Bilder som utlovat!

Har tråkigaste fredagen på länge. Inte haft något speciellt att göra. Bara satt från att jag kom hem från jobbet. Såg inte ens fram emot idol. Det är Idol på tv nu och jag sitter här. Suck. Istället diskade, dammsög, rensade kattlådor och bytte sänglakan. Också ett fredagsnöje!

Bilder kommer här som lovat:



Fint i håret blev det!

Ska nog snart sova, är trött!
Upp 6 imorgon bitti. Jobbhelg! :)

Ha det!

Fast igen!

Jag har så fastnat för Våra bästa år igen! De flesta tycker säkert det är mobbat, men det skiter jag i! Nu är det riiiktigt spännande! Wiii. Håller på att hämta ner dagens avsnitt från days.nu, blir till och kolla det! Gått in flera gånger idag och kollat om det kommit, men inte förrän nu hade det gjort det! :P

Annars idag har jag inte gjort något speciellt, har sett två avsnitt av Våra bästa år. Spelat lite Mario party 8, gjort lasagne och spelat lite skitspel på internet. Med andra ord bara slappat. Det är skönt att gör det ibland med. :)

Färgade håret igår, fick hjälp av Sonja. Det blev grymt snyggt! Hon är så bra på att färga hår! Det blir jämnt o fint, och färgen var skitgrym! Jag är asnöjd! Imorgon bitti till jobbet ska jag göra mig iordning så får se, kanske blir ett kort då :)

78% av 100%, snart klart!

Ha en trevlig kväll!

Känn ironin!

Har försökt göra ett inlägg här hela kvällen. När jag väl vill skriva så går det inte för att sidan är cepe! Urk! Det står att de ska ha underhåll mellan 24.00 - 06.00, men man kan ju tro att de smygbörjat? Aja!

Imorgon är det lön minsann! Brukar oftast se fram emot det grymt mycket. Men den här månaden är det köpstopp! Yes indeeeeed! Sämsta lönen nånsin och en månad med flest och högst räkningar, går det ihop?! Nej. Det gör ju inte det. Men jag kommer klara mig, säkerligen, och det är huvudsaken! Eller vi får se, vet mer imorgon.

Försöker komma fram till hur många timmar jag behöver per natt i sömn. Måste ju testa sig fram. Jag brukar oftast gå och lägga mig väldigt tidigt, ligga och läsa en stund. Eller ja, inte bara en stund, brukar bli länge för att jag inte är trött och sen till slut så bestämmer jag mig för att det är dags att släcka, för jag skulle ju faktiskt sova. Och sen blir det kaos av alltihop ändå. Inatt vaknade jag vid typ 12 och kunde inte andas. Inget ovanligt att jag vaknar av det. Men man kan ju undra varför? Gick iaf upp, drack lite vatten, öppnade ett fönster och la mig igen med mitt väsande. Somnade tillslut om, men man blir lite skraj ändå. Ikväll tänkte jag vara uppe lite längre, så att jag verkligen är trött när jag lägger mig, så kan jag läsa en stund och sen faktiskt vara redo för att somna. Ska testa får vi se.

Imorgon ska jag och Sonja åka till Willys och handla. Ska köpa det mest behövliga där, det som inte finns på Maxi. Så ville nog Sonja hinna med en sväng på stan med, men bara så du vet Sonja, läs ovan, jag har köpstopp! :P Ska jag köpa något ska det vara livsviktigt, och tror inget på stan är livsviktigt just nu. Har kläder och allt möjligt. MEN med det menar jag inte att jag inte får köpa gottis på willys, för DET får jag. Går annars o köper på Konsum så är asdyrt! Såå inget klag på det ;) hihi

Annars så tänkte jag att jag skulle vara med i en tävling som hölls i en blogg som jag börjat läsa dagligen, det är kalasgott som anordnar tillsammans med Lyckas med mat som jag även länkat till här på min blogg-sida :) Vi får se, vem vet, kanske vinner. Var med och tävla ni med, alltid kul :)

Nu ska jag iaf ta ur linserna, tvätta av mig sminket och sen, vem vet, kanske sova?
Nu hade katterna iaf ner duken i köket, lyckat. Dom är så underbara mina små söta katter, känn ironin!

