Hur använder man ett tvättrum?!

Idag är det tvätt som gäller. Har för en stund sedan varit och invigt tvättstugan sedan jag flyttade hit. Kanske låter lite äckligt att inte ha tvättat på två månader. Men det är det inte, jag lovar! Jag har väääldigt mycket kläder. Och jag har dessutom köpt massa nya kläder :P Sådeså! Men iaf. Jag vet inte hur det här kommer gå. Jag har aldrig varit med om  tvättrum förut, lever vi inte på 2000-talet? Och centrifug? Måste man använda den? Det är ju centrifug i maskinerna?! :S Jag vet inte vad jag ska göra! Inga instruktioner finns det heller :(

Har tre fulla maskiner med kläder nu. Och ska sedan tvätta handdukar och lakan. Vad gör man om inget blir torrt?! Det går ju lixom inte. Så mycket plats hemma har jag inte att hänga tvätt. Oooh. Det här var inte alls kul. :(

Annars vetefan vad jag ska göra idag. Njuta av att vara ledig. Försöka städa lite. Skulle nog behövas. Iaf diska, så kan jag baka lite ikväll. Är min bakvecka nästa vecka och jag jobbar kväll. Kanske inte så uppskattat och börja baka klockan 10 på kvällen. Men varför inte egentligen. Det luktar ju så illa i trappen ändå, blandning av vitlök, andra kryddor och svett. Så varför inte piffa upp det med lite nybakt? Vi får se!

Ska iaf gå till affären sen, när jag stoppat in det sista i tvättstugan. Då ska jag handla lite gott, hämta ut paket från Haléns samt hämta ut mina hockeybiljetter! Yes! Kommer kännas grymt att hålla biljetterna i handen! Då blir det verkligt, jag ska verkligen åka på en match! :D:D

Japp japp. Ha en bra dag. Och en bra allhelgona.
Skulle så gärna vilja åka ut och tända ett ljus, men tror inte jag hinner. Och orkar inte själv.
Så får ta det nångång när jag känner mig starkare.

Bye!

HAPPY!

I'm so happy!!!! :D:D:D:D:D
Har precis bokat biljetter till hemmamatch med HV71! YES!
Det är ett tag kvar visserligen, men 20100102 bär det av ner till Jönköping, de möter då Brynäs. Vi kommer sitta i ena hörnet på rad 17, blir nog bra! :D Wiiie! Ska gå och hämta ut biljetterna på lördag. Oh vad jag längtar nu!

Hemmamatch here I come, soon I hope anyway!!! :D:D

Har precis kollat på Bröllopsduellen, den var bra! Lite sådär lagom rolig och allmänt skön att kolla på. Kanske inte en film jag kommer kolla på flera flera gånger som med andra filmer, men den var iaf värd att se :)
Så, dags att rapportera om min helg!

I lördags kom pappa och hämtade mig vid 11, då hade jag spenderat morgonen med att duscha och fixa klart morotskaka samt snickerskakan. Vi drog oss mot systemet, jag inhandlade lite smirnoff, bacardi breezer watermelon, bacardi breezer pineapple samt en kvarting till kvällen. Sen skulle vi egentligen åka till Jysk och köpa en ny skrivbordsstol, men kände att det var onödiga pengar att lägga ut just nu, så istället åkte vi till MAXI i Kristinehamn. När jag flyttade till Karlskoga så fick jag "inflyttningspresent" från MAXI där som gick ut på 10% på hela första köpet när jag använder ICA Självscanning för första gången samt en hel prinsesstårta. Så det passade ju perfekt att storhandla där nu och sen ha tårtan på kvällen :)

Sagt och gjort, vi åkte dit! Det är svårt att hitta i en helt ny butik, så vi irrade omkring där lite. Fick fråga om lite hjälp att hitta av en som jobbade där också. Men vi hittade allt, endel saker struntade jag i, tänkte att jag kunde köpa dom när jag behöver istället. Blev billigare än jag trodde när jag väl betalade, den känslan är ju alltid välkommen :P
Sen åkte vi hemåt, packade upp alla varor.

Satte igång med Wienerbröd medan pappa blåste ballonger. Han blåste och blåste, gick runt och satte upp och gjorde fint. När han hade gjort hälften kom jag på att jag hade ju kvar ballonger från hans 60-årskalas, så tog fram dom och så försökte vi börja blåsa. Vi tog i så vi nästan sprack, vi var knallröda i ansikten och bara asgarvade för det gick fan inte att få i någon lust! Herregud! Jag har ju problem med mitt höra, så när jag tog i så hårt så åkte bara luften ur genom örat och så fick jag asont! Men vi kom på att dom inte var till för att blåsas upp manuellt, så jag hämtade cykelpumpen, och då fungerade det :P Coolt!

Vi blev klara i ganska god tid, jag var sminkad och klar. Sen var det bara att vänta på att gästerna skulle anlända. Vi spelade lite Wii så länge och lyssnade på matchen mellan HV71 och Timrå. Sicken tur att de går att lyssna på via Svensk webbradio, när det inte går att se dom på TV. :)

Gästerna anlända, om än sent, men anlände gjorde dom :) Det var familjfika först. Madelen, Niklas, Sandra, Kristian och mamma kom vid 17.15 typ, då hade vi redan dukat upp allt fika. Så fick jag presenter. Och jag måste säga det. Jag tyckte om ALLA mina presenter, så tro inget annat, men jag har fått världens mest underbara present. Åååååh vad lycklig jag blev! Jag har fått en HV71 matchtröja! :D:D:D::D:D Jag är såå glad! Har den hängandes här på en galge i sovrummet, så jag ser den hela tiden. Blir ibland lite rörd och tårögd när jag ser den. För jag har velat ha en sån så länge, och alltid tänkt när jag varit på väg att köpa en att det är så onödigt när det finns så mycket annat jag kan använda varje dag som jag behöver. Nu behöver jag inte tänka längre, nu har jag fått en av pappa :) Fick mer HV71 saker! Kul att dom tänkte till och överraskade med det, för jag har inte uttryckligen önskat mig det i födelsedagspresent, men jag vill ju ha :D

