Jag blir toookig!!

Jag har konstaterat att det inte är fint att ha nagellack på om man inte har några naglar! Ok, naglar har jag, men dom är ju avrivna. Och dessutom har jag inte haft på år så jag är inte världens höjdare på det här. Jag är inte precis nöjd, men vet ni det bästa? Jag har inget nagellacksborttagningsmedel heller så det får sitta där det sitter! Nästa gång jag det ska kletas på sånt här skit så får du göra det Sonja, din idé, då får du fixa! :D

Jag har bakat idag. Inte det jag hade tänkt helt och hållet dock, men det blev chokladbollar med cornflakes och sen en ny kaka, typ kladdkaka med jordnötter. Den blev lite bränd ovanpå, den här ugnen, mm jag vet inte om den är bra! Men jag skalade av allt det brända, så det blir nog bra ändå. Hoppas.

Nu ska jag snart sova, har kommit på att det är efter läggdags, men aja. Får väl vara lite pömsig imorgon :)

Hur lång tid tar det för nagellack att veeeerkligen torka?! :S

God natt!


Dåligt samvete!

Nu önskar jag att jag sov någon timma till. Varför ska det vara så svårt och räkna ut hur lång tid saker tar? Gick upp tidigare idag för att diska och dona lite i köket, innan Idol-repriserna börjar. Så är jag redan klar, och Idol börjar inte förrän om 1,5 timma. Lyckat!

Men annars har det varit en bra helg. Det blev lite ändrat än vad som var sagt från början. I fredags fick jag kompa, så var hemma redan vid 21 på kvällen. Skönt. Kollade på Navy CIS hela kvällen! Snart klar med säsong 1, wiho! Hade bestämt med Sonja och Helene att vi skulle åka till Marieberg vid 13 på lördagen, men efter olika omständigheter så blev det inställt. Försökte få tag på någon annan med bil som kunde åka ändå, det är ju dags för nya skor, kallt med ballerinaskor! Till en början gick inget alls som jag ville. Helene och jag bestämde iaf att vi fick skjuta på resan så bestämde med pappa att han skulle komma hit och handla med mig redan på lördagen.

Han skulle komma vid 18, så jag kollade Wipeout på TV och lite mer Navy CIS, men så messa Sonja att hon var hemma och att vi kunde åka ändå, och här kommer mitt dåliga samvete in, för då var ju klockan redan 15 och söta Helene redan hemma i Kristinehamn efter jobbet, suck! Så förlåt Helene för att vi åkte utan dig! Lovar att åka med dig också! :)

Ringde pappa och ställde in då jag storhandlade med Sonja istället. På Skopunkten köpte jag 3 par skor, två par låga stövlar och ett par lite högre. Sen drog vi över till Marieberg Galleria, som det så fint heter nu för tiden. Jag köpte en mobilladdare på Kjell & Company, min bror hade sagt att det finns Clas Ohlson, men hittade det ingenstans? Hittade bara det här look-a-like Kjell & Company, dom hade iaf min laddare!

Sen drog vi in på Cubus och ursch vad dyrt det blev, över 800:- och det var inte ens mycket saker! :( Köpte iaf två Palestinasjalar, en vit med silverglitter och en rosa-vit hihi, köpte lite trosor och en tunika! Sen gick vi in på HM eftersom jag hade 250:- i rabattcheck där då jag blev GULD-kund detta år ^^ Orkade inte kolla på kläder, så jag tog Make-upavdelningen istället, Mascara, Ögonskugga, vit Eyeliner och ni ska bara veta vad Sonja fick mig att köpa, NAGELLACK! Det har inte jag haft på flera ååår! Så, nu måste jag ju prompt börja använda det enligt Sonja då.

Men då behöver jag ett råd, jag som inte kan. Idag ska jag baka, imorgon bitti ska jag duscha. Måste jag vänta med att sätta på nackellack tills imorgon bitti efter att jag duschat?!

Efter alla denna sko- och klädshopping åkte vi iaf till Willys och storhandlade. Vad jobbigt det var! Underskattar verkligen det pappa gör för mig när vi är o handlar, han kör vagnen och packar varorna. Usch för att göra det själva. Vi var helt slut efteråt efter att ha kört runt på en varsin fullproppad vagn och packat alla varor. Uuuh! Efter Willys begav vi oss iaf tillbaka till Karlskoga, stannade på Kinarestaurang och köpte med mat, sen åkte vi till Sonja och bar upp hennes inköpta saker. Vi stannade där och åt, kollade på Superstars, sen körde vi hem med mina saker.

Efter det var det grymt skönt att sätta sig i soffan och göra ingenting! Det blev Navy CIS hela kvällen igår igen. Och får väl dra ett avsnitt av det nu med i väntan på Idol. Efter det ska jag baka och förhoppningsvis få besök. :)

Nu är det bara ett besök hos frisören, en färgning av håret samt en trip till GinaTricot som saknas den här månaden!

Ha det!

Bredbandsuttagsinstallation bokat!

Nu ska jag snart åka till jobbet, men tänkte kika in här en snabbis först!
Börjar väl med att säga att jag hade en underbar dag igår! Största höjdpunkten, ursäkta till er som var här på besök, var ändå att katterna kom hem igår, mina älsklingar! :D Så härligt att ha dom här igen och dom trivs så klart, hemma hos mamsen igen hihi :)

Sen var pappa, Madelen, Niklas, Sandra och Kristian här. Vi hade kräftskiva, riktigt gott. Alltså, jag har iofs smakat godare kräftor, dom var kokade för mycket i någon tillsats, men det var gott ändå :) Och många av dom var STORA, jag fick dom största som värdinna, gulliga pappa :P Så vi åt kräftor, räkor och baguetter tills vi var mätta. Sen satt vi och mös, pratade och sådär, sen åt vi efterrätt! :) Cheezecaken var en hit, som alltid, så himla gott! Borde göra det oftare egentligen, fick iaf önskemål om det till den 24e, så får nog bli det då ;) Och Lion Bars ska jag baka också :) Får skriva upp ingredienserna för inköp efter löning nu.