Nougat- och pistaschsnittar

Skrev ner ett recept åt Carro som jag skickade till henne. Tänkte att jag lika gärna kan passa på att lägga in det här :)

Nougat- och pistachsnittar
Ca 30 st

Degen: 3 3/4 dl Vetemjöl, 3/4 dl Strösocker, 1 tsk Bakpulver, 150gr Smör lr Margarin.

Fyllning: 200 gr Mandelmassa 1 äggvita 175gr Nougat (jag brukar ta en hel förpackning på 200-250gr :)

Garnering: ½ dl Pistachnötter

1. Hacka snabbt samman mjöl, socker, bakpulver och matfett, för hand eller i en matberedare.
2. Platta ut degen och svep in den i plastfolie. Låt den vila i kylen.
3. Gör fyllningen: Riv mandelmassan grovt, för hand eller i en matberedare. Tillsätt äggvita och arbeta allt till en smidig och bredbar deg.
4. Dela nougaten i 0,5-1cm breda stänger. Sätt ugnen på 175grader.
5. Ta ut degen ur kylen och kavla ut den till två plattor, ca 10 x 30 cm. Bred ut mandelmassan på dom.
6. Placera ut nougatstänger längs med mitten av varje degplatta så att det täcker kant till kant. Rulla plattorna från långsida och lägg dom på en bakplåtspappersklädd plåt (jag brukar kavla ut degen på bakplåtspappret, för det går inte att flytta på rullarna sen). Hacka pistaschnötterna och strö över rullarna.
7. Grädda nougatrullarna mitt i ugnen, 8 - 10 minuter. Skär dom sedan, medan de fortfarande är varma, i sneda snittar.

Enjoy!

Jobbar kvällen imorgon, sen helg!

Det är oftast väldigt skönt att komma hem, ta av sig ytterkläderna, klä om till pyjamas och bara ta det lugnt. Det var det idag med, men det som inte är det mest roliga är när man öppnar dörren och ser att man fått reklam, räkningar, mjoo det är ju ganska normalt, men hade även fått ett A4-brev från Hyresbostäder med information om att dom ska komma hit på måndag. Men problemet ligger i att just där informationen står om VAD de ska hit och göra har katterna tuggat. Så det går inte att läsa. Dom har tuggat sönder halva brevet! Dååå tycker man inte om sina katter måste jag säga! Suck o stön, såå imorgon måste jag ringa och fråga vad dom ska hit o göra. Har nog fattat så mycket som att dom ska in i badrummet och göra något iaf! Kanske man kan få sig en ny dusch med lite mer sprutt i? Hoppas! :D

Annars har det varit en bra dag. Åt ugnstekta morötter och klyftpotatis i honungsmarinad och stekt lax till. Mums var det! Jenny hade med sig fika, grymt goda chokladkakor med någe kokosgrej ovanpå. Mmm tog två stycken! :D Sen är det lite sjukdom på jobbet så Sonja skulle få jobba kvällen själv imorgon då erbjöd jag mig och flytta mitt pass och det lät uppskattat, så jag har extra sovmorgon imorgon! Sköönt! :D

Jag är på bättringsvägen, nu låter jag inte lika sjuk när jag pratar längre och det är ju positivt! Hoppas det bara inte kommer tillbaka. Jag tycker alltid att det är olika känslor innan man blir sjuk och när man håller på att bli frisk. Och jag känner mer håller på att bli sjuk känsla än tillfriskna känsla. Så jag hoppas verkligen inte att det ska bli en vecka till! Ska verkligen ta det lugnt i helgen!

