Bilder som utlovat!

Hello hello! Precis hemkommen från jobbet, varit hemma typ 15 minuter. Det har varit en bra dag. En bakomliggande huvudvärk började jag dagen med, men när den inte hade gått över på några timmar så tog jag två alvedon och en ipren och typ en halvtimma senare var den borta, skönt det :)

När jag kom till jobbet så hade Linda fått Berra, Jenny och Jenny i hennes skepp så hon slapp vara ensam så jag satte mig där jag med. Vi har haft grymt kul idag, satt bredvid Jenny J, vi har flummat hela dagen och spelat skitgubbe när det inte fanns något annat att göra :P Gick kanske inte alltid som jag ville, men det var kul iaf :D

Skönt att ha något att göra såhär lugna dagar, så går dagarna fortare än vad dom hade gjort annars :) Och jag åt ju maten till lunch då som jag gjorde igårkväll, den var god! Minsann de godaste köttfärsbiffarna jag lyckats göra :D Stolt över mig själv! Och såsen var med god mmm :) Så det ska bli gott att äta imorgon igen faktiskt :)

På vägen hem var det svårt att läsa, en grupp ungdomar som satt bara några rader bakom som var fulla som höll på att stoja och skrika hela tiden, men tur dom satt en bit ifrån iaf. Blir så nervös när det är sånt folk på bussen :S Tur det är söndag imorgon, då brukar det inte vara så mkt fullisar inte. :)

Annars har det inte blivit mycket annat gjort inte, men så äre ju när man jobbar, man hinner inte med annat. Men tjänat pengar har man gjort idag, storhelgs-ob och allt :) Så nu när jag kom hem så fixade jag iordning alla bilder på kläderna och det så tänkte jag skulle ladda upp dom och sen krypa ner under täcket. Har inget annat för mig ikväll, kan lika gärna lägga mig o ta det lugnt, läsa lite :) Så här kommer det bilder! :


Kolla på denna! Så underbart fiin! Jag blev helt kär när jag såg den, och tänk att den bara kostade 209:-! Guld värt!
Kommer en bild med den på här:


Jag ser lite ihoptryckt ut eftersom jag står så konstigt för att kamerablixten inte ska bli mitt i spegeln, men aja!
Och här efter kommer dels smycket jag har på mig på den här bilder och de andra jag köpte igår:


Och sen resten av kläderna:




Tunikan i korall på första bilden tänkte jag har imorgon med smycket längst till vänster :)
Blir nog fint det :) Ska det bli samma väder imorgon?


Och sen de där Fashion for AIDS kläderna jag skrev om igår ^^

Kattbilder:



Colan älskar att vara ute, hon står jämt vid balkongen och tittar på mig "snälla, får jag gå ut?"
Och klart får hon det :) Det är öppet nu, alla tre är där ute och myser :)


Tequila har verkligen myst ner sig, gullungen!


Passoa sitter och solar, öppen dörr till balkongen, men han väljer att sitta precis innanför,
han ska alltid vara lite egen :)

Så, lite kul med bilder ibland också. Annars blir det ju bara massa text att traggla sig igenom :D
Men så var det dags att vara duktig och hoppa i säng då!

Jag håller tummarna för att skatteåterbäringen kommer tidigt iår! Behövs minsann!
Hur ska jag annars klara min semestervecka?! Urk!

Aja, god natt!

Vi såg ut som ett kärlekspar!

Precis lagat mat. Hoppas verkligen det är gott. Det såg gott ut iaf! Gjorde köttfärsbiffar med kokt potatis och brunsås, lingonsylt och morötter till :) Gjorde sås efter recept, aldrig gjort förut, så hoppas fan den är god nu! Vi får se imorgon när det väl är lunch, minsann minsann!

Idag har jag varit på stan med Tezzi, föör mycket pengar spenderades känner jag, men det är så när man går på stan och man behöver lite nytt inför sommaren. Då får man unna sig. Men måste tänka lågbudget nu så att pengarna räcker ordentligt till kryssningen. Förhoppningsvis, om man har riktig tur, så kommer skatteåterbäringen lagom till innan kryssningen, så jag vet att jag har något att leva på efter :D vi får se! Ju mindre pengar jag har med mig, ju mindre kan jag spela för haha, för dom pengarna ser man ju aldrig igen sen!

Men iaf. Vi tog oss runt överallt på stan kändes det som. Vi började med I am, köpte två halsband och ett par örhängen, sen gick vi till apoteket, köpte linsvätska och ansiktsvatten. Då var krämaren avklarad. Sen var det gina! Dom hade aaasfina tunikor! Oooh jag älskar tunikor :D Så jag köpte tre stycken, ooh, sånt där man inte har råd med egentligen, men de var fina! Och framförallt, jag till och med gick in i provhytten och prova innan, iaf en av dom. Ena kunde jag se att jag kunde ha, och den andra var samma fast en annan färg bara. Ni som känner mig vet att jag ALDRIG provar kläder i affären!

Men snacka om otur, där står man i provhytten, har precis tagit av mig tröjan och börjat trä på mig provplagget, tror ni inte telefonen ringer då?! Min telefon som ALDRIG ringer, så ringer den precis då! Såå enoying. Det var min kära fader som undrade om vi skulle åka o handla, kände att jag inte behövde det, så jag tackade nej :)

Efter inköpen på gina vandrade vi vidare till Wear It, såg en klänning där som var fin, men den fanns endast på en skyltdocka, ingenstans i butiken, så där gick man nit, suck. Då ringde iaf telefonen igen, det var konsulten för PartyLite, mer om det senare.

På lindex handlade jag 5 par strumpbyxor och 5 par knä-strumpbyxor. de kommer komma väl till pass i sommar, jag som aldrig visar benen, men med strumpbyxor är det iaf ok! Nästa var frisören för att köpa schampoo sen Bik Bok. Mmm fina kläder hade dom där! Tror Tezzi gick in i provhytten med typ 10 plagg :P Men hon bestämde sig sen för 3. De hade 30% på ALLA överdelar! Det är coolt! :D Där hittade jag iaf en klänning som fanns att köpa också, asballt, för den var såå jävla fin ! :D hihi! Ska ha den på mig imorgon tänkte jag mmm :)

Sen var det det gamla vanliga HM. Två tunikor/t-shirtar från AIDS-kampanjen de har just nu, hmm udda och gå runt med en tröja som det står "use one" på och så menas det kondom :S Aja! Tröjan var fin, och så är det med det! Den andra tröjan står det "Fashion for AIDS" på, så det är väl värre det iofs haha :D Men men, det blir bra det där. Jag fyllde även på med puder, för jag ska försöka börja sminka mig lite oftare, man känner sig finare då. Även om det är svårt att sminka sig, och sedan åka moppe, då man ska trä på den där jävla hjälmen och då dras sminket med på någe vis, men puder ligger alltid i väskan, så det är bara fylla på när man kommer fram :P hihi.

Aja, väl klara på HM så var iaf färdigshoppat, Tunga påsar var det att bära på och det var dags för lunch :D Vi åt på Kina Muren. Det var aaaslänge sen, flera år sen faktiskt, men jag tycker om det stället. Det är mysigt på någe vis, gå ner i källaren och så äre så fint där! Jag beställde in det vanliga fyra små rätter och tezzi tog lunchbuffé. I min rätt så ingick även efterrätten. Det var två friterade bananbitar med två kulor glass. Så jag och Tezzi delade, såg ut som att vi var ett kärlekspar :D Men det var otroligt gott! Mätt som satan var man sen!

Vi gick mot våghustorget för att ta våra respektive bussar hem, men så när vi kom dit hade hennes buss slutat gå där pga ombyggnation, surt! Men då tog vi sällis till Konserthuset istället, där går båda bussarna. Eller vi trodde att hennes gick där iaf, min kom först, så jag vet inte om hennes gjorde det sen iaf, hoppas det, så hon inte vänta i onödan :)

Overall har det varit en toppendag. Det har, i min smak, varit för varmt och för ljust, men hellre det än regn när man ska gå på stan. Och man kan gå lite mer lättklädd än annars, så slipper det bli så varmt när man går i butikerna :) Så perfa! hoppas Tezzi är nöjd med sina inköp idag :D

Efter att jag kommit hem har jag inte alls gjort mycket. Min bror åkte till Stockholm idag, och ringde honom för att kolla om han skulle förbi morbror något, och det var tur jag ringde då för hade jag ringt typ ja 15-20 minuter senare hade det varit försent. Nu var han iaf snäll och åkte förbi här så jag kunde springa ut med en present till Sixten, hoppas den uppskattas. Förväntar mig bilder! :)

Sen har jag mest kollat på Baywatch faktiskt, det är riktig nostalgi och sitta och kolla på det. Ni tycker säkert det är mobbat, men jag tycker det är bra, lite dålig kvalité bara, men det står jag ut med :) Har kollat mer än halva säsong 1 nu. Bra att ha den här serien medan jag bestämmer mig för vad jag ska nöta för serie sen. Har funderat lite på Förhäxad, var typ ett år sen jag såg det nu, så det skulle nog vara kul att se igen. Eller Las Vegas? Men kommer bara störa mig på slutet igen, känns urk att kolla på det när man vet hur det slutar när det är ett så ruttet äckligt slut! Blir arg bara jag tänker på det! :(

Aja. Nu är det iaf dags att sova, upp och jobba imorgon, fick byta från tidigt till sent pass, så det känns mycket bättre :)
Ha en god sömn!

god natt!