Dom stannade inte jättelänge, men det är inte så konstigt, blir så när man ses på en söndag, det är ju arbets-/skoldag dagen efter och bara jag som börjar klockan 13.20 jue ;) Så alla hade väl åkt hem vid 18-18.30, då var det lite "jahapp, vad göra nu?". Satt och kollade lite på tv. Top Model och Ensam Mamma söker, men sen filmerna som var lät inge intressanta så jag börjar med mina nya serie istället. Har ju börja köpa Navi CIS, så fyra avsnitt av det hann jag med igår innan det var läggdags :)

Och så ringde jag precis Bravida, hade missat samtal från dom i fredags, och hoppades att det handlade om min bredbandsuttag. Så jag började med att ringa till kontoret, för jag tyckte det kändes smartast, men det var inte, hon var grymt otrevlig hon som svara. "Det kan inte varit det här numret som ringde", "Hur ska jag veta vem som ringde, vi är över 1000 pers som jobbar här" Jaahaa, förstår väl jag, men hört talas om register eller nåt? Döhh! Ringde iaf upp numret som hade ringt mig istället, och han var trevlig. Det handlade minsann om mitt bredbandsuttag. Och nu har vi bokat tid, han kommer klockan 10.00, på onsdag! :D Wihoo! Relativt snabb leveranstid ändå, hade ju räknat med 4 veckor, men nu har det gått typ 2-2,5 vecka. Så heelt ok! :) Så på onsdag kan jag ringa och beställa bredband, hoppas dom inte har så lång leveranstid bara!

Aja. Nu ska jag packa iordning för att dra till jobbet. Ska prova ta mopeden idag, Niklas fick igång den igår, så hoppas den startar för mig idag. Annars har jag lånat cykel nu. :) Men om det är någon här i Karlskoga som har 5-56, tror jag det heter, säg till, vill gärna ha lite! :)
Ha en bra dag!

Idag kommer katterna hem!

Tack Anna och Sandra för era kommentarer, ni är välkomna :)

Satte klockan på 10 idag och usch vad jag inte ville gå upp ur sängen! Soova mera vill jag! Men det går inte. Vet ju själv att jag alltid sitter här ett tag, vilket tar sin tid, nu redan 30 minuter. Och sen är det lite och fixa, tänkte jag skulle dammsuga innan dom kommer idag, och det tar ju också sin tid eftersom jag bara har själva dammsugarröret att gå runt med. Cepe :P

Men aja. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på att katterna kommer hem idag, saknar dom så, så ensamt utan dom! Nu är det inte skönt längre!

Ha en trevlig söndag!

Nyfiken på hur jag bor?

Idag har varit en slappardag. Sov ända till halv 12 idag! Lyx! Visserligen släckte jag inte förrän vid 2 inatt, men iaf, sov länge :) Vaknade av att det var någon utanför fönstret, oså hörde jag dom säga "En sån där hade jag med förut, en Kymco" Oooooh, då var jag tvungen att spärra upp öronen, dom pratade ju om min moped! Så när dom hade gått var jag ju bara tvungen att kolla om den stod kvar :P Mitt på dagen så lär dom ju inte sno den, men bättre att vara på den säkra sidan!

Gick iaf upp då, slängde mig i duschen, sen började jag dona lite. Diskade och plockade. Sen åt jag frukost till ett Smallville avsnitt. Har ju kommit på att jag hade fyra avsnitt jag inte sett av säsong 8, måste ju se dom innan den nya säsongen sätter igång :) Får bli de andra tre någon annan dag, blir nog "frukostavsnitt" tror jag :)

Gjorde det gamla vanliga sen iaf. Bakade! Wihoo, älskar lediga dagar, för då kan man baka! Blir ju kräftskiva här imorgon, så kan vara gott med efterrätt :) Så jag började med en Frozen cheezecake, mumma! Sen ringde jag och pratade med pappa, påminde honom om vad han ska ta med sig hit imorgon och då önskade han Mandelmums till imorgon, som tur var hade jag ingredienser hemma, så satte igång och bakade det minsann! :)

Och kunde inte sluta där, så jag gjorde Kolakakor också, de blev riktigt goda asså! Mmm, har tryckt i mig flera stycken. Men nu har jag packeterat alla kakor, så nu får jag inte äta fler :P Får hoppas dom håller sig och räcker till på måndag, så blir det fika med till jobbet :)

Mja, efter bakandet har jag inte gjort så mycket. Jag älskar att sitta i vardagsrummet. Det brukar jag inte göra, har aldrig gjort förut. Min plats har alltid varit här vid datorn, men jag vet inte. Det är så mysigt i vardagsrummet nu, så jag sitter där varje kväll. Än så länge har jag haft tur med vad som är på TV också :D Tänder massa ljus och bara myser! Idag är det ganska kallt, fast jag har tänt ljus, så sitter under en filt :D

En ny film börjar 23.15, så tänkte jag skulle uppdatera här innan dess. Har inget att se tills dess ändå. Och idag, när jag ändå har städat och gjort iordning, så har jag passat på att ta bilder på lägenheten, så de kommer i slutet :) Minsann! Bara inte bilderna gör att ni tar tid på er att hälsa på, ni som inte varit här än, för besök är kul! Säger ni till i tid lovar jag att bjuda på fika, om ni vill ha :D

Så, ni tog det nog slut på ord. Så vi kör lite bilder istället :)

Ena delen av sovrummet, där skrivbordet står, viktigt!
Andra delen av sovrummet, sängen o hyllan!
Hallen, mot ytterdörren.
Hallen, rakt fram till höger går man in i vardagsrummet.
Det första man ser när man kommer in i vardagsrummet, TVn! ;)
Kollar man sen till höger så är det soffan och min badrumshylla som gjorde sig lite fin i vardagsrummet :P
Vänder man på sig så har vi min stora fina hylla!
Dusch!
Toalett!
Handfat, har allt i samma rum i denna lägenhet.
Så tar vi oss till köket, på denna lilla yta utför jag mitt bakande ;)
Andra delen av köket!

