudet på kudden. Där låg jag ett tag utan att somna, men sen så, sen somnade jag faktiskt. Helt otroligt, vaknade en timma senare, var vaken typ 20 minuter, sen somnade jag om och sov till 11 imorse. Vaknade till några gånger, men kände att det inte var dags att gå upp, hade lite sömn att ta igen. Det var skönt.

Sen vi gick upp imorse har vi ätit frukost och kollat på OC. Sammanlagt denna helgen har vi hunnit med 14 avsnitt! Wihoo! En jävligt bra serie.

Madelen gick precis hem. Så nu är det ensam kväll som gäller, har ett ER att se, men sen vetefan. Måste laga mat iaf, förutom det vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt. Börjar vid 12 imorgon.

Ajuste! Måste ju säga också att vi gick och köpte några av årets nya glassar från GB. Vi provade Nogger Mint, Solero berry berry, Sandwisch med krossad choklad och den där cookieglassen.

Nogger mint får 6 av 10, det var bara själva mintglassen som var god. Den var för olik originalet. Chokladen i mitten var inte ens samma slags nougat som det är i den riktigt glassen och det var en RIKTIG besvikelse, det är lixom det som är gott på Nogger.

Solero berry berry får helt klart 10 av 10, min typ av glass. Fruktig, saftig och helt underbart god! Mmmm!

Nya sandwisch får kanske 7 av 10, den smakade som den vanliga förutom den krossade chokladen som jag inte är så förtjust i.

Och den där Cookieglassen, ingen aning vad den heter, men den var ingen höjdare, själva glassen i mitten var god, den var lite nougatig. Men kexen var helt mjuka och såg inte ut som cookies heller. Så den får 4 av 10.

Så deså.

Massaaaa shopping!

Vi har varit på stan idag, min syster och jag. Vi har shoppat loss, eller man ska nog säga att jag har gjort det, för Madelen har inte lagt ut en enda krona, fast hon har köpt kläder! Så är det att vara fattig, men hon lånade pengar av mig! Vi hittade otroligt massa fint idag, och då måste man passa på för det är inte alltid man gör det! :D

För min del blev det 4 tröjor, 2 parfymer, pyjamasbyxa, schampoo, hårspray och volymspray, det blev även voltaren till min rygg och ansiktsrengöring. Massa fint! Kan ha ny tröja på mig varje dag till jobbet nästa vecka! Vi var även på posten och hämtade ut 4 paket! Wihoo, det var en tunika från Halens, baywatchsäsongerna, böckerna och sen en pärm till mina recept jag får från hembakat. Med andra ord, 5 tröjor på en hel dag! Najs!

Vi åt på pizzaplaneten innan vi drog hem, vilket var tur för jag var vrålhungrig. Åt typ ingen frukost imorse, mådde illa som få, men det är inte så konstigt. Ingen sömn inatt och fortfarande ont i ryggen imorse. Snart har jag varit vaken 1,5 dygn, den ni och jag är inte så värst trött. Är jävligt seg i kroppen, och ont i ryggen om jag sitter fel, men sitter jag rätt känns det inte att jag har ont i ryggen. Bra va?!

Aja vi ska se lite OC här nu och samtidigt följa matchen via live-bevakning på aftonbladet.
JAG VILL HA CANAL+!!!!

See ya!

Ont i ryggen :(

Jag har så ont i ryggen att jag inte kan sova. Släckte vid kvart i 3 och försökte somna, vet inte om jag har sovit en stund kanske, men har varit vaken konstant sedan 4 typ iaf. Och det går inte. Tog alvedon, men det går inte över. Vetefan vad jag ska göra. Jag är i desperat behov av sömn!

Helg helg, underbara helg!

Jag måste bara börja med att jag inte förstår mig på folk ibland. Jovisst, på bussen händer det saker så jag har något här att skriva, men seriöst! På vägen hem idag då så sitter man på helspänn för att hoppas att man över huvudtaget hinner med bussen hem och slipper vänta på nästa. Ser en brud gå fram till chauffören. Och vet ni vad hon frågar?!?!?!
"Ursäkta, skulle du kunna stanna bussen, jag är kissnödig?" OMG! Så busschauffören stannar mitt ute i ingenstans för att hon ska kunna gå av och kissa. Bara jag som tycker det är helt absurdt?

Positivast av allt idag var iaf att jag fick kompa, en hel timma! WIHOO! Så jag har faktiskt redan varit hemma typ en timma, helt underbart! Perfekt att få göra det en fredagkväll, SAMT att jag börjar sent måndag med, så det innebär att det faktiskt är en ganska lång helg, mer än underbart! hihi!

Ikväll blir det serier, som vanligt, kollade på American Idol imorse, såg bara det korta avsnittet, det räcker ju det med. Ikväll blir det nog Bones, ER, Smallville och Våra bästa år, får se vad klockan blir.

Nu är semestern klar iaf. Fick flytta lite, men inte så mycket, vilket ändå innebär att jag inte behöva göra om mina planer som jag redan hade gjort för semesterveckorna. Så det är skönt, dumt att göra planer innan semestern var helt bestämd, men det är sånt man lär sig när man för första gången ska lägga in om semester på det här jobbet. :) Såå vecka 24 blir det stockholm och vecka 31 blir det Göteborg. Ser jag fram emot!

Jag tror min mage tigger om lite mat, inte bara solrosfrön som jag sitter och äter nu, så kanske ska fixa till något och påbörja min seriekväll.

Ska bara avsluta med att säga att jag älskar mina katter, men ibland så vetefan! Idag när jag kom hem hade dom vält hela papperskorgen här i sovrummet, allt låg utspritt med en meters radie typ! Och när jag väl kom vidare ut i köket så hade dom lyckats öppna skåpsdörren! Satan! Dom hade dragit ut lite grejjer där, framförallt kattgodiset, men tji fick dom, dom lyckades inte komma in i påsen iaf, mohahah!

Hörs!

Ingen avsändare...

Ännu en dag närmare helgen, vad jag längtar!

Såå HV71 vann första semifinalsmatchen med 3-1 idag, bra kämpat killar! Det var på hemmaplan, så det är ju bara som det ska vara. Nu ska vi bara se till och knipa en bortamatch och fortsätta vinna hemmamatcherna så är vi i final sen. Nu är det bara tröjan som saknas, men har beställt lite annat från internet nu, så den får vänta till löning, finns det då pengar över så blir det en tröja, minsann!

Beställde ju böcker från cdon häromdagen, vad jag glömde skriva var att jag även beställde säsong 1 - 3 av Baywatch hihi! Dom hade rea, endast 79:-/st, asbilligt för hela säsonger ju! Och en gång i tiden var det min favoritserie, behöver inte ens ha alla säsonger, bara dom som är bra! Ska bli kul och ha i min seriehylla! Tror de kommer fram imorgon, så kan hämta det på lördag. Har 2-3 paket till att hämta ut på posten, vetefan vad det är? Stod ingen avsändare, skumt! Spännande :D

Har väntat länge nu på att få min ledighetsansökan, ju längre tid det går ju mer känner att man inte kommer få ledigt, och så var fallet. Jag fick inte ledigt 3:e april, satan! Och som det ser ut så går det inte att byta med någon, det blir för lång tid i rad med dagar man får jobba då. Fyyyy, det var inte alls bra nyheter det här inte. Urk! Jag trodde inte det skulle vara några problem när jag lämnade in den så tidigt. Måste försöka ordna det där på något vänster asså.

Nu ska jag snart ställa mig såhär mitt i natten och laga mat. Det blir lätt mat inatt. Ska koka fullkornsmakaroner och värma findus färdiga köttfärssås: fort, enkelt, gott och bra!

