Bröstvårtor?

Det har nog aldrig varit så skönt att komma hem som det var idag. Fyfan, i flera timmar har linsen skavt. Fråga mig inte varför, för vad jag kunde se så var det inte sönder, som det kändes som att den var, men i soporna åkte dom iaf. De var ändå gamla och borde ha bytt för nästa två månader sen. Men nu har jag bara ett par kvar att byta till, så det blir till att beställa nya. Tänkte prova på Lensway, har hört att dom är bra? Jag har samma syn som när jag gjorde undersökningen senast, jag ser lika illa fortfarande, så det har inte blivit någon förändring där inte :P Har hört att man har rätten att få sina synintyg av optikern, så tänkte ringa o fixa dom, så jag vet vad jag ska beställa för styrka :)

Bara så att ni vet då är det fredag idag! Det här har jag längtat efter i två veckor nu, eftersom jag har jobbat helg två helger irad. Not nice! Men nuså, nu vankas det helg för hela slanten och det ska bli så satans skönt! Imorgon kommer jag hem runt 9, då ska jag köra en seriekväll, har lite att ta ikapp. Sen på lördag får vi se om jag orkar städa, tror inte det, måste fixa lite iaf. Gå ut med soporna, fixa lite av disken, lite halvgöra iaf. Sen på dagen kommer min syster hit, vi har inte bestämt tid ännu, men det gör vi nog på lördag. :)

Behöver inte skriva så mycket mer eftersom då blir det repetering när jag skriver om det de dagarna som sakerna faktiskt händer :P Jag ser fram emot lönen, har fått min "vad det nu kallas för" där jag ser hur mycket provision och bonus jag kommit upp i inför denna lön, och det var inte illa pinkat! Det är som det ska vara!

Hur kan det vara så gott med bröstvårtor? Visst smakar väl dom inte lika som geléhjärtan? Det är annan smak va? Hallon på bröstvårtorna och typ smultron på geléhjärtan, kan det stämma? Dom ser jue nästa likadana ut, bara olika form ^^ Mumma iaf. Det är vad jag äter mig mätt på idag, egentligen borde jag äta upp min yoghurt som går ut idag, men jag har ingen lust. Har precis satt på ugnen för att göra matlåda! *katastrof, se tiden?!* Aja, jag skyller på att det är fredag imorgon.

Jaha, nej, om man skulle ta och stoppa in några potatisbullar i ugnen och göra sig iordning för sängen, så är man redo när maten är klar och paketerad till imorgon, vore en idé kanske. Egentligen är jag sugen på nåt med ägg, eller fläskpannkaka, eller vanliga pannkakor, eller aaah, nåt riktigt riktigt gott. Men det hinns inte med idag. Får bli i helgen kanske. Funderar på pannkakor på söndag, vad tror du om det Madelen? Du lär inte ha bråttom hem på söndag då du har ditt äckliga sportlov nästa vecka lyxunge!

Aja. Godnatt iaf!

Kommentarer
Postat av: Madde

Pannkakor låter fintfint!:D

2009-02-13 @ 22:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0