Dubbelt bebismys!

Det tar lite för lång tid mellan inläggen egentligen, tänker ibland att jag ska uppdatera, men så blir det inte så, men nu vaknade jag tidigt idag och har ju faktiskt lite att berätta om. Det har hänt saker! Oh, det är väl inte så ofta i min värld, hah! ;)

Som vanligt har det ju varit jobb. Känns som om jag jobbar ganska eftersom jag ställer upp att byta med många, så då blir det lite hattigt ibland, men oftast gör det inget faktiskt. I lördags jobbade jag istället för Jenny, blev ju storhelgsob och fick även kompa, så jobbade bara halva passet och tjänade som att jag hade jobbat hela dagen! Det är ju inte illa pinkat! :D

Pappa kom och hämtade mig vid 20 på kvällen typ, först startade inte bilen, katastrof! Men tur att jag har en backe ner så behövde inte putta igång den! Vi åkte direkt till Maxi i Örebro, handlade lite frukost till söndagen. När vi kom ut efter handlingen så startade inte bilen! Och på Maxis parkering finns det ingen backe. Så vem tror ni fick putta igång bilen?!?!?! Längs med hela parkeringen, såååå pinsamt och jobbigt. Fyfan vilken dålig kondis man har, men en bil är ju ganska tung med! Fick ju springa där många meter innan den bestämde sig för att hoppa igång :P

Så åkte vi förbi niklas hus och hämtade några saker de ville att vi skulle ta med upp, sen åkte vi hem till pappa. Försökte fixa hans dator, den är så jävla seg! Men mja, lyckades inte så värst. Installerade iaf virusskydd åt honom så han inte behöver oroa sig för att få virus, han vågar ju inte vara ute på internet annars ;)

Blev ganska sent i säng, vilket är dumt, för sov riktigt illa gjorde jag den natten. Det var kokhett! Kudden var asobekväm och bäddsoffan var inte alls lika bekväm som den brukar, så inte många timmars sömn och inga hela timmar med sömn samt att jag vaknade vid 8! Försökte smyga ner för trappen, men den knarrar så mycket så pappa vaknade också :P

Vi åt frukost, kollade lite på TV, sen gjorde jag mig iordning så åkte vi. Bilen startade utan problem, pjew! Inga mer puttande efter Maxi, som tur var :) Vi började vår resa med att stanna i Arboga, pappa behövde tanka och jag behövde köpa Cola, för den glömde jag hos pappa. Pappa släppte mig vid ÖB och åkte till Jet. Dock så var ÖB inte öppet, så fick stå där och vänta på pappa ute utan jacka, lite kallt blev det :P Vi åkte till OKQ8 istället!

Sen bar det av till Stockholm! När vi nästan var framme passade vi på att stanna vid en affär så jag kunde köpa solrosfrön, de har rätt sort där precis där Niklas o Sandra bor! Så det är ju perfekt, då behöver jag inte få slut på solrosfrön längre! Wiho! :D Sen åkte vi vidare, vi trodde vi var extremt duktiga och hitta rätt, men nej, vi hade visst kört fel så vi fick vända tillbaka, men hittade sedan rätt utan någon mer hjälp :)

Så kul att komma dit och hälsa på, träffa Niklas och Sandra och framförallt Jennifer som har kommit till världen. Sååå söt! Och för mig då väldigt sömnig, för väl sittandes hos mig så sov hon typ hela tiden, grät några få gånger men då fick hon lite mat och sedan sov hon vidare! :P Men så söt ändå!