Herregud, det tog typ en minut per bild att ladda upp. Vad jag saknar mitt internet nu!
Men vad jag saknar ännu mer är mina katter, och dom kommer hem imorgon! Wihoo :D
Men nu vet ni iaf lite mer hur det ser ut hos mig.
Välkomna!

<3

You never said I'm leaving
You never said goodbye
You were gone before we knew it,
And only God knew why
A million times we needed you,
A million times we cried
If Love alone could have saved you,
You never would have died
In Life we loved you dearly
In death we love you still
In our hearts you hold a place,
That no one could ever fill
It broke our hearts to lose you,
But you didn't go alone
For part of us went with you,
The day God took you home.
You never said "I'm leaving"
You never said "Goodbye"
You were gone before we knew it,
And no one knows why
A million times we needed you,
A million times we cried
If Love alone could have saved you,
You never would have died
In Life we loved you dearly
In death we love you still
In our hearts you hold a place,
That no one could ever fill
It broke our hearts to lose you,
But you didn't go alone
For part of us went with you,
The day you went to heaven.

Ge mig en cykel!

Någon som har en cykel till övers, som går att cykla på?
Jobbade kväll igår och har tänkt att när jag jobbar kväll så tar jag moppen i och med att det är så sent att gå hem då, men igår när jag skulle ta mig till jobbet så startade inte moped-jäveln! Vetefan vad som är fel, men det gick inte hur mycket jag än försökte och då försökte jag ändå i 10 minuter. Så måste lämna in den på service, det här går inte. Men det är inte såå jättelångt till jobbet, så det vore bättre med en cykel och sen ha moppen om man ska åka och hälsa på folk osådär. Därav behöver jag en cykel!

Idag är det iaf fredag och jag är ledig helgen, jobbar 10 - 18.45 idag. Är lite trött men det ska nog gå bra ändå. Jag är ännu inte lärt mig när jag behöver gå upp för att hinna till jobbet, nu är klockan bara tio över nio och jag är redan klar och jag börjar inte förrän 10. Så jag funderar på att gå snart ändå. Kan likagärna sitta därborta och prata med folk, som att sitta här och häcka. Så sant, så sant.

Ha det!

Ohhhlala!

Det här tyckte jag om. Mmmm jaa! Första dagen sen jag flyttade till Karlskoga som jag går till jobbet och vilken skillnad! Yeeezez! Gick hemifrån tidigt imorse, bara för att man kan lixom, styra som man vill, vill man komma tidigt till jobbet så går det, har man ändå inget för sig hemma och man är klar så kan man lika gärna gå. Så jag gick redan 10.45, började 11.30. Var på jobbet vid 11, hann man prata runt lite och sådär. Sen logga ur 20.15 och vara hemma 20.30, ooohlala! :D hihihihi me like!

Så fick man se sitt nya schema inför oktober månad. Har klagat eeextremt mycket på mitt schema på sistone, vilket inte är så konstigt. Men det nya schemat var heelt ok! I mina ögon jobbar jag till och med för lite helg. Men vi får se hur det blir.

Skönt att veta att det ordnat sig redan idag så jag kan gå på begravningen. Sabina kunde ta den dagen mot att jag jobbade ett pass åt henne, så det var ju perfekt! Underbart när det går att lösa på det sättet!

Det är en skum känsla. Om man tar in vad som hänt, vilket man egentligen inte vill, men om man tvingar sig till det så är en begravning en bra sak, man får säga farväl och om inte annat så är det bra för en själv för att inse vad som verkligen hänt. Men samtidigt känns det otroligt tungt. Är jag redo för att ta in det hela? Det är ett tag kvar, men tiden dit är jobbig och den dagen, usch, det vill jag inte ens tänka på.

<3

Lugn dag.

Haft en relativt lugn dag idag. Kollat på massa Summerland, varit till affären och handlat. De på Konsum lär ju snart undra vem jag är eftersom jag är där typ varje dag! Men glömmer ju alltid något så klart och det är ju så nära, så bara gå dit och handla det man behöver! ;)

Idag var det ju dags att inviga ugnen, så behövde köpa lite ingredienser, hittade ett nytt recept igår när jag satte in recept i pärmarna. Det hette typ nougat- och pistaschlängder, eller något sånt. De var iaf goda ;) Får se vad de tycker på jobbet imorgon, har med mig min hederliga snickerskaka också :)

Har även hunnit med matlagning och sett på Idol. Så kul med uttagningarna, men kommer missa onsdag-torsdag nu, eller kan ju skynda mig hem och se halva, nu när det inte är så långt hem, wihoo ;)

Sandra: Ja, det kommer bilder snart! Bara det att jag inte orkat än. Så jobbigt att ladda upp bilder, så drar mig för det. Men bilder kommer, promise. Och ni är sååå välkomna, vore askul om ni hälsade på :)

Ha det!


Fin!