Så av den anledningen åker jag heller inte till Stockholm för att fira min kusin som fyllde 1 år i måndags. Riskerar inte att bli sjuk igen, får fira honom dubbelt så mycket nästa år istället. Dessutom har jag inga pengar. Och utan pengar kan man inte resa någonstans. Tror inte han lider av jag inte kommer :)

Nu tänkte jag att jag skulle spela lite på king, kanske se nånting. Kolla vad det är på tv kanske. :)
Hade jag haft pengar och ett visa-kort hade jag lätt köpt en hv-match o sett på! :P

Men aja!

Ha det!

Snart helg!

Idag känner jag mig bättre, peppar peppar. Och tanken på att halva veckan har gått, snart är det helg, gör allt så mycket lättare. Har inga speciella planer i helgen, förutom att jag tänkte städa. En riktig storstädning skulle sitta fint. Vi får se var helgen för oss helt enkelt!
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet!
Ha det!

Taco, spel, dop, kalas, förkylning. Händelserik helg!

Jag skriver inte här så ofta har jag märkt. Ska försöka skärpa mig, men det är svårt. Känns lite som att det ska väl även vara intressant att läsa, även om man mest bloggar för sin egen skull, så vet jag ju att ni läser, och det är bara utgå ifrån hur jag tänker själv. Vill ju att det ska vara intressant :) Får helt enkelt försöka göra mitt liv mer intressant, så jag har något att skriva om här, oftare ^^

Har iaf haft en händelserik helg. Kan börja med att nämna att jag började känna mig krasslig i onsdagskväll, fick ta alvedon och ipren för huvudet och började få en äcklig slemhosta. Det fortsatte resten av veckan, men det gick an, bara att stå ut.

I fredags efter jobbet åkte jag och Jenny till Helene i Kristinehamn, Sabina var redan där. Vi åt tacos och spelade sedan spel. Hade sååå grymt kul! HAHA! Medan vi spelade kollade vi även på Idol. Äntligen åkte Eddie ut, han riktigt förstörde en av världens bästa låtar. Jag kunde inte ens lyssna, jag höll för öronen! UUUSCH! Måste lyssna massor på den låten nu så att jag får bort hans äckliga toner från huvudet. Men iaf. Jenny hade med sig ett spel som heter "Helt hysteriskt!!" och det spelade vi några omgånger, för det var verkligen helt hysteriskt roligt! Går inte riktigt och förklara exakt hur och varför, men aaah, man vet när man spelar det :P Jag har bestämt mig för att köpa ett sånt spel, helt klart. Så värt! En annan som tyckte att Alias var kul. Jag har nu fått en ny favorit! :P

Det blev en sen kväll i Kristinehamn må jag säga. Det var kul, så det gjorde inget. Men jag kände mig inte alls pigg när vi väl åkte hemåt. Och när jag kom hem hade min syster skrivit på msn att jag skulle höra av mig när jag sett Top model för vi behövde diskutera. Och hur går det då att låta bli att kolla på en gång?! Osmart som jag är så satte jag mig iaf 12 på natten och kollade på top model, även om jag var dödstrött och skulle upp tidigt. Men då kunde jag iaf skriva vad jag tyckte om avsnittet sen! :P

När jag vaknade på lördagen kände jag mig helt utslagen! Sååå förkyld så det finns inte! Så började jag fundera på om jag verkligen skulle gå på dop, inte så uppskattat kanske? Ringde iaf och frågade vad pappa tyckte, och han tyckte väl att jag skulle duscha och se hur jag mådde efteråt. Så sagt och gjort så gjorde jag det. Mådde inte precis mycket bättre, men lite bättre iaf! Ringde upp igen och då kom pappa med den smarta idén att jag kunde faktiskt ringa till Emma, som faktiskt var den som skulle döpa sin dotter och fråga henne vad hon tyckte :P Och hon tyckte det var helt ok! Jag fick inte gosa med hennes bebis, men det kan man ju förstå, men jag var iaf välkommen. Snällt!

