Cakepops!

Var och hälsade på Sonja igårkväll, var evigheter sen vi såg så det var verkligen på tiden. Oliver växer och knakar! Men han är såå otroligt söt!! :)

Jag vill försöka ha med mig nåt när jag åker o hälsar på, det är ju absolut inget måste, det vet jag ju. Men det är kul ;)

Därför ställde jag mig och gjorde Cakepops igår på dagen, med smak av Ballerina och det blev himla gott faktiskt! :)


Två kanintårtor :)

Måste ju lägga upp de andra två tårtorna till Filippa också! Dessa skulle det vara kanintema på eftersom hon skulle få en kanin i present :) Hade redan gjort den stora kaninen och den lilla vita, men så dagen innan fick jag en idé som jag bara var tvungen att prova och jag blev såå nöjd med den lilla rosa söta kaninen :D 
 
 
 
 
 
Båda tårtorna är med chokladtårtbotten, fyllda med ahlgrensbilarfluff och dumlefluff, spacklade med karamellsmörkräm samt täckte och dekorerade med sockerpasta (dekorfondant) :)
 
 

2a tårtan för helgen!

Sådär ja, en dag på jobbet avklarad och därefter en tårta som precis blev hämtad. De ska även ha två tårtor till måndag, o då har jag ju semester så då har jag hela måndagen på mig :)

Denna är fylld med geishafluff och gelehallonfluff :)


Kombinerad kräft- o födelsedagstårta

En kollega bad mig göra en tårta som hon kan bjuda på imorgon när de ska ha kräftskiva, samtidigt som de firar henne eftersom hon fyllde år i veckan! Självklart ställer jag upp!

Hade först svårt att tänka mig en lösning för att matcha de två tillställningarna på en tårta, men jag är nöjd med resultatet :)

Nu väntar jag på att en tårtbotten ska tina så jag kan förbereda helgens andra tårta.


Sockerlilja!

Jag måste öva lite mer men är ändå nöjd för att vara första gången :)


Sockerkräfta!

Den här ska pryda en tårta till helgen, kan inte hålla mig från att lägga ut den redan nu :)


BMW

Det känns som att man snart har fått de flesta önskemål på utformning av en tårta, men nej, det finns nog många fler :)

Den här gången var det iaf BMW-märket som var önskemålet. Jag längtar till luftfuktigheten är över, för den sätter sina spår i varje tårta, men man får göra det bästa av situationen. Denna gång blev tårtan sne, för den föll ihop lite på ena sidan, men jag byggde märket som att det var meningen ;) O det syns inte på bilden!


 


Första bröllopstårtorna!

Ja, nu är dom gjorda. De första bröllopstårtorna! Om jag ska vara ärlig har jag varit lite nervös, det är ju till en väldigt viktig dag. Jag är glad för att jag fick äran att göra dom :)

Ni ska veta att det inte alls är bra väder för atr göra tårtor, med den här luftfuktigheten så svettas sockerpastan o blir nästan omöjlig att jobba med.

Men efter att ha täckt två av tårtorna tog jag en paus, satte igång fläkten i köket och väntade på nattens svalka innan jag täckte resten. Så vid två inatt hade jag täckt alla och gjort rutmönstret på sidorna.

Idag har jag fixat kantdekorerna, limmar dit oändligt många pärlor och till sist det bästa av allt; dekorerat! Efter omständigheterna är jag väldigt nöjd :)


RSS 2.0