Efter att vi kom dit så var det bara en liten stund efter så kom Morbror Gunnar, Anna, Sixten och Kajsa, så det blev dubbelt upp med bebismys! :D Me like! De är så söta de små liven. Och självklart är Sixten söt han med, han är så fin! Och hans ögon är helt otroliga! Ni kommer se det på bilder som kommer! Denna blogg kommer innehålla bilder, det kan jag lova! Ni får typ allihopa som blev tagna av min kamera i söndags,  tack Sandra för fotohjälpen! :D

Sixten var jätterädd för pappa. Han ville till sin mamma, men var ju då tvungen att få förbi pappa och vägrade göra det. Så pappa fick flytta på sig lite för att han skulle våga gå förbi haha sötungen :P Inte lätt när man inte ses så ofta. Det var ju inte länge sen jag träffade honom, så inför mig var han inte blyg, fast iofs var han inte det senast heller. Men det brukar gå ganska lätt för mig med barn :)

Vi hade helt enkelt en underbar dag! Och för att visa det så kommer det MASSOR med underbara bilder. Jag känner mig inte jättefin på allihopa, men aja! Det är ju jag, så jag får stå för hur jag ser ut. :)

Pappa och Jennifer <3

Jag och Jennifer <3

Såhär utslagen var hon när hon låg hos mig! :D

Jag och Kajsa <3

Gunnar och Sixten <3

Anna och Sixten <3

Kajsa <3

Självklart fick jag mitt bebismys gånger två :D De satt där så snällt båda två och sov, fick avlasta de båda mammorna lite, tror det var ganska skönt för dom. För sov gjorde de små liven, satt där ganska länge! :) Såå mysigt!

Sen kom Sixten och var med också. Han är ju en riktig fotoapa. Säger man "Sixten,vi ska ta kort" Så är han där där direkt! Och några gånger var han på väg att skulle gå när vi tog de här bilderna, men så sa man bara "Sixten, ett kort till" så la han sig ner direkt och smileyade :D Så söt!

Här bestämde Sixten att Kajsa inte fick vara med så han skymde henne, men kolla dom ögonen!!

Dagen avslutades fint med middag bestående av grillat kött och grillad kyckling samt pommes! :) En helt klart underbar dag! Tror det märks från bilderna! :D

Vi åkte strax efter middagen, det är ju en bit att åka hem också, både jag och pappa skulle upp tidigt på måndagen för att jobba. Så vi drog oss vidare, fick in hockeyn på radion, knappt måste jag väl säga för det var mycket störningar. Men vi kunde höra vad som hände iaf och bra var ju det :) Brons! Wiho! Gick fort hem i söndags faktiskt, var hemma redan vid halv 8 har jag för mig :) Fixade mat direkt och gick sedan och la mig.

Jobbade måndagen. I tisdags var jag ledig så då tog jag bussen in till Örebro. Träffade Tezzi! :D Wiie, det var evigheter sen! Vi gick och strosade runt på stan i ösregnet. Det var inte alls väder för att gå på stan, men med bra sällskap går allt :) Hittade två tunikor på BikBok, en klänning på HM, knästrumpbyxor på Lindex och balsam! Köpte även glasunderlägg på Entré, skitsnygga var dom! :)

Vi gick och åt Lunchbuffé på Kinamuren, asgott! Blev dock lite besviken på att dom inte hade strimlad biff i bambuskott, det är ju min favorit :( Men det andra var bra det med, kanske kan vara bra att prova lite nytt med :D Vi satt där och åt och pratade, sedan gick vi ut igen på stan tills Tezzi tog bussen till jobbet! Tack för en underbar dag! :)

Pappa skulle inte komma förrän en timma senare så jag gick runt lite på stan. Avslutade med att gå in på korthuset, köpte lite fotoramar! Har framkallat lite bilder som jag ska sätta in i ramar tänkte jag! Så får se om jag gör det någondag nu när jag är ledig, men måste ha tag i en hammare först och tavelkrokar :P Så vi får se! :) Köpte iaf en ram där man kan sätta in tre kort, en stor ram till min affisch jag har köpt och sen 5 små ramar. :) Blir nog bra det där!

Sen fick jag stå i regnet och vänta på pappa ett tag, så jag var dyblöt! :P Men vi åkte till Maxi, storhandlade! Yey! Det är kul att göra det, bara lägga ner massa saker i vagnen! Och det gick fort med, när vi var tillbaka i Karlskoga så stannade vi vid godishuset och köpte så klart godis som det hörs på namnet :P Sen droppa pappa av mig hemma och åkte hem till sig.

