För lite klet!

Nu har jag visst inte skrivit något sedan mitt icke så positiva inlägg senast. Men man måste ha sådana dagar med, och ganska många sådana har jag just nu. Nu har stenen hållit sig lugn senaste veckan vilket är skönt, mer sånt tack! Bara nån gång ibland som den studsar till för att visa att den fortfarande är där, men extrema smärtan kommer inte iaf! Det är jag glad för!

Jag har tagit ur bilderna från kameran, så idag har jag möjlighet att lägga upp bilderna från "En dag på Stranden" som jag var på i Frövi för några veckor sen, kan inte bli mycket bättre än Tivoli! :)

Sen senast jag skrev så har jag ju då varit hos kirurgen. Som hon sa så var det ett samtal, men de ville även ta urinprov och blodprov, hade hon varit smart och sagt det med hade jag ju inte kissat innan. Vilket innebar att jag fick vara på Lasarettet i evigheter innan jag kunde kissa i den där jävla koppen. Var nog där minst 2 timmar! Men de fick sitt urinprov till slut. Jag fick även fler Diklofonak utskrivna, samt Citadon. Citadon har jag inte behövt använda ännu och lika glad är jag för det!

Läkaren skickade iaf en remiss till Urologen och berättade som om det var ingenting att det är tre månaders väntetid! Snacka om att tårarna började forsa då. Vem vill höra det beskedet när man redan väntat i evigheter?! Suck. Häromdagen fick jag ett brev och när jag öppnade det så såg jag att det var från Urologen, jag blev lite förväntansfull och tänkte att det kanske var tiden jag väntat på och att det gick fort. Men nej. Det var bara ett brev som informerade om att de hade fått min remiss och de informerade om hur behandlingen ska gå till, men ingen tid för behandling inte.

Det är så bra att man vet att man ska vara vid röntgen på Örebro Sjukhus vid 07.00, men inte vilken dag?! Ska ringa på torsdag, de hade visst bara telefontid på eftermiddagarna och då jobbar jag. Så på torsdag när jag är ledig ska jag fan ringa. En tid måste dom kunna ge mig, även om det är längre fram så måste dom kunna avvara en tid så att jag iaf har något att se fram emot. Och jag önskar så mycket att jag skulle kunna få det här avklarat innan semestern, så att jag verkligen får njuta och ha en lugn semester där jag kan återhämta mig från den smärta jag haft så länge nu. För vad är det annars för mening med semester?

Vad har man annars gjort sedan senast jag skrev tro?
Tog en Ultrasnabb shoppingdag med pappa förra veckan, vi drog ut till Marieberg. Köpte nya skor, inga bilder på dessa tagna ännu, kanske kommer sen. Köpte en golvfläkt att ha i sovrummet, skönt som fan har det varit i denna hetta! Och sen köpte jag ännu fler fotoramar, har framkallat lite fler bilder :) Är kul o få upp lite mer på väggarna!

Igår åkte jag in till Örebro för att lite snabbt bara köra BH-förlängningar och ett kranmunstycke. Jag har ju fått en ny blandare så att min diskmaskin är inkopplad. Det tog sin tid, men när de väl tog tag i det gick det fort! Jag ringde första gången i Oktober, har sedan ringt och ringt, fått tag på telefonsvararen, lämnat mitt nummer, men inget hänt. Nu ringde jag till Bobutiken istället och blev hänvisad att ringa felanmälan. De hjälpte mig direkt! Så dit blir det nog att jag ringer framöver tror jag :)

Mötte upp Marcus på stan igår. Vi lallade runt lite på Clas Ohlson sen gick vi till La Baguette och åt en macka och tog sedan en fika efteråt. Jag har längtat länge efter deras kycklingbaguett, men den var inte lika god den här gången, de hade inte alls mycket curryklet på, vilket är synd! Men god var den ju ändå :) Och fikan var också god, en Delikatoboll samt en bit kladdkaka! :)

Sen tog vi en promenad runt på stan, så synd att affärerna stänger så tidigt på helgen. Men det var mycket folk uppe på stan ändå, verkade som att O-ringen startade igår så det var inte konstigt att det var folk däruppe. Men jag förstod inte riktigt hur det där går till, såg ut som att de bara skulle springa i en ring uppe på Stortorget och det kan ju inte stämma?! :P Får väl läsa på om det där om jag känner att jag har lust.

Pappa kom och hämtade upp mig vid 17, då var det byebye Marcus, men det var kul att ses en stund. Inte ofta man ses nu för tiden, så synd :( Pappa o jag åkte ut till Maxi, kollade efter Tezzi men hon var ingenstans! Handlade iaf allt jag behöver, iaf allt som stod på listan och lite därtill. Sen drog vi mot Karlskoga och stannade på Godishuset innan vi var hemma här hos mig :)

Gårdagskvällen spenderades med att kolla på Förhäxad vilket jag har gjort varje dag sedan 4e juli. Idag till frukost kommer jag kolla klart på säsong 6. Bara två säsonger kvar sen, varav den sista säsongen inte alls är lika bra tråkigt nog. Men men, alla säsonger ska kollas på :)

Nu avslutar jag med lite bilder, börjar bli hungrig!

"En dag på stranden":

Dagen efter "En dag på stranden":

En bild på ett tåg av folk som gick på stan igår, mot stortorget, så det var väl någon start på Oringen kanske?:

Marcus:

Min nya kran:

O jag har lärt mig något nytt med min kamera, så nu kan jag ta kort på mina naglar varje gång jag gör nytt:

Dom gör ingenting!

Idag känner jag för att krypa ner i min säng och bara gråta, tycka synd om mig själv!
Jag orkar inte mycket mer. Smärtan kommer och går, men när den väl är framme är den olidlig och hjälpen verkar inte vara inom sikte dessvärre.

Tog mig för att ringa idag för det kan inte vara normalt att ha ont varje dag. Förr hade jag bara ont typ en gång i månaden, sen gick det över efter nån dag. Men nu kommer den allt oftare och dessa jävla tabletter hjälper inte alls mycket. Jag berättade om smärtan och att den kommer oftare och hon förklarade att det är stenen som rör på sig. Även hon verkade tro att den ska komma ut av sig själv, men det kan dom glömma. Har den inte gjort det på ett år så varför skulle den göra det nu? Och så frågade jag vad dom skulle göra på min tid som behandling. Och svaret är att dom inte ska göra någonting!!

Hon förstod inte varför jag fått en remiss till dom, det enda jag ska dit och göra är att prata! Jag ska få prata med en kirurg som kommer få ge mig remiss till en urolog för behandling! Jag fick iaf min tid flyttad till idag eftersom jag har så ont. Det är ju alltid något positivt. Men varför skicka mig till kirurgen när det är till urologen jag ska till? Det innebär att jag får vänta ännu längre på behandling.

Jag vill inte vara hemma från jobbet, men jag klarar inte av att jobba med smärta. Orkar inte vara trevlig när smärtanfallen kommer. Det kan gå någon timma mellan varje ibland, och ibland håller det i sig någon timma. Jag hade ont förut och just nu går det bra, men jag vet ju att det kommer tillbaka. Usch för det här. Jag har lite feber, inte mycket, men så pass att jag känner mig hängig. Jag har två fönster öppna, hemma är det inte varmt, fryser om fötterna. Det lär inte vara värmen ute som gör att jag är varm som läkaren trodde. Eller?

9 mm stor njursten, som min. Äckligt, eller hur?!


Det var allt från positiva klubben idag.

RSS 2.0