Så jag fick även en kortlek och en puck, samt 600:- till en resa ner till Jönköping för att se en hemmamatch :D Jag lääängtar! Ooooh det ska bli såååå jävla kul! hihihi!! Satte på mig tröjan och hade den på mig under fikan och tills det kom några till, då tog jag av mig den så jag var festfin haha :D

Fick även två trisslotter, nitlotter såklart, för jag vinner aldrig på sånt. Men tänk om jag hade, vilket lyx det hade varit då :P Vi satt och pratade lite, sen började klockan ticka på lite så Niklas, Sandra, Kristian och mamma drog sig hemåt. Strax därefter kom Anna, fick ett roulette-dricka-spel :P Blev aldrig av att vi invigde det på kvällen dock :( En annan gång!

Sen kom även Sonja, Helene och Jenny. Så fina var dom! :)
Fick två receptböcker, en med bakverk som innehåller choklad och en som innehöll bakverk gjorda i långpanna, tror det är några som tycker om att jag bakar till jobbet? ;) hihi, fick även asgulligt strössel som jag stått och hållt i flera gånger i affären men aldrig köpt, så passande! :) Och lila bakformar. Sen kommer vi till det roliga. Jag öppnar en present från Sonja, så är det en brödrost, precis vad jag önskat mig! Asglad, för jag behöver verkligen en ny. Så pratar vi lite om det, jag förklarar att jag tycker en brödrost är en förbrukningsvara, eftersom jag rostar så mycket så blir dom dåliga fort. Har endast haft min i typ ett, kanske ett och ett halvt år. Iaf. Öppnar nästa present från Sonja som är ett sminkset där man blir typ som lite "solfin" eller hur man ska säga :D Kommer bli asnajjs! Sen öppnar jag nästa present, som är ett stort paket. Stora paket är spännande hihih ;) Och där i är det också en brödrost! haha :D Coolt, jag fick två! Och då pustar Helene ut och säger att hon är så glad att jag innan jag öppnade det här säger att det är en förbrukningsvara, så det gör ju inget att jag fick två :P Och självklart gör det inte det. Det är perfekt! :)

Även Cissi, Therese, Erik, Jenny, Angelica och Sabina dök upp! Fick ett par nya tofflor, dom är såå grymt sköna. Behöver inte gå runt med strumpor i tofflorna längre, dom här håller mig megavarm! Och en flaska skumpa fick jag ju med! Inte att glömma :D

Jag hoppas att alla hade kul. Det är det som är det svåra med att ha fest, man blir så undrandes om folk verkligen har kul. Men det verkade så. och jag får väl hoppas det. Jag hade iaf kul. Roligt att så många ville komma :) Sabina och Helene tog den sista bussen hem som gick till Kristinehamn, tråkigt att dom behövde åka så tidigt, men förstår dom. Helene skulle jobba tidigt nästa dag och Sabina hade jobbat hela dagen. Sonja, Jenny och Cissi gick också då runt halv 12 tror jag klockan var! :P Haha, inte så bra på att hålla koll på tiden känner jag, men aja ;)

Sen asså, ah det går inte att beskriva med ord. Men vi satte igång att dansa lite dansmatta iaf. Jag tycker det är kul med dansmatta, ett bra partytillbehör, oftast behöver folk få i sig lite för att våga ställa sig där, och det förstår jag. Och sen kanske det inte ska vara för mycket folk. Och det var ju Jenny, Angelica, Erik, Therese, jag, Madelen och Pappa kvar där på kvällen. Så de gick faktiskt upp på dansmattan. Och vad kul det var. Först satte jag på den lättaste låten, som är iaf är så lugn så man som nybörjar kan träffa några pilar. Sen visade jag dom de svåraste låtarna. Och de ställde sig och försökte med dom med. Och det är här det roliga kommer. De stod bara och hoppade och studsade överallt med flaxande armar och ben! Alla satt och skratta så vi grät typ.

Jag hade till och med träningsvärk i munnen kändes det som dagen efter, så mycket skrattade jag. Ujuj, det var kul :D

Det blev en tidig kväll iaf, vid typ 01.15 - 01.30 var det bara jag och Madelen kvar. Vi packade in alla presenterna i garderoben så att katterna inte skulle hålla på med det på natten, sen fick Madelen en present hon egentligen skulle få i julklapp, men kunde inte vänta. Är ju så långt kvar tills dess, men frågade faktiskt om hon ville ha den nu eller vänta, och först sa hon att hon skulle vänta, men hon ångrade sig, så klart ;)

Det var iaf en bok med 1111 frågor och svar om saker som man egentligen inte behöver veta, men Madelen tycker sånt är kul. Som exempel att frihetsgudinnan har 3500 i skostorlek :P Vi satt en stund och läste lite olika saker, men kände efter en stund att vi faktiskt var trötta. Vi hade ställt om klockorna och bestämde oss för att sova tills vi vaknade.

Sagt och gjort, vaknade på morgonen, vet inte vilken tid, men låg kvar iaf tills Madelen kom insmygandes på mitt rum och skulle kolla vad klockan var för hon var osäker på om hennes klocka ställt om sig, så sa jag "hej" och hon blev skitskraj för hon trodde inte jag var vaken, hah! ;)

Sen gick vi upp, gjorde iordning frukost. Frallor med skinka och Oboy till. Kollade på ett avsnitt Greys. Efter det så spelade vi Mario Party 8 enda tills pappa och hans kompis Lillian kom vid 4-snåret. Vi satte oss och fikade på alla left-overs från lördagen. Pappa fick med sig fika hem och han tog även med sig Madelen, snyft! Men det var roligt att ha henne här :) Kändes grymt skönt! Har saknat min syster!