Jag tror att jag och komplistan ska försöka bli bästisar imorgon.

Ge mig glädje!

Så var det bara tre minuter kvar på den här dagen. Den har rullat på segt måste jag säga. Vet inte vad det är med mig, innan kändes det som jag hade sovit för lite och var utmattad pga det, men nu har jag sovit och är utmattad ändå, vad kan det då vara? Sovit för mycket? Det låter inte logiskt, måste vara något annat. Vet inte vad som är fel, måste komma på det, snart, för så här kan det inte fortsätta. Jag vill vara pigg, utvilad, glad och ha livsglädje. Just nu känns bara allt ruttet.

Jag brukar kunna ha mina dåliga dagar, men det brukar bara vara EN dag, sen brukar allt vara normalt igen, men nu har jag känt så här i några dagar i rad, inte alls bra.

Har lovat Angelica att jag ska börja lägga upp lite recept här i min blogg, det ska jag göra minsann! Men inte idag, för det orkar jag inte. Sitter och funderar på vad jag ska göra, se våra bästa år eller sova?

Läste om någon som hade gjort slut med sin flickvän genom att ändra status på facebook till singel, är det dit världen är på väg? Om då någon vägrar att acceptera en vännerförfrågan, är det samma sak som att man inte är vänner längre? Vad skulle det annars kunna bero på? Att man "råkade" klicka på ignorera två gånger?

Hoppas Maria är mer anträffbar på jobbet imorgon, saknar henne. Och imorgon är Sonja tillbaka, jippie! Och Linda, jipppie!!

Sömn ljuva sömn!

Jag släckte vid 23.20 igår och gick upp klockan 08.00 imorse. Det är 8,5 timma i sängen, helt otroligt! Det var skönt minsann, sömn ljuva sömn! Vaknade bara vid 6 imorse, förutom det har jag sovit hela natten :) Sedan jag gick upp imorse har jag hunnit duscha och se på två Våra bästa år, ska snart dra till bussen, om typ 20 minuter.

Bara tre dagar kvar till helg, wihpii! :)

Såå trött.

Om jag skulle gå och lägga mig nu skulle jag somna. Det är helt sjukt vad jag är trött. Klockan är bara 8 på kvällen och jag jobbar sent denna vecka. Gäspar som en tok!

Kanske skulle ta och göra matlådorna nu, så att det är klart iaf. Sen vetefan vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken. Något måste det bli iaf, kan inte somna för tidigt. Vet inte om en film skulle hjälpa så mycket, Andromeda gjorde det inte iaf.

Gäsp.

Dags för Andromeda

Det blev inget stan, men det blev kattmat. Ringde pappa och kollade om vi inte kunna dra iväg en snabbis och det var okej. Så vi åkte till willys när han slutade jobbet. Nu har jag kattmat så jag rer mig ett tag, och köpte även potatisgratäng jag kunde göra i matlåda med fläskfilé, gott. Tror dock jag ska göra iordning lite klyftpotatis att äta snart, det om nåt är gott mmm :D

Haft en lugn dag, somnade vid 2 inatt och gick upp vid 10. Kände mig utvilad vilket nu för tiden är en ovanlig känsla. Sedan jag vaknade har jag kollat på serie, konstigt? :P Det blev House, Bones, ER och Smallville, har även tittat lite på TV bara för att slappa extra mycket!

Beställde lite från cdon idag också, dags för nya böcker och har inte hört att någon ville beställa något samtidigt och kan inte vänta längre. Så det blev typ 8 böcker och lite annat hihi.

Nu står det mellan att se någon film eller se på Andromeda, lutar nog åt Andromeda, var länge sen nu. Känner mig även lite dissy så ska nog stoppa in klyftpotatis i ugnen nu, tar ju typ 40 minuter för det att bli klart.


När är det våffeldagen? Och när ska man ställa fram klockan?!

Förresten, om ni ringer och jag inte svarar, så inser jag inte att det ringer, har bytt signal på  telefonen. Har haft en och samma signal sen jag skaffade telefonen typ, så kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig!!



Hej så länge!

SEMIFINAAAAL!!

WOH WOH WOH WOH!!!
Fan att jag missade den matchen, pappa sa att den hade varit bra! Men satan vad skönt att dom vann! YES!
HV71 till semifinal, då lovade jag mig själv att jag fick beställa en matchtröja från deras webbshop, så kanske ska göra det så den kommer lagom till löning?! Tror det faktiskt, vill ha! :D:D:D::D:D:D:D WIIIIIIIIHH!

Annars så har dagen varit skum, jag har känt mig hängig. Känns som att jag varit som i ett töcken, men dagen har rullat på helt ok. Vad mycket lättare det är när man kan sitta bredvid folk man tycker om, när det är lugnt kan man sitta och prata lite och få tiden att gå, men samtidigt hinna med mycket på jobbet. Underbart. Merservicen gick bra idag med, ännu mer underbart. Så nu är jag redan uppe i mitt till den 20:e varje månad, så hoppas på lite plus :)

Hade ju med mig gottismat till jobbet idag. Det var hasselbackspotatis simmandes i strimlad lövbiff med ädelostsås, mumma! Men det var godare än nånsin, måste ha ansträngt mig extramycket igår då jag hade mat med mig till Linda också, men hon skulle äta den imorgon, pirrigt, hoppas hon tycker om maten! :D

Imorgon är jag då ledig, hade planerat in en trip till stan, lite jag behöver införskaffa, men vi får se, vetefan om jag orkar det om jag ska vara ärlig. Vill bara sitta hemma och göra ingenting. Ska kolla sen hur mycket kattmat jag har, kanske måste åka och handla och då får det bli stan på samma gång, får se!

Nu tänkte jag mig ett avsnitt av 24, sen får vi se om jag sover, eller hittar på något annat! Who knows!





R.I.P Abir.

Feberyra?

Hemsk natt. Totalt hemsk natt. Förstår inte. Hade som feberyra, som jag är när jag har feber. Visst jag var varm när jag gick och la mig, varmt att ligga under täcket, vem vet, jag kanske hade feber? Man kan tro det iaf. Urk. Kom i säng vid 23 där någon gång, somnade kanske vid 23.30, vilket är jävligt sent om man ska upp 04.20, mindre än 5 timmar. Då kan man hoppas att man kan sova ordentligt hela natten. Men icket.

Jag vaknade redan vid lite för 1-tiden. Vaknade, flög upp ur sängen skrikandes då jag tyckte det var feta stora spindlar och kryp öööverallt i hela sovrummet, sprang ut bölandes och kunde inte sluta. Vågade inte gå in i sovrummet igen. Sådär är jag BARA när jag har feber, i vanliga fall, vet inte om jag hade det, för det brukar märkas på så många andra sätt, så jag vetefan vad som var fel inatt. Otroligt jobbigt var det iaf. När jag väl började vakna till liv på riktigt började jag förstå att det kan inte stämma, men gick in gråtandes, smygandes. Som tur var hade jag tänt lampan när jag flög upp, så jag kunde se att där fanns inga kryp. Kröp sakta ner i sängen igen, lyfte på täcket och kuddarna, checkade så allt var ok. La ner mitt huvud på kudden igen och somnade med tårar i ögonen. Usch.

Vaknade redan en timma senare, tände lampan och trodde en en gång att det var dags att gå upp till jobbet, denna gång var det dock lugnt, inget skrikande ingenting, bara att krypa ner i sängen igen och somna om då det inte var dags att gå upp än.