(bilder på kläderna kommer någon dag, har tagit dom, men orkar inte lägga in dom idag)

Framsteg

Ännu en arbetsdag avklarad, ännu en dag närmare semestern. Nu har jag 5 arbetsdagar kvar, förhoppningsvis bara 4, tills jag går på semester. Har ansökt om ledighet även nästa fredag, eftersom jag är ledig ons-torsdag, jobbar fredag, sen har jag semester 9 dagar. Känns som lite dålig schemaläggning och klämma in en dag där. Så vi kan ju hålla tummarna för att jag får min ledighetsansökan beviljad, det ser dock lite mörkt ut, men hoppet är det sista man ska överge! :)

Idag har varit en lugn dag, helt otroligt egentligen hur det kan svänga så mycket, ena dagen ringer det som tusan och andra dagen så är det aslugnt. Weird. Men men, man hinner med lite annat som behöver göras då med och det är inte fel det heller :) Jag är bara så arg på mig själv för att min provision inte är där den ska vara! Kommer inte klara av att komma upp till det heller, har bara två arbetsdagar kvar på den här månaden :( Aja, men det får duga ändå.

Linda kommenterade idag vilka framsteg jag har gjort i den sociala aspekten av mitt liv. Det är otroligt kul att få höra att det märks och att någon uppmärksammar det. För jag har tagit ett så enormt kliv framåt att det skulle krävas 10 steg bakåt för att jag ska hamna där jag förut var. Jag är inte lika rädd och tillbakadragen längre som jag alltid har varit. Jag vågar ta för mig mer och jag vågar prata mer. Litar mer på mig själv och vad jag vill, vilket leder till att jag vågar visa det mer öppet. Det har aldrig nånsin känts som att jag någon gång kommer komma i mål, men nu långt bak ligger det och gror en tanke om att jag kanske, en dag framöver, kommer göra det. Och det mina vänner är ett steg framåt minsann.

Förutom det har det inte hänt så mycket. Försöker planera ett ljusparty till nästa helg, men har inte fått tag på konsulten, hon skulle ringa mig. Hoppas hon gör det snart och att hon kan då, för det skulle bli perfekt det. Börjar få ganska många som kan då, och det är ju inte fel :D

Nu ska jag vara duktig, trots att jag är ledig imorgon, ska jag lägga mig tidigt. Är allt för dålig på att vara uppe sent dagen för ledigheten och vaknar ändå tidigt nästa dag och så har ledigheten lett till att man är tröttare än innan man var ledig. Så därför ska jag idag gå och lägga mig tidigt, vakna imorgon, senaste 09.30. Har en stor dag framför mig imorgon, där jag ska spendera pengar, men inte för mycket pengar enligt budget, då det fortfarande är en Ålandskryssning inplanerad som kräver en hel del pengar! Sådeså! Men mer om det imorgon!

Ha en god natt så hörs vi!

Stäng av kran!

Har ni sett vilket väder det är ute? Det ööööser ner regn! Nu ser jag iofs inte ut, så vet inte om det fortfarande gör det, men ska kolla sen. Just nu står jag mellan valen åka buss eller moppe. Regnar det fortfarande om en stund, så får jag stressa till bussen, men slutar det/lugnar ner sig så är det ju bekvämare att ta moppen, vi får se.

Försöker få i mig frukost, men har satans ont i magen. Undra varför :(

Finnjävel!

Onlinepizza.se är mitt nya hak minsann! Beställde ju kinamat igår, idag beställde jag pizza. Vågade till och med prova något nytt, beställde en Bella utan banan från Pizzabud. Den var helt ok. Känns konstigt bara, jag brukar alltid äta samma pizza, första gången jag äter kyckling på pizza när den varit i ugnen. Men det var gott :) Det var pizza med kyckling, ananas, jordnötter och curry :) Den kom 20 minuter före utsatt tid, ett plus i kanten :)

Skönt att slippa laga matlåda, sånt man får unna sig såhär vid löningsveckan och allt :D

Idag har jag faktiskt haft en dag där jag mått bra, ingen huvudvärk, ingen magvärk, ingen annan värk. Det var skönt. Hade dock lite tråkigt sådär intryckt i ett hörn och Sonja hemma sjuk.

Har inte mycket mer att skriva om idag, förutom att jag har fått värsta fetingfinnen mitt på pannan och det är det sämsta stället att få den på för det går fan inte att klämma ut den jäveln! Har nån jävla grejjimoja jag tänkte sätta på inatt, inte för att den mirakulöst är borta imorron, men får bli ett tjockt lager med täckstift minsann!

Men nu ska jag sova.

Ha de!

Mat!

Nu är jag trött och jag väntar på att få gå och lägga mig. Men nu vågar jag inte göra något utifall det ringer på dörren. Jag var lat idag, beställde hem mat. Lite coolt, beställde kinamat på internet hihi. Första gången :D Det stod att de skulle komma vid 21.10, det är snart det. Slipper jag göra matlåda idag. Är aldrig fel! Tror jag ska smaka lite mat innan jag går o sover :D

Så typiskt idag på jobbet, precis innan jag kom fram till jobbet så blev platsen bredvid Sonja upptagen! Surt! Jag hade iaf tur och fick en plats bredvid Helen! :) Sen när hon gick vid 14.15, så flyttade Sonja och satte sig bredvid mig. Så dagen flöt på helt ok. Mådde mycket bättre än igår, men det kom en huvudvärk där framåt eftermiddagen som bara växte. Men efter två alvedon och en ipren så blev det efter inte lång stund mycket bättre :) Tror det hjälpte med lite regn också!

Sonja skjutsa mig till bussen, snällaste! Slapp jag gå, helt underbart!

Men nu kom min mat, så nu ska jag ta mig några tuggor och sen sova. Det var otroligt lite mat :( Snyft!

Hängig.

Man tycker ju att efter man varit ledig fyra dagar att man ska vara pigg och på alerten, men nej, det kan jag inte påstå. Men jag känner mig hängig, febrig och skum konstig känsla i kroppen. Har känt så hela dagen. Mår inte alls bra. Vet inte vad det är för fel på mig. Otroligt trött är jag. Så jag ska snart gå och sova tänkte jag. Lägga mig och läsa och ta det allmänt lugnt. Det behöver jag. Jag ger det en dag till, är det inte bättre så får jag ringa sjukvårdsupplysningen, har lite andra symptom jag inte tänker skriva om här.

Förutom det så har dagen varit bra faktiskt. Sonja och jag jobbar typ samma pass hela veckan, så det är mer än perfekt! Det är skönt. Det är underlättar extremt mycket när man inte är på topp. Och det är så svårt, för jag har mått sådär dåligt så jag inte orkat anstränga mig med folk runt omkring, folk har säkert trott att jag är sur och tvär idag, men det är jag inte. Jag mår bara dåligt, men jag har fått fokusera all min energi på kunderna idag för att orka öht. Och det gick ganska bra det. 74 samtal och 195:- i provision. En bra dag!

Pappa kom och hämta mig på jobbet idag, löning innebär handling. Så vi kikade in på ÖB i Karlskoga, dom öppnade ju nytt där för bara några veckor sedan. Kul att se om det finns något som inte finns här, men vi orkade inte gå runt så mycket. Hittade en studsboll till katterna, får se om de tycker om den för mycket så lägger jag in den i skåpet ^^ Och så hittade jag klubbor som jag älskar som inte finns att köpa på så mycket ställen.

Så när vi åkte från ÖB såg pappa att det fanns Netto också, jag visste ju att det fanns, men pappa ville in och kika. Men vilken besvikelse, butiken var ju asliten! Usch, nej vi gick bara lite snabbt igenom, pappa hitta iaf sitt favoritbröd, så det var ju bra. Sen begav vi oss till örebro, till Willys som är oss så kärt.

Det var ganska mycket folk där idag, men inte så konstigt eftersom det är löningsdag. Men jag hade inte så mycket att handla, så vi drog igenom affären ganska snabbt. Men helt otroligt så hade dom ingen Cola! Tänk er en butik UTAN cola! Det fanns ju burk visst, men inga 2-liters och inga 1,5-liters. Katastrof. Min är ju slut. Men köpte burkar så länge så skulle pappa svänga in på Maxi imorgon åt mig, köpa 16 liter! Då kan jag vara lugn igen ;)

När vi hade handlat klart så åkte vi hem till mig, ringde Madelen och sa att hon kunde komma förbi, så dukade jag fram fika så dom fick smaka det jag bakade igår. Det var poppis, men de tyckte som jag. Två av kakorna är svingoda, den tredje, njaa sådär. Men vem vet, kanske provar den igen och ställer den längst ner i ugnen, lägre värme och kortare tid. Borde bli godare! ;)

När dom hade gått så packade jag in varorna. Har precis betalat alla räkningar, ska beställa Carros present, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Dricka lite vatten först. Astrött.

Fegis!