På kvällen gjorde jag inget speciellt. Kollade på lite serier. Gick och la mig tidigt. Läste Emma, Mias dotter i en och en halvtimma. Sen skulle jag försöka sova, men det blev svårt för jag fick svårt att andas. Har det problemet ibland, vet inte varför. Men får jättesvårt att andas, det gnisslar och piper samt att jag när jag väl andats ut inte andas in per automatik, får tvinga kroppen att ta ett andetag för att få någon luft. Annars ligger jag där hur länge som helst utan att andas! Det är asskumt. Vetefan varför det blir sådär. Men iaf. Gick upp och öppnade ett fönster, tog mig en macka och en halstablett och gick sen i säng igen.

Somnade till slut och sov tills klockan ringde imorse vid 08.30.

Upp, göra frukost, fixa iordning mig så gott jag orkade. Blev hämtad av Linda vid 11.30. Så bilade vi iväg till Marieberg. SHOPPING! Jag älskar att handla, det är nästan det bästa jag vet! :D Vi började med lågprismagasinet, där köpte jag mina "göra-vattnet-i-toaletten-blått-utan-att-behöva-ha-en-äcklig-sak-på-sidan-av-toalett-ringen-tabletter", köpte på min flera eftersom jag inte är på Marieberg så ofta, har bara hittat dom där :P Så gick vi in på godisaffären precis bredvid, köpte nougatkräm i storpack, mums! 80 st för 105:-, billigt, men skulle senare visa sig inte vara billigast! Suck.

Vi åkte iaf vidare till Marieberg Galleria. Och fort gick det! In, ut, in, ut, in, ut! Först var det Kicks, min pumaparfym fick duga, orkade inte lukta på flera stycken olika för att hitta en ny doft, gammalt är bra! Sen var det Wear It, hittade två linnen och en t-shirt. Vidare till GinaTricot där jag hittade två tanktops-underlinnen och två stickade pösiga tröjor. Vi gick snabbt in på Vero Moda, men hittade inget av intresse. HM gick jättesnabbt, nästan halvt onödigt att kolla på kläder där eftersom dom har sån oreda, man hittar ju ingenting där!! Men jag hade en rabattkupong på 50:- så köpte iaf två nagellack och ett lypsyl som gör läpparna ljusrosa! Sådeså! :D

Sen gick vi in på Lindex där jag var ute efter sånna här gelegrejjer man stoppar i BHn för att fylla ut. Först hittade jag dom inte, men Linda hitta åt mig, tack tack ;) Sen tänkte vi BellBox, men vi hittade fan inte butiken så vi gav upp, ingen som verkligen till 100% ville ha något ändå så, så onödigt att gå in då :P Vi letade även efter en bil-mobilladdare åt Linda i Kjell & Company, men tror hon gav upp tillslut :P

Linda hittade såklart också massa fina kläder.  Går ju inte att shoppa utan att göra det. Och man känner sig alltid så fattig efteråt. Men vill man vara fin får man lida pin, iaf plånboken, hah! :D Det var en riktigt snabb och effiktiv shoppingrunda. Vi var klara extremt snabbt. Så vi hann även in till Örebro, in på Snabbgrossen. Köpte Wienerbröd och en seg kolasort som smakar banan som pappa tycker så mkt om. Ska han få av mig när vi ses nästa gång :) Linda köpte Kanelbullar och grillkrydda! Den affären är så bra med sina storpack, i like!

Sen begav vi oss hemåt mot Karlskoga igen! Lastade av hemma hos Linda och sen släppte hon av mig, hjälpte mig upp med mina saker och så fick hon lite fika med sig hem! :) Tack för en trevlig dag! Får vi göra om!

Kom ju hem så mycket tidigare än vad jag tänkt mig från början, så helt plötsligt hade jag hela kvällen kvar. Och då började jag ju så klart tänka. Det bara snurrade i huvudet och jag kände sorgen bara växte. Så jag satte mig först och spelade Mario Party 8 i typ 2 timmar. Det är ett roligt spel ^^ Kollade Desperate Housewives, åt pastafjärilar med aromat. Och nu precis nyss har jag kollat på Bröllopsduellen.

Mår bättre nu. Hjälpte verkligen med film. Det är fortfarande jobbigt. Men det är inte lika tungt som tidigare.

Har velat skriva till dig länge, men har inte hittat några ord. Finns så många, men vilka kan man skriva? Egentligen räcker det med att tänka sakerna, för du vet ju, du vet vad jag tänker och du vet vad jag känner. Det tror jag. Du kollar ner på oss från andra sidan, ser efter oss. Och längtar till den dagen vi ses igen, precis som jag gör. Även om det dröjer tills dess så gör den vetskapen allt lite lättare.

Nu ska nog jag sova. Eller jag vet inte. Jobbar kväll nu tisdag-torsdag så jag kommer inte precis gå och lägga mig vid den här tiden eftersom jag slutar 22. Men försent för att börja en ny film och har ingen lust att se någon serie. Så funderar på att lägga mig och läsa. Med risk för att få samma besvär inatt så lutar det ändå åt det. Har lånat hem fyrvaktaren med Camilla Läckberg, vill börja läsa den så fort jag är klar med Emma, Mias dotter.

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg må jag säga. Men aja. Så får det vara. Inte så ovanligt när det gäller mig iofs! Tycker om att skriva när jag väl börjar och har något att skriva om.

Sov så gott!

Snart tillbaka. Önskar du vore här.