Vaknade ett timma senare igen. Det var inte något skrikande eller bölande denna gång heller, men det var rädsla. Denna gång inbillade jag mig att det var en stor, lång jävla orm i sängen som låg längs med hela täcket. Uuuh. Trodde nu med att det var dags att gå upp och vågade inte riktigt gå tillbaka till sängen, men ni vet, vaknar till liv på riktigt och inser vad klockan är och att det är ingen orm i sängen, så jag går och lägger mig igen, somnar om. Vaknar när klockan ringer en timma senare. Helt utpumpad, torr i ögonen och trött som satan. Konfunderad över natten. Sjukt.

Stoppar i mina linser och hoppar sedan i duschen, duschar av mig nattens bekymmer och kanske även febern, vem vet? Ögonen har varit snustorra hela dagen, gått runt och blinkat konstant och ibland har synen blivit helt suddig, men jag klarade dagen. Den gick helt ok. Skönt med trevligt sällskap, man kan sitta och prata, tänka på annat. Ta samtal och sköta jobbet, bästaste när man har annat att tänka på.

Skönt när det väl blev dags att åka hem. Det behövde jag. Pappa kom och hämta mig, underbaraste pappa. Kom hem redan 17.40, kollade på två American Idol och sedan började jag med maten. Jag verkligen längtar till maten imorgon, ska bli sååå satans gott. Strimlad lövbiff i ädelostsås och hasselbackspotatis och paprikastänger. Låter det gott Linda? Hoppas det, för det är det som bjuds imorgon minsann!

Linda fixade ju matlåda åt mig till den dagen vi skulle till Boda Borg, blev lite hektiskt där dagen innan, så det var perfekt och underbart snällt av henne. Frågade i veckan när hon ville ha mat tillbaka och då svarade hon när jag skulle göra något gott. Som om jag inte alltid gör god mat lixom? :D Så vi bestämde imorgon då vi båda jobbar kväll och såklart gör jag min godaste favoritmat jomenvisst! Provsmakade förut, ljuvligt!

Sitter fortfarande och  tittar på American Idol men har bara ett avsnitt kvar och kände att jag ville skriva av mig lite innan det slår 12-slag. Efter det här avsnitten ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund, sen sova ikapp för förlorad sömn natten till idag. Det om något behöver jag. Jobbar bara imorgon, sen är jag ledig tisdag. Då blir det de vanliga serierna och dra mig upp på stan en snabbis. Mest ta det lugnt.

Ska faktiskt försöka ta det lugnt så mycket som möjligt nu utifall det är så att det är sjukdom som lurar runt hörnet, känner mig inte alls redo för det och har ingen lust. Men det brukar vara i mars som jag blir sjuk, peppar peppar. Ingen lust alls, har inte tid eller råd. Men det kan så vara att det är på G.

Isch.

Nu ska jag iaf kolla klart så jag kommer i säng sen. Imorgon kommer jag hem lite före midnatt, om jag hinner med stadsbussen hem. Håll tummarna.

God natt.

Bambi på hal is! HAHAHAHA!



http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/elitserien/article4648877.ab



YES YES YES! Dom vann! Heeeeelt otroligt. Dom hade verkligen turen med sig idag. Helt sjukt! Något av det skummaste någonsin. Det står 2-2 när 3e perioden är slut och det är dags för förlängning, igen! Timrå har tidigare vunnit på förlängning två av två gånger, så det är nervöst inför tredje gången. Men så händer det, Timrås spelare Lehtonen tappar skridsko-skenan och är som bambi på hal is, så jääävla kul! Vi vek oss dubbla av skratt, vi skrattade så mycket att vi glömde bort att kolla hur det gick med pucken och typ en halv minut efter att HV71 redan har gjort mål så märker jag det! HAH! FYFAN! Det kändes gött, nu gick de vidare, nu ligger de lika och på måndag är avgörande matchen för vem som går till semi. HV71 har hemmaspel vilket är ett +, men de förlorade på hemmaplan senast, så man ska inte säga för mycket. Kolla länken jag klistrade in, massa annat gojj innan men lova att kolla hela, för när det är 30 sekunder kvar ser ni vad jag menar, kolla på den spelaren som ramlar HELA TIDEN! För så jäävla kul, han kämpar och kämpar för att stå upp, men han ramlar och ramlar vid varje försök! MOHAHA!

Så Madelen och jag har umgåtts hela dagen, hon var ju här när jag kom hem igår. Innan vi drog till pappa stannade vi på Maxi och handlade lite käk, frukost framförallt då vi skippade den imorse för att kunna sova så länge som möjligt. Så himla god frukost, toast med ost och skinka och pucko att dricka, mm! Sen hjälpte jag pappa att installera F-secure på hans dator, det gick kanske inte så jättebra, pappa hade för lite minne, men fick nog till det där till slut, ska försöka fixa mer minne åt honom så att det blir perfekt sen. Och så lärde jag honom hur man använder word, hur man rättstavar och sådär. Sen skjutsade han hem oss.

Då fortsatte vi med vårat OC-kollande. Me like OC! Very very mucho! Men vi hann inte med så många avsnitt som vi tänkt, eftersom pappa ringde och berättade att matchen gick på TV! Kollade senast igår och hittade inte att den skulle gå på tv, så trodde att den inte gjorde det som vanligt. Men första perioden var ingen hitt att kolla på, Timrå ledde redan med 2-0 när jag började kolla efter bara 11 minuter så det bådade inte gott. Men som sagt tidigare så vann dom ^^



Efter matchen hann vi kolla ett OC till innan jag började med maten och Melodifestivalen började. Det är inte precis mitt stora intresse så jag kunde lika gärna laga mat samtidigt. Gjorde tacogratäng med grönsaker och Nachochips till, gott :) När maten var klar gjorde jag Madelen sällskap framför TVn. Alltså, det var en del bra låtar iår måste jag säga. Inte fy skam så sätt, endel sög ju så klart.

Men mina toppfavoriter var EMD och Måns, sen var Emilia, Alcazar och HEAT bra. Det började så bra, man följde juryns röster och såg där att Måns låg etta, så underbart tänkte man och trodde verkligen att han borde få mycket röster av svenska folket, svenska folket tycker om Måns. Men vad är detta?! Menar ni seriöst att den där bruden förtjänar att vinna och gå vidare till stora finalen?! Jag förstår inte det, helt seriöst så gör jag inte det. Låten sög. Urk. Säger nog som Madelen, blir nog inget tittande på stora finalen iår inte, neh, finns inget där att hämta.

Nu ska jag sova då det är mindre än 6 timmar kvar tills jag ska upp. Dagen har som ni märker varit både positiv och negativ. Men dagens plus och underbaraste bästa är att HV71 vann och får en ytterligare chans på sig att gå till semi.

GO HV71! På måndag gäller det! Synd att jag jobbar till 21.55 bara, matchen börjar 19.00 :( :( :( Suck.

2-2!





MATCHEN GÅR PÅ TV!!!!!!

Sååååå spännande! Jag tror dom förlorar, dessvärre, men ändå spännande! OH!!!
2-2 och inväntar förlängning, satan! De har förlorat i två förlängningar tidigare. Jag tror jag döööööööör!!!!

Seriekvällar is the shit!

Se jag skrev ingen blogg igår. Är det ett tecken på ett liv eller? Uhm, man kan fundera. Åkte till jobbet vid 7 igårmorse som jag gjort hela veckan. Trodde jag skulle vara satans trött, men det var helt ok. Men mitt humör gick lite i botten när jag väl kom fram. Det är inte alltid allt fungerar som det ska, som man vill och sådär. Det ordnade väl till sig lite grann iaf och ju längre dan gick och ju närmare det blev tills jag skulle åka hem, ju bättre blev dagen :)

Slutade vid 6 och gick till bussen. Väl hemma i örebro spenderade jag väntetiden på nästa buss vid pressbyrån, köpte lite gottis till kvällen och pratade med Jenny som också skulle åka med en buss vidare. Madelen var redan här när jag kom hem, vi började kolla på Top model direkt, äntligen! När det var klart kollade vi på Greys!!