Ringde pappa och berättade att planerna var som förut och då gjorde sig pappa iordning och började färden hit och jag gjorde mig iordning. Hade megaproblem med vad jag skulle ha på mig, men till slut fick det bli svarta tights, rosa linne och en vit pösig stickad tunikaaktig tjocktröja och sen rosa benvärmare till det! Blev riktigt fint faktiskt :)

Pappa kom hit, vi satte upp hyllan i hallen, som jag fick i present av mina kära kollegor på jobbet:

Fint va?!

Vi satt av tiden som var tills man kunde åka utan att man skulle vara för tidigt ute, hade lite ärenden att utföra. Men till slut orkade vi inte sitta och göra ingenting. Så jag packade iordning alla saker och så begav vi oss iväg. Först till Lasarettet för att ta ut pengar, tänkte även gå in till Apoteken, men här i Karlskoga har visst inte Apoteket som ligger vid sjukhuset öppet på lördagar, dålig stil tycker jag!

Så vi åkte till Netto så pappa fick köpa sitt favoritbröd! Sen åkte vi till Örebro :) Vi började med att svänga in till Per lite snabbt så han fick deras beställda fika, vaniljbullar och Nitos jordnötskakor samt två andra sorter dom inte smakat som jag var tvungen att ta med bara för därför! :) Sen åkte vi till Apoteket vid Lasarettet i Örebro som faktiskt har öppet på lördagar (jag är inte alls bitter), köpte nässpray och tog ut pengar, igen!

Dopet skulle börja 13.30, så jag tänkte att jag skulle vara där lite tidigare. För dum som jag är så tog jag för givet att Alle var begrav vid Olaus Petri där begravningen var, men kom snabbt till insikt att så var det inte! Så jag var där 45 minuter tidigare och hade lååång väntetid framöver. Gick snabbt bort till en kiosk i närheten och köpte cola då jag började få ont i huvudet. Sen gick jag in i kyrkan och väntade. Knatade runt.

Vågade sedan mig fram till en herre som stod där som såg bekant ut, men vågade inte riktigt först gå fram och hälsa, men det var ju rätt iaf. Det var Emmas pappa som också var tidig! Då hade man någon att prata med! Det var tur :) Efter en stund såg vi Emma kom in med barnvagnen, med Dopbarnet, hihi! De gick in och skulle byta om och sen började det ramla in folk. De har visst börjat med att döpa fler bebisar samtidigt, så samtidigt som Stina skulle döpas var det även ett par till som skulle döpa sin bebis, och det är alltså inga som känner varandra. Måste vara lite skumt, men aja!

Själva dopprocessen gick fort, efter väntades det fika i församlingshemmet. Emma hade bakat massa gott! Morotskaka, snickerskaka och sen en annan kaka som var asgod, som jag skulle få receptet på! :D Och tråkigt nog blev det inga kort tagna under själva dopet, eller jag tog kort, men det blev sugigt dåliga! Det var så skumt lyse i kyrkan så bilderna blev jättedåliga! Hoppas för Emma och Stinas skulle att några hade bättre kamera, så hon får lite fina bilder att spara från dopet!

Efter fikat, när det var dags för hemgång för sjuka mig så låg Stina och sov efter den jobbiga dagen, så då passade jag på att smyga fram och ta ett kort. Så jag fick iaf ett bra kort! :)

Så söt!

Pappa kom och hämtade mig då vid halv 4 när jag lämnade. Vi åkte till Maxi och handlade för mina sista pengar, wihoo! Eller lite pengar fick jag över, men dom är slut, för jag glömde lite som vi istället handlade idag ^^ Iaf så fyllde jag på mitt förråd med cola, när jag åkte hemifrån igår så hade jag en knapp liter cola kvar, nu har jag 16 liter. Ska jag klara mig på, ett tag :)

När handlingen var klar åkte vi iaf hem till pappa. Det var skönt att komma bort lite. Bara ligga och slappa, ta det lugnt. Inget ansvar överhuvudtaget. Så fort jag tänkte göra något, eller frågade pappa om något så sa han bara, ligg du, jag fixar! Haha, så gulligt av honom! Och han bjöd på sååå god mat. Mmm, vi åt Raggmunk med bacon och lingonsylt! ;D Såå gott!