Jag skriver inget för att jag orkar inte tänka. Jag kommer snart tillbaka in i bloggvärlden igen. Då ska ni få höra allt. Och se bilder. Men just för tillfället är det hårt. Just ikväll är en sån kväll där du är i mina tankar hela tiden. Det är så hårt. Jag saknar dig så. Kan du inte bara komma hit och vara med mig en stund, finnas här, leva och sprida den underbara glädje du alltid spred? Kan inte sluta tänka på dig ikväll.

Tänkte att jag kör en romantisk komedi för att få annat att tänka på. Hoppas det funkar.

Men bara så ni vet så har jag annars haft en bra helg, det är bara ikväll det känns extra tungt.
Kanske kommer in ikväll igen och skriver om helgen. Om mitt party och alla underbara personer som var här.

Om dagens snabba och effektiva shopping med trevligt sällskap.

Mm jag tror jag gör det. Men jag lovar inget. Först en romantisk komedi.

..

Just nu vill jag inte.
Jag har tappat lusten.
Den bara rann ur mig.
Dags att sova.

Tack alla för alla gratulationer!

Snacka om att ha lite tid över. Jag måste ha varit väldigt snabb idag. Jag brukar stressa på slutet för att komma iväg, men idag kan jag till och med sätta mig här :)

Hade en riktigt bra födelsedag igår. Tack alla för alla gratulationer, värmer verkligen :) I måndagskväll kom Sonja förbi och lämnade två presenter som dom hade samlat ihop till på jobbet, vilka sötisar! Det var två ljusstakar formade som hjärtan som man sätter upp på väggen! :) Hon var ledig tisdag, därför kom hon dagen innan :)

Igår morse gick jag upp 06.15, en timma tidigare, för att göra mandelmums, dom är godast dagsfärska, men tyvärr hade jag köpt Coops egna mandelmassa, och den sög! Så det blev inte riktigt rätt ändå :/ Men goda blev dom iaf, så det får ju duga. Packade iordning allt, hade bakat chokladbollar med cornflakes, havrekakor och mjuk pepparkaka på måndagskvällen. Så gick jag till jobbet.

Och väl framme så hade dom satt upp lappar där det stod Veronica "Konditorn" Swedin 25 år, så söta är dom :P Och dessutom så hade dom en present till! Omg! Föör mycket! Det var också en väggljusstake, men det var en sån där stor som ser ut som en virvel där det är utplacerat ljusstakar längs med för värmeljus, jättefin! Har alltid velat ha en sån! :) Det kommer bilder om några dagar på allt. :)

Dagen flöt på jättebra, massa gratulationer, så glad! Så det blev en bra födelsedag till slut ändå! Och dessutom fick jag tillbaka min ledighetsansökan och den var beviljad! Wihoo! Såå jag är minsann ledig lördag, söndag OCH måndag den här helgen! :) (Jag sökte ledigt på måndagen). Det ska bli najjs. Snacka om att man kan partaja ordentligt på lördag ^^

Idag ska jag hämta ut paket på posten, har beställt från cdon och Haléns. Från cdon är det böcker och från Haléns är det självklart kläder :P Får hoppas dom passar, då har jag något nytt att sätta på mig imorgon! hihi.

Nu ska jag göra mig iordning för att gå till jobbet, komma dit tidigt idag tänkte jag :)

Ha en bra dag!

Fest på lördag, kom vetja!

Jag måste helt klart ta och ge mig! Jag är för lat och har för dålig självdisciplin och skulle behöva gå en kurs i time management! Urk! Hade redan bestämt hur helgen skulle se ut, hur jag skulle göra allt för att hinna och nej, jag gjorde inte som jag tänkte!

Skrev ju tidigare att i lördags skulle jag städa och göra chokladbollar. Jag gjorde ingetdera, jag lyckades dock ha sönder min skrivbordsstol som nämnt och jag tror det sög musten ur mig, urka! Såå hela lördagen gick åt till att kolla på ett avsnitt Top Model samt ett avsnitt av Bones, resterande tid satt jag framför TVn och spelade Mario Party 8, ett riktigt roligt spel som får tiden att flyga förbi!

Gick och la mig relativt tidigt, hade redan sagt gonatt till min syster o sa att jag skulle sova, men så fastnade jag framför Wii i en timma till :S Så, la mig runt 23-tiden, läste en stund och släckte vid halv 12 - 12. Och sen hände det värsta jag varit med om på länge! USCH! Jag mådde så illa, höll på att kräkas. Det här kommer låta asäckligt, och så var det, och ni får ursäkta att jag skriver det, men jag måste ju!

Jag vaknade 05.30 av att det STANK bajs i HELA lägenheten! Ibland blir man trött på att ha katter, det var någon av dom som hade bajsat en så dålig bajs. Jag försökte först trycka täcket i näsan och försöka sova vidare, för jag hade ingen som helst lust att kliva ur sängen, men inget hjälpte! Så halv 6 imorse fick jag kliva ur sängen för att rensa lådorna. Sen gick jag runt med luftrensare och spruta överallt och så fick jag öppna ett fönster. Det var fan minusgrader, men jag kände att jag inte kunde lägga mig om jag inte vädrade ur lite. Så, det var min äckliga historia!

Men det hjälpte iaf. När jag gick och la mig så luktade det fräscht överallt och jag lyckades somna om och vaknade 08.30 när klockan ringde! Kände mig inte alls utvilad då, men det var dags att kliva upp.  Hade ju städningen och chokladbollarna kvar att göra som jag inte gjorde igår. Så jag var faktiskt extremt duktig, satte igång med städandet på en gång och det gick fortare än vad jag trott. Var inte så mycket som jag trodde! Skönt det :)

Så slängde jag mig i duschen, där kom nästa problem som typ rubbade hela tidsschemat. I fredags när jag kom hem så tog jag ur mina linser och slängde dom på en gång för jag har känt mig så trött i ögonen på sista tiden och högra linsen har skavt, inte mycket, men lite hela tiden. Så jag tänkte att det var dags att byta. Har haft i dom i länge, alldeles för länge. Så imorse efter duschen skulle jag stoppa i helt nya och fräscha linser. Börjar alltid med den vänstra och den var helt underbar! Kände inte ens att jag hade en lins i, som det ska vara med andra ord.

