Tårta till Rolf :)


Pepparkakshus

Var hos pappa i helgen. Det var skönt att komma någon annan stans efter att ha legat hemma sjuk i nästan 6 dagar. Han bad mig o min syster göra ett pepparkakshus åt honom. Självklart ställde vi upp ;)

Bara det att jag alltid ångrar mig när jag väl börjat, det är sånt bök! Men det gick över förväntan. Lite missräkningar, misstag men otroligt mycket skratt :P

Han har redan fått besök hemma och hans hyresvärd såg direkt att det skulle likna huset pappa bor i :) Ballt!


Tårta till far!

Såg att jag missat lägga upp denna :)


Tävling!

Mestadels av dagen har spenderats i sängen. Influensan leder med 1-0 och har kört en knockout! Men jag kämpar på. Jag ska vinna! Och det jag även skulle vilja är i denna tävling, 500:- i presentkort på Whiteaway vore inte helt fel inför julklappsshoppingen :) 
Klicka på bilden så kommer ni också till tävlingen, man behöver inte ha en blogg för att vara med o tävla :)
 
 

Fjärilstårta :)

Fick äran att göra Wilmas tårta idag! Kul! :) Hon önskade blåbär och hallon som fyllning så det blev ett lager hallonmousse och ett lager blåbärsmousse :)


Blomtårta :)


Conversetårta :)

Helt nya fyllningar i denna och var såå osäker på hur det skulle bli! Men det funkade! Nötkrämsfluffet blev lite löst, men inte för löst iaf :)

Fylld med nötkrämsfluff och marshmallowsfluff :)


Monstertruck-tårta :)


Halloweentårta :)


Blombukett!

Nu för tiden handlar det ju mest om bakning på bloggen, men tänkte att jag även vill dela med mig av detta. Hade en otroligt bra oktober månad på jobbet! Slutade med att jag fick bäst resultat i gruppen och blev belönad med en fin blombukett i höstiga färger :)


RSS 2.0