Detta har hänt, colainköp idag framförallt!

Time for a update!

Känns som om jag inte riktigt haft tid och skriva ordentligt, men nu ska jag uppdatera er tänkte jag. Till och börja med ska jag be om ursäkt för mina låga tankar om Linda, ber om ursäkt! Jag vet att du tänker, det har inget med dig att göra, det har bara med mig att göra. Du vet, det är inte du, det är jag. :) hihi

Jaha. Så jag gick på stan igår. Det var kul :) Var uppe hos optikern vid halv 1, det var kööö, så jag fick inte börja göra mig iordning för att komma in till optikern förrän 12.40, boring! Fixade synundersökning, pratade lite med optikern för jag funderar på om det har kommit bättre styrka till dygnet-runt-linser. Skulle vilja prova det någon gång känner jag. Tänk er känslan att slippa ta ur linserna på kvällen och vakna upp på morgonen och SE! Och bara det här när man vaknar på natten och vill veta vad klockan är, hur pigg blir man inte av att behöva ta på sig glasögonen först? Det skulle man slippa. Fan vad underbart.

Så, optikern trodde faktiskt att det skulle gå, men jag bad om att få vänta. Kom på att jag är ju faktiskt inne på mitt sista par av mina vanliga linser. Och skulle jag då välja att prova dygnet-runt-linser så skulle jag inte beställa några vanliga. Och skulle det då inte passa med dygnet-runt-linser skulle jag inte ha några linser att använda till de vanliga kom! Inte bra! Sååå då tänkte jag att varför inte beställa de här linserna nu, när jag ändå vet att jag KAN beställa dygnet-runt-linser och så är jag lite duktigare nästa gång det blir dags att skaffa nya och ser till så jag har ett par kvar av mina vanliga när jag prova de andra, så har jag linser att falla tillbaka på. Tänk, ibland är man smart! :D

Efter att jag var klar hos optikern gick jag till Clas Ohlson och köpte min efterlängtade mobilladdare och två DVD-rw skivor. Sen gick jag till apoteket, köpte Neutrogena 3 in 1, samt att jag köpte ansiktsvatten och ansiktslotion i samma serie åt min syster. Sedan knatade jag mest runt för att få tiden att gå, skulle inte träffa Madelen och hennes ett stycke vän förrän 13.40 ju.

Gick dit vi skulle ses, väntade till hon kom och frågade vart hennes vän var och får till svar "det är inte en vän, det är tre" Ohhh. Kul. Aja, då gick vi! Vi började med Kicks, behövde köpa ny Britney Spears-parfym, tror ni den fanns eller? Aaaah i STOR flaska, vem behöver en stor flaska! Suck, det blev ingen parfym. Men det blev hårfärg! Kommer till det senare.

Vi gick vidare till H&M, Madelen köpte hårspray och jag köpte kläder till Sixten! Sååå söta! Ohh ett par assnygga jeans med ett mjukt tyg-skärp fastsatt och en jeanskeps hihi. Sen gick vi vidare till Twilfit. Det här behöver ett eget stycke.

Ni vet att jag har tjatat om den där jävla BH:n som jag velat köpa nu i typ två månader? En som är självhäftande. Sorry to say: Linda, du hade rätt. Ingen bra idé. Och ingen ångerrätt har man heller. Surt. Jag tror att den är helt perfekt om man har helt perfekta bröst, vilket jag inte har! Och det är jue tråkigt det med, för vem hade tackat nej till det? Suck. Jag som verkligen hade sett fram emot den. Den verkade ju så underbart bra. Så jävla besviken är jag. 300:- till inget. Urk. :( Men funderar på att låta systeryster prova, vem vet, kanske passar henne bättre :) Lika bra och låta henne prova, eftersom jag inte kommer använda den. Aja, så nu har ni hört om den, nog talat om det!