Ooooh jag förstår dig Linda, förstår att du ville diskutera! Men nu är det du som måste se nästa så vi verkligen kan prata! :D

Vi gick och la oss straxt efter klockan 1 inatt, satte klockan på 09.15 så pappa hämtar oss 10, men vaknade redan vid 7 första gången, katterna, grr. Lyckades somna om lite halvt, låg och halvsov till kvart i 9, sen orkade jag inte längre så jag gick upp. Madelen sover fortfarande. Jag ska fixa inför det jag ska hjälpa pappa med. Sen är det snart dags att åka.

Hörs!


Börjar ordna sig..

Det här är inte bra. Jag måste skärpa mig. Fan fan fan. Mina planer var att ligga i sängen senast 22.00, hur ser det ut som att det gick? Nu är klockan snart 23.00 hihi. Aja, bättre lycka nästa vecka, kanske. Tror nog aldrig jag kommer lära mig :P

Det har varit en bra dag helt enkelt. Jobbet gick bra. Hemresan gick bra. Handla mat på Rosalis gick underbart bra mm gott ska det bli imorgon. Klart med vilka som kommer till pappas fest, tiden är klar trots att typ ingen vet det än hihi, men det kommer ordna sig. Maten börjar ordna upp sig med, verkar som att det lutar åt ett håll nu, så det är ju bra det iaf. Vi ska bara bestämma oss. Näästan bestämt mig för vilka veckor jag ska ansöka om semester, bra bra, bara ena veckan jag är osäker på.

Ja det är väl typ det. American Idol artar sig, 5 av 6 har jag velat ska gå vidare och det är inte illa pinkat, den 6e är också helt ok, men hade velat att andra skulle gå vidare först, hoppas de gör det i, vad de nu kallar det, vi kan säga det på svenska, andra chansen, det heter nåt med wild.... nånting nånting.

Men ja nu är klockan 23.01 så nu måste jag fan sova. God natt.

...

Det blev inga hundra år av sömn, men vem trodde på det? :) Det blev typ 6,5. Nu ska jag snart dra till jobbet. Idag och imorgon kvar, sen är jag ledig lördag, då minsann, då ska jag förhoppningsvis sova på förmiddagen. Jobbar ju tidigt på söndagen så kan väl inte förstöra hela dagen :P

Aja, bye!

Morotskakan gick hem!

Jag ska vara duktig, i min bemärkelse så ska jag vara duktig, ska sova direkt när jag har skrivit här. Det blir iaf över två timmar tidigare isäng än igår, men egentligen ändå försent. Men jag hinner inte leva om jag ska gå och lägga mig direkt när jag kommer hem. Går inte, kan inte, vill inte! Sådeså!

Idag har jag kommit underfund med att det är både populärt och opopulärt att ta med sig fika till jobbet. Alla tyckte det var jävligt, thank you thank you! Men folk tycker även att jag gör dom runda om magen! Hihi, välkommen till klubben då! :D Man ska leva av det goda, så mycket man bättre mår då. Skulle aldrig kunna avstå från det goda. Dock så avstod jag från morotskakan idag, åt ju två stora bitar igår som inte fick plats i byttan. Jag höll mig till chokladbollarna istället, så goda med cornflakes i mmm! :D

Och så när Sonja slutade väntade hon på mig till jag slutade 17.55, så åkte vi hem till henne en snabbis kom på att hon ville ha lite filmer så vi drog hem till mig :D En film blev det så länge iaf! Fler blir det sedan minsann! I och med att jag fick skjuts hem av henne idag så kom jag hem typ en halvtimma tidigare och jag hann även umgås med Sonja, en toppenkväll!

Satte igång ett American Idol och åt rostad macka. Något måste jag få i mig på kvällarna förutom strunt. Måste bli bättre på det att äta på kvällen, räcker med yoghurt eller någon macka, bara något, annars blir det som i morse, så tom i magen så det gör ont och så mår man illa när man väl äter för magen får en chock, ujauja. Man kan inte tro att jag är så liten i maten när man kollar på mig, men det är jag. Det går i mycket i mig, men inte så mycket man tyvärr.

Men lunchen idag var god! Jajjemen! Får se vad jag ska hitta på för något mumsigt imorgon. Något med fläskfilé tror jag iaf. Vetefan vad bara. Egentligen borde jag göra något med köttfärs kanske, för fläskfilé går bara att äta med potatis och det har jag ätit idag och kommer äta imorgon. Så det får nog bli köttfärs-nånting.

Uhm. Jag kom på en sak idag. Vi ska lämna in våran semesteransökan senast söndag tror jag det var. Och jag har ingen aning om hur jag vill ha det. Varför måste man veta det redan nu?! IIIIINGEN ANING! Jag vill inte ha långledigt iaf. Är inte mycket för det, får inget lugn av att vara ledig då. Går mest runt och ojar mig för att jag inte har något att göra och sen för att jag förlorar pengar på att vara ledig. Don't like. Så kanske en vecka i början av sommaren, en liten avstamp för att man ska känna att man orkar sommaren. Och sen kanske 1-2 veckor i slutet? Sen spara resten till strödagar, ha dom som förläningsdagar till helgerna så man får långhelg istället. Mmm det tror jag på! Kanske inte ens får göra så? Svårt och veta, första gången det är semesterdagspå det här jobbet och jag är ju van vid lite annorlunda grejjer.

Det enda jag har planerat för sommaren är Stockholm och Göteborg. Stockholm blir antagligen över en helg, Göteborg blir några dagar till tror jag. Så aaah vetefasen asså. Svårt. Kryssning skulle vara något. Inte för att supa, det är jag inte mycket för. Men bara åka över dagen, taxfree:a och spela lite, vore kul. Ska nog höra runt lite. Pappa kanske har lust med en liten utflykt. Madelen vill säkert följa med?

Madelen borde fram till söndag komma på vad hon ska göra i sommar. Så jag vet när jag ska ta semester? Är du med på det Madelen? Fix! För vi åker tillsammans både till Stockholm och Göteborg, så det vore bra om vi är lediga samtidigt. Låter logiskt iaf.

Nu ska jag fanimej sova. Trött som ett as. Önskar jag kunde sova 100 år.

Vrålhungrig!

Idag är en dagen efter, fast inte pga alkoholintag utan pga brist på matintag igår. Uhh, måste verkligen bli bättre på att äta. Åt frukost vid 9 igår och sen åt jag inget mer vettigt. Åt bara godis och två bitar morotskaka, det får jag lida för idag. Är så hungrig så jag har ont i magen. Men hinner inte äta nu, så har brett några mackor att äta på bussen. Ska gå om några minuter.

Får se om min syster är på bussen, hon brukar ta den här bussen, jag brukar aldrig ta den här bussen, för jag brukar inte jobba dom här tiderna, men det gör jag den här veckan, så vi får se :) På fredag kommer hon hit iaf, får vi ha våran efterlängtade seriekväll som fortlöper till lördagen.

Det blev förresten ingen mer film igår, det blev American Idol, och det blev för mycket eller snarare för sent! Bestämde när jag skulle sova och att jag kunde se ett till avsnitt, satte igång det och kände att det var väldigt långt, då var det dubbelavsnitt på 1,5 timma, suck! Man kan ju inte pausa mitt i heller, det går bara inte, så det var bara och se klart, så 5,5 timmas sömn har det blivit idag! YEAH!