Igår jobbade jag igen, slutade vid 17.30. När jag kom hem kollade jag på 24, serieavslut :( Snyft! Det kommer inte komma tillbaka något mer, det är ju inte alls kul! Men lite plåster på såren är ju att de tänker göra en film, men det är inte alls samma sak, och en film är bara två timmar lång, en serie är FLERA timmar lång, med MASSA avsnitt! Uscha. Jaja!

Vid strax efter 22 kom Sonja och hämtade mig så åkte vi o hämta Sandra, sen drog vi vidare till McDonalds! :D Marcus var så snäll och uppmärksammade mig på att det finns nya glas att samla på McDonalds så nu är det ju så att jag måste äta på McDonalds MINST en gång i veckan för att få alla färger och helst vill jag ju egentligen ha minst 2 av varje färg, så lycka till med det! Det var trevligt iaf, sitta där och faktiskt mest lyssna på dom prata haha, men det är ju sån jag är och jag har inga problem med det, tycker det är kul o höra folk berätta om saker :) Jag är ju inte jättemycket för att prata själv, har inte så mycket att berätta om ;P

Ska iaf visa er vad jag har köpt på HM deras HOME-avdelning på internet bör checkas för dom har riktigt snygga grejjer där! Så dessa kom för några veckor sedan på posten:

Så jävla snygga, är totalnöjd med dom! Ska nog köpa något mer därifrån sen, men det får vänta lite. Försöker sätta köpstopp på mig själv! ;)

Och sist men inte minst. För någon dag sedan såg jag en sida på Facebook där man kunde se missar gjorda i photoshop på annonser och reklam och sådär som visats på TV, i tidningar mm. Och det fick mig att tänka på sånt när jag typ är ute och går eller sådär. Så i tisdags när jag skulle ta bussen till Örebro och kom fram till busshållplatsen såg jag annonsen där, och reagerade direkt:

Snacka om en alienhand till skugga! Dom är inte alls avskuggade så som hon håller handen, dom är långa och jättesmala och dessutom så buktar det inte ut på fingret där ringen sitter. Dåligt! :P

Med det avslutar jag dagens blogg. För nu är det dags att se vem som blir årets American Idol. Nervös!
Ha det!

Kattbilder!

Tänkte jag kunde lägga upp lite bilder på katterna:





Den sista är ju bäst, man ser inte Passoa, men han är där under täcket. Alla tre på samma ställe i sängen bara det att bara två syns ;D

Penicillin.. Igen!

Det här dagen har inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig. Det började redan igår, fast egentligen i söndags. Men det är min rygg som cepar sig. Hade känningar i söndags, men de gick över framåt eftermiddagen. Och igår kom de tillbaka men de försvann inte. Har inte alls sovit mycket inatt för ryggen har gjort så ont. Och vad har ryggont betytt i min värld tidigare? Jo, urinvägsinfektion. Så jag var faktiskt duktig och ringde till Vårdcentralen imorse, mest egentligen för att jag mådde så illa av att jag hade så ont och dålig sömn så jag hade fått panik om jag inte hade ringt.

De bad mig vänta med att åka ner och lämna kissprov till 11 för att man inte ska lämna provet helst när man nyss kissat. Så jag cyklade ner strax före 11, askissnödig! Men varför är man inte kissnödig längre när man ska kissa i en kopp?! Aja. Fick lämna kissprov och fylla i någon blankett, sen stack hon mig i fingret. Blodvärdet såg bra ut den här gången iaf, inget socker! Och hon trodde jag hade urinvägsinfektion men skulle lämna det vidare och så skulle dom ringa om jag skulle hämta ut medicin.

De ringde strax efter 12 och sa att jag hade medicin att hämta på apoteket så jag cyklade iväg direkt. Passade även på att köpa alvedon, linsvätska och handkräm. Så nu har jag börjat ännu penicillinkur, tredje gången på ett halvår för samma problem. Suck. Jag måste ju ha extremt lätt för att få detta?