Gick vidare till ljusare ställen efter Twilfit iaf. BR Leksaker, wihoooo! Leksaker is fun! Var ute efter att köpa en gosedjur till Sixten från första början, men satan vad dyrt det är om man vill köpa ett riktigt sött gosedjur! Och sen fanns det inte ens många som var söta! :( Så jag gav upp, men hittade en liten skallra iaf, som man kunde sätta runt handleden och den såg ut som en kooo! hihi! Kommer han nog gilla! :D Och faktiskt så köpte jag något åt mig själv på BR Leksaker med, nu tror ni kanske jag har köpt en docka eller lego eller något sådant, men jag köpte ett pussel. 1000-bitars med en asgullig katt på. Så nu kan min syster och jag börja lägga pussel igen, men som vi kom fram till igår så blir det nog inte mycket av det nu när vi nöter OC :D

Men iaf. Väl klara där så var mina ärenden slut på självaste shopping-listan om man säger så. Bara frisören kvar. Och det var väl en 20 minuter kvar tills det var dags för det. Ströade runt lite, kollade på skor, men sen skiljdes vi åt från Madelens vänner och gick in till frisören och väntade. Fullt hus! Fanns inte ens någonstans att sitta, så vi fick stå och vänta. Det var en barnfamilj där som skulle klippa sig hela familjen och så några till. Och då var det ändå bara typ 10 minuter kvar till jag hade en tid. Men dom är ganska snabba på den där frisören, så de var faktiskt klara till 15.

Satte mig i stolen och sa typ "the usual", nej, inte riktigt. Men hon vet vem jag är och hon vet hur jag vill ha det klippt. På ett ungefär iaf. Det blir väl alltid lite mer extremt än vad jag har tänkt mig innan jag går dit, men det blir alltid bra ändå. Så jag är nöjd, på ett ungefär ^^ Det blir säkerligen bra till slut iaf :) Luggen är det alltid lite sisådär med. Och hon kränger alltid på mig massa jävla produkter som hon tycker att jag "måste" ha. Och vem är jag att säga nej? Nej, det går inte riktigt. Suck. Den  här produkten hon lurade på mig den här gången luktar tuggummi, typ hubba bubba. Och jag har ingen aning om vad den var bra för, jag lyssnade inte på det örat, jag vet bara att jag ska ha på det på handdukstorkat hår, och det har jag! wooh!

Aja, från frisören gick vi raka vägen till Lucullus. Inhandlade lite kattmat och massa gottis till fredagskvällen. Madelen köpte även hårfärg! Hon satsade hårt den här gången och vågade välja en röd färg! Efter Lucullus gick vi till Rosalis Deli, köpte mat och sen åkte vi hem! Hem ljuva hem. Stan i hundra år och sen komma hem, då njuter man verkligen! Mmm!
Vi satte oss direkt och käkade maten och kollade på OC. Drog väl kanske 2 eller 3 OC sen började Madelen färga mitt hår. När det var klart så fortsatte vi med OC och jag färgade Madelens hår. När det var klart hoppade jag i duschen, när det var klart hoppade Madelen i duschen, medan hon var i duschen blåste jag mitt hår. När hon var klar i duschen blåste hon sitt hår.

Och fan vad snygga i håret vi blev båda två! YES! Vi tog efterbilder också. Skulle ladda upp dom här tänkte jag. Men så var det såhär, Madelen tog kort på mig och hon får underkänt i fotografering, världens suddigaste bilder! Så det droppade jag på en gång. Och Madelens kort hade jag öppnat i PS, men icket, på något sätt råkade jag nog stänga ner det och sen raderade jag alla bilderna från kameran som jag tänkte var släng och där var den. Så nu blev nog min syster glad, men jag hade velat lägga upp bilder, håret blev verkligen skitsnyggt! Kul att våga något nytt, eller hur? :)

Mitt var då  tänkt att bli blåsvart, men det blev svart som vanligt, färgen var alltså blåsvart, men håret blev svart! Suck. Aja. Skitsamma. Bara det är färgat så är jag nöjd, utväxten syns ju så jävla mycket när man färgar håret svart och man egentligen är ganska ljushårig.

Madelen gick iaf hem vid 23.30 igårkväll. Hon hade tänkt sova över, men när hon hörde att jag skulle upp halv 5 så ångrade hon sig. Hon vågade inte vara kvar här själv efter att jag hade gått hemifrån och hon ville inte gå upp sååå tidigt även om hon i sin värld skulle upp tidigt. Som om gå upp typ 7 är tidigt HAH!