Turligt nog har pappa även Canal+ Sport, så efter mycket hjärnverksamhet från min sida så klurade jag ut hur man la till den kanalen i pappas kanallista så kunde vi kolla matchen mellan Timrå - Färjestad som gick igår. Det är ju Färjestad som just nu tampas med HV71 om första platsen och Färjestad behövde vinna matchen igår för att ligga etta så pappa och jag höll hårt på Timrå igår. Det var en grymt bra match och Timrå vann! Hah! Timrå ligger liksom nästsist i serien medan Färjestad ligger tvåa! ;)

Hade vi haft tur igår hade ju även HV71's match gått på TV, när jag för en gångs skull var någonstans där det visas på TV. Men inte just den matchen tyvärr. Fick följa den i textform på Aftonbladets hemsida, så fick vi iaf reda på att det 5-4 till HV71 igår, bra jobbat killar! :)

Vi hade en riktigt lugn kväll. Vi hade svårt och välja vilken film vi skulle se. Pappa kollar helst inte på 3,4,6 eftersom det är reklamkanaler, men fanns inga bra filmer på de andra, så vi tog trean, Day After Tomorrow. Den filmen är jäkligt bra och pappa hade inte sett den och tyckte den var bra. Jag somnade till lite halvt om halvt i slutet eftersom jag var så jävla trött och jag hade ju faktiskt sett filmen. Men lyckades hålla mig vaken sista halvtimman och gick sedan till sängs!

Han hade inte världens bekvämaste säng måste jag ju säga. Men lyckas sova har jag gjort iaf. Mådde bättre när jag vaknade imorse. Men jag nyser som bara fan och det är så jobbigt, får ont i hela kroppen. För det är inte några små snyftningar till nysningar hos mig inte, det är atombombsnysningar! Usch, alltid så! :(

Vi åt frukost, kolla lite på TV, sen begav vi oss in mot Örebro, handlade gravljus på Maxi och åkte ut till Längbro Kyrkogård. Började med att gå och tända ett ljus på Staffans grav, har inte varit där på flera månader, så kände bra att vara där och säga hej. Sen gick vi vidare till Alles grav, den var bara 20 meter längre bort. Kändes lite som man gick i slow motion när man gick mot graven. Första gången där sedan begravningen, har inte funnits tid eller den rätta orken för att åka ut dit. Men kände att jag inte kunde skjuta bort det längre nu när jag ändå var i Örebro och vi ändå var i "närheten", så gick dit och tände ett ljus. Det var jättefint där. Dom har gjort det fint med tre lyktor, en röd, en blå och en gul. DIF's färger, så Alle. Jättefint var det! Och skönt att vara där. Ska försöka hälsa på oftare!

På vägen tillbaka till bilen fick jag sms från Carro att jag var välkommen trots att jag var förkyld, det var ju schysst eftersom vi var på väg, haha ;) Ringde upp och kollade när hon skulle komma hem, hon var bara och handlade och jag och pappa var välkomna. Så vi åkte dit på en gång, hade inget annat för oss. Carro hade inte riktigt hunnit hem, men både Nathalie och Per var hemma. Och det var ju Nathalie som var den viktiga idag :) Nathalie fyllde 6 år igår, så det var ju firande som var på planeringen idag!