Ryggen börjar iaf kännas lite bättre, har ingen lust att vara hemma från jobbet, så hoppas verkligen det är bra till imorgon. Tur jag var ledig idag iaf. Egentligen hade jag tänkt tvätta idag, hade bokat tid, men jag kände inte riktigt för det när jag hade så ont. Så får ta mig ner och boka en ny tid, för tvätta måste jag.

Nu funderar jag på vad jag ska göra för att fördriva tiden. Film, baka, spela eller Las Vegas? Bra fråga!

Det har iaf blivit inställd med Stockholm i helgen, känner att jag inte orkar, är helt slut efter att inte varit hemma en enda helg på flera veckor. Får samtidigt lite dåligt samvete, vill ju träffa bebis!

Aja. Får bli snart!
Nu ska jag komma på vad jag ska göra!

Ha det!

Tequila är elak.

Så grymt irriterande att vakna tidigt. Vaknade redan klockan 8, fråga mig inte varför för jag vet inte riktigt. Men jag tänkte iaf att jag inte hade någon som helst lust att gå upp då så försökte somna om och det var ju lättare sagt än gjort. Dels var jag ju inte sovtrött längre och sen min lilla kära Tequila ville INTE att jag skulle somna om, hon försökte med allt! Sitta på mig, gå på min hals, slicka mig i ögat. När inte det fungerade så började hon ha ner saker. Så till slut gav jag upp.

Jag mår bättre idag. Konstigt nog så hjälpte en dag på jobbet, sjukt va? Men det var bra sällskap, vi satt och skrattade medan det var lugnt och efter jobbet åkte vi till McDonalds och käka lite. :) Det var mys det! Sabina och Sonja jobbar idag med, så det blir bra det :)

Väntar fortfarande på svar angående min ledighetsansökan, hoppas verkligen jag kan få svar på måndag. Det känns så ovisst att inte veta. Skulle vilja boka biljetter eftersom de är billigare att boka nu, men vågar inte chansa. Kanske skulle höra mig för om vi fortfarande är välkomna med? Hoppas det :)


Så nu ska jag ta och hoppa i duschen sen fördriva tiden fram till jag ska dra till jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men ett avsnitt Ghost Whisperer blir det iaf :) Ha en bra dag!

Panik.

Idag är en dag då jag om jag hade haft ett val, hade valt att inte gå utanför dörren. Idag är en dålig dag. Saker händer och till slut blir det nog och då vill jag bara gömma mig. Det började igår när jag gick till affären. Har jag varit hemma en hel dag och städat så fixar inte jag i ordning mig för att gå till affären, det vore ju bara dumt. Och det fick jag lida för. Jag hatar dessa jävla ungdomar, idioter som bara hänger och slänger elaka kommentarer åt folk som går förbi. Ok, jag är ful. Jag vet det redan, men jag behöver inte höra det från någon annan. Är inte det mitt problem?

När jag sedan hade handlat och skulle gå tillbaka så hade jag tagit en annan väg om det hade funnits någon för jag visste ju att dom fortfarande satt kvar. Panikattack, hyperventilerade och bara gick förbi. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av hörseln.

Har sovit jätteoroligt inatt och det kan mycket väl vara det som gör att jag är lite down idag. Är man trött så orkar man inte hålla skenet uppe. Det hjälper inte med tre finnar på näsan :( Och läsa en blogg om kommentarer om feta, det känns så träffande, är det så folk ser på mig?

Om jag bara visste hur och hade den disciplinen så skulle jag försöka gå ner i vikt, inte för andras skull, men för mig egen. Men jag vet inte hur och även om jag känner att jag kanske vill och borde så finns inte den extrema viljan där som gör att man tar tag i saken. Jag fortsätter äta mitt godis och dricka min cola, men kanske borde jag göra något åt saken istället?

Det är nu, några stycken senare som man funderar på att inte spara inlägget. Men jag tror jag gör det ändå, för det är ju min blogg där jag ska skriva ner mina känslor och vad som händer i mitt liv. Men vi struntar i kommentarerna va? För vi vet ju att ni är partiska, så ni måste ju säga att jag har fel? Och även om ni tycker att jag har det, så är ju det snällt, men det handlar ju om hur jag ser på mig själv. Det är det som behöver ändras.