När hon hade gått skrev jag mitt supersnabba och superkorta inlägg här och sen hoppade jag i säng. Somnade några minuter efter 12 och vaknade vid halv 4. Eeeew. Hade svårt att somna om, men gjorde nog det till slut, vaknade till några gånger och var nästa glad när klockan ringde för det är så jävla tråkigt när man inte sover ordentligt, så kan man likagärna få gå upp så att man kan sätta igång med dagen.

Gjorde mig iordning, drog till jobbet. Lyckades ju verkligen inte hålla mig vaken på bussen, trött som ett as. Hann inte ens äta upp min frukost innan jag började nicka till. Så jag la undan frukosten istället och tänkte att jag kunde äta när jag kom fram till jobbet istället.

Väl framme så var det äntligen en bra helg, för det jobbade flera stycken underbara personer idag! Men iofs hade man inte mycket till tid övers för att prata med varandra, det var en ganska hektisk dag, endel lugna stunder, men mestadels inte. Jag bävade för idag för jag visste att jag var tvungen att komma upp i mitt mål på provisionen, hade 190:- kvar. Kämpade på som fan och lyckades komma upp i 220:- WIHOO! Asbra! Nu kan jag börja på ny månad iaf med gott samvete :)

Pappa kom och hämtade mig från jobbet idag. Det var snällt! Vi åkte raka vägen till Coop i Lillån. De hade megabra pris på Coca Cola, me like! Bra att ha en pappa som håller utkik efter sånt! Det var max två köp per hushåll, vilken tur att vi var två hushåll som åkte och handlade då, så jag fick köpa 4 köp! Hihi. Så det blev 72 liter cola idag och tillsammans med det jag redan hade hemma så hade jag när jag kom hem idag 86 liter cola! Mmm gottis! Men nu har jag snart druckit upp 2 liter, så låt oss nu säga 84 liter ;)

Jag ska snart gå och lägga mig hade jag tänkte, upp 07.15 imorgon. In i duschen, fixa ordning sig, göra frukost, klä på sig, packa ner presenter och frukost sedan dra ner till parkeringen så hämtar pappa mig vid 9 imorgon bitti, då bär det av till Stockholm! Åh vad underbart kul det ska bli! Verkligen längtar nu! Hihi!!

Tänkte jag avslutar med lite bilder och så hörs vi med förhoppningsvis massa underbart söta bilder på söta Sixten imorgon! :D Puss och kram rutten banan!


Mina 86 liter cola


Kolan är sällskapssjuk och ligger och kråmar sig på skrivbordet


Kolan sover så sött mmm sötis!


Passoa väntar på att mamma ska komma och lägga sig!


Tequila sitter i knät och njuter!

Jag lever!

Hinner inte skriva idag. Måste sova om en stund. Men tänkte jag iaf skulle visa att jag lever såhär efter en hel dag på stan. Har klippt mig, och färgat håret. :)

Innan jag drog upp på stan kom posten, fick brev från Bredbandsbolaget, ett USB-minne med en asbra film. Det är coolt, man känner sig speciell såhär inför det nya jobbet som börjar på måndag :) *säger en härlig arbetare på Bredbandsbolaget*


Aja. Sova!

Shoppingdag!

Aaaah godmorgon!
Nu har jag inte ont i huvudet längre, behövdes bara en natts sömn. Bra det iaf. Tänk om resten av kroppen skulle tycka detsamma. Mör är jag, ont i knäna, men inte så konstigt när det är skrapsår där! Men det går över det går över! Jag ska snart slänga mig i duschen, fixa till håret så att det ligger som jag vill ha det, så det bara är för frisören och klippa.

Hoppas jag får en bra optiker idag, en som är snabb och framförallt får han gärna säga att min syn inte förändrats, det vore ett steg i rätt riktning minsann! Men så är det ju typ aldrig, men man vet aldrig! Schemat för dagen är iaf optiker 12.30, bussen går upp till stan 12.05, efter optikern ska jag springa in på Clas Ohlson och köpa en ny mobilladdare, sen tänkte jag hinna köpa min BH innan jag vid 13.40 ska träffa min syster och en av hennes klasskamrater utan för Krämaren. Vi ska lulla på stan ett tag, jag tänkte köpa tights och kanske en ny Britney Spears-parfym. Vid tre ska jag dyka in hos frisören, hon ska få klippa till mitt hår, inte så mycket längden, ska där köpa en hårspray för den är slut! Efter det får vi se om vi kommit på något annat vi ska köpa på stan, annars går vi till en mataffär, köper kattmat, sen drar vi till Rosalis Deli, köper med mat hem, åker hem, kollar på Greys och resterande kvällen OC.