Igår blev jag lite skrajj för då fungerade inte det mobila bredbandet på hela eftermiddagen/kvällen. Det stod att det var begränsat fast det här mobila bredbandet inte har någon gräns. Men nu fungerar det igen, tur!

Igår då, då var min bror och hans tjej här. Broder min hjälpte mig att sätta upp resten av hyllorna, lite ljusstakar och speglarna. Skönt. För nu är bara katterna som saknas. Allt är iordning. Så på söndag är dom såå varmt välkomna hem. Saknar mina små älsklingar!

Min bovärd från min gamla lägenhet ringde igår, hade fått lite avslag på städningen, så jag var tvungen att åka in till Örebro igår och städa. Fy, det var ju inte alls planerat. Hade god lust att strunta i det och ta det på faktura sen istället, men kändes lite onödigt. Men hoppas bara att min städning räckte till igår, för annars får jag ju faktura plus att jag spenderade onödig tid med att vara där och städa. :/

När jag var klar med städningen där åkte vi iaf till Maxi, handlade Cola, hade bara 2 liter kvar hemma, och det är ju ingenting! Sen kom pappa och hämtade mig på Maxi och så skjutsade han hem mig. Min underbara pappa, vet inte vad jag skulle göra utan honom :) Så kom han in en snabbis och kollade och han blev imponerad, dels att jag hunnit klart allt och att det var så fint. Han tyckte lägenheten var asfin. Gör jag med! :D Hihi!

När han åkte hem hade jag ju inget internet, så satt vi tvn en stund, fixade upp saker på de nyuppborrade hyllorna och sen kollade jag på Pirates of the Caribbean: Död mans kista, men den var inte alls lika bra som ettan, uscha. Så när klockan var halv 2 inatt och det var en timma kvar av filmen så gav jag upp. Sängen lockade mer än filmen. Får se om jag ser klart den eller hur jag gör.

Nu ska jag iaf äta frukost, blev väckt av ett sms om att jag fått en elektronisk faktura, Härligt, godmorgon!

Ha det!


På tisdag!

Oooh. Tårar. Men just nu är det faktiskt blandat med glädjetårar, för hur underbart är det inte att gå in och läsa att du får komma hem på tisdag! Att det finns så mycket underbara människor därute som hjälpt till och att vi är framme vid rätt belopp? Helt underbart! Kan inte beskrivas med ord!


En av de sista bilderna på aLLE innan allt hände.

Rest in Peace


Bra kämpat!

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort på EVIGHETER! Jag sov till klockan 12. Helt otroligt. Sova länge är liksom inte min grejj riktigt, har aldrig varit. Men den senaste veckan, när jag varit ledig har jag lagt mig vid 3 på nätterna eftersom jag hela tiden har känt att jag vill göra något. Och eftersom jag hade besök igår och var uppe i varv så var jag vaken inatt med. Så en stund efter 12 somnade jag. Sket i att sätta klockan och vid strax före 12 fick jag sms så då gick jag upp! :D

Visst, en kvart tidigare hade grannen börjat hamra i väggen, men det försökte jag ignorera, men ett sms kan man ju inte ignorera. Och tur var väl det. Det var Angelica som ville komma o hälsa på imorgon, så vi bestämde tid! Wihoo! :)

Gick då upp vid 12, gjorde frukost direkt och kolla på Pirates of the Caribbean, tänkte se en av dom varje dag nu, en idag, en imorgon och en på tisdag. Har inte sett trean än, så vill se ettan och tvåan igen först, innan jag ser trean :) Sen vi typ halv 4 nångång där så kom Maria och hämtade upp mig, så följde jag med henne till hennes dotters fotbollsmatch och höll sällskap medan dottern spelade. De hade visst förlorat de senaste matcherna, men idag blev iaf oavgjort. Bra kämpat!

Sen skjutsa hon hem mig, jag passade på att gå in till Konsum. Där har jag varit varje dag den här veckan, alltid något man glömmer att köpa. Och köpte jag faktiskt kåldolmar som jag värmde på förut och åt med potatis och lingonsylt, första dagen jag äter mat sen i torsdags när jag var hos bror. Hah! Är så dålig på att äta. Äter typ alltid frukost, men när det kommer till att göra middag etc så blire aldrig av! :)

Men imorgon tänkte jag mig kanske pannkakor, vi får se.

Har suttit och gluttat lite på TV idag. När jag bodde i Örebro hade jag aldrig tid till det, eftersom jag alltid jobbade och när jag väl var ledig så hade jag annat att göra. Men nu känner jag att jag kommer ha tid för att bara sätta mig ner och ta det lugnt ibland också. Ska bli skönt.

Den här flytten är nog något av det bästa jag har gjort på länge. Känns så faktiskt. Trivs i lägenheten. Och har så många underbara personer i närheten så jag kan skaffa mig ett social liv. Och framförallt, när jag är ledig kommer jag ha orken att åka till Örebro och träffa alla underbara vänner där :) Så de så!

Nu ska jag inte babbla på något mer.

Ska nog se ett Summerland, sen sova.



----


Every day I wake up
I hope Im dreamin
I cant believe this shit
Cant believe you aint here
...
Its hard to just keep goin
Its like I feel empty inside without you bein here
I would do anything man, to bring you back
...
You was the greatest
Youll always be the greatest
I miss you
Cant wait til that day, when I see your face again
I cant wait til that day, when I see your face again...



En dag kommer vi ses igen på andra sidan men under tiden har du en
speciell plats i mitt hjärta och saknaden är stor.
Men snart är du hemma.

Evigt saknad.


<3

Underbar lördag!

Haft en helt underbar lördag!
Steg upp vid 11, fixade runt lite i lägenheten, som jag gjort varje dag, alltid något mer man kan göra;) Hoppade i duschen vilken för övrigt suger! Måste köpa ett annat duschmunstycke! Sen gjorde jag iordning lite gott inför kvällen.