Sen skulle jag ta i den högra också och det gick inte alls bra. Den skavde som satan! Uscha vad den inte var skön! Tog ur den fleeera gånger, gjorde rent och sprutade in massa linsvätska i ögat. För det kan inte vara linsen som krånglar, den var ju ny, det måste vara något i ögat. Och nej, det hjälpte inte. Så jag satte i linsen och lät den skava. Det går liksom i vågor, ena stunden känns den inte, men andra stunden skaver den. Vet inte vad som är fel. Kanske är att ögat behöver vila, men hallå, har ni sett mig i glasögon sista åren? Nej! Jag klarar inte av att gå utanför dörren i glasögon. Bara nångång ibland när jag ska till tvättstugan eller affären, en snabbis bara.

Vet inte hur jag ska göra imorgon om den skaver. :(

Iaf, när jag hade satt i linsen och gett upp var klockan väääldigt mycket! Blåste håret väldigt snabbt med att stå med huvudet upp och ner för att det skulle gå så fort som möjligt och orkade inte bry mig om hur det skulle se ut. Lyckligtvis var mitt hår på min sida idag och hamnade automatiskt i en snygg frisyr, coolt ;) Så det blev uppsatt höög lugg och tuperat hår. Så, färdig! Sminkade mig lite snabbt.

Klockan 13.15 ställde jag mig och gjorde chokladbollar. Fort gick det! Har aldrig gjort chokladbollar såhär fort. Och därav blev dom även väldigt stora :P Orkade inte pilla och ta bort lite smet för att de skulle bli små, så mycket smet jag fick i handen så stor boll fick det bli! :) Gjorde chokladbollarna på en kvart!

Sen tryckte jag i mig en macka lite snabbt och sen ringde telefonen! :) Så det blev ju bra tajming iaf! :) Linda kom och hämtade mig, så åkte vi till Kronhallen. Coolt, nu hittar jag till Kronhallen, det var inte alls så svårt som jag trodde ;) Sen åkte vi hem till henne. Pratade lite, hon bjöd på mat. Såååå jävla gott! Kålpudding med kokt potatis, sås och lingonsylt. Mmm. Åt så jag blev proppmätt! Mumma! :D

Stannade hos Linda till strax före 18, tills pappa ringde och sa att han var på väg och snart framme, försökte guida hon efter hur Linda förklarade hur han skulle åka, men ja, det gick kanske inte jättebra, men fram kom han till slut iaf. Det är väl huvudsaken :P Lätt var det att hitta hem sen iaf, tror till och med att jag kommer hitta tillbaka haha, inte likt mig! :)

Pappa stannade en stund på fika och hämtade en säck med brännbara sopor, han eldar ju hemma på gården ibland, då perfekt att göra iordning så han tar med sig när han är här :) Efter att han åkte hem har jag kollat på Greys Anatomy och lullat runt på internet :)

Tänkte faktiskt jag skulle lägga mig tidigt idag, och då verkligen hålla det. Lägga mig och läsa och bara slappna av. Stressa ner inför en kommande arbetsvecka. En lång sådan. Imorgon när jag kommer hem blir det matlagning och bakning.

Känns helt skumt att jag fyller år på tisdag. Jag brukar vara eld och lågor, tjata flera veckor i förväg, räkna dagarna. Men känner inget sånt iår. Det är lite tråkigt. Men det är väl förändringarna i mitt liv som varit den senaste tiden som gör att man blir lite osäker. Allt är nytt iår. Förr har det alltid varit likadant varje år. Man vet vad som kommer hända och man firas som vanligt. Iår är det nytt, i bor jag här. Inte många som kan komma hit, vilket är förståeligt, det är jag som flyttat till Karlskoga. Men det är ändå tråkigt.

Nu får ni inte tolka runt i saker jag skriver och ta det negativt. Det här är bara mina känslor. Jag förstår er. Och jag hoppas ni förstår mig.

Det är iaf fest på lördag. Kombinerad inflyttning/födelsedagsfest. Och jag hoppas så många som möjligt kommer. De som kan. Den planeras börja vid typ 19-20. På schemat står iaf Wii och Dansmatta, glädje, sprit och gemenskap. :)

Många som frågar vad man önskar sig. Det är en tuff fråga varje år. Men idag städade jag ju, och hade tid på mig att tänka. Så lite har jag nog kommit på. Finns absolut inget krav på att köpa något, tro inte det, jag blir glad bara ni kommer hit :) Men iaf, here we go:

x Matta till vardagsrummet
x Dammsugare
x Ljusstakar som är säkra för katterna, gärna lampetter
x Kylskåpsmagneter
x Spel och tillbehör till wii (Två kontroller, två nunchuk)
x Sällskapsspel
x Badrumsmatta
x Hårfön
x Brödrost

När man var liten skrev man milslånga önskelistor och önskade sig allt möjligt. Nu tycker jag det bara känns jobbigt, känns som om man kräver att man ska få något i present. Visst det är alltid kul med presenter, jag älskar presenter, men det är ju inte alls något krav. Det ska ingen känna :)

Det här med att gå och lägga sig tidigt skiter sig om jag inte slutar skriva, så därför slutar jag skriva nu :P

På lördag blir det party! Ska börja peppa nu, så jag kommer in i festhumöret som jag är så bra på wihoo!

Ha det så bra, o ha en bra vecka, hoppas den går fort! :)

Kram!

