Ingen sömn när hantverkare är i farten!

Får väl glädja mig åt att min sömnbrist iaf leder till något bra - en uteplats! Idag har det varit en snubbe därute nästan hela dagen vilket är ovanligt. De brukar bara vara där en stund, göra något litet o sen dra för att sen komma några timmar senare för att göra nåt litet igen innan de går hem för dagen.

Nu ser det ut som att det finns en möjlighet till att det är klart, men vad vet jag! Skitigt är det iaf där ute, som bara den! Bäst för dom att dom städar efter sig!


Snart klart!

Yey!


Bakdag!

Haft Sabina här idag och bakat! Askul har jag haft det :)


Glömde!

Ja, jag glömde ju lägga upp den här bilden på allt gotta på midsommarafton :)


Midsommar!

Midsommar firades här hos mig med familjen. Jag har ju beställt en uteplats o även om den inte är klar så satt vi där ute och invigde den ändå :) kommer bli helt underbart när den är klar!

Eftersom jag inte är så förtjust i ren grädde skippade jag traditionstårtan till midsommar. Jag gjorde istället en tårta fylld med färskostkräm med jordgubbar och täckte och dekorerade hela tårtan med ploppfluff, sen toppade jag med lite jordgubbar.

Pappa bad mig göra en tårta han kunde ta med sig till sina vänner. Det blev en tårta med ena lagret samma som ovan, färskostkräm med jordgubbar samt ett lager mjölkchokladfrosting. Denna täcktes med sockerpasta och toppades med jordgubbar :)

Lite cupcakes hann jag med också men de kommer i ett eget inlägg :)

image description

image description

image description

 


Det går framåt!

Haft min kära syster här sedan i torsdagskväll. Har varit underbart mysigt! I fredags tog vi en runda på stan, lite smått o gott hittades allt! Sen har vi mest spenderat tiden här, spelat Mario Party 8 och kollat på Top model! Men det är så underbart att bara vara! :) Hon blev precis hämtad, men innan de åkte käkade vi lite mat! Kokt färskpotatis, stekt kycklingfilé, Coleslaw och dressing! Gott var det :)

Tänkte jag skulle uppdatera er lite på hur det går med min uteplats:
Dom tror dessvärre inte att det blir klart före midsommar. Hoppet är det sista som överger mig, men samtidigt så ordnar vi det ändå! Grillat blir det ändå :)

Nu ska jag luska ut vilket avsnitt av Stargate jag är på, och sen nöta det resten av kvällen. Dags att göra lite blommor!

Storhandling!

Dags att inviga blogg.ses app. Det är ju smidigare och blogga via appen om man har tagit bilderna på mobilen, men det går ju inte lika fort att skriva ;)

Igår stod storhandling på schemat, pappa kom vid 12 så åkte vi till jysk och köpte uteplats möbler, sen vidare till blomsterhandeln för inköp av nya blommor eftersom de gamla hade vissnat.

Sen tog vi en tur till ÖoB, tur det, för väl där märkte jag hade megabra pris på Cola!! Så det blev... några flaskor så jag rer mig ett tag ;)

Vi åkte även till Maxi Kristinehamn för storhandling av mat och avslutade handlingen där med en mjukglass :) efter att vi lämnat alla varor hemma så åkte vi till McDonalds för käk. Inte så smart och äta glassen före kanske ;)

Nu ska jag se ett avsnitt Stargate SG-1 och sen göra köttfärslimpa!!


Två tårtor!

Två tårtor har det gjorts sen senast. Den ena gjorde jag i tisdags, men var också med till jobbet idag för samma person som slutade. Den andra blev jag precis klar med. Gubben ovanpå har ni ju sett förut ;)


Halloncupcakes med vit chokladfrosting

Först ut blir halloncupcakes med vit chokladfrosting. Var tvungen att ta en, och de var goda!
En på jobbet som bad mig göra dom eftersom han jobbade sin sista dag idag:Muffinsmaker!

Det har varit tyst på bloggen ett tag, så varför inte säga hej med ett tävlingsinlägg?
Jag är med och tävlar om en Muffinsmaker, tycker den verkar lite ball faktiskt! :D
Den kan göra bakandet mycket lättare tror jag, speciellt om man ska få oväntat besök :)
Man behöver inte ha en blogg för att vara med och tävla, så gå in ni med:

http://kryddburken.se/2012/06/06/tavling-vinn-en-muffin-cupcakemaker/

Tävlingen anordnas i samband med Kryddburken och Empire.

ps. ikväll kommer det en ny uppdatering, men tårtor och cupcakes! ;) ds.

RSS 2.0