Vid halv 4 kom Helene och Jenny, sen en stund senare kom Sonja :) Alla är så snälla, av Helene fick jag en Smiroff Ice, av Jenny fick jag hemmagjord Jordgubbssylt och av Sonja fick jag blommor och vas samt ljus, inflyttningspresenter, så söta är dom! :)

Hela kvällen har flytit på underbart, vi började med att spela 7:an på kort några gånger, satt och åt gott och pratade massor :) Sen spelade vi Alias, tre omgångar, så att alla fick vara med alla. Sonja stackarna fick inte vinna en enda gång hihi, men en annan gång ska du se Sonja, inte sista gången vi körde det inte! :)

När vi var klara med Alias drog Sonja för att hämta sin pojkvän hos hennes föräldrar, hon blev fast där och käkade pizza och grejjer, svikers! ;) Men medan hon var borta så dansade vi andra lite dansmatta och spelade wii. Grymt kul. Borde göra det oftare. Jag har ju ändå grejjerna, men blir aldrig av. Men nu ska det bli oftare förhoppningsvis :) Sen kom Sonja tillbaka och hade sin pojkvän med sig, då hade vi dukat fram massa kex och ost, mums! :D Men de var ju såklart för mätta för att äta ;)

Men vi spelade lite kort. Sen körde vi mitt usla spel Liedetector. Jaaaa, man har en lögndetektor som då ska mäta om man ljuger eller inte. Först så ska man ställa en fråga och så ska antingen en eller alla svara på frågan, och om man tror att någon ljuger så får personen bevisa att man talar sanning via en lögndetektor, men vetefan om jag tror att det fungerar som det ska alltså. Jag vetefan :P Men det var bara kul och sitta och ställa varandra frågor. Man lär känna varandra bra på det sättet :)

För en halvtimma sen typ så drog dom hem. Så nu är jag själv hemma igen. Blir så tomt! Det är hur kul som helst att ha folk här på besök. Mer sånt tack! :) Och det är speciellt ensamt nu eftersom katterna inte här är. En hel vecka kvar tills dom kommer hem! Saknar mina älsklingar! Men jag ska ju inte ljuga, det är ju skönt med, till och från, speciellt när man ska sova. Men ensamt och mina små kära sötingar! Ska bli kul o se hur dom reagerar när dom kommer hem sen :)

Aja. Vetefan om jag ska sova, eller om jag ska se lite Summerland.

Vet inte ens om pappa kommer imorgon, kommer inte ihåg vad vi har bestämt. Så får väl ringa och fråga när jag vaknar. :P

Aja. Ha det!


Tack för blommorna!

Jag glömde faktiskt skriva förut att jag fick blommor idag via blombud! Har jag aldrig fått förut!
Så spännande när dom ringde och sa att dom skulle komma förbi med blommor. Då började verkligen hjärnan arbeta och försöka komma på vem det var. Och hon var med i mina aningar min kära moster! Så snällt! :)

Blommorna var jättefina. Men sen är det ju så att jag inte är såå välutrustad just på vasfronten, så fick göra en vas helt enkelt! Skar itu en colaflaska och hällde vatten i. Sen får blomman lite lite mot väggen så den inte ramlar. Men hittade en fin plats för den :) Tack kära moster! Kom förbi snart!

Annars har dagen varit lugnt. Linda var ju förbi vid lunch. Sonja kom förbi en stund efter jobbet. Och jag har packat upp. Börjar bli riktigt fint i vardagsrummet nu! Nu är det dags att komma på vart jag ska göra av alla tomma kartonger. Dom kan INTE stå i hallen! Så det är till och vika ner kartonger ikväll. Ska allt hitta en plats för dom minsann. Där dom inte syns. Hoppas dom går in i garderoben :S

Aja.

Det är en tung kväll i kväll. Så ska sysselsätta mig så jag får annat att tänka på. Orkar inte gråta mer ikväll.

Ta hand om er!

Puss!


Lånat mobilt bredband, wihoo!

Såå nu har man fått låna mobilt bredband av Linda, så nu kan man leva lite bättre!
Man känner sig så avskärmad när man inte har något internet, speciellt när man har sug-täckning på mobilen och ingen hemtelefon har eftersom internet inte är inkopplad. Urk. Aja, nu finns jag här igen iaf :)

Igår var jag ju hemma hos min bror o hans tjej. Var riktigt trevligt. Vi blev bjudna på grillad fläskfilé och pommes :) Pappa och jag var dock tvungna och dra oss direkt efter maten, eftersom det är en bit att åka till Karlskoga också. Pappa var så snäll så han skjutsa mig, o hjälpte mig bära in alla grejjer i bilen. :)

Sen efter typ 40 minuter så kom Sonja, Helene och Jenny förbi och gick en snabb husesyn, sen gick vi hem till Sonja, hämtade bilen, åkte till donken och åt lite, sen åkte vi tillbaks hem till Sonja och spelade kort :) Riktigt mysigt! Och Sonja var så snäll så hon skjutsade hem mig sen, tuur! Hade aldrig vågat gå själv och framförallt hade jag inte hittat haha! :)

Idag har jag fått upp gardinerna, datorn som det märks och så nu tänkte jag sätta igång med resten, upp med alla prydnadssaker i vardagsrummet. Funderar på om jag klarar av att borra två hål själv?! Vet inte om jag törs! Men skulle vara najjs och få dit den hyllan jag tänker på så jag kunde ställa lite saker där. Mmm, vi får se!

Hörs!


Nu är jag Karlskoging!