Det var en sån dag idag igen. Det är inte alls sällan det är sånna dagar minsann. Jag har bakat! Mer om det senare.

Såå jag och Madelen skulle ju nöta vad som var kvar av Desperate Housewives igårkväll, vi började, vi hann se, vad var det? Tre avsnitt? Efter de tre avsnitten valde Madelen, efter typ 3 säsonger att sluta se på DH, det var för läskigt! Suck, väntat helt i onödan. Inget illa menat syster lilla, vi har redan pratat om detta :P Hon är en liten fegis min syster! Så vi stannade med DH igår, men då hade vi inget annat att göra och vi hade ingen lust att lägga oss, klockan var ju bara halv 12 på natten ;)

Istället gick vi ut på internet, försökte hittat något roligt spel. kom på att jag har TP på datorn, så vi började med det. Men det är såå långtråkigt eftersom dom pratar så mycket runt omkring, så det tar hundra år innan dom ställer själva frågan. Men sen kom jag på att jag fick låna ett spel av min bror häromdagen, GENI, så vi tog fram det istället, satte oss i köket och började spela. Spelar man ett riktigt brädspel så händer det mer iaf, man läser ju frågor för varandra hela tiden och sådär. Så det var mer kul. Och så skrattar man och håller på åt alla roliga svar man ger för att man inte kan! ;) Men det är lättare frågor än TP iaf. Så Madelen fick snabbt sina 6 Q:n man behövde för att börja ta sig mot mitten, men där fastna hon sen på en ifrån mitten. Medan jag gick runt aplänge och fick Q:,n och förlorade dom. Men jag kom ikapp. Och det slutade till och med med att jag vann. Den ni! ;)

Då gick vi iaf och la oss. Då var klockan typ 2 på natten. Suck. Inte smart egentligen, vi skulle ha gått och lagt oss innan vi började spela, så man slapp vara så trött idag. men aja. Vi satte klockan på 09.30, då klev vi upp. Plockade fram frukost och åt till ett OC-avsnitt. Länge sen vi såg på det.

Men när det var klart var det dags för Madelen att dra sig hemåt. Då var tanken egentligen att jag skulle börja baka, men kände mig inte redo för det. Såå jag fortsatte på det jag började på igår, nämligen att nöta serien Baywatch! hah :D Jag köpte ju säsong 1-3 för ett tag sen på cdon när dom var så billiga. Och självklart ska jag ju se dom :) Så nu har jag kollat på typ 8 avsnitt av säsong 1, asbra är det! Men jag minns det som igår känns det som, inte visste jag att de här avsnitten var de första avsnitten, coolt :P

Men mitt i tittandet så fick jag sms. Johan som undrade om han och Sandra kunde komma förbi och fixa lite spel. Självklart. Sånna sms tycker man om :D Meeen jag var inte det minsta i form för att ta emot folk, så de fick fixa med sitt tvättande av bilen först, så jag hann göra mig lite respektabel ;)

Men det var trevligt att de kikade förbi, aslänge sen vi sågs. Helt otroligt vad man inte hinner träffa folk nu för tiden. Det är tråkigt. :( Får väl hoppas det kan bli lite förändringar framöver, jag ska försöka komma på något bra schema eller vad man ska säga för att hinna med mer! :P Men det är svårt, jag kan inte sova mindre eller jobba mindre. Så ja, vi får väl se vad som händer. Har snart semester, så får försöka träffa massa folk då :D

Efter att dom hade gått så kollade jag på ett eller två avsnitt till av Baywatch, sen satte jag igång att baka. Gjorde tre nya sorters kakor idag. En var jordnötsbrownies med chokladkräm, mja sådär smakade den, den var lite torr tyvärr. Sen gjorde jag whitechocolatechip cookies eller vad de heter, de blev ooooootroligt goda, har redan moffat i mig 4 stycken och hinner nog få i mig en till innan dagen är slut :D Sen gjorde jag chokladkaka med marängtäcke också, den har jag inte hunnit smaka än, ska göra det sen :)

Ska ta med det till jobbet imorgon, får väl se vad dom tycker. Tror dom kommer tycka som jag :D
Efter att jag egentligen hade bakat klart, kom jag på att jag hade ingredienser till en sats cookies till, så jag gjorde det. För de var såå otroligt goda. Så räckte det till att ha några kvar hemma också :D mm!

Nu är planerna att laga en riktigt god köttfärssås och koka spaghetti till, sen se något samtidigt som jag tar en sen kvällsfika. Sen ska jag sova och upp imorgon bitti för att jobba. Ska åka buss till bussen eftersom pappa hämtar mig på jobbet imorgon. Sådeså.

Men så äre.

Sommaruppehåll på allt!

Var hos Carro igår. Det var mysigt. Länge sen vi sågs. Var skönt att åka dit och prata lite. Det är perfekt när man har ett tungt hjärta, få lätta lite på det med någon som förstår och är så underbar. Vi fikade, de tyckte det var riktigt gott med wienerbröd. Så klart är det det, tur att man inte behöver baka dom helt själv bara, för det har jag hört ska vara otroligt jobbigt! Lite ivägen kände man sig, de var så uppstressade inför resan :P Carro hade inte ens packat! Hoppas allt gick som det ska, planet gick vid 12 idag. Ingen aning om hur lång tid det tar att åka dit, men de borde vara framme nu? Kanske. ^^

Åkte iaf hem vid halv 5, inte alls bra timat, för det började precis då hällregna! Det bara ÖSTE ner. På den korta biten hem till mig så blev jag dyngsur! Madelen kom bara en liten stund efter att jag kommit hem. Vi fixade och kollade vad vi hade för serier och så började vi våran seriekväll.

Det var dubbelavsnitt av Greys, dubbelavsnitt av One tree hill, vi kollade finalen av American Idol. Säsongsavslutning på alla tre serier, så det är inte mycket att se i sommar inte. Typ ingenting faktiskt. Men vi kikade runt lite iaf, det verkar som att både greys och one tree hill kommer tillbaka med en ny säsong. Tur det! Det var inte så värst kul för mig att se American Idol för jag hade råkat se vem som vann! :( Förstörde alltihop! Det var inte ens rätt som vann! Snyft!

Sen när vi inte hade mer för kvällen att se, eller inget som är "nattvänligt" för min syster att se satt vi på king och spelade spel. Vi körde enarmad bandit med våra juveler! Hah! Man vann inte mycket precis. Klockan närmade sig ett, min syster nickade till hela tiden, så det var dags att lägga sig. Hon somna som en stock som vanligt, jag låg och läste ett tag, kanske somnade vid 2.

Imorse vaknade jag vid 10. Madelen hade inte vaknat så, så jag satte på ett avsnitt desperate för det visade sig att madelen var ett avsnitt längre än vad hon trodde. Men jag hann bara kolla en kvart innan hon vaknade, så hon fick se det igen. Men det är ju bra, då blev hon lite uppdaterad iaf :D När det var slut så gjorde vi frukost. Scones! Mummagott!
Åt det med marmelad och ost! Mmm.

Och så kollade vi på Prison Break. För övrigt så var det serieslut på det. Och jag ska inte spoila något, men herregud! Den serien var det dags för att det skulle ta slut, men såhär? :(

Vi gick vidare till två avsnitt 90210, även det hade säsongsavslut och där vet vi inte om det kommer någon mer säsong över huvudtaget. Så vi får se. Men när det var slut åkte Madelen iväg ett tag, hon skulle jobba lite extra, så nu har jag några timmar att slå ihjäl. Har precis kollat dubbelavsnitt av 24, säsongsavslutning där med. Suck och stön, säsongsavslutning på allt! Trodde det var säsongsavslutning på det på måndag, men det hade visst varit dubbelavsnitt i måndags. Det som var bra med det är ju att jag kunde kolla på det idag.

Men nu när det är gjort vet jag inte vad jag ska göra. Har fyra avsnitt av Smallville, men jag känner bara att jag inte har någon lust. Men jag kan ju inte sitta här och hänga och inte göra någonting tills halv 9 - 9 ikväll. Det är ju ganska långt kvar tills dess. Förhoppningsvis har Madelen med sig mat, beställde McDonalds, får se om det går! Hoppas! :) Sugen som fan!

Det blev en väldigt seriefokuserad blogg idag. Men det är bara det som hänt, så finns inget att skriva om annars. Och kan inte skriva om avsnitten heller, för så spoilar jag för någon och det går inte! Dessa avsnitt måste man se själv! Indeed!

Usch. Aja. Ska försöka komma på något att göra. Bestämma mig för vilken serie jag ska börja nöta nu.
Några förslag? Inga vampyrserier dock! Spänning, dramatik, något otroligt bra som går att nöta!!

hoppas hoppas!

God morgon! Eller god dag, hur man nu vill se det!
Jag gick upp strax efter 10 idag. Det var skönt att ligga i sängen och dra sig! Mmm. Vaknade redan runt 8 av katterna, men ignorerade dom så länge det gick.