See Ya!

Slappt och skönt



Hittade den här på facebook idag, på fan-sidan för Coca Cola, tyckte den var så söt :D

Idag har jag haft en riktig slappardag, ännu en kanske jag ska säga, eftersom jag hade en igår med. Men så underbart skönt! Ohh. Vaknade vid 8 imorse, låg kvar till typ halv 9, somnade vid 12 inatt, så har sovit bra inatt :) Gick upp och kikade om mina underbara serier fanns, och det gjorde dom! Så jag fixade frukost, toast med skinka och ost med te till att dricka, mm! Kollade på House och 24, sen kom jag på att inte kollat American Idol på några dagar, så körde några avsnitt av det med.

Måste ju säga, visst Idol i Sverige är bra, men American Idol är såå mycket bättre! Dels så är dom som är bra oftast riktigt bra och de som är dåliga är riktigt dåliga, man skrattar ihjäl sig! :D Nu har jag inga fler sånna avsnitt att kolla på för tillfället och jag hade ingen lust att se Heroes förut på dagen, så jag kom på att jag fick ett filmtips av Sonja häromdagen. Så jag har precis kollat klart på filmen Make it happen, den var bra, grymt bra! Älskar dansfilmer! :)

Och så har jag ju gjort det jag lovat Sonja ett tag nu, morotskaka! Den är inte riktigt klar, har inte haft på glasyren än, men kakan måste svalna ordentligt först. Och vi får se hur det blir. Jag gjorde vanlig sats idag, efteråt kom jag på att jag alltid brukar göra halv sats, för en hel får inte plats i min form *oops* Den svälde lite över kanten, den rann inte över, men den svällde upp! Och den blev porös som attan! Det blir inte lätt att ha på glasyr sen, men det smakar detsamma även om den blir lite misslyckad :P

Pappa kom och hämtade mig efter jobbet förut, vi drog iväg och handlade lite, så nu har jag så jag klar mig med mat i en vecka innan det är dags att handla igen. Ikväll tänkte jag göra Potatis, morötter, blomkål och broccoli i pepparrots sås med Alaska Polock, blir nog gott :) Ska försöka äta lite ikväll också, eftersom jag åt frukost så tidigt, är egentligen vrålhungrig, men jag är dålig på att äta lagad mat när jag är hemma ledig. Fy skäms.

Nu försöker jag komma på någon mer film att se. Men jag vetetusan, kommer inte på någon, slutar oftast med att jag ser någon film som jag redan har sett 1000 gånger och det är ju tråkigt, kan vara kul, som idag, att se något nytt för en gångs skull. Men det är svårt med nya filmer, man vet ju inte om dom är bra eller inte. Är dom inte bra har man slösat 1,5 - 2 timmar på att se en dålig film.

Aja vi får se vilket håll det bär åt. Kanske inte blir någon film alls.

Knight Rider, diskning, bakning och hockey!

En riktig slappardag har jag haft idag. Har varit hur skönt som helst. Vaknade vid 9 imorse, halvt död, ville inte riktigt vakna så tidigt efter att ha somnat 2 inatt, men aja, vad göra mer än att gå upp. Man blir bara segare av att ligga kvar och dra sig. Så upp gick jag. Har inte gjort så värst mycket idag. Jag till och med struntade i att gå till tvätten, hah!

Jag har faktiskt bara kollat på Knight Rider hela dagen hihi. Det är såå bra! Men nu äre slut på det roliga :( Får vänta tills nästa avsnitt kommer, suck. Varit ute en snabbis, gick 20 meter till tvättstugan och träffade den som har hand om lokalen, kollade runt och kollade vad som fanns. Det fanns typ 6 bord, 35 stolar, orkade inte räkna alla tallrikar för det var många, så det räcker, alla var dock inte likadana, men skitsamma, men glömde kolla bestick! Glas fanns det inte så många av, så det får man klara sig utan. Men det fanns en micro. :P

Så det där blir bra. Har hyrt den från 15.00 fredag 3:e april till 15.00 söndag 5:e april. Så slipper man tänka på städningen där på lördagen, thats good. Nu ska vi bara se hur många vi blir! Det finns plats för 35, så det är bara vi börjar tänka på vilka fler som man kan bjuda! Pappa vet ju inte vilka som kommer ;) Eller han vet att vi barn kommer, det är allt han vet med säkerhet.

Något som är riktigt sjukt, jag klagade på det i min blogg, tror det var igår eller förrgår att matcherna bara går när jag jobbar, men idag spelar dom! Tror ni det går på TV då?! NEJ! Så satans irriterande. :( Det går på radio, hur kul är det? Har haft det på medan jag diskat, ska sätta på det igen efter pausen medan jag bakar! Har varit sugen på att baka hela dagen, men inte vetat vad jag ska göra, imorgon ska jag försöka orka göra morotskaka som jag lovat Sonja, men har ingen lust att göra den idag då jag är ledig imorgon med, ska göra något lätt idag. Ska göra chokladbollar med cornflakes istället för havregryn, så mumma! MMMM!

Har lagt fram margarinet, det ska vara rumsvarmt, så då hinner jag ju kika in lite här. När bakningen är klar ska jag se på cityakuten, sen ska jag försöka lägga mig i tid eftersom jag ändå vaknar så tidigt på morgonen. Ska läsa klart min bok ikväll, det är riktigt spännande nu. Blev så arg på mig själv när jag inte orkade hålla mig vaken igår! När boken är klar ska jag se om jag lyckades beställa rätt böcker i serien om Harry Bosch, för det här var bra grejjer!

Ska in på cdon och beställa lite stuff ikväll eller imorgon, någon som ska passa på och dela på frakten?

[ Rubriklös ]

Gud vad man har längtat efter att komma hem idag samtidigt som man har bävat för att mobilen ska ringa. Jag vet att pappa hatar att åka i sånt här väder, men det är så grymt skönt att bli  hämtad på helgerna! Och visst, han kom minsann! Jag såg han genom fönstret redan vid 20.30 hah! Alltid tidig, slår aldrig fel. Jag slutade 21. Hihi. Men det gick inte fort fram inte, så är det när dom inte hunnit ploga vägarna!

Dagen förövrigt har gått väldigt bra, flyter på och faktiskt gått ganska snabbt, även om man alltid inte har haft så mycket att göra. Men då hinner man sitta och prata lite och lära känna varandra bättre *tummen upp*

Har inte så mycket att skriva idag. Ska se Knight Rider!

7-0

Negativt för dagen: Amy Diamond gick inte vidare till final, vilken skit! Jag förstår inte riktigt, det går bara utför på den där melodifestivalen alltså!

Positivt: HV71 vann 7-0 idag, vilket innebär att det står 1-1 i kvartsfinalmatcher. Önskar jag bara kunde vara hemma de dagar matcherna går så jag kunde se dom också!

Jag har hittat en ny serie som är otroligt grym och bra! Moderniserad Knight Rider! När jag var yngre så kollade vi jämt på Knight Rider, men det här nya slår det gamla med hästlängder! Massa coola effekter! Wihoo! Har sett typ 4 avsnitt, undra hur många som har gått än så länge? Det ska jag kolla upp minsann!

Vet inte hur jag ska ha tid att se på en serie till, men aja, på min lediga tid lever jag för mina serier, så det ska nog gå!
Gick upp 8 imorse, duschade, dukade fram frukost och såg ett avsnitt, gjorde mig iordning sedan och gick till bussen. Började ju jobba 12.15. En helt otroligt lugn dag, det är nästan så man tror något är fel. Med merservicemålet kom jag upp i ändå, sicken tur! Pappa kom och hämtade mig vid 21 som planerat, var hemma redan 21.40, halleluja!