Here we go!

Nu har det gått en tid igen sedan jag bloggade senast. Men nu fick jag lite tid över, blev klar lite väl snabbt med Smallville! Har kört Smallville-maraton den här veckan, plöjt alla avsnitt av säsong 9! Ångrar ju lite att jag inte kollat på det tidigare för satan vad bra det är, men hade jag gjort det hade jag inte kunnat ha detta maraton! Så det finns två sätt att se det på :)

Förra helgen åkte jag ju då till Örebro på lördagen, det var dags att fira min syster som fyllde hela 18 år! Gjorde hon visserligen på fredagen men då invigde hon krogen med sina vänner, så familjen fick fira henne på lördagen :) Och det gick ju bra det med! Blev hämtad i Karlskoga så åkte vi raka vägen till Pizza Planeten! Vi skulle samlas där och äta buffé! Det brukar vara väldigt gott men den här gången var dom riktigt dåliga på att dels ta ut pizzor ofta och sen var de pizzorna som togs ut inte i min smak. Så jag ångrar att jag inte beställde en pizza istället, men aja! :)

När vi hade käkat så åkte jag och pappa lite snabbt till Maxi, handlade lite behövligt till frukost dagen efter så vi inte behövde stressa med det på kvällen. Sen åkte vi till lokalen på Maddes gård där Madde fick öppna sina presenter och sedan bjöds det på fika. Nu är ju inte bilderna helt läckra kanske, men tror jag har fått med en bild på henne med varje present iaf :P Here we go!


Presentkort på tung-piercing och valfritt smycke, tror smycket var till naveln? :)
Detta fick hon av Niklas och Sandra samt bebis, även sminkdosan nedan :)


Jag hade med mig fyra presenter, två från bara mig och två från mig, Ingela och Pappa. Måste ju först visa bild på min fina inslagning. Varför anstränger man sig att slå in presenter egentligen? På två sekunder är presenten öppnad och inslagningen spelade ju ingen roll egentligen?!


I Curl
Kamera
Klänning

Sist men inte minst, mönsterkit till naglarna :) Hon blev glad för alla presenter! Tur det :)

Vi stannade och fikade en stund, men begav oss sedan hem till pappa. Vi satt och kollade på tv en stund sen kom pappa på att han hade fått en ny digital-box som han ville ha hjälp att koppla in. När jag öppnade paketet så stod det även att man var tvungen att koppla in den senast 100503 för att alla kanaler skulle fortsätta fungera, så det var ju tur att han kom på det då :P

Så jag började läsa instruktioner och plockade ur allt ur kartongen. Så läser jag "Man behöver identikationskod och kontrollkod som kom i välkomstbrevet, har du dom kvar?" Vad tror ni jag fick till svar då? Självklart ett nej! Suck! :P Det var bara gå in på Telias hemsida där man skulle kunna ta fram dom via mina sidor, men pappa hade ingen aning om lösenord. Tur nog kunde man skapa nytt lösenord med hjälp av e-legitimation så vi skapade först ett e-leg och sedan ett nytt lösenord och vips så var vi klara för att koppla in den nya boxen, men så lätt var det ju inte!

I två timmar krånglade vi fram och tillbaka med denna box. Den stod och tuggade i evigheter, små blinkande gröna lampor som vi satt och kollade på men det slutade alltid med en röd lampa och sedan startade boxen av sig. Vi provade med att starta om modemet, väntade tills det fått ip och sedan provade vi igen. Två timmar flöt förbi och varje gång vi försökte så dog internet och den jävla röda lampan dök upp så tills slut gav vi helt enkelt upp. Vi stängde av allt, drog ur alla sladdar och gick till sängs!

På morgonen vaknade jag av att pappas mobil ringde, försökte somna om men det gick inte så jag gick ner och fick glatt reda på att Niklas och Sandra var på väg in till BB då vattnet hade gått! Spännande!!! :D Men mer om bebis sen!