Smsade carro när jag klivit upp att jag var vaken, men de skulle åka liite för tidigt upp på stan för min del, så jag stannade hemma och avvaktar på att dom kommer hem, så åker jag över till dom o fikar lite sen. Skönt att få träffa dom innan dom åker iväg till Spanien. Kan man inte höras alls på typ 2 veckor! Men dom förtjänar att åka iväg och ta det lugnt, bara njuta :)

Jag ringde pappa, för jag tänkte vara smart och gå till Carro sen, så kunde pappa hämta upp mig och skjutsa mig och handla eftersom jag ska baka i helgen. Men den gick inte! Han var redan på väg in till stan och skulle handla, så det var bara och slänga in linserna och sätta på sig mjukisar och åka iväg och handla och se allmänt skabbig ut! :P Men hallå! Kan inte åka och handla på moppen i detta väder, och när jag skrev inköpslista så märkte jag att det var ganska mkt jag behövde till bakandet på söndag. Så det var tur att jag åkte iväg med honom.

Och när jag var i butiken så ringde telefonen, trodde det var Carro som hade varit superdupersnabb på stan, men det var faktiskt sötaste Erica! :D Vad kul det var att hon ringde. Länge sen vi hördes och ännu längre sen vi sågs. Men dom planerade visst in en resa till Örebro snart. De hade tänkt komma nästa helg, men då jobbar jag ju heela helgen! :( Så hoppas dom kan planera om så jag med får träffa henne och hinna umgås! Hoppas hoppas!

Nu har jag precis gjort Wienerbröd med rosa glasyr. Ska packa ner det jag ska ha med till Carro. Hon behövde lite fler böcker. Sen ska jag bara vänta på att dom kommer hem! :)

Heldag med Nito!

Ja, kors i taket, jag har varit ute i solen idag! Tänk er den ni! Mmm! :)

Jag vaknade strax före 8 imorse, katterna ville att jag skulle gå upp, men det ville inte jag! Så jag gick upp strax före 9 istället! Då hade jag planerat att jag skulle diska och dammsuga/moppa, men det inte riktigt så. Jag gjorde iordning diskmaskinen iaf, men den blev inte ens full, så den får avvakta tills den är det! Dammsugningen sket jag i idag med, får ta den imorgon istället. Men jag var duktig och skrapade stearin från väggar o golv i vardagsrummet iaf :) Och städade undan dansmatta och playstation. Så lite nytta har jag gjort iaf ;)

Sen var min dator så jävla seg imorse, så efter att jag hade fixat lite på Sandys blogg, så körde jag en virusscan på hela datorn. Och det tog tid! Det tog typ 2-3 timmar! Och inte fan kan man använda datorn samtidigt heller, så jag mest bara satt. Gjorde inte precis något vettigt, satt här på min skrivbordsstol och stirrade framåt.

Lite nytta gjorde jag. Jag skruvade upp min spotlightlampa på undersidan av hyllan jag har över sängen, ska inviga den ikväll och läsa! Sen satte jag mig och kollade igenom min receptsamling jag har från Hembakat. Hann med 4 av 5 pärmar, hittade några recept. Så det blir lite nya kakor på söndag minsann! Ska kolla den sista pärmen här snart också :) Och så hittade jag att jag hade två fulla premiepapper, så ska skicka in dom, hoppas det inte är försent. Är det inte det så kommer jag få muffin- och sockerkaks form i silikon samt slickpot och en digital köksvåg. Jo minsann, vågen lovade jag bort till Nito, om han orkar vänta så länge ;) Jag har då inte användning för nån. Har redan gett bort två stycken som jag fått någon annanstans ifrån!

Iaf, när jag hade kollat i dom där 4 pärmarna och ätit "frukost" så var ju klockan extremt mycket! Det var bara att slänga sig i duschen, görs sig iordning och åka till Nito. Kom dit vid halv 3, vi hade bestämt 2, men det var inte så farligt sent ändå ;) Vi satt och pratade lite, sen gick vi ut och spelade kubb i parken :) Det var kul! Men det är ett långtråkigt spel egentligen, det är kul första kvarten, sen går det utför :P Så jag hejade på Nito när det var hans tur och på mig när det var min tur! :P

Sen gick vi till Lövsta och köpte grejjer till hemmagjorda pizza och gick upp till honom och gjorde mat. Det blev riktigt gott. På min halva var det ananas, skinka och räkor, på hans halva var det ananas, skinka, banan och curry. :) Sen satt vi vid tvn och umgicks och hade det allmänt trevligt :) Får vi göra om snart igen! Kommer bilder!

Nu tänkte jag att jag skulle kolla de tre avsnitt av Desperate jag har kvar innan jag är ikapp Madelen, sen får vi se vad klockan blir. Imorgon ska jag umgås vidare, denna dag med Carro med familj. :)


Bildbevis på mig utomhus!


Nito ska göra sitt bästa med att vinna!




Den här bilden blev ju perfekt för att visa hur min hårfärg ser ut nu!

Och sen sista men inte minst så har jag en bild på vad jag ska gotta mig med nu:


Polkaglass! MMMMM!!

Kommer nog fler bilder sen, Nito skulle skicka över dom han tog idag :)

Ha en trevlig kväll!

Ledig resten av veckan!

"Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna, studsar fram igenom sagorna, åååh jag vill följa med" *fastnat på hjärnan*

Dagen har varit en helt ok dag. Har suttit ur väldigt mycket för att fixa med mycket runt omkring, behövs det med och som tur var det lugnt idag så man hann med det. Men gick strålande faktiskt, fick mycket gjort :) Tyvärr blir det inte lika mycket merservice när man gör sånt, men men, får ta ikapp det nästa vecka. Hoppas det går.

Men det mesta jag kunde tänka på idag var att sluta, att få gå hem och känna den där känslan när man vet att man är ledig några dagar. Så underbart! Love it! 18.50 loggade ju telefonen och var på väg hemåt! 20.20 kom bussen in på resecentrum och typ 20 minuter senare var jag hemma. Mmmm. Hem ljuva hem :D

Ledig nu torsdag - söndag, jobbar måndag - torsdag, ledig fredag, jobbar lördag - tisdag, ledig ons - torsdag, jobbar fredag, ledig en heeeel vecka! See det är inte så mycket kvar!

Har tänkt på vad jag skulle vilja göra i sommar, det är endel. Endel är redan bestämt och endel får vi se om det blir något av:

* Boda Borg
* Äventyrsgolfen i Gustavsvik
* Bowling
* Kryssning
* Spela kubb
* Göteborg
* Stockholm

Kryssningen är redan bokad och klar och blir det fint väder imorgon så ska jag och Nito spela kubb! Hoppas :D
Annars får vi hitt på nåt annat! Det ordnar sig alltid. Resten, ja, vi får väl se. Göteborg är iofs också bestämt, åker fredag vecka 30. :)

Aja, ska fortsätta se på desperate housewives nu, ska nog dra ett till innan det är läggdags, efter det är det bara 2 avsnitt kvar innan jag måste vänta till helgen när syster kommer hit. Usch, vad fort det har gått, redan slut :( Snyft!
Baywatch nästa? ^^

God natt!

Jag och Sonja!

En helt perfekt dag har det varit idag! Vaknade vid 09.30 av klockan som ringde, inte alls utvilad men det var dags att kliva upp. Även om Sonja säger att hon inte bryr sig om det är städat eller inte, så tycker jag det är jobbigt! Lite behövde jag göra iaf. Började med att äta frukost, havregrynsgröt med äppelmos, drack te till. Det var gott :) Kollade samtidigt på ett Desperate. Och när det var klart sen var det bara att sätta igång! Började med att köra en diskmaskin och diska upp det som blev över.

Sen började jag samla ihop alla sopor. Och det är inte lite. Det är det aldrig! haha :P Jag är riktigt dålig på att gå ut med soporna. Var till och med tvungen att gå två gånger. Rensade lådorna innan jag gick första gången. Och första gången så gick jag med 6 påsar sopor uscha. Och sen andra gången så hade jag 7 påsar sopor och då precis när jag kom ner för trappen så kom Sonja och hon reagerade som man kan tänka sig "Oj vad mycket sopor" Och hur tror ni hon reagerade när jag sa att det var andra omgången med sopor? Aah ni kan nog lista ut det själva :D haha! Aja. Soporna är uttagna nu iaf. Ska väl försöka bli bättre på det där, men så säger man ju alltid.

Aja. Vi lämnade soporna sen gick vi upp hit. Plockade in all disk. Tack Sonja för hjälpen! :)
Sen dansade vi dansmatta! Yey! Det var länge sen minsann. Det var lika kul som vanligt. Och Sonja var riktigt duktig för att prova det första gången, det får vi göra fler gånger. Men kan förstå att det inte är så kul att dansa själv när man ser mig dansa, men sen äre ju även jag som har dansmattan ;)



Vi spelade även Tekken 2, fighting! 8-1 till mig blev det hihi. Spel är kul :D
Nu blir ju inte allt jag skriver i rätt ordning känner jag, men vafan skitsamma. Allt kommer med iaf, det är huvudsaken!
Vi gjorde även mat tillsammans. Vi gjorde Fajitaskryddad kycklingpastasallad. Mums! Det blev så det räckte till oss idag och en varsin matlåda till imorgon, helt perfekt :) Så slipper man laga någon mer mat idag!