Ska även se om min syster har lust att färga mitt hår samtidigt som vi ser på OC. Vore najjs och fixa det också när man klipper sig, annars känns det inte lika mkt att man klippt sig :( Hoppas hoppas!

Riktigt kul!

Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, eller rättare sagt vart jag ska börja, jag känner mig helt upprymt på någe vis. Jag bävar för saker så otroligt länge, drar mig för att göra saker för att jag vet att det är svårt, och det är svårt att ta utmaningar. Men idag var det ju en, en stor en! Imorse när man vaknade var det suck och stön, är det redan torsdag. Åkte till jobbet, sysselsatte mig så bra jag kunde med att ta samtal, merserva, stressa på av tusan för att ha annat att tänka på. När man väl slutade var det stress. Fick skjuts av Jenny, hon skulle hem och hämta ombyte, sen drog vi vidare. Kom fram i tid, woho! Gick ner och bytte om. Sedan var det dags att samlas.

Boda Borg, kick off med gruppen.

Vi samlades i ett fikarum allihopa, väntade in alla som hade fått sluta i lagom tid. Fick  hämta ut en välkomstdricka, cola såklart! (för min del). Satt och pratade lite. Sedan delade Linda upp oss i lag, hjärtat i halsgropen för vad som komma skulle, var osäker på om det var ihågkommet det som var överenskommet sedan innan, men det var ej glömt! Glad blev jag då. Hamnade i en helt underbar grupp. Det var Linda, Maria, Anders och jag. Hurtig grupp minsann! Ingen bra utsikt där tror jag vi alla kände, förutom Linda som var på hugget för oss alla andra tror jag bestämt :P Aja. Sen fick vi iaf gå vidare till ett informationsrum, det var som en aula som när man var i skolan typ, massa uppradade stolar och en "guide" som förklarade reglerna och hur allt gick till. Det var ju snällt med en liten spurtinfo när man aldrig varit där.

Sen var det bara att sätta igång. Och jag ska bara säga er det. Jag har ont. Ont som in i bomben. Jag har, vilket inte är konstigt, mest ont i huvudet. Men jag är som jag är, och jag får strongt skylla mig själv. Vi var inne i något rum, tror det hette Labyrinten och det var trångt och dant och självklart, smart som man är, så kröp ju jag med huvudet först och helt plötsligt var det bara ett hål neråt och man skulle då ta sig NER! Då ska man ju som en normal person krångla sig ner med fötterna först, men jag min tok jag tok tag med händerna och hängde mig överkanten och sköt ifrån. Jag voltade, slog runt och landade med huvudet först, sen ryggen! AJ SATANS SKIT! Det gjorde ont, det blev svart för en sekund, men vad göra? Det är bara fortsätta, man får ju som sagt skylla sig själv :P hihi, ner kom jag iaf och fort gick det! Maria såg allting och jag tror hon blev lite chockad minsann!

Vi gav iaf upp det rummet till slut, för det gick fan inte o klara, kom inte på hur man skulle göra.

Sen då till nästa onda punkt. Vi var i ett rum som hette vinter. I första rummet skulle man springa upp för en brant jävla "ramp" av något slag, vänta där uppe och trycka på en knapp samtidigt som en annan tryckte på något annat. Jag sprang upp, tryckte på knappen. Sen är det ju såhär att man ska ner också, vilket är en bra idé. Jag tänkte faktiskt att jag skulle ta det lugnt ner, men det går inte alltid som man tänkt sig! Jag gled, som en ruschbana med såpa på kändes det som. Jag flög fram med armar och ben åt alla håll och kanter och skorna flög och när jag kom ner landade jag snett på foten. I adrenalinets härlighet så var inget jag tänkte på. Tog mina skor och sprang till nästa rum. Nu väl hemma, kånkandes upp för trappen gjorde det satans ont, halta javisst! Men där med, skyll dig själv!