Vi åt frukost, men sen gick vi in och kopplade in kablarna till digital-boxen igen. Denna gång startade vi inte datorn och det fungerade! Jag slapp ringa Telias support, så glad för det var jag! Uj! Kändes jävligt skönt att det löste sig innan jag åkte hem, det där hade pappa aldrig klarat själv :P

Vi åkte iaf tidigt för en shoppingdag på Marieberg. På vägen in till stan så ringde bror min och informerade om att lilltjejen kommit ut och allt hade gått bra! På Marieberg så började vi med skopunkten, dags för sommarskoor! Det är väl så att den hemska värmen snart dyker upp och då vill man ju ha sig några ballerinaskor så det var på schemat! Och visst hittade jag det! :)


Tre par till och med! 99 kr styck är ju inte så farligt, tredje paret på köpet, så blev ju bara 198:- för tre par skor :)
Efter det tog vi en snabb runda på lågprismagasinet, hittade inget värt att nämna, bara lite småsaker! Sen gick vi in på Marieberg Galleria. Köpte fyra nagellack och Schampoo.

Sen var det in på affären som hela resan egentligen var uppbyggd efter och det var Jula! Det var dags att köpa cykel! Yey! Hittade en billig som verkade bra, 1800 är ju inte så farligt kände jag för en cykel. Så vi gick in det, fick lite dåliga vibbar då det inte fanns några damcyklar kvar framme vid kassorna och dessvärre stämde vibbarna, cyklarna var slut och skulle inte komma in förrän på tisdagen. Suck!

Jag var så bestämd på att ha en cykel så när de frågade om de skulle boka en så jag bestämt nej och vände mig till pappa och frågade om vi kunde åka till Biltema och visst gjorde vi det! Väl där så hittade jag en cykel istället för 1200:- som också verkade bra men tror ni den cykeln fanns kvar? Nej, inte den heller! När vi stod där i kassan och frågade efter cykeln så gick vi ut till cyklarna som stod där och konstaterade att den jag ville ha inte fanns, hittade istället en annan cykel som såg riktigt nice ut men den var ju liite dyrare. Färdigmonterad med lås, cykelkorg, fram- och baklysen så skulle den gå på 2700:-.

Mina kära syster Ingela hade lovat att stå för cykeln för 1800:-, vågade inte riktigt chansa på att köpa en dyrare utan att ringa och hon tyckte det var lite väl dyrt och det kan man ju förstå. Så jag la till de sista pengarna själv, för cykeln skulle jag bara ha! Men tror ni jag hade så mycket pengar på kontot väl vid kassan?! HAHAH! Nej. :) Så klart inte. Pappa fick lägga 400kr i kontanter och sedan var cykeln min! 1800:- fick jag senare i veckan av min syster :)


Yey! Den är fin! Och det är så underbart att ha cykel! Svisch till jobbet och svisch hem! Jag älskar att ha cykel :D
Det borde jag ha införskaffat mig tidigare! :)

Bebis har jag ju redan ägnat ett inlägg åt. Är så glad att hon har kommit till världen, hon är varmt välkommen. Och det ska bli kul att åka upp och hälsa på, förhoppningsvis går allt som det ska så vi fortfarande kan komma upp nästa helg som planerat :) Och som det verkar så har hon fått ett namn också, så nu behöver man inte längre säga bebis, nu kan man säga Jennifer :)


Snodde en bild från Sandras blogg, så söt är hon! :)

Ja, annars så har veckan bestått av jobb och åter jobb. Det har varit en kvällsvecka måndag - torsdag vilket är helt ok! Har faktiskt haft det riktigt kul den här veckan, iaf måndag - onsdag. En utringning som är riktigt kul :) Igår kändes det dock att man jobbade, pjew! Men som Helene sa, nu vet man hur det är att jobba hos andra leverantörer hahahah!