Dock så kom vi ju lite tidigt och fick störa mitt i maten, men tror det gick bra. Vi satt och fikade en stund. Nathalie fick öppna sina presenter. Hon fick ett Mimmi Pigg-mjukisdjur och kvartettspel med Hello Kitty-bilder :) Verkade som hon blev glad! Blev ingen lång stund hos dom idag, kände att jag inte ville förpesta dom med mina baciller och jag bara längtade hem. Bara ta det lugnt, kurera mig var var jag kände för.

Så pappa skjutsade hem mig och tror jag var hemma redan vid 15 typ. Det var skönt. Har kollat på Greys och One Tree Hill, ätit pommes med sweet chili-sås samt kollat på Project Runway. Nu tänkte jag kolla på desperate housewives innan det är dags att sova. Ska lägga mig tidigt idag. Ligga och läsa och bara mysa ner mig under täcket. Det är kallt här idag.

Iaf. Det här blev ett väldigt långt inlägg känner jag. Är väl inte många som orkar läsa enda hit ner.

Hoppas ni haft en bra helg!

Ha det!

Sömnlösa nätter.

En kompis frågade mig precis hur länge jag har bott i Karlskoga och då kom jag på att det är exakt två månader idag! Coolt, borde ju firas egentligen? Men får fira det med tidig sänggång idag! För jag är så sablans trött! Har varit tungt de senaste dagarna, eller nätterna ska man väl egentligen säga. Men dagarna har varit långa och nätterna korta. Inte mycket sömn.

Sover jättedåligt. Oroligt och har extremt svårt för att sova. Det är väl så med sorg, den kommer och går. En period kan man må bra, leva livet som förr men sen av ingen speciell orsak så är man tillbaka på ruta noll. Det känns som om jag är där nu och har varit i några dagar. När jag försöker sova så ser jag dig oavsett om ögonen är öppna eller stängda. Jag ser dig le, jag ser dig stråla och det känns som om du är här. Du håller mig vaken om nätterna fast du inte är här egentligen, men ibland känns det så. Jag saknar dig så mycket och bara ett ljud, en doft, en låt eller vissa saker kan göra att ögonen svämmar över av tårar. Så var det imorse.

Satt och kollade på specialklippet av Ensam mamma söker som de la upp på tv3:s hemsida där man fick se vad som har hänt efteråt. Och självklart avslutade dom med en låt som får mig att tänka direkt på dig. Den låten kommer alltid att vara associerad till dig. Alltid. Aldrig ska jag sluta älska dig!

Idag tänkte jag vara smart. Jag går och lägger mig tidigt, för det är bra mycket bättre att ligga i sängen länge, då vilar man iaf. Läsa lite och förhoppningsvis så blir jag så trött att jag somnar och kan sova ordentligt.

Förresten gäspade jag som en tok på jobbet idag. Fick pigga upp mig röda apor, så frågade jag Linda om hon ville ha en apa och hon såg bara ut som ett stort frågetecken, typ såhär: ?-), tills hon fattade att jag menade en zoo-apa! Och hon har varit så crazy idag att jag lyckats hålla mig vaken! Hah!

Nu sova. Ha det!

Hål i väggen!

Borde sova. Borde verkligen sova!
Ska upp tidigt imorgon. 05.15 kommer klockan ringa och då är det bara kliva upp, oavsett hur lite man sovit. Likadant idag, för jag kunde inte somna igår. Först låg jag och läste och så tänkte jag, nej nu släcker jag och sover, men nej, kroppen ville inte sova. Men det har faktiskt gått bra ändå, så får väl hoppas det gör det imorgon med. Har iaf något att se fram emot imorgon. Besök! :)

Kollade precis på hål i väggen, det är så jävla kul! Skrattar så jag dör ibland, dom är så roliga och det ser så kul ut haha! :P Skulle med vilja! Fast inte på tv dock ;)

Aja!

Ha det!

Ge mig!

VILL HA!!
Den kostar 2500:-. Just nu har dom 50% rabatt på frakten, kan dom inte ha 50% rabatt på själva möbeln istället?!
:(

Snart faster!