Ja vad gjorde vi mer. Jo just det. Vi gick ner till centrum, hade två paket att hämta ut, ett från hm och ett paket innehållandes en present till Sixten. Vågar inte skriva här var det är, vem vet vem som läser ;) Men vi gick iaf även in på tempo, Sonja var ute efter en tesort som hon hade köpt i tunisien, den fanns inte, men hon hittade något annat som liknade det, men det var inte gott! Det smakade som att dricka varmt vatten blandat med tandkräm! Urk!
Det här köpte jag iaf:


En ny sorts lion jag inte sett förut. De var ganska goda faktiskt :)


Mandeldrageer eller vad dom heter. Goda är dom iaf :D


Sist men verkligen inte minst så hade dom fått in mina solrosfrön, perfa
eftersom dom inte finns på Willys just nu! :D

Det var behövligt att komma ut och gå också när vi precis moffat i oss massa mat. :)
Men när vi kom hem gjorde vi iordning Wienerbröd och drack te, riktigt mys :)


Se så goda!

Sonja drog hem vid 17-tiden typ, sen dess har jag inte gjort något speciellt. Suttit här och knaprat på solrosfrön och tagit fram glassen för tining. Ska äta glass snart. Polkaglass! Snart dags att åka och köpa en ny. Tur det är löning snart :D hihi

Och förresten, jag var ju på ikea för någon/några helger sedan. Köpte en ny hylla till sovrummet som jag ska ha mina pocketböcker på, hittade även ett bord som jag tänkte ha i hallen, men det var för ostadigt så det får vara sängbord istället. Blev hur bra som helst! Se bara!





Me like!

Sen när jag rensade garderoben häromdagen så packade jag ur vad jag beställt från Halens för flera månader sen. Hade lämnat kvar det i garderoben tills jag visste vart jag skulle ha det. Det är ljuslyktor som hänger i en kedja och de har hittat sin plats nu! På balkongen!


Asfint är det :) Inget ljus i nu, nej jag vet, men ska ha sånna elektriska som ser
ut som värmeljus tänkte jag! Vet bara inte var man köper sånna?


Det var nog allt. Tror inte jag glömt något :) Tänkte jag avslutar med lite nytagna bilder på katterna.
De efterfrågas :) Så sprang runt här för en stund sen och knäppte kort. Passade på medan dom låg
och sov hihi :D Det är enda gången man får något bra kort på dom!







Nu när jag kollade mappen med bilder såg jag att jag glömt en sak. Har äntligen packat upp min
digitala fotoram som jag fick genom DigitalFoto. Laddade in lite bilder förut, ska ladda upp fler, men
det är coolt att ha en sån :D



Sixten såklart!

Inte mitt skoår :(

Har blivit ombedd att skriva oftare och kortare inlägg. Mina inlägg blir för långa! hihi och jag förstår det! Det gör jag. Men det är det här med tid, man ska hinna skriva. När jag väl hinner har jag sååå mycket att skriva om! Men jag ska göra mitt bästa. Nu är jag ju ledig mycket den här veckan, så kan försöka komma in i någon rutin då att skriva varje dag :)

Har ju jobbat lördag - måndag. Det har faktiskt gått bra. Underlättar så grymt mycket när Sonja är där! Vi har dessutom lyckats få sitta bredvid varandra! Kors i taket! Vi har inte jobbat exakt samma tider, men det har inte skiljt så jättemycket, så det har gått bra :) Idag stannade hon över extra då de behövde några som jobbade övertid, eller de trodde det iaf, för det var vad prognosen sa, men tror det visade sig att det inte behövs för det var extremt lugnt :P

Måste bara säga att det inte alls är mitt skoår i år, satan! Har köpt totalt 4 par skor nu på typ 1 månad och inga sitta sådär bra som skor ska göra! Suck. Köpte ju ett par nya streetskor från Haléns, dom är skitfina! Men de är lite stora och så jävla hårdsula så skon följer lixom inte med när man går så de glappar, men det kan ju säkert bli bättre, man ska bara orka gå i dom. Sen köpte jag ju tre par skor på Skopunkten. Började med att använda de bruna, fan vad ont jag hade i fötterna sen! Skoskav delux! Urk. Så dagen efter tog jag de svarta skorna på mig istället och om jag då säger att jag hade ont dagen innan så gick det inte att jämföra med de svarta skorna! Usch! Fan varför sitter skorna så bra när man köper dom i affären, sen när man kommer hem har fötterna växt 15 storlekar? Det går ju inte! Usch. Sen i lördags körde jag på de vita nya skorna "tofflorna", vet inte vad jag ska säga om dom. Men själva materialet under foten var blankt så när man gick så blev så svettig så man gled runt i skon och hade svårt att hålla fast den på foten! Gick faktiskt ur skon en gång :( Usch.

Men idag provade jag med de bruna skorna igen, så satte jag på plåster på "skavsårsplatsen" och strumpbyxor! Och det gick satans bra! Då blev de sköna hihi :D Så idag har jag haft en bra skodag, det blir strumpbyxor i skorna framöver! Helt klart! Och så hade jag mina nya byxor på mig, de är turkosa hihi! Färgglada och fina :)

Det kommer inga bilder idag, men förhoppningsvis imorgon. Sonja kommer hit imorgon! Vi ska spela wii och dansa dansmatta! YEY! Ska bli sååå kul :)

Se! Det här inlägget blev bara halvlångt hah :D

Alla dessa väsentliga saker + bilder!

Jag är dålig på det här jag vet. Men man måste ha lust att skriva för att skriva. Tänker inte gå in  här och bara sitta och ordbajsa om ingenting, det är inte kul att läsa. Så det får bli uppdatering när jag känner för det. Och idag gör jag det. Har ordnat med MASSA bilder. Gamla som nya. Har hört lite tjat om att bilder ska läggas ut på det jag skrivit om. Så det kommer, det kommer :)

Nu har jag vant mig vid hårfärgen och är nöjd, det tog bara några dagar, haha! Men det hjälper faktiskt att få lite feedback också. Att bara vara hemma och se sig själv i spegeln är en sak, för det är bara min åsikt som räknas egentligen. Men det är inte jag som ska titta på det. Det är inte speciellt ofta jag ser mig själv i spegeln, så att få andras åsikter och höra att det är fint hjälper. Det är en hårfärg jag aldrig haft, så det behövdes :) och nu är jag nöjd, får se hur det blir nästa gång det är hårfärgningsdags. Min syster och jag tänkte köra knallrött till efter sommaren, får se får se ;) Men lägger väl upp lite före och efter bilder. Inte före som i när jag var svart, utan före som efter att jag hade haft i blekningen, hah!





Som ni ser var inte det speciellt vackert ;) Men här kommer hur det ser ut nu! Jag är inte speciellt tillfixat, så kolla på bara på hårfärgen är ni snälla!!










Sådärja, fint va?

Måste bara säga att egentligen är det efter bäddags bigtime, men efter natten jag hade till idag är det likabra att jag pressar mig själv. Hellre sova en skön sömn en kort tid än att sova en väldigt orolig ickesömn utdragen på en hel natt. Ugga. Gick och la mig tidigt igår, duktig var jag, men jag var inte det minsta trött. Blir så när jag jobbat kväll en vecka och sen ska ställa om sig till att jobba dag, går inte ihop i mitt huvud riktigt. Så kunde inte somna igår kväll.  Gick och la mig och läste, läste ut min bok och tänkte jag skulle sova. Släckte och la mig skönt, men det gick inte, inte det minsta trött! Pigg som en mört! Så jag gick upp och kissade och fixade lite, sen la jag mig igen och började på nästa bok, men sen när klockan började bli ännu senare så tänkte jag att jag var tvungen a tt släcka och försöka sova, men urk vad svårt det var. Somna väl till slut, men vaknade konstant hela natten, sådär så man känner att man inte sovit nånting fast man sovit 15-20 minuter åt gången hela natten. Det är ingen kul sömn det inte.

Så jag har varit en tröttis idag, men det har gått bra ändå. Nickade till på bussen dock, och är det något som min linsvätska inte är bra på så är det att hålla ögonen fuktiga när man somnar till! Usch! Såg ingenting när det var dags att gå ur bussen, fick blinka som tusan och göra mitt bästa för att få tårar i ögonen för att de skulle bli mer vätska i dom, för de var såå torra! Efter halva vägen till jobbet blev det bättre :P Så det tar sin tid! Och det är så svårt att inte somna till när man åker den tidiga bussen. Usch! Mmmm, men aja. När jag kom till jobbet var det ganska tomt, många som vabba och var sjuka. De hade möte när jag kom, så hängde där och lyssnade, sen fanns det plats bredvid Maria :)

Vi jobbade på vårt bästa. Lyckades ha lunch ihop och jag slutade en timma tidigare idag då jag jobbade ett kort pass, skönt faktiskt :) Bussen kom till stan 17.20, i vanliga fall har jag inte åkt från Karlskoga då än, så jag satte mig på moppen och åkte till ica. Handlade till att göra chilikassler med ris. Fick även med mig massa sötsaker i korgen, så klart. Går inte att handla utan att få med sig sånt!