Sedan dess har jag suttit här, hunnit med två avsnitt! :D Ska snart gå och sova, upp 8 imorgon igen, äta frukost, se ett avsnitt. Åka till jobbet. Sen, väl hemma imorgon så är man ju då ledig måndag - tisdag, wonderful! SOVA!

God natt!

Vilken skräll!

Vilken skräll! Hur kunde han åka ut?! Helt otroligt att Elisabeth fortfarande är kvar. Urk, de borde göra om röstningssystemet på något vis! Hann hem lagom till att se återblicken av Lets Dance och utröstningen. Tråkigt att han åkte ut precis när Laila och han har funnit varandra!

Jag måste sätta igång med att göra matlådor snart, men det blev annat som prioriterades när jag kom hem. Ska göra en snabb köttfärssås och spaghetti tänkte jag. Det är enkelt, hinner och orkar inte göra något annat, även om jag mer skulle vara sugen på typ pannbiffar lr nåt sånt, men det får bli en annan dag :)

Lördag - söndag jobbar jag 12.15 - 21.00, pappa ska leka kvällschaufför, me like! Jag längtar efter att komma innan för dörrren på söndag kväll, veta att jag är ledig måndag - tisdag och inte har några speciellt ansträngande planer, tvätt på måndag och handling med pappa på tisdag, förutom det ska jag bara slappa! Skööönt!

Lunchade med Sonja idag, real nice när vi kan göra det, har blivit mycket av det den här veckan, och sitta bredvid! Coolt! Men kom på när jag skulle gå hem idag att nu jobbar vi inte ihop förrän på onsdag, surt! :( Får se om det blir något lunchande nästa vecka på det få dagar vi jobbar ihop, vi jobbar näästan samma tider. :)

Fan vad jag hatar att åka buss fredag och lördagkvällar, usch jag tycker det är hemskt. Bara massa fulla ungdomar överallt. Så glad för att jag slipper det imorgon ska jag säga er!

Nejfan nu måste jag verkligen laga mat, ska upp 8 imorgon bitti och jag vill hinna läsa massor ikväll, boken börjar bli såå spännande nu! lonta har hittat en ny bra författare, yes! Behövs när böckerna går åt som smör, 2,5 timmas läsning varje dag resulterar i många böcker!

God natt!

Den satt perfekt!

Mjaaaau Mjaaauauauaua Mjaaaaaauuuuuu! Så låter det hemma just nu. Passoa har haft en jobbig kväll, dels är ju jag borta hela dagarna och sen har min bror varit här idag, när jag inte varit hemma! Det är ju otroligt, det är så farligt, han ligger o trycker och är rätt och sen blir han mammig till tusen och jamar om uppmärksamhet! Så just nu är det inget som får honom att hålla käft, så jag orkar inte ens bry mig, så snäll är jag :)

Det har varit en helt ok dag idag. Jag har dock varit seg och lite småtrött, men det har gått ändå. Även om jag trivs på jobbet så är det otroligt skönt att komma hem. Pratade med min bror precis när gick av bussen vid resecentrum, då var han och sandra här hos mig och hämtade lite grejjer från datorn, då erbjöd dom sig att komma och hämta mig så jag slapp vänta på nästa buss! Wonderful! Då var jag hemma 20 minuter tidigare.

Sedan dess har jag ringt samtal och fått samtal. Började skriva det här inlägget för 30 minuter sedan, men det har inte gått så bra! ;)

Värt att nämna om idag är iaf att jag har känt mig så otroligt fin! Faaan vad jag älskar den där tröjan som jag i sista stund bestämde mig för att prova och sedan köpa! Oooh den satt perfekt med tights. Den var kort, men inte för kort, den satt hårt om rumpan så att den inte åkte upp! Min nya favorittröja kan jag lova! Imorgon ska jag prova den andra nya tröjan, tror den med är skön, den ser stor och rymlig och skön ut! :D Älskar nya kläder!

Nu sitter jag och äter massa strunt som jag inte borde äta, borde äta nån riktig kvällsmat istället, men orka, det är gott med gottis. Jag har till och med ätit solrosfrön sen jag kom hem, fyfy!

På måndag ska jag och pappa kolla på den hyrda lokalen, se vad vi behöver tänka på inför 60-årsfest. Det är så kul, för pappa kommer inte veta vilka som kommer, han får bara veta hur många eftersom han ska laga maten! Hihi, det är kul med överraskningar! Nu ska man bara börja komma på vad han ska få i present också, det är svårt!

Avslutar med att säga att jag tror inte HV71 kommer ta sig längre än till kvartsfinal iår, vilket är jävligt tråkigt, blir lite ledsen och besviken. De vann fan förra året, final borde dom kunna ta sig till iaf tycker man! Ruttet! De slackar efter.

God natt.

För snabb...

Det är en timma och fem minuter kvar till jag ska gå till bussen. Jag har redan duschat, jag har blåst håret och fixat till det, jag har hälften av kläderna på mig. Vad ska jag hitta på i över en timma? Ibland är jag så snabb så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, helt otroligt!

Jag försökte nå den person som har hand om gårdslokalen på min gård igår, ringde typ tre gånger men det gick inte så bra. Kommer bara till "Anknytning ... kan inte ta ditt samtal just nu" och så hör man en kopplingston till telefonsvararen och så hör man "Röstbrevlådan är full, var god återkom senare" Dah! Vad ska man göra då? Det är bara en månad kvar tills vi vill hyra lokalen, och man vet ju att med sådant ska man vara ute i god tid, annars är det kört! Dom kanske inte är hemma? Dom kanske är bortresta på obestämt framtid? Who knows? Ska man kanske gå och lägga en lapp där dom bor istället, be dom ringa upp mig?

Vi får väl se. Får prova ringa lite till och idag, när jag har mina raster, så får vi se om det är NÅGON som svarar iaf.

Woho nu är det mindre än en timma kvar tills jag ska gå! 58 minuter för att vara exakt.

Hur får man handdukar luddfria?

Det är alltid likadant! Jag ångrar alltid att jag bestämmer mig för att jag är sugen på pannkakor. Det tar ju så jävla lång tid att steka. Började vid typ 21-tiden? Mja typ, och blev precis klar. Suck. Det är jättegott, men frågan är om det är värt det. Men! Alltid när jag har pannkakor med mig till jobbet så äter jag det med strösocker, vilket blir lite tamt, så idag köpte jag hallonsylt! Mmmm! Synd att dom inte hade en lite squeezeflaska bara :( Fick duga med glasburk och ta med i plastbytta!

Nu är jag dödstrött. Imorgon ska jag inviga de nya handdukarna som är nytvättade, men jag tror jag blir besviken. De ser ut och ludda, bara känner det på mig! Man kanske måste använda dom en gång för att få allt ludd på sig och sen hoppa in i duschen igen och skölja bort allt ludd, så är det bra sen? Är det en bra lösning?! :P

Vi får se imorgonbitti helt enkelt.

God natt.

Så fin!