Köp inte skrivbordsstol från Jysk!

Min skrivbordsstol gick precis sönder när jag satt och kollade på serier. Lutade mig bakåt, satt riktigt skönt och helt plötsligt knakar det och jag flyger bakåt ner på golvet. Slog i huvet i sängen, men den är ju iaf mjuk som tur är. Men man spänner ju kroppen när det händer, så jag känner mig lite mör! Jävla stoljävel!



Blä.
Jag önskar mig en ny skrivbordsstol i present! ;D

Långt inlägg, om den senaste tiden.

Mina tankar yr hela dagarna, mina känslor åker berg o dalbana och vissa tillfällen känner jag att jag har hur mycket som helst att skriva här, men när jag väl sitter här blir allt lite suddigt. Vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska formulera allt för att det ska bli rätt. Vet heller inte vad jag vill dela med mig av.

Förra veckan var en rent ut sagt en hemsk vecka. Usch. Jag hade ont i nästan hela kroppen och jag mådde illa hela veckan, fick tvinga i mig mat varje dag. Två av dagarna fick jag gå hem från jobbet för det gick inte. Jag klarade inte av att jobba. Kunde inte sitta eller stå utan att ha såå ont i ryggen och samtidigt må illa. Det var säkert det psykiska som fick mig att ha ont överallt och må illa som jag gjorde. Sorgen som ville ut på något sätt.

I fredags satte jag mig på bussen in till Örebro iaf. Blev uppmött av Erica, Suss, Carolina, Johanna och Benny på resecentrum. Det var så kul att träffa alla, så länge sen. Erica och Suss är två av dom personer i denna värld som ligger mig närmast om hjärtat och att få träffa dom igen var det bästa på länge. Även om omständigheterna var som dom var, så måste man även ta ut de positiva delarna som händer, annars klarar man inte av att fortsätta.

Jag klämde iaf in mig i bilen tillsammans med dom så åkte vi till Pizzeria Nobel och käkade. Pizzan var väl inte jättegod, men den dög. Fick i mig mat för en gångs skull, åt 3/4-dels pizza, vilket är otroligt mycket för mig, så jag var väl hungrig. Sen gick jag in på blomsteraffären och köpte handblomma, tog en röd, en gul och blått, Djurgårdens färger eftersom han var ett så stort fan!

Sen åkte vi vidare till kyrkan. Ju närmare man kom desto mer frös jag, ju mer ont i magen fick jag, ju svårare hade jag och prata. Det var dags och jag ville inte inse det. Det var många personer utan för kyrkan och det värmde och se hur många vänner du hade som fanns där för dig, som var där för att säga "vi ses senare". Utanför stod vi nog i 15-20 minuter. Söta Sanne kom också, det var skönt att ha henne där.

Sen började vandringen in i kyrkan. Benen ville inte riktigt gå, de ville inte ta mig framåt, fast jag visste att jag måste. Även om kroppen reagerar som den gör, att den gör allt den kan för att undslippa allt det dåliga, så är det bra att hjärnan övervinner. För mig var det så viktigt att gå på din begravning, hade jag inte gjort det, hade jag ångrat mig hela livet, det är 100% säker på.

Begravningen var fin, det var den, det ska jag inte säga något om. Jag är inte mycket för kyrkor och präster och sånt, men en begravning hör hemma i kyrkan och vid sånna här tillfällen så hör det ju till. Det blev efter en stund dags att gå fram och lämna blomman. Man såg hur folk började gå fram, bänkrad efter bänkrad och man såg att snart är det min bänkrad. Fy. Kan fortfarande känna känslan hur hela kroppen stelnar, det enda som fortsätter röra på sig är tårarna som rinner ner för kinderna, men vi fick fram, Sanne vid min sida. Jag klarade inte av att gå fram själv. Det blev för jobbigt.

Såhär i efterhand känner jag att det var extremt bra att gå på begravningen och gå fram. Man känner det i själen att jag gjorde rätt, för min egen skull. Oavsett hur jobbig den dagen var, så gjorde jag rätt. Och det är viktiga för mig.

Det är inte många som vet hur du betydde för mig. Det är inte många som har varit med alla dessa år. Men några vet och dom förstår. Jag sörjer dig i mitt hjärta och i mina tankar varje dag. För jag hade sett fram emot den dagen vi skulle ses igen, som jag alltid gjorde. Det fanns en extra pirrig känsla varje gång jag visste att vi skulle ses. Jag säger det nu, för sedan ska jag försöka gå vidare. Jag älskade dig, av hela mitt hjärta.

Tråkigt nog åkte suss och erica med sällskap hem efter begravningen, vilket jag förstår. Men jag hade velat träffa er mer! Umgås massor, hade velat att ni stannade kvar för alltid! Men vet att det inte går. Sanne och jag traskade upp på stan och hade ingen aning om vad vi skulle göra innan pappa skulle hämta mig vid halv 5, det var nästan tre timmar tills dess. Så vi gick och tog oss en fika upp på Supreme. Tidsfördriv, det var inte jättegott, eller Delicatobollen var, men de smakar ju alltid desamma, men jag köpte en biskvi o den var inge god och jag älskar beskvier :(

Vi satt där så länge vi orkade, jag hade ju fortfarande ont i ryggen, så när vi var klara gick vi istället. Hade för mig att min syster slutade vid halv 4, så vi gick dit och ställde oss och väntade för att se om hon ville umgås lite. Vi kom dit vid 15.15 och gav upp vid 15.45, då frös vi otroligt mycket och ingen Madelen hade synts till. Då gick vi till Krämaren och satte oss och väntade på pappa istället. Fick sedan reda på att Madelen slutade 16.05, typiskt!