Men fy satan vad jag har ont i min fot! Uhhh! Hade mina nya skor idag och det var inte skönt! Hatar nya skor, men för att de ska vara sköna måste man gå in dom så det blir fler dagar med ont i fötterna! Har blåsa på ena hälen och den andra foten har jag ont i själva fotbenet om ni förstår vad jag menar! Men men det går över. Ska ha ett par andra nya skor imorgon, får se hur det går med dom :P Här kommer bild på mina nya skor!



De bruna hade jag på mig idag, ska ha de svarta med spets imorgon!



Det här är mina nya streetskor, dom är asfina! Men de var lite stora :( Men kan inte skicka tillbaks dom o byta nu då jag inte märkte att de var för stora förrän jag gått ut och använt dom. Så ska prova lägga i en sula eller nåt, det går säkert.

Och höjdpunkten på dagen var att Sonja är tillbaka! YES! Har saknat henne som fan. Hon var tillbaka redan igår, men då var jag ledig så det räknas inte :D hihi, men idag så var hon där! Fick en present av henne, en liten ursöt björn med ett hjärta på som man kunde trycka på och sen en magnet med en kamel, från tunisien, hon är så söt Sonja :) Fick även ett inbjudningskort till ljusparty imorgon och jag  tackade ja. Jaaaa *kors i taket* Jag tackade ja! Men jag gör det för Sonjas skull, hon ville verkligen att jag skulle komma, så jag tar mig i kragen, det ska gå! Hoppas Linda kommer med Wilma också! Hoppas hoppas! :)

Annars vet jag inte om det har hänt så mycket mer. Har säkerligen glömt något, det skulle inte förvåna mig. Har börjat bli senil på äldre dar, men det är sånt som händer. Det kommer och går, kommer säkert på något när jag gått och lagt mig sedan :P tänkte iaf avsluta med lite bilder från födelsedagsfesten vi hade hos pappa när Madelen fyllde år. Måste ju säga att det är flest bilder på Sixten, men så äre. Jag är med i bakgrunden på de flesta då jag fick leka flygplan för att han skulle le. Så om jag har lite funny-faces så äre därför :P Sådeså!

Men ha det så bra! Jobbar till 5 imorgon, är hos Sonja från 18 och framåt. Sen är jag ledig på fredag. Så ska försöka uppdatera då! Peace!

Ajuste! Blev ombedd att ta kort på frysskåpet jag köpte också, så det kommer först ;) hihi


Ser ni till höger vad lite cola det är kvar! Av mina 86 liter så är det bara 8 liter kvar :( snyft!

Nu kommer festbilder:




Gunnar + Kristian










Madelen + Sixten


Niklas


Pappa + Sixten










Sixten och hans mamma Anna












Sixten + pappa, bästa bilden!




Sixten är som en hip-hopare *ey yooo*


Sixten är ute och flyger! Tog bort mig själv här hihi


Nu börjar det bli lite för mycket kusinkärlek!

Serier, sällskap och sötsaker = Bra dag!

Fint? Kan inte bestämma mig. Tror det. Färgade ju håret igår som jag tidigare nämnt. Det blev först en blekning, efter det var jag inte vacker ALLS! Asfult! Hah! :P Men fick iaf se at tjag inte skulle passa i blont hår, bara utväxten som blev blond haha. Sen sket jag i att köpa mörktbrunt med ljusslingor, köpte på kastanj istället.  Hade i det. Sved som satan när jag hade i det eftersom hårbotten redan var upprörd efter blekningen. Duschade ur håret, fönade det och kollade. Mmm. Det blev faktiskt slingat av sig själv pga blekningen innan haha. Det är inte blont nånstans, det är bara olika nyanser av brunt. Madelen sa att det var fint, Marcus och Tezzi sa att det var fint. Så jag får väl lita på dom? :) Jag är bara rädd att det ska falla av färg när jag duschar imorgon, oooh läskigt!

Vi var ju och handlade igår. Det blev mycket shoppning. Vi började med Snabbgrossen. Där köpte jag polkaglass och melonglass och wienerbröd :D mmm! Sen åkte vi vidare till SIBA, där köpte jag mig ett frysskåp! Gud vad jag har saknat det! Hade en frysbox förut som jag använde flitigt, men gjorde mig av med den när jag flyttade till ettan. Och jag har saknat det sen dess. Min frys är alltid överfull! Men nu har jag ett extra frysskåp :D hihi! Så nu kan jag baka bäst jag vill. Men det höll på att bli ett kylskåp.

När vi kom till SIBA gick vi direkt till vitvarorna så stod frysskåpen där, så fanns det ett som var billigare än det jag hade kollat på från början, så jag sa att jag ville ha det. Så fixade han med alla papper och gick till lagret för att hämta den. Medan vi stod och väntade så tröttnade vi och gick och kollade på dom igen, så öppnade jag dörren till det jag hade beställt så var det ett kylskåp! OHNOOO! Haha :P Tur att jag kom på det i butiken, så när han kom kånkandes på kylen på en vagn fick han glatt gå tillbaka och hämta frysskåpet hihi ;) Men han var snäll och tyckte det var helt ok, han tyckte det var tur vi kom på det i butiken och innan jag betalat ;)

Aja, väl klara där så åkte vi iaf hem. Bar upp frysen och mosade in allt i min redan befintliga frys då den andra skulle stå och vila 3 timmar innan man stoppade in kontakten, som tur var hade jag ätit upp allt bröd och skulle handla mer mat igår, så allt fick plats så länge. Vi gjorde klart sen åkte vi ut till Marieberg! Wihoo me like!

Gick först till Kicks, köpte blekning sen gick jag till Bellbox och köpte balsam. Det var inte billigare där än hos frisören som jag hade trott, men vi var ändå där så kunde lika gärna köpa det, det var inte dyrare iaf :) Sen åkte vi till skopunkten, jag hittade tre par nya skor! Sommarskor alltihopa, men det är vad som behövs nu. Det blev ett par svarta med spetsig tå eller vad man ska säga, ett par bruna med rundad två och guldspänne och sen ett par vita tofflor som man bara sticker i foten i. Tre par skor för 400 är inte illa :)

Sen var det IKEA som gällde! Jag äälskar IKEA! Det är så underbart att gå där, massa saker till hemmet! Madelen var där för att handla för sitt presentkort hon fick av mig. Så vi gick runt och kikade på vad vi ville ha. Det mesta fick vi skriva upp för att hämta på lagret. Vi gick förbi café/restaraureng de har där inne och jag var såå kissnödig så vi passade på att stanna där så bjöd jag på fika. Men fytusan! Dom hade bara äcklig B-cola! Det smakade skit! Usch! Men kakorna var grymt goda, och fika till 3 personer för bara 88:- var inte dyrt :)

Jag köpte på mig fler av mina innetofflor, använder dom så flitigt så dom nöts ut fort, så ska byta sen ikväll till ett par nya, skönt! När vi gick förbi typ sängavdelningen eller vad ska kalla det för så hittade jag något jag inte planerat att köpa, jag hittade ett bord, ett runt i svart stål som skulle passa fint i vardagsrummet så jag köpte ett sånt :D Och sen köpte jag en lång lackhylla, likadan som jag har i vardagsrummet, som jag ska ha över sängen till alla mina pocketböcker. Och jag köpte även en lampa med tre spotlights som jag ska sätta under hyllan som läslampa! Det kommer nog bli asbra! Hoppas det. Min bror kanske skulle åka förbi här imorgon och sätta upp allt, så förhoppningsvis är det nya grejjer här imorgon kväll :D YES!

Ja det var nog det jag handlade på IKEA skulle jag tro, kommer inte på något mer iaf :) Jooo köpte ett lakanset också! Helsvart! ;) hihi, inte alls bra när man har katter, men jag bryr mig inte om katthår. Jag har katter, så det är inget jag kan undvika precis, svarta lakan är snyggt iaf :)

Vi åkte vidare till Willys, jag storhandlade mat och köpte hårfärg, Madelen köpte med färg. Sen åkte vi hem, lastade in allt sen kollade vi på serier. Tror vi kollade på 2 avsnitt. Sen lagade vi mat. Gjorde klyftpotatis med stekt kyckling och Mangoraja-dressing. Det var gott. Men tror jag föredrar sweetchili-sås faktiskt :) Sen började vi fixa hår! Började med min blekning, medan den var i färgade jag Madelens hår, mörk askblond. Sen duschade jag ur mitt, hon duschade ur sitt, sen körde vi min andra hårfärgning. Hela tiden kollade vi serier samtidigt :D

Men vi blev lite ledsna igår. Inte alls rätt person som åkte ut american idol, usch! Bara killar kvar nu :( Snyft!
Aja, min syster är inte alls rolig framåt kvällen/natten för hon är så jävla trött av sig. Så vi halv 1 stängde jag av datorn så gick vi och la oss. Och hon lägger sig i sängen och säger "jag är inte trött" och efter en stund sover hon! Jag vet inte när jag somnade, men låg nog och läste typ 30 minuter, sen vaknade jag vid 4 imorse med lampan tänd och boken i sängen ^^ Något som händer väldigt ofta nu för tiden, jag pressar mig till max när jag ligger i sängen och sen minns jag ingenting! Drar dåligt med el och sova med lampan tänd!