Sitter hemma hos min bror och hans tjej Sandra. Vi ska fira henne eftersom hon fyllde år i måndags. Idag var den dagen det passade alla. Vi har precis sjungt för henne och sen ska vi äta lite middag. Sen ska pappa skjutsa hem mig, till mitt nya hem!

Jag har alltid hade lite tveksamma känslor, eftersom jag alltid tänkt mig att lägenheten är mycket mindre och attjag inte vetat hur jag ska möblera. Men nu när jag äntligen bor där, alla sakerna är där och man mer kan se allt framför sig, så är jag till 99% säker på att jag kommer stormtrivas!

Lägenheten är helt underbar, större än vad jag tänkt mig, och möblerna kommer passa in perfekt. Visst, det finns saker jag är mindre nöjd med, men det är man väl alltid? Om man inte får rusta en lägenhet från början och bestämma helt och hållet vad som ska vara i den, och det går ju inte med en hyresrätt. Så man får ta det man får. :) Och det är inte illa det här. Alla som har sett lägenheten har sagt att den är jättefin, och alla som har sett den är har inte ens sett den möblerad ^^

Min bror och hans flickväns bror var hos mig idag, hjälpte mig borra upp lite lampor och hyllor. Så hyllorna i sovrummet är klara samt den stora hyllan är monterad och fast skruvad i väggen. Taklampa i sovrum och vardagssrum är klara. Så det är perfekt det! Nu kan plocka upp mer saker!

Har redan packat upp allt i köket. :) Så ooh!
Kom och hälsa på mig!

Gick precis in på facebook för att uppdatera mig på allt som hänt, läsa alla fina ord. Och framförallt hur det går att få hem honom, och hjärtat hoppade ett extra slag när jag såg summan, vad glad jag blev! Summan är redan på 41.500:- ! Du kommer få komma hem snart. Det fyller mitt hjärta med värme, att du snart är hemma hos oss, dina nära och kära, familj och vänner.

Nu ska jag gå och vara lite social.
Kommer kunna vara det faktiskt. Linda ska låna ut sitt mobila bredband till mig, wihoo! Håll tummarna för att jag har täckning bara, för det har jag inte på mobilen, full täckning i sovrummet, men ingen i köket och bara halv i vardagsrsummet, suug!

Puss hej!

Snart är du hemma.

Jag börjar känna mig en aning stressad. Klockan är redan 11.43, vilket innebär att de kommer om 4 och 17 minuter för att hjälpa mig flytta ut. Jag är INTE färdig! Men jag hoppas dessa dryga 3 timmar ska kunna göra att jag hinner klart. Det har inte blivit som jag tänkt mig de senaste dagarna. Har inte orkat. Och även om jag vet att det inte är så konstigt att jag inte orkat, så är det ändå jobbigt nu, nu när det ska vara klart!

Packar som en tok. Vet inte var jag ska börja för att det ska ta slut. Igårkväll innan jag gick och la mig gjorde jag det mesta i garderoben och då betonar jag det mesta, för allt blev ju inte klart. Har även fixat iordning så gardinerna är nerpackade. Nu på morgonen har jag packat ner det mesta i  badrummet, det mesta i köket. Men det är ändå så mycket småplock kvar. Och det är inte allt man vill lägga i samma kartong, det passar sig på något sätt inte.

Men tänkte ändå att jag skulle skriva här en sista gång innan jag flyttar. För sen kommer jag inte ha något internet. För åka runt och snylta på folk när det finns tid, och kika in lite när jag är på jobbet. Men för det mesta kommer jag inte kunna. Och jag kommer bli så avskärmad. Och nu av alla tillfällen vill jag inte vara avskärmad.

Det hjälper så mycket att sitta och läsa vad alla skriver, alla fina ord. Se alla underbara bilder. Även om det kommer mer tårar, så spelar det ingen roll, några tårar extra gör ingen skillnad. Nu blir det bara jag och mina egna tankar, och då kommer jag inte vara så stark.

Håll mig uppdaterat, jag finns på mobilen, alltid.

----

Annars har jag även varit duktig idag. Har iaf ringt och beställt ett bredbandsuttag, leveranstiden var ungefär 4 veckor, det kunde gå fortare om de inte hade så mycket att göra. Borde de inte veta om de har mycket att göra? Man kunde tro det. Men aja. Hoppas det går så fort som möjligt. Har även ringt och beställt hemförsäkring. Trodde ju min lilla värld att den jag hade följde med om jag flyttade, men den var visst kopplad till Öbo, så den sas upp i samband med att lägenheten jag bor i nu sägs upp. Aja, hemförsäkring har jag från idag i den nya lägenheten, så det är ju lugnt.

Igår hämtade jag nycklarna till min nya lägenhet. Åkte en timma tidigare till jobbet, så att jag hann med det. Väl där så fick man även en tygkasse och ett skruvmejselset! Tyckte jag var lite ballt. Tog mina nycklar och gick direkt till nya lägenheten. Kom ju inte ens ihåg hur den såg ut! Gick dit och satte på kyl och frys, så det bara är att lasta in matvarorna när jag kommer dit, så de inte blir förstörda.

Tänkte först jag skulle kolla hur jag ville ha möblerna, men gick inte att sortera tankarna om vilka möbler jag har. Så det får bli ikväll, när alla möblerna är där. Då får vi se hur vi ska ha det. Jag har en liten idé iaf. Får se om det går, lägenheten är ju mindre. Och det kommer nog märkas. Går inte att möblera som idag iaf!