Ska faktiskt börja med att skriva något här som jag velat skriva länge, men efter olika omständigheter inte gått. Men nu har jag allt fått höra att ordet är fritt. Och därför skriver jag att jag ska bli FASTER! :D Min storebror och hans sambo ska få barn, tror det slutade på slutet av april (?) så det är ju ett tag kvar, men tiden går fort, det går alltid fort! :) Snart är bebisen 18 och flyttar hemifrån, haha! ;)

Har som vanligt varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone, känns som att jobba kväll är en sån vecka som gör att jag inte gör mycket alls. Har jobbat kväll nu i två veckor, ledig idag. Så nu kände jag att kunde kika in här och skriva en rad, speciellt när jag hade något att skriva om :P Inte alltid man har det!

Idag ska jag försöka göra lite nytta och storstäda, sen avsluta med bakning då det faktiskt är fars dag på söndag. Även om pappa inte ville firas, så ska vi äta middag här. Det blir jag, pappa, min lillasyster, min lillebror samt en kompis till pappa och hennes dotter. Har träffat kompisen förut, men inte dottern, så det ska bli kul :) Blir fullt hus! Har inte ens så många stolar, men äsch, det ordnar sig väl :P Nu har jag iaf en skrivbordsstol som går att sitta på!

Mina planer idag var även att jag skulle försöka sova lite, men det gick inte så bra för dom satte igång med nån jävla maskin precis utanför fönstret vid 8 imorse. Suck. Låg kvar i sängen till halv 10, men sen gav jag upp. Herregud, att det alltid ska vara så när man har sovmorgon! Då är det något som stör istället. Blä!

Nu ska jag iaf börja med att äta frukost, är vrålhungrig.
Ha det!

Halloween!

Har precis blivit klar med att baka bullar, 80 stycken blev det! :) Fick kompa från jobbet idag, tur var väl det, så jag hann baka haha! Jag hade så grymt ont i huvudet också, så det var tur. Det har släppt nu, baka är en bra medicin, eller nåt :)

Det har varit en bra helg! Igår kom pappa och hämta mig vid 13-tiden, först monterade vi ihop min skrivbordsstol, min syster stols hade också gått sönder, så tog lite delar av hennes så jag fick en hel stol, tack snälla syster! :) Sen åkte mot örebro! Vi åkte först till rusta, där köpte jag två mattor. Vilken skillnad det är med mattor hemma, ooh, I like!

Matta till vardagsrummet, ska ha en större här sen, men duger så länge :)

Matta i sovrummet, tyckte den var så jävla snygg. Så passade den perfekt! :)

Efter att vi varit på rusta åkte vi upp på stan. Pappa hatar att gå på stan, så det var snällt att han följde med. Hade bara lite snabba ärendet att göra, och så hade jag lockat med mat ;) Så vi sprang först in på Apoteket. Sen gick vi in på GinaTricot. Efter det gick vi ner till Liten&Stor, leksaksaffären som ligger på nedre plan av Träffpunkt. Det var dags att köpa utstyrseln till Halloweenfesten på kvällen ;)

Hade som tur var redan bestämt mig för att jag ville vara vampyr, annars hade det nog tagit tid, de hade ju hur mycket saker som helst! Hittade vampyrtänder och teaterblod. Sen skulle jag hitta en cape, det fanns bara en som det stod "barndräkt" på, tänkte att "jag får väl prova", så köpte den. Passade även på att köpa lite pynt, köpte svarta ballonger, spindelnät och dödsskalleflaggor :) Hittade även en dödsskalle tattuering, man kan lika gärna köra på för fullt :P

Så när vi var klara där så gick vi upp till Pizza Planeten, så beställde vi det vi skulle ha och så skulle jag betala. Då fungerade inte deras betalgrejj med maestro precis då, så klart. Så fick be pappa betala så länge som hade kontanter på sig, och det gick ju bra som tur var, så han fick ligga ute med maten som jag skulle bjuda på haha! :P