Vi gick iaf upp strax före 10 imorse. Gjorde fattiga riddare till frukost :) Vi ska bli bättre på att göra lite godare frukostar har vi bestämt, inte så kul att äta simpla mackor hela tiden, vi ska bara komma på andra saker att göra :P Som vi båda tycker om och som är lätt att göra på morgonen. MEN nu kom jag faktiskt på! Vi kan göra Scones?

Vi kollade på två OC imorse och sen spelade vi Taipei tills Madelen blev hämtad :) Så bad jag om att få tillbaka min bakmaskin, för det är lättare att göra bulldeg med en sån, men så körde jag igång en diskmaskin innan jag skulle börja baka, och då hade jag inget eluttag kvar :P Smart! Så fick köra den vanliga metoden igen, plastbunke och plastslev, inte lätt att baka med det!

Så det har varit en bakdag idag, som vanligt på mina lediga helger ;) Gjorde vanlig vetebullsdeg först, medan den stod och jäste så gjorde jag snickerskaka. Sen bakade jag ut bullarna till bara runda bollar, satte dom på jäsning och gjorde Mandelmums. När det var klart penslade jag bullarna med ägg och så in ugnen. Kanske lagom till att jag var klar så kom Marcus och Tezzi.

Det var länge sen vi sågs, så det var riktigt trevligt att dom kom hit! De fick glatt sitta med mig en stund och kolla på hockeyn, inte för att någon av dom är intresserade, men det är jag, och det var faktiskt bronsmatch idag! Sådeså! :) Men när andra perioden var slut så gjorde vi mat istället. Vi gjorde Tacos! Så gott! :) MMMM! Jag stekte köttfärs och de hackade grönssaker. Precis när vi hade slevat upp mat hörde jag att det var spännande på matchen så jag sprang dit, vi gjorde mål, precis innan matchen var slut och vi vann! GUD VAD VI ÄR BRA! Det var bra jobbat, de är värda det :) De har jobbat hårt iår! Synd att jag inte kunde se fler matcher bara, för nu är det ju slut :(

Aja, gick tillbaka till mitt sällskap iaf ;) Vi åt massor, för det var så gott! Provade med att ha ananas i och det var ju asgott! Så det ska jag börja med :) När vi väl var mätta och belåtna så började vi spela spel, vi körde kvitt eller dubbelt som är ett frågesportsspel med relativt svåra frågor, visst man kan endel men det är inte många :P Men man har kul ändå, för man svarar så konstigt på frågorna man inte kan :P

Sen tog vi en paus för att göra iordning fick. Blev av allt det nybakta idag samt av glassen jag köpte igår :D hihi, så gott! Jag älskar polkaglass. Det är så underbart gott! Jag öste upp en STOR hög med glass! Trots att jag var mätt för att vi åt kakor först, så fick jag lätt i mig allt. Mmm. Det ska jag äta imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet, helt klart! :D

När vi fikat klart så ringde min bror och sa att han skulle komma förbi en stund, hämta lite prison break och de hade köpt ett nytt spel som vi fick låna, GENI med lite nyare frågor :P Det var lite omväxlning från det andra spelet med gamla frågor sen typ 80-talet där man kunde få en fråga som var "Vad heter huvudstaden i Västtyskland" eller "Vem är nuvarande regent i Danmark" Det är ju svårt när frågor är så gamla, för det har ju ändrats sen dess, Västtyskland finns ju inte ens längre :P Så ja, GENI var bättre, även om det var svåra frågor ;) Eller så är det bara vi som är dumma haha ^^ Marcus var nog den smartaste så han vann :)

Dom har precis dragit hemåt och jag tänkte jag skulle skriva här innan jag ska göra klart baket. Ska ha glasyr på alla bullarna och doppa dom i kokos, det är långdragen procedur. Men det är gott iaf :) Så ska fixa med det. Och sen ska jag nog se ett Bones innan det är dags att sova. Behöver inte så mycket sömn inatt känner jag. Har sovmorgon imorgon och jobbar bara imorgon, sen är jag ledig tisdag. Så bara endags jobb kan man klara på lite sömn :)

Nu känner jag iaf att jag varit duktig med skrivandet. Så jag är stolt över mig själv!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

See ya!

Sorry..

God Morgon!
Ursäkta mig, men jag har varit lite efter här de senaste dagarna! Jag hinner verkligen inte endel veckor, har oftast kastat mig i säng direkt när jag kommit hem från jobbet, har varit sååå trött! Och sen på morgonen har jag klivit upp, ätit frukost och kollat på Desperate Housewives. Jag blir sån när jag nöter en serie, det är den och endast den som existerar på min lediga tid. Alla andra serier har tom försvunnit i skymundan, men 24 har jag sett den här veckan iaf :)

Annars har det inte hänt så värst mycket. Jobbat kväll hela veckan, men en timma kortare pass så jag har haft sovmorgon på mornarna, det har varit grymt skönt faktiskt :) I torsdags fick jag så gryyymt ont i ryggen på jobbet, kunde inte sitta på något sätt eller stå på något sätt för att det skulle bli bättre. Men jag var envis, jag stannade kvar på jobbet, till slut hade jag så ont i ryggen så jag mådde illa. Men jag slutade ju till slut, så direkt när jag kom hem gick jag då och la mig i förhoppning att det skulle bli bättre. Och igår morse vaknade jag och det var bättre :) Kände av ryggen litegrann, men det är inte så konstigt, det kan inte bara mirakulöst försvinna över natten, så lite känningar, men annars var det lugnt :)

Hade ju min stora dag idag, eller för mig iaf, den här dagen har jag satsat på länge. Nu har jag jobbat på Bredbandsbolaget i exakt 1 år! YES! :) Det har gått extremt fort, men det jag nog är mest stoltast över är att jag inte har en enda sjukdag, peppar peppar. Som jag sa till min chef, nu kan jag bli sjuk, inte för att jag vill det, men nu är det i mitt psyke mer ok! Nu tänker jag inte spänna mig och skjuta undan allt längre, som jag alltid gör, min kropp behöver släppa ut lite virus tror jag. Jag har inte mått bra senaste tiden. Men vi får se. Tänkte jag kunde stå ut till min långledighet iaf. Har ingen planerat då, så skulle vara perfekt om jag kunde bli sjuk då så har vi det ur världen :P hihi

Just nu har jag och min syster duschmorgon. Vi ska färga håret ikväll och eftersom vi både duschade med balsam senast så kör vi en schampoodusch idag, så att färgen fastnar så bra som möjligt ikväll :) Oja! Jag har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska färga. Fick ett väldigt bra förslag av Linda, mörkbrunt med ljusa slingor. Det skulle vara fint, ska titta på det i affären sen, men det ska finnas någon färg som jag faller för, annars blir det något annat. Var inne ett tag på att färga det rött. Men vetefan om jag pallar det. Men kanske inte behöver göra det knallrött.
Jag ska iaf bleka håret först för att få bort det mesta av den svarta färgen, så kan jag färga vilken färg jag vill sen :)
Och Madelen ska också färga sitt hår, hon fick ju 250:- av morbror i present, så det är ju perfekt när det hårfärgningsdags igen. Men tror hon ska färga sitt hår ljust nu inför sommaren. Och det är visserligen smart ;)

Men egentligen vill jag ha över och underhår, men det är svårt att färga. Usch. Så svårt när man ska göra en förändring när man är van att alltid ha svart. Jag tycker om mitt svarta, men det blir lite tråkigt i längden att alltid ha samma. Man kan bli lite gladare av att byta, göra förändringar ibland :)

Och så har vi ett paket att hämta ut på posten. Ett efterlängtat paket! Det är tights/leggings inför sommaren, och det är två par skor till mig! Wihoo! Hittade ett par fina sommarskor på haléns och ett par streetskor. Så ska hämta ut det sen :)

Och just det! Det har faktiskt hänt något den här veckan! Igår var INTE min dag. Herregud vad irriterande! För det första så var det fint väder hela morgonen igår, ända tills jag skulle ta min moppe och åka till bussen. DÅ började det regna. Så typiskt. Men det var bara att åka. När jag väl åkte så kände jag att ena skon satt VÄLDIGT löst, så när jag kom fram så skulle jag knyta den, men det slutade med att jag hade snörena i handen. Kattjävlarna har tuggat sönder skosnörena ännu mer så nu går det inte att knyta längre :( Fick sitta på bussen och knyta ihop snörena med knutar så att jag iaf kunde få skon att sitta kvar på foten.

Happ, så väl halvvägs till jobbet, sitter i bussen och läser så börjar bussen tjuta som in i tusan. Då har typ fläkten eller nåt gått på bussen så vi stannar och får sitta där i 30 minuter och vänta på nästa buss! Åhhh! Så jag kom då 20 minuter försent till jobbet igår. Snyft. Men de la in komp för den tiden, så det är lugnt. Så det var min underbara dag.

Men det blev bättre, för jag fick faktiskt kompa på kvällen också, hade bestämt att det kunde vara min present till mig själv, ett år och allt, att jag skrev upp mig på komplistan. Och halv 8 fick jag gå, istället för att sluta 10 :) Så det var skönt. Bussen gick ju inte precis iofs, men gick och pratade med pappa, vi hade mycket att prata om inför idag. Så det var lugnt. Sen stressade jag hem till hockeyn, så jag hann se hela sista perioden, men det var inte mycket att se!