Idag har jag varit ledig, vilket känns helt skumt. Det var länge sen jag hade en ledig dag. Har haft något inplanerat varje helg i över en månad, helt otroligt! Och ledig kanske man inte helt är när man måste ta tag i städningen som man inte hunnit med för man haft så mycket att göra. Men det är ju faktiskt något som måste göras ibland och vad skönt det är när det är klart. Nu flyger det inte damm och katthår överallt så fort man rör på sig! Underbart!

Jag har till och med bäddat om sängen, ujujuj! Men vad svårt det är med den här nya sängen, den står så nära väggen så jag kommer nästan inte in för att kunna bädda med underlakanet! Ska bli skönt att gå och sova i nya sänglakan ikväll :) Jag superskrubbade mitt skrivbord, nästan så jag glömt bort att det faktiskt är svart, på senaste tiden har det mest varit grått och hårigt!

Man kanske inte ska vara såhär ärlig om hur smutsigt man har det hemma? Aja, this is me! Jag anser inte att städningen är prio 1, det har det aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag städar när jag känner för det. Och.... när jag ska få besök haha :D Eller det beror på vem som kommer faktiskt. Ibland struntar jag i hur det ser ut, slänger ut en varning bara om att det inte är städat :)

Så städning har varit denna dagens stora event, samt Smallville. Nu på kvällen har jag gjort om mina naglar, började flaga så mycket på det andra så det krävdes lite nytt! Denna gång blev det ljuslila underlack med svarta rosor som tryck :) Mycket fint!

Jag har dock kommit på en ganska sjuk sak. Jag är extremt dålig på det här med att måla naglarna och få trycket att hamna där jag vill ha det, min motorik suger för himla dåligt. Men det jag kommit på är att jag har lättare för att fixa naglarna på höger hand än på vänster. Borde det inte vara tvärtom? Visserligen har jag alltid varit lite konstig, vänsterhänt med praktiska saker men högerhänt med skrivningen. Men det är skumt, naglarna på höger hand blir alltid finare! :)

Synd att bilderna blir så dåliga när man ska ta kort på naglarna, annars hade jag ju så klart visat upp varje gång jag byter färg och tryck. Men ni får se när ni träffar mig istället :)

Förresten så är Tequila en ganska udda katt. Hon ligger väldigt ofta på samma ställe och det är uppe på min dator. Och det kan man ju förstå, det är ju varmt där. Men det jag inte kan förstå är varför hon alltid ska ligga med huvudet rakt in i väggen? Kan ni förstå det?


Det ser så komiskt ut så jag var tvungen att ta kort.
Och idag för en gångs skull så ligger även katterna på samma ställe så de får plats i en och samma bild. Inte ofta men jag brukar passa på att ta kort :)


Mina sötnosar!

Avslutar med en bild på Passoa!


Mammas pojk!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Dags att jobba imorgon. Ska bli spännande och se hur mycket det blir att göra! Hoppas det blir lugnt så jag får sitta och ringa ut! :)

Ha en bra helg!

Faster lonta är man nu! :)

Känner att jag kort behöver skriva av mig lite, kommer ett längre inlägg med bilder och så nångång i veckan. Men just nu så har jag ont i magen! Asså. Jag har varit och köpt en cykel idag, den är jättefin! Och det ska bli såå skönt att ha en cykel. Men hallå, jag är dyngnervös att den ska bli stulen?! Hur skyddar man sig mot det? Hur säkert är det att ha den ståendes där ute? Här är ju cykelförrådet så smart placerat så det ligger i källaren, nedför en trapp? Är inte det lite idiotiskt?

Sen till det positiva för dagen. Jag blev FASTER idag! :D Sååå kul! Mer nu det blivit verkligt för mig faktiskt, inte riktigt varit det förut även om jag träffat Niklas o Sandra och sett magen, så har det inte varit på riktigt, men när Niklas ringde idag och berättade att bebisen hade kommit och jag sa grattis så kom det faktiskt tårar! Så glad blev jag! :D O bara två veckor tills jag får träffa bebiis!


Får hoppas det inte gör något att en bild läggs upp, men vem vill inte skryta om att vara faster liksom?! :)

RSS 2.0