Pappa kom vid halv 5 och kunde självklart skjutsa hem Sanne som jag redan hade lovat hihi, men hon fick följa med till SIBA först och handla så det inte blev för mycket omvägar. Såå på SIBA handlades det lite presenter, en DVD till min lillebror, ett sällskapsspel till Tezzi, men även saker till mig så klart! Köpte en plattång, en nätverkskabel, kabelclips och Mario Party 8!

Sen skjutsade vi hem Sanne och pappa skjutsade hem mig till Karlskoga. Han kunde tyvärr inte stanna kvar, men så är det, han skulle ändå vara hos mig på lördagen, så det fick gå ändå. Var hemma runt 19 på kvällen, gjorde inget speciellt till en början, men sen började ju idol och jag behövde baka eftersom jag lovat fika till lördagen.

Så det idol samtidigt som bakande. Sedan sängen. Sedan var det dags för lördagen. Firande av Tezzi, Niklas och Kristian. Började hos Tezzi, hade en riktigt trevlig stund med Tezzi och Marcus, vi spelade sällskapsspelet som hon fick av mig, det var faktiskt kul :) Sen hämtade pappa upp mig, vi åkte ut till Niklas för att fira han och Kristian. Det blev middag med grillat och hasselbackspotatis. Riktigt gott. Sen blev det fika, såg gott ut. Jag åt inget, hade ont i magen, men det såg gott ut iaf :)

Sen framåt kvällen så åkte pappa och jag hem till mig iaf. Vi spelade Wii, bowling såklart för det är vad pappa kan och tycker är kul, så det blev lång tid av Wii där på kvällen :P Vi käkade lite nattmacka, rostat med marmelad, mmm!

Pappa stannade kvar över natten då han skulle hjälpa mig på söndagen. Vi satte upp nätet på balkongen! Yes! Äntligen, nu kan katterna få ut där, dom blev så glada! Dom älskar att vara på balkongen, har dom alltid gjort. Så det är kul för dom. Men nu är det lite för kallt för att öppna, så dom får minsann hålla sig inne! Pappa satte även fast nätverkskabeln längs väggen så att den inte är i vägen. Har säkert glömt skriva det, men fick ju mitt internet då på fredagen, så jag var helt salig!

Pappa åkte hem relativt tidigt på dagen. Sedan var jag ensam igen.

Den största sorgen har iaf hunnit lägga sig. Kommer alltid känna sorg och saknad, men jag känner att jag tar livet en dag i taget. Det får bli som det blir. Pratade med Suss i telefon igår. Det är det bästa som finns, bara sitta och prata. Om allt möjligt. Men vi har även möjlighet att prata minnen. Och vi båda sa det att vi inte känner att vi insett att du verkligen är borta. Det känns som om du fortfarande är på semester i Bali och snart kommer hem. Snart skriver du på facebook att du haft en underbar tid på Bali med massa skoj och allt det här som vi har varit med om under tiden aldrig har hänt. Att vi kan sluta sörja. Jag kan inte förstå att det verkligen är så här. Det kan jag erkänna att jag in tror på ännu. Även fast det är så mycket som talar för att allt har hänt, så går det inte. Det är säkert en försvarsmekanism. Och sakta men säkert kommer jag säkert inse det, men tror att jag håller det borta för att sorgen inte ska bli för stor. Det sjunker nog in till slut. Och sörjer gör jag, så någonstans vet jag ju att det är så. Annars skulle jag inte ha så ont i hjärtat.

--

Idag tänkte jag att jag skulle ha en städdag. Måste göra iordning inför nästa helg. Har inte städat på länge, har inte orkat. Och jag kommer inte hinna i veckan. Så idag ska det diskas, städas, dammsugas och moppas, innan dagen är slut. Inget säger att jag måste börja med det nu ;) Tänkte jag skulle sätta på mig lite myskläder, sätta upp håret i en tofs och gå till Konsum, spendera mina sista pengar på frukost samt några få ingredienser för bakning. För på schemat idag står även chokladbollar med Cornflakes. Minsann :)

Tog en bild när jag hade fixat till mig häromdagen, nyklippt, nyfärgad och sminkad. Avslutar med den :)


Helt slut!

Ska skriva här någon dag. Om allt som hänt den senaste tiden. Det jobbigaste är över, nu är det bara resten kvar.
Men idag tänkte jag sova tidigt. Är helt slut i huvudet!


Har iaf pratat med sötaste Carro idag! Kändes bra! Och imorgon är det fredag, sen HELG! Wiho!

Hårfärgning och försök till fina naglar!

Gick upp ur sängen för 5 minuter sen, vad skönt det är när man slipper sätta klockan på ringning, man kan sova tills man vaknar av sig själv, eller tills katterna inte står ut längre visserligen, men det gör inget. Dom är ganska snälla nu för tiden. Det gör liksom ingenting om dom väcker mig vid 10.45 :P

Igår kom Sonja och hjälpte mig färga håret, hon hade sin kusin med sig eftersom dom hade varit på kalas, och skulle tillbaka till det efteråt. Hade köpt en färg som gick åt det röda hållet, spännande och göra hårfärgsbyte ibland :) När hon hade haft i färgen så hjälpte hon mig måla naglarna, men vi kom på att det inte var så smart eftersom jag skulle i duschen för att ta ur färgen, men aja. När allt var klart och jag skulle i duschen så drog dom vidare, tack för hjälpen! :) Och ja det var då inte så smart att måla naglarna innan hah! För det första kom jag emot kranen med tumnageln och rev upp en hel bit av nagellacket och sen var det ju när jag kom ur duschen och skulle torka mig! hihi. Men aja! Det är iaf finare än när jag målade dom själva :)

När jag hade torkat håret och fixat så fyllde jag i så gott det gick det som hade blivit förstört, men det gick inte riktigt att hålla det bra iaf. Jag är inte bra på att hålla mina händer stilla bara för att jag har måla naglarna! :( Men hon tipsade om att köpa annat nagellack som torkade snabbare, nu har jag HM:s egna och det var visst inte så bra. Synd.