Så på söndag är det bronsmatch, jag är hemma, halleluja!

Nu är min syster klar i duschen, så nu ska jag avsluta här.

Men ha en bra helg!

Snart helg!

Ännu en dag. Ser ut som att regnet håller sig borta idag iaf. Det kan iaf få hålla sig borta tills jag är framme på jobbet. Har ingen lust att bli blöt, det räckte med igår. Igår öste det ner regn när jag skulle åka moppe till bussen. Som tur är står den ju i cykelförrådet, så den krånglar inte när det regnar :)

Idag är det onsdag, så det är idag, torsdag och fredag kvar, sen är det helg! Efterlängtade helg! Min första helt lediga helg på en månad! Wihoo! Den lär inte bli så ledig så sett, men ska inte jobba iaf :)

Det har inte hänt så mycket. Så skriver inget mer, men vi hörs!

En bra helg!

Usch vad dålig jag har varit på sista tiden. Jag har som mål och regel att jag ska skriva varje dag, men så blir det ju inte. Men det hinns inte med tyvärr. Det är annat som får komma före som prioriteras. Oftast när jag är ledig så har jag något inplanerat nu för tiden och har jag inte det så är det Desperate Housewives som gäller för hela slanten! Börjar komma ganska långt nu, såg till säsong 3, avsnitt 10 imorse :) Hinner se tre avsnitt varje morgon den här veckan, det är ascoolt! Jobbar en timma mindre varje dag enligt schema. Det är faktiskt ganska skönt :)

Men det är jobbigt att komma så sent till jobbet, då är de flesta på väg hem, inte långt kvar för dom, för på kvällen är vi aldrig lika många. Det är tråkigt.

Åt grymt god mat idag iaf. Gjorde en kycklinggryta igår på kyckling och ananas, så kokte jag potatis till. Inte helt fel faktiskt. Har gjort den förut, men förra gången hade ris till och hela champinjoner i, men det var godare utan champinjoner och med potatis istället, helt klart! :D Så det får det bli fler gånger.

Tänkte jag ska dra lite snabbt vad som hänt i helgen också. Lördagen jobbade jag ju kväll, började 15.35, innan jobbet så kollade jag på mina underbara serier och var ute och handlade med pappa. På jobbet hände inte mycket, det var så lugnt så man blev förvånad! Pappa kom och hämta mig på kvällen, Madelen var med i bilen så åkte vi hem. Pappa släppte av oss på parkeringen.

Väl hemma kollade vi Greys Anatomy och One tree hill, sen ville Madelen sova, sömntutan! Så det fick bli så. Jag somnade strax före klockan 2 på natten och vaknade flera gånger, sen när jag vaknade 07.45 gav jag upp, gick upp istället. Satt här och hängde, uppdaterade mig på vad som händer i folks liv genom deras bloggar. Sen började jag med frukosten, blev fattiga riddare som jag skrev om i söndags morse. Och fyfan vad gott det var! :D Har inte ätit det på flera flera år, så var osäker på om jag fortfarande skulle tycka det var gott, men det var det! Det ska göras fler gånger, syster höll med! :D

På förmiddagen där kollade vi klart på våra serier. Sen gjorde vi oss iordning för att åka till pappa på middag. Vi blev så fina så :D Jag hade min nya röda/rosa klänning med den vita koftan över, naturfärgade strumpbyxor och mina gråa klackade skor. Mmm fin var jag! Sen hittade jag min fotlänk och ett gammalt halsband jag inte använt på aslänge. Så fin så!

Niklas och Sandra kom och hämtade oss här hos mig, så åkte vi förbi Maxi, skulle köpa bananer och vispgrädde till marängsvish. Egentligen skulle jag även ha lingonsylt, men det glömde jag bort och kom på precis vid avfarten till pappa, så vi fortsatte till nästa avfart och stannade till på Ica Glansen istället! :P Tur att jag kom ihåg det!

När vi kom till pappa så var redan Gunnar, Anna och Sixten där, gullungen! :D Så söt är han vår kusin. Pratade lite med dom, Madelen fick sina presenter. Av mig fick hon en kartong med Banana Skids, en ögonbrynsrakapparat och ett presentkort på IKEA på 500:-. Av pappa fick hon ett bäddlakan-set som hon verkligen ville ha och av Gunnar och Anna fick hon örhängen och 250:-, tror hon är rätt nöjd faktiskt ;)

Sen käkade vi mat! Åååååh så jääävla gott! Pappa hade gjort det perfekt den här gången, märktes att han lagt ner lite mer energi och det var tur! För fyy tusan. Vi åt kroppkakor med lingonsylt. Mmmm. Blev riktigt mätt, tog till och med om! Vilket jag ALDRIG brukar göra. Brukar inte ens orka äta upp det jag tar åt mig första omgången :P Hihi!

Sen satt vi ute och pratade lite, men det blev ganska snart kyligt så vi gick in istället och så började ju hockeyn vid 4. :P Nu får ni tycka vad ni vill, att när man har födelsedagsfest ska man inte se hockey, men det går inte hem hos mig! Jag måste se på hockeyn när jag väl är ledig när det är en match! :P

Så när det var dags för efterrätt och det inte fanns platser så det räckte vid bordet så satte jag mig glatt i soffan vid tvn istället :D Fick Sixten som sällskap, han levde loppan, kom in i andra andningen där tror jag efter att ha fått lite mat och en sovstund! Hur glad och pigg som helst! :P

Vi vann hockeyn, bra jobbat killar! Vi vann även idag såg jag. Så det är ju bra. Blir svårare nästa match dock. Men nu har vi iaf gått till kvart, det är viktigt! Annars äre skämmigt!

Annars så satt vi mest och pratade och umgås. Det var en asbra dag! :) Vi drog oss hemåt vid 19-snåret. Niklas skjutsade hem mig först och jag drog upp direkt och satte på ett Desperate! hihi, kollade på  två avsnitt, sen började jag med maten, såg ett avsnitt till sen gick jag och la mig.

Hade en orolig natt, det blev för mycket för min mage igår så den var lite ond i natt, men en natts sömn brukar hjälpa och det gjorde det :) Imorse var jag bara väääldigt hungrig, som man brukar vara när man töjt ut magsäcken dagen innan :P Så jag hoppade i duschen, sen satte jag mig här och åt frukost och kollade på desperate. Stressade iordning allt när jag var klar och drog till jobbet.

Nu är det dags för mig att sova, ska inte upp förrän 09.15, men behöver komma en bit i min bok och jag är allmänt trött. Katterna lever loppan, så behöver varva ner dom lite genom att inte bara sitta här och vara osocial, då blir dom bajsjobbiga! River hela hemmet gör dom då. Så lite social tid, med lite kel och hälla upp lite mat kanske, sen lägga mig i sängen och läsa. :)

Ha det!

Hoppas på finare väder

Tror man behöver tänka om lite idag. Verkar inte bli så fint väder, synd. Vi hade tänkt sitta ute och äta idag, spela kubb och grejjer, men det ser inte alls  ut som att det går. Och tror det blir kallt med det jag hade tänkt ha på mig idag. Men ska man vara fin får man lida pin, är det inte så man brukar säga?

Min klocka står på att ringa klockan 09.00, men jag vaknade typ 07.45, kunde inte somna om. Orkar inte ligga och dra mig i sängen så jag gick upp. Ska leta reda på ett recept till fattiga riddare, se om jag har allt hemma. Vi tänkte göra en lyxfrukost idag :) Det värsta är att jag vet att mjölken har gått ut, men visst ska man kunna laga mat på den ändå, om man ska värma den, bara den inte smakar surt? Eller? Vet inte om jag vågar :S

Hoppas det blir en bra dag idag, oavsett väder.

Förslag?

Börjar bli dålig på det här. Eller så handlar det inte om det. Har inte haft tid! Oooh har inte varit hemma så värst mycket dom senaste dagarna. Det har varit kliva upp ur sängen, åka till jobbet, kliva ner i sängen och sen börjar allt om från början. Pust och stön. Men det blir nog bättre, förhoppningsvis!

Idag slutade jag iaf vid 5, kom hem vid 7 och börjar inte förrän 15.30 imorgon. Den ni! Det är iaf som en dag ledig, nästan iaf. Bara det att man tillslut ändå måste ta sig till jobbet imorgon! :P Men pappa skjutsar mig, very nice! Och hämtar mig, very very nice! :)

Det är riktigt spännande på desperate housewives nu! OTROLIGT! Har så många frågor jag egentligen vill ställa till dom jag vet har sett, men uuuuh måste hålla mig från det! Måste ju se det själv utan att veta om något, mer spännande då. Men det är såå svårt! Vill veta! Orkar inte vänta! Men men, det är bara till att nöta, vid varje ledigt tillfälle! Har kollat sen jag kom hem, nu ska jag snart se avsnitt 2 säsong 3. Yes yes!

Jag har en fråga som kräver kommentarer. Ska färga mitt hår, men vet inte hur. Känner för att färga något annat än svart såhär inför sommaren. Förslag?

God natt, hoppas ni har en trevlig helg, långhelg för många. Jag har endagshelg ;)

RSS 2.0