Det var riktigt gott, hade saknat min pizza. Den är så underbart god! Självklart blev det även över, så vi fick doggybag med oss, som jag förövrigt ätit idag :) Kom under tiden vi satt och åt på att jag glömt köpa läppstift, hade helst velat ha svart, men så gick jag in på en affär i Krämaren och så klart har dom inte svart, förstår ju jag med, för det är väl inte så inne :P Men jag gjorde en helomvändning då istället och köpte knallrött, sådeså :)

Så var vi klara på stan! Det var en riktigt snabb runda minsann! Var hos Carro och Per redan vid 15, och det första jag hör när jag öppnar dörren är "Du är tidig, gå igen" Hmmm tack, välkommen välkommen. Haha, men dom skoja så klart bara ;) Jag var såå välkommen så! De hade redan börjat smutta på spriten och hade inte heller fixat iordning sig som tur var, för det hade inte jag heller :P

Vi började iaf med att pynta lite, jag blåste ballonger. Och de skrattade åt mig! Jag kan inte blåsa ballonger utan att hålla för ena örat. För jag har hål i örat och blir det för mycket tryck så pyser det ut luft och det gör så jävla ont :P Och jag blåste nog upp typ 20 ballonger!

Sen började vi iaf fixa iordning oss. Wiii, det är såå kul :D Haha! Sminkade mig och donade klart mig själv. Sen började vi fixa till Pers styling, han skulle vara död maffiaboss. Så vi fick riva sönder hans kostym, askul! Aja, iaf så hade jag jävligt kul med att styla :D

Finns väl inte så mycket mer att skriva om det. Orkar inte ladda upp bilder här, för bloggen är så seg idag. Men har en länk till albumet på Facebook, där alla bilder ligger:

http://www.facebook.com/album.php?aid=133610&id=588345951&l=8b4f4877f2

Så bara ni går in där och kikar! Ska lägga upp EN bild, och den är på mig själv. Måste ju ändå spara ner det här med! ;)


Så het var jag, inte. Men det är Halloween, då är man inte speciellt snygg. Kul var det :P

Det trillade in lite fler folk allt eftersom. Hade det riktigt trevligt. Pappa kom och hämta mig vid 23.15 ungefär. Så skjutsade han hem mig, snällt :) Var nog hemma vid 12 på natten. Tvättade av mig allt smink och gick sedan och la mig. Det var skönt att lägga ner huvudet på kudden, låg och läste en stund, men sen somna jag!

Sov oroligt inatt. Vaknade en gång av att jag grät. Förstår såhär i efterhand varför. Finns bara en sak just nu jag gråter över. Jobbigt bara att vakna av det även på nätterna. Som tur var somnade jag om ganska fort, men vaknade några gånger till av bara oroligheter i sömnen, så det var nog det som gjorde att jag hade ständig huvudvärk idag. Samt att jag valde att sova så länge som möjligt, så sket i att duscha. Vilket innebar att jag fick sätta upp håret i en tofs, för det såg lixom inte anständig ut som ni förstår om ni ser bilden ovan :P Och jag är inte van att ha håret i tofs, så det hjälpte inte precis huvudvärken.

Iaf fick jag ju kompa 1,5 timma innan jag skulle slutat, så fick gå redan vid 18.45. Gick förbi Konsum, köpte bullformar. Sen gick jag hem och satte degen. Stoppade in en Stinas kyckling i ugnen och kollade på Ensam Mamma söker. Under tiden det var på TV fick jag även börja baka, för att det inte skulle ta allt för lång tid. Men såg det viktigaste iaf, vilka dom valde att ta med sig på semester :)

Och nu 80 bullar senare så har jag en katt i knät som gör mig helt svettig, för det blir så varmt. Och jag tänkte jag skulle se något avsnitt innan det är dags att sova. Ska även koka ris.

Det har varit en bra helg helt enkelt!

Ha det!

RSS 2.0