Jag är så otroligt smart ibland! Hade ju bokat tvättid idag till klockan 11, gick upp vid 9, så det var ju lugnt. Hann vika in gammal ren tvätt sedan sist jag tvättade, göra iordning för tvätten och sen gick jag ner vid 11. Stoppade in i maskinerna och körde igång. Sen gick jag hem och kollade på Americas Idol i en timma, gick ner och stoppade in handdukarna i torktumlaren och hängde kläderna i torkskåpet. Gick upp och fortsatte kolla på Americas Idol. Gick ner strax före 15 då tiden var slut, vek ner handdukarna öppnade torkskåpet. Tror ni jag hade satt på torkskåpet?! NEJ! Alla kläderna var fortfarande dyblöta! Satans jävla skit. Har fan ingenstans att hänga så mycket kläder hemma så jag slängde ner alla kläderna i tvättpåsen, gick och kollade om det fanns någon ledig tid. Pjew vilken tur! Det var ledigt i samma rum, tiden efter den jag hade, så jag bokade 15-19, gick in och hängde upp alla kläder igen :P

Ujujuj, hade gått illa om det inte varit ledigt! Hatar när det där händer, hur smart är det att inte sätta på torkskåpet? I min förra lägenhet hade jag iaf plats att hänga upp kläder, det har jag inte här, så det där får inte hända igen! För om det gör det så har jag inte turen med mig att det är ledigt direkt efter!

Aja där vid tre så skulle ju kläderna bara torka, så jag hängde in skiten och så gick jag upp och kollade klart på Americas Idol, när det väl var slut spurtade jag runt, drog på mig kläder, la på lite mascara sen knatade jag till bussen. Åkte upp på stan, fick sms igår om att mina linser kommit och hade ändå tänkte åka upp och köpa tights. Ringde pappa och sa att han kunde hämta mig på stan runt 17.

Gick först till Cubus och tittade vad de hade för tights, men de hade bara utan fötter, men jag köpte ett par utifall jag inte hittade några andra någon annanstans :) Hittade även en lång tröja som jag kan ha till tights som jag också köpte hihi. Sen gick jag in och kikade på Lindex och Wear it, men hittade inget speciellt. På Gina Tricot fick jag stå och böka runt i deras smålådor i hundra år kändes det som innan jag hittade min storlek. Men jag passade på att köpa två svarta, ett par gröngrå och sen ja den sista färgen vetefan vad det är för färg gråbrunaktig eller något sådant :P

Sen kikade jag in på Åhlens för att se om de hade min Britney Spears parfym, tänkte inte köpa den, men vill veta var den finns iaf, all min parfym börjar ta slut, men klarar mig nog till nästa lön :) Sen var klockan typ 16.50, så då gick jag och hämtade ut min linser och det gick så pass fort så jag kikade in på Quality Street, de har jävligt fina kläder, men oftast inte i min storlek och oftast är det kläder jag tycker är jävligt snygga men som inte skulle sitta snyggt på mig. Men jag hittade faktiskt en underbart fin tunika! Oooh vad jag tyckte om den.

De hade dock lite konstiga storlekar, de som fanns kvar var storlek 8, 12 och 16. Hon i butiken var astrevlig, hon frågade när jag kom in om jag behövde någon hjälp och jag sa att jag bara skulle titta lite, när hon såg att jag kollade på den tröjan kom hon fram och sa att hon hade en sån och att den var skitskön. Frågade hur man vet vad det är för storlek och hon förklarade. På henne lät det som att jag skulle kunna ha storlek 16, men de hade bara 3 dagars öppet köp och jag har bara möjlighet att gå tillbaka på måndag. Så jag tänkte då att finns den kvar på måndag kan jag köpa den då, och då hinner jag prova den först. Så jag gick till korthuset där pappa och jag hade bestämt att vi skulle ses. Men ingen pappa var där. Då ringde jag och kollade och han hade inte åkt från jobbet än, då spurtade jag tillbaka till butiken och provade tröjan. Den passade! Wihooo! Den kostade 300kr, kanske lite dyrt, men den var fin! Riktigt fin! Synd bara att jag provade den till mjukisbyxor, blir inte riktigt detsamma :P Men aja! Den var fin, och den kommer sitta bra, får gå och dra ner den som jag gör med alla andra kläder!

Gick ut för att träffa pappa och han hade ännu inte kommit ändå så! Slöis! Vi åkte till Willys och storhandlade, köpte massa gott. köpte så att jag kan göra pannkakor ikväll, ska snart börja med det. Vi ska även åka och handla i nästa vecka, så jag struntade i lite saker som jag kan vänta med tills dess. Onödigt att köpa allt när man ändå ska åka igen! :P

Två tunikor och typ 5 par tights rikare är man nu. Och nya linser för ett bra tag framöver, skönt.

Komisk busschaufför

Ni alla vet ju hur det ser ut i en buss? Tror det är ganska generellt oavsett vilken stad man är i. De är skabbiga, sätena är trasiga, bussen är allmänt skitig. Idag när jag åkte 12an hem så hör man det här "tudu" som betyder att busschauffören vill säga något och då säger han "Jag ser en högerfot, men jag ser inte den vänstra, har du den på stolen? Du med vita skor" HAHA! Som om det gör någon skillnad att någon har sina skor på sätet, jojo! Inget händer. När bussen stannar på busshållplatsen så kommer busschauffören bak till killen som sitter med skon på sätet och flyttar ner hans fot och säger "sådärja" och sen går han tillbaka och börjar köra bussen igen. Hur komiskt är inte det?!

Idag har varit en rolig dag. Det är skönt när man jobbar samma tider som Sonja, hon är en härlig tjej. Så kan man gå på rast ihop, så man hinner umgås mer än bara sitta bredvid varandra och prata när det är lugnt. Asbra! Vi har stojjat på idag, hon känner sig utmobbad som inte är ledig imorgon som jag, men hon är ju förövrigt ledig hela helgen, medan jag jobbar hela helgen, så jag vet inte hur utmobbad man ska känna sig då? ;)

Tack för alla grattis idag, det var snällt av er :) Egentligen vill man ju inte prata öppet med att man har namnsdag, då det inte precis är något fint namn man är döpt till, men aja, lite grattis är ju aldrig fel :D

Nu tänkte jag ta min seriekväll, ska hämta cola, sitter redan med solrosfröna i högsta hugg, mumma!

Just det!

Jag har namnsdag idag! ^^

Längtar redan!

En dag som denna är de bästa dagarna, de dagarna där man vet att man är ledig nästa dag, I like! Ska dra till bussen om typ lite mindre än 10 minuter, sitta där och häcka, säkerligen somna, sen jobba, sen dra mig hemåt och väl hemma är det SERIEDAGS! YEY! Längtar redan :D

Imorse när jag vaknade hade någon av katterna dragit ut MASSOR av papper. Har en sån där Torky-behållare som sitter på väggen, som man drar papper ur och när man glömmer stoppa in den lilla stumpen som blir kvar när man har tagit papper så är katterna där! Jag brukar oftast vakna på natten när dom håller på med det där, men det har jag inte gjort inatt! Så det var bara dra bort tre meter papper och lägga i soporna, mina små busfrön, suck. Det är sånt där man ska ta kort på, men tänkte inte på det när jag precis gått upp ur sängen.

Aja ska väl göra mig iordning för att dra, får se om det blir någon uppdatering ikväll, eller om jag väntar till imorgon bitti :)

Ha en bra dag!

Kram

Personligt rekord?

Det har varit en relativt lugn dag. När man kom till jobbet idag vid 11 så stod det godis och tårta överallt, men ballongerna Linda var så duktig att hänga upp fint i lördags då bara hängde helt döda ner mot marken, tråkigt! Helium ska väl för sjuttsingen klara sig längre än ett dygn innan själva förmågan att flyga försvinner, eller?

Dagen har flytit på helt ok, är stolt över mig själv över mitt provisionsresultat idag, tror det nästan är personligt rekord, wiho! :) Har ätit för mycket godis och haft ont i huvudet nästa hela dagen, men bara en sån molande värk bakom vänstra ögat. Inte spänghuvudvärk som tur var. Den är fortfarande kvar och ögonen går lite halvt i kors, är satans trött!