Jag fick kompa 40 minuter igår, vilket var bra, för pappa hade redan stått och väntat på mig en timma. Han är inte klok! Men hann blev glad iaf. Vi åkte raka vägen hem hit, pappa fick vänta utanför så att han inte skulle skrämma katterna, så lastade jag in dom i burarna först. Det har faktiskt aldrig gått så lätt förut. Svisch så var de inne i burarna. Fega, tjocka Passoa fick egen bur och Tequila och Colan fick dela på en bur. Trångt, men nödvändigt.

Så åkte vi hem till Therese med katterna. Hon var så glad, hon har verkligen längtat efter att få ha dom hos sig. Det är ju kul, för frågan är om det blir så värst kul för henne, med mina vilddjur. Men de ska nog sköta sig. Det gick faktiskt bra att släppa ut dom. Till och med Passoa gick runt och nosa lite. Jamade som tusan gjorde han, men sån är han.

Svårt att lämna dom, men samtidigt skönt. Nu är dom inte ivägen när jag håller på att packa. Kan ha alla dörrar öppna så att jag verkligen ser vad som är kvar att packa. Och det får mig att tänka på att jag faktiskt måste fortsätta. Nu är det ju bara 3 timmar och  4 minuter kvar tills jag ska vara klar.

Usch.

Ingen som är ledig, inte har några planer, och känner för att komma hit och hjälpa mig packa?!

--

Förresten så är det helt otroligt. Man blir helt varm i hjärtat när man ser att det redan samlats in 22000:- för att få hem dig Alle. Det är en tredjedel på bara några dagar. Vi kommer såå lätt få hem dig. Jag satte över lite pengar igår, det jag kan avvara innan flytten, sen får vi se vad som blir över. Varenda krona är värd att lägga på att du får komma hem till oss, en värdig begravning och en plats där du kan vila i frid.

Snart är du hemma.


Ängel

I mina ögon har du alltid var en Ängel.
En Ängel utan vingar.
En helt underbar person, med en enorm karisma
Och vilja att finnas där för andra.
Att ha kul.
Att sprida kärlek.

Nu är du på andra sidan.
Fortfarande en ängel.
Men skillnaden är:
Nu är du en Ängel med vingar.

Du är fortfarande en underbar person.
Du vill fortfarande väl.
Du vill sprida kärlek.
Det gör du.
I våra minnen.

I våra minnen och i våra hjärtan.
Finns Du alltid kvar.




För att få hem dig till Sverige krävs det en betalning av operationskostnaden, som jag tycker är helt sjukt. Men jag har inga tvivel om att du kommer få komma hem, där du hör hemma. Vi finns fortfarande här för dig och vi älskar dig. Vi saknar dig. Jag lider med din familj. Och vi måste alla finnas där för varandra. Det är underbart att se hur alla kämpar. Och all hjälp behövs.

En fond är skapad för att du ska få komma hem.
Oavsett summa så hjälper det.
Hjälp gärna till!

Bankkontot är via Forex Bank
Clearingnummer: 9420
Kontonummer: 1012573

Vi alla vill få hem dig.


Kom tillbaka?

Jag ser dig hela tiden, även om jag har ögonen öppna. Flashbacks flyger förbi mina ögon. Jag ser dig le, jag ser dig skratta, jag ser dig vara du, den underbara person som vi alla tyckte så mycket om. För varje tår som rinner ner för min kind bildas en ny, de tar aldrig slut. Sorgen efter dig kommer alltid finnas där. Jag är så glad att jag har alla minnen kvar. Ska vårda dom ömt. Kommer aldrig glömma dig. Aldrig.

Önskar du kunde komma tillbaka, att detta bara var en ond mardröm. Att jag vaknar upp och inser att detta inte är sant. Men jag vet att det aldrig kommer ske, men någonstans inom mig så hoppas jag nog fortfarande, för jag vill inte inse att du inte kommer tillbaka. Jag vill inte. Vill inte.

I still want you by my side 
just to help me dry the tears that I've cried




R.I.P Alexander "aLLE" Sjödin <3 <3


Tårarna har strömmat ner för mina kinder hela eftermiddagen och kvällen. Jag vill inte att det ska vara sant, hur kan det vara det? Jag vet att det är det, innerst inne, men ändå vill man inte förstå, man vill inte att det ska vara så. Det gör så ont.

Du var en helt underbar person, men en stor speciell plats i mitt hjärta, där kommer du alltid finnas, för evigt. Kommer sakna dig, otroligt mycket. Även om vi inte setts mycket på sista tiden så visste jag att du fanns där. Du var speciell på ditt unika sätt. Alla är vi unika, men du var unikens unik. Underbar, rolig, charmig, festlig, go, allt det och så mycket mer.

Mest önskar jag att du fortfarande levde, men eftersom jag vet att det inte går, så önskar jag att jag hade fått träffa dig en sista gång. Hålla om dig, prata med dig, umgås och ha kul. Det var alltid kul att vara med dig, det vi alla som träffat dig. Underbarare människa får man leta efter.

I våra minnen lever du vidare.

Mina tankar går även till Fredrik som var på Bali med dig, som fortfarande är kvar där. Ensam med en så stor sorg. Önskar du får komma hem snart, vara bland vänner och slippa sörja ensam. Ingen ska behöva vara med om det du har varit med om, men du om någon förtjänar inte det. Saknar dig, och hoppas du kommer hem välbehållen.

Minnen:




Aldrig ska jag sluta älska dig
Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så.
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå.
För vad har jag att ge dig som ingen annan har.
Jag är ingen särskild medans du är underbar.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Ge inte upp.

Livet är en gåta. Du är gåtans svar.
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar.
För också när jag tvivlar. Det känns som allt är slut.
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Ge inte upp.