Här är då en bild på min nya hårfärg och nagellacket. Skitsnygg i min illröda pyjamaströja och osminkad. Men aja. Tänkte jag skulle visa iaf! Kommer en ny bild när jag fixat till resten, inte bara håret och naglarna ;P

Det var helt underbart igårkväll. Pratade med Suss i telefon i över en timma. Saknar dig så mycket! Och jag är lycklig över att vi ses i veckan, synd att det är pga dessa omständigheter. Men man får se saker positivt också, vi kommer ses! Skönt att prata med någon som förstår, som har varit med hela vägen sen för några år sedan. Underbart.

Nu ska jag stoppa i mina linser, sen äta frukost och kolla på Greys Anatomy och House! Oh yeah!

Ha en bra dag!


Snabbis

Usch vilket väder! Har varit en snabbis på marknaden med Sonja, men det var inte mycket att ha. De hade iaf 14 par strumpor för 100:-, så det fick bli det. Och så hittade jag min hallonnougat. Sen åkte vi till jobbet och hämtade upp Helene så lämnade Sonja av oss hos mig. Tack :) Helene stannade en liten stund, kul att det går att göra så nu när jag flyttat hit. Sonja kanske kommer hit sen och färgar mitt hår, skulle vara nice :)

Supermysig kväll!

Haft en supermysig kväll med pappa och Madelen, de hämtade upp mig vid Lidl, hade köpt en fällbar stol åt min bror då katterna hade sönder en som jag lånat av honom. Sen åkte vi till Netto, Coop och tankade på Jet så jag har bensin till mopeden. Sen åkte vi hem. Fixade middag, sååå jävla gott! Och ännu godare med att äta med de nya tallrikarna, underbara! mmm!

Sen började Idol. Vafan sysslade juryn med? Vad hände med att skicka vidare Clara och Moa, som faktiskt var de tjejerna som var bäst av dom som inte gick vidare i veckan? Urk! I reklamerna fixade jag smulpaj - äpple o kanel med vaniljvisp. Mycket gott, men var grymt mätt, så nu känner jag mig spyfärdig! Bjuäää!

Nu åkte dom precis hem, så nu ska jag vänta på och få se vilka som går vidare ikväll. Spännande. Hoppas nästan Camilla åker ut, hon förtjänade inte en chans till!

Och måste faktiskt avsluta med att tacka för alla fin-fina kommentarer om mitt hår! :) Snälla ni är! Känner mig grymt fin, börjar växa det här med kortare hår, oohja. :)

Men måste fråga en sak. Vet jag vem Granit är? Blir ju lite nyfiken haha :D

Ha det!


Me and my new hair!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, som vanligt. Blir inte alltid riktigt av att man har tid. Den här veckan har det varit seriestartsvecka, så all min lediga tid har gått åt till att titta på serier! :D Ohh vad jag har saknat det! 

Är ledig fredag, lördag, söndag den här helgen, vilken är riktigt skönt. Slutade 22.05 igår, eller skulle sluta då men blev inte klar förrän 22.20, då stod Sonja och väntade på mig. Hon hade precis varit på modevisning och gått mangekäng eller vad det heter hihi så hon var riktigt "fint" sminkad ;) Iaf så drog vi först till statoil, köpte lite färdgodis och dricka, sen åkte vi mot Västerås. Hon bestämde sig för att hämta sin pojkvän som en "överraskning" och frågade om jag ville följa med, och självklart :) Är ju ledig och är en nattmänniska, skönt och komma iväg :) Vi hade det riktigt mysigt. Tiden bara flög förbi trots att det är en bit att åka Karlskoga - Västerås, men vi pratade på om allt möjligt :)

Innan vi åkte mot Karlskoga igen så stannade vi på McDonalds, käkade lite. Det var gott, men blev mätt fort, hade ju ätit en hel påse bilar, så inte så konstigt :) Var hemma igen strax före 3 och var duktig så jag gick och la mig på en gång för att inte ställa om dygnet för mycket. Läste lite en stund, släckte nångång efter 3. Imorse gick jag upp strax efter halv 11, hade legat vaken länge då, katterna ville prompt att jag ville gå upp och använda mig som studsmatta, inte skönt! :P

Lullade mest runt på morgonen, kände att jag inte orkade göra något speciellt. Men hoppade till slut in i duschen och begav mig till frisören, inbokad tid 14.00, var där 13.40 och då var det tomt så jag fick klippa mig på en gång :) Och ja, jag känner mig nog ganska nöjd, hon har inte fixat till det som jag brukar ha det, men hade i lite spray och så när jag kom hem, så det är fint, korthårig känner jag mig iaf!


Ser ni vad kort hår jag har?! Oooh, men det är fint iaf! Ska färga håret i helgen också, så efter det är det nog perfekt, hoppas jag!
v
Hade gjort iordning lite bilder på katterna och sådär också som jag tänkte ladda upp, men jag tror jag struntar i det. Har under tiden jag skrivit denna blogg fått starta om datorn för bredbandet gick ner. Så vi nöjer oss med en ny bild på mig helt enkelt :)

Ikväll kommer pappa och Madelen. Imorgon är det marknad här i Karlskoga, ska dit med Sonja. Sen skulle hon på kalas och kommer förhoppningsvis till mig på kvällen o hjälper mig färga håret! Helt perfekt :)

Ikväll ska jag äta världens underbaraste mat! Strimlad lövbiff i ädelostsås med pommes, mmm verkligen längtar! Har inte ätit frukost än, funderar på att strunta i det, mm!

Fick precis en kommentar till min blogg, tack Granit! :)

Ha en underbar helg!




Har beställt bredband nu!

RSS 2.0