Ska väl sova snart, sitter och spanar in reklamen som kom med posten idag, är ju storhandlingsdags på onsdag, så kan vara bra och se om det finns något bra erbjudande någonstans, ingen mer cola nu dock ;) Har även fått försäkringspapprena för moppen inför nästa årsperiod, ska bara komma ihåg att lägga ner dom i moppen innan jag börjar köra med den igen! Måste ta med och se om jag får kopiera på jobbet, vill inte ha originalet i moppen, man vet aldrig vad folk får för sig!

Var och bokade tvättid på vägen hem från bussen, så på onsdag blir det tvättning av. Äntligen kan börja använda mina handdukar som jag köpte för typ 1-2 veckor sedan, de luddade som fan, så måste tvätta dom först, annars känner man sig inte vidare värst fräsch när man kommer ur duschen och blir svart av ludd! :D

Sitter och äter massa jordnötter, nyttigt jomenvisst!


Hälsat på min kusin Sixten, så söt!



Här är jag och coola killen! Världens underbaraste och sötaste kille! Så lugn och harmonisk 3-månaders baby, tror han brås på mig va? ;) Kepsen han har på huvudet fick han av mig idag, Anna och Gunnar blev helt lyriska, dom tyckte den var så frän, favoritmössa trodde dom det skulle bli :D hihi, precis vid min armbåge där till höger ser man en bit av jeansen han fick, och den där lila plutten är skallran :D

Men vi börjar från början! Gick ju och la mig tidigt igår och när jag väl la ner huvudet på huvudkudden kände jag att jag var megamegatrött, kunde inte hålla ögonen öppna efter bara 5 minuter, så jag släckte och somnade och sov hela natten! Kors i taket! Vaknade när klockan ringde vid 07.15, gick upp, gav katterna mat:



Såhär ser det ut när katterna får favoritmaten, dom snor en varsin skål och där sitter dom tills det tar slut i sin skål, skulle någon annan ha kvar, så drar dom över till den skålen och snyltar på den andras mat :P Så söta är dom! När allt precis-gått-upp-ur-sängen-bestyr var klart så hoppade jag i duschen, fixade mig iordning. Gjorde frukost och te, sen drog jag ner till parkeringen. Pappa och jag hade ju bestämt prick klockan 9, han skulle inte komma tidigt! Jag var där 08.55 för jag tänkte att jag kunde vara tidig för en gångs skull, tror ni han står där som jag trodde? Nej, faktiskt inte. Väntade till 09.05 innan jag ringde, då hade inte bilen startat på morgonen så han hade behövt bli bogserad igång, typiskt. Han kom iaf vid 09.15 och då bar det av till den stora staden!

Skickade sms till min morbror och bad om vägbeskrivning, tänkte att vi skulle hitta rätt vid första försöket för en gångs skull. Och det gjorde vi :) Vi var väl där vid typ 11.20 typ, wihoo! Tur att vi kom då och inte 5 minuter senare för Gunnar och Anna hade precis gått utanför dörren, Anna skulle gå en promenad med Sixten och Gunnar skulle åka till Apoteket. Pappa och jag delade på oss, pappa följde med Anna på promenad *jag tycker inte om att gå, speciellt inte i kylan* och jag följde med Gunnar till Apoteket, vilket inte var det lättaste då man skulle hitta ett som var öppet också ;)

Vi kom tillbaka relativt samtidigt. Sixten sov så han fick stanna på baksidan och sova färdigt. Under tiden gick vi in och gick husesyn, grymt fint hus! Lite annorlunda om man jämför med vad jag är van vid när jag åker och  hälsar på min morbror. Han brukar bo i ett hus som var typ på ja säg 35 kvm, nu var det typ tre våningar som var på kanske 45 kvm styck :P Coolt! Nu kan han få tjata på att jag ska baka bullar när är där, nu finns det plats!

Vi satt vid deras lyxiga köksö och pratade skit ett tag, pratade om allt möjligt, hundra år sedan vi sågs känns det som. Men sen ni, så började Sixten skrika, så då var jag framme fort och gick och hämtade honom så klart :D hihi så söt! Bebisar är det bästa som finns, så söta och oooh underbara! :) Han var dock inte så glad när han vaknade upp, han ville till mamma och få mat! Så då fick han det :) Men efter maten så var han sällskaplig, efter en bytt blöja också. Då fick han sitta i mitt knä, prova nya kepsen och skallran. Han älskade skallran, han tyckte den var spännande och god att suga på :P

Vid halv 2-2  tiden kom min kusin Oskar förbi, vi hade med oss pallgafflar som han skulle ha, så han kom förbi för att hämta dom. Satt och pratade en stund innan han var tvungen att åka iväg och jobba igen. Kul att träffa honom också :)
Satt och mös med Sixten ganska länge, tills han började få lite långtråkigt, då satte vi ner honom i gungstolen och började med maten istället. De bjöd på någon slags gratängliknande grej, vet inte vad det var. Men det var helt ok :) Jag fick en annorlunda variant eftersom jag inte tål tomat eller ost, så deras såg liiite godare ut, men min var god den med :P
Efter maten var det dock dags för oss att åka hem, tråkigt nog! Det blev en kort visit denna gång, visste vi ju sedan innan, men det var inte alls kul att åka hem ju! Usch, måste åka tillbaka snart igen minsann!

Väl i bilen så skulle vi lyckas dirigera oss själva hemåt, hem hade vi ingen vägbeskrivning, vi tänkte att det måste ju vara att åka samma väg tillbaka. Men det gick inte riktigt till så, man ska veta vart man ska svänga av mot när man åker tillbaka och självklart så åkte vi fel! 30 minuter åkte vi runt i Stockholm innerstad för att hitta en väg ut till motorvägen igen, och min morbror bor i Älta som ligger vid Tyresö, borde säga något hur fel vi var! Suck. Aja, vi hittade hemåt iaf. :P

Tanken var att vi skulle åka och storhandla när vi kom hem, men eftersom vi först och främst kom iväg från morbror sent och sen körde fel tänkte vi att vi inte skulle orka/hinna det, så vi tänkte bara köpa det behövliga och sen handla på onsdag igen, men jag var så himla trött i bilen och jag ville verkligen inte somna, så jag bad pappa att vi skulle stanna och köpa lite godis, då stannade vi i Eskilstuna där det fanns ett Maxi och passade där på att köpa det behövliga så slapp vi stanna igen :) Smart va?

Så efter det var det bara raka vägen hem, var hemma vid 18.45 typ, inte så illa :) Då ringde jag och beställde hem pizza, för jag orkar inte göra matlåda. Sen ringde jag samtal om pappas 60-årskalas som börjar närma sig. Lite hemlisar börjar det bli minsann hihi! Han ska inte veta allt inte :)

Det var som i bilen så sa pappa "du kan ju ta farmors telefonnummer, så kan du ringa dit och prata med dom om festen" Och då svarade jag "det behövs inte", då tittade pappa på mig och frågade "nehe, vart har du fått tag på det och varför?" och då svarade jag "du ska inte veta allt om din fest" hihihi så nu är han ASNYFIKEN! Rätt åt han :D

Nu tänkte jag att jag skulle dra en film innan det är läggdags, har så mycket gott står här vid datorn som bara längtar efter att bli uppätet och då krävs en film! Så det ska det bli. Lägger upp massa bilder från idag här nere, så äre bara för er att kolla igen. Kolla bara på den underbara söta kusin, så gosigooo! :)






















RSS 2.0