När jag klantar mig. När jag sviker dig.
När jag sabbar och förstör.
Var kvar ändå. Tro för oss två.
För du vet jag än gör. Ja, vad jag än gör.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Älska mig då.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då. Älska mig då. Älska mig då

Vila i frid min vän. Hoppas jag får träffa dig på andra sidan.
Vänta där på mig, på oss, på dina vänner.
Saknar dig. <3


Tårarna har strömmat ner för mina kinder hela eftermiddagen och kvällen. Jag vill inte att det ska vara sant, hur kan det vara det? Jag vet att det är det, innerst inne, men ändå vill man inte förstå, man vill inte att det ska vara så. Det gör så ont.
Du var en helt underbar person, men en stor speciell plats i mitt hjärta, där kommer du alltid finnas, för evigt. Kommer sakna dig, otroligt mycket. Även om vi inte setts mycket på sista tiden så visste jag att du fanns där. Du var speciell på ditt unika sätt. Alla är vi unika, men du var unikens unik. Underbar, rolig, charmig, festlig, go, allt det och så mycket mer.
Mest önskar jag att du fortfarande levde, men eftersom jag vet att det inte går, så önskar jag att jag hade fått träffa dig en sista gång. Hålla om dig, prata med dig, umgås och ha kul. Det var alltid kul att vara med dig, det vi alla som träffat dig. Underbarare människa får man leta efter.
I våra minnen lever du vidare.
Mina tankar går även till Fredrik som var på Bali med dig, som fortfarande är kvar där. Ensam med en så stor sorg. Önskar du får komma hem snart, vara bland vänner och slippa sörja ensam. Ingen ska behöva vara med om det du har varit med om, men du om någon förtjänar inte det. Saknar dig, och hoppas du kommer hem välbehållen.
Minnen:

Vilken tabbe!!

Nu känns det verkligen som om jag börjar bli klar, eller hur man ska se det. Men allt det praktiska runt omkring iaf. Har ringt till Hyresbostäder i Karlskoga idag, får komma in en dag tidigare, wihoo det var snällt! Ringt till Karlskoga Energi & Miljö och bett dom sätta på elen en dag tidigare, har ringt EON och bett dom flytta mitt avtal till den nya adressen. Nu när jag kom hem så gjorde jag adressändring, skickat ut massa flytt-sms! Wihoo. Har inte du fått något har jag inte ditt mobilnummer, inte mitt fel! ;)
Känner mig extremt duktig faktiskt. Lyckades till och med fixa ett BankID på internetbanken, wooh! Dagen har flytit på bra ända till eftermiddagen då jag fick grymt ont i ryggen, sådär ont som jag brukar få ibland. Uscha. Smörjde in mig i lite Voltaren Gel då det brukar hjälpa, men gjorde inte det först idag, men bytte stol på jobbet och försökte sitta i en bra ställning och i samma ställning hela tiden. Var så duktig så jag ringde till sjukvårdsupplysningen och frågade vad jag skulle göra. De trodde det kunde vara njursten så hon tyckt ejag skulle ringa imorgon och boka tid hos vårdcentralen och åka in akut om det inte blev bättre framåt kvällen.
Och med mitt psyke så är det ju självklart så att det är bättre nu. Har inte ont, mohaha! ;) Men jag ska fan ta och försöka ringa imorgon bitti, ska bara se vilken tid de har telefontid, för jag orkar fan inte gå upp tidigare för detinte! Nehe! Om jag får tag på dom ska jag försöka få en tid på fredag då jag är ledig, pallra mig dit, lika bra och fådet gjort, för såhär ont kan jag inte ha längre!
Så jag har fått extremt mycket gjort idag. Har haft sällskap på bussen hela veckan av Therese, suttit och pratat och  tagit sällskap. Så idag när vi kom hem skulle hon till Ekershallen och handla lite, så jag haka på då jag inte hade någon matidé. Men i affären köpte jag bakpotatis och kyckling-curry röra! Mumma! :D Och köpte lite gottis med så klart! mmmm!
Sen blåste jag förbi henne när hon cyklade, åker ju moppe så kan ju inte åka med henne då inte, det går för sakta ;) hihi. Kom hem vid 9-tiden, så bara 15 minuter senare än i vanliga fall, inte illa! Har gjort iordning bakpotatisen i micron så den är klar nu. Ska lägga den i matlåda, sen ska jag snart krypa till kojs.
Förresten så hade min bovärd ringt häromdagen och lämnat ett meddelande på min telefon att han ville jag skulle ringa snarast möjligt. Lät lite akut så jag ringde upp direkt när jag hade rast. Och vet ni va?! Då hade dom råkat hyra ut min lägenhet from 090901, vilken idioter! Ursäkta, men hallååå! Stackars människa som kom i tisdags och skulle hämta nycklarna till lägenheten så visar det sig att hon inte kan flytta in! Men dom fixade visst en ny lägenhet till henne. Min bovärd hade varit över till mig på dagen och knackat på utan något svar, så hade han kollat ner i brevlådan och sett att jag hade post och dörrmatta kvar och förstått att jag inte hade flyttat ut än :P
Vilken tabbe! Smartooo!
Så jag har fortfarande min lägenhet till 12.00 den 15:e September. Men jag flyttar in i den nya lägenheten redan på onsdag, alltså om en vecka! 2009-09-09, som min syster sa: Ett trevligt datum! Oja, lätt att komma ihåg :)
Men ni ska även veta att jag försvinner ett tag när jag flyttat in i den nya lägenheten, för kommer inte ha något internet i början. Vet inte om det finns internetuttag där, och då måste jag beställa ett och dom har leveranstid 3-4 veckor! Guuuud asså! Hur ska det gååååå?! *fjortis* Aja, tur att det finns så många som bor nära då ;D
Men aja!
Ha det så braa!

RSS 2.0