Sen har jag skrapsår på knäna och allmänt ont överallt. Men man känner att man lever. Och jag skulle göra om det igen. Jag är så jävla stolt över mig själv och så glad över att ni underbara människor tvingade med mig! För det här var kul. Riktigt kul! Och jag har faktiskt inte ens haft jobbigt så sett på hela kvällen. Visst jag drar mig undan när vi är flera stycken, jag säger inte mycket, men oftast brukar jag då sitta och dra mig undan och må jävligt dåligt, men jag kände inte så ikväll. Och det är jävligt skönt faktiskt. Skönt att veta att ibland går det. Sen vet jag att ibland kommer det inte gå, men bara vetskapen om att det går ibland, gör allt så mycket lättare!

Så ja, jag har haft grymt kul idag. Jag kommer säkerligen ha jävla problem att ta mig upp ur sängen imorgon, sen på det ska jag även knata runt på stan i typ 3 timmar, jo tjena! Men så är det. Och så kommer det bli. :)

Så tack alla för en helt underbar kväll. Det var så värt det. Och vill ni veta det bästa av det bästa?!?!
MIN GRUPP VANN! FÖR VI ÄR SÅ BÄST! SÅDESÅ! HIHI!

Så nu har man en t-shirt där det står "Snabb, smart & Smidig", vilket man inte alls känner sig när man voltar runt och landar på huvudet och glider och vrickar foten etcetc, men kul ändå.

Nu ska jag spendera resterande tid av den här kvällen med att inte göra ett skit, ska inte röra en fena bara se på mina serier, dricka cola och äta massa onyttigt skit. Ska bli så härligt och välförtjänt!

This is boring!

Ouft en halvtimma kvar tills det är dags att gå till bussen. Har jag stressat på morgonen eller? Jag gick till och med och la mig igen efter ha gått upp och kissat och gett katterna mat. Skumt. Många och i en och samma mening ^^ Aja. Fanns det tid till att blogga iaf. Nu har jag tänkt ut en smidig klädsel både till dagen, och sen till kvällen så det är lätt att byta om. Jag är satans trött idag, men jag är ledig imorgon, så det ska gå ändå :)

Nu är det iaf bestämt, jag åker till Stockholm på söndag en snabbis över dagen bara. Stannar bara 2-3 timmar hos kusinen, men då har jag iaf träffat honom innan han växer sig för stor. 4 månader har gått sedan han kom till världen, och jag har inte träffat honom än, fy skam! Ska bara hitta något fint till honom på stan på fredag, men det ordnar jag minsann!
Funderar på något sött gosedjur kanske?

Jag känner mig bortskämd, jag behöver inte ens släpa på matlåda idag för att Linda så gärna vill att jag följer med ikväll och att allt ska ordna sig till det bästa. Därför hon är så underbar, men man känner sig lite halvt jobbig när man inte är van med det. Men då jag inte behöver ta med matlåda, tänkte jag att jag kan ju ta med något gott. Så har packat ner lite mumma att bjuda på på jobbet idag istället. Det är nog uppskattat, hoppas jag :)

Bajs vad tråkigt det är när tiden går så sakta. Klockan är lixom bara 05.51 och jag ska gå senast 06.15, med andra ord är det iaf 15 minuter kvar tills jag kör sista racet för att sedan gå. This is boring.

Helt underbar(t)!

Nu skulle jag egentligen ha slutat men jag kom hem för 30 minuter sen! Helt underbart! Jag fick kompa. Det är ju kick-off imorgon och jag jobbade egentligen till 21.00 imorgon med, men fick byta pass till 08.00 - 16.45 och det innebär att jag egentligen skulle komma hem 23.00 ikväll och gå upp 04.30 imorgon. Ouf det hade blivit tufft, men som sagt fick jag kompa :) Håller på att köra en diskmaskin, när den är klar ska jag sova. Är inte det minsta trött, men somna måste jag ändå. Upp och duscha imorgon, måste komma på vad jag smartast kan ha på mig imorgon, så det är lätt att byta om till oömma kläder på kvällen sen. Men tror jag har börjat komma på vad jag ska ha påmig, så jag slipper släpa på så mycket.

Och så ska vi värt nämna att Linda är underbar! Så deså!
Och Sonja med!

Sitter här och svullar i mig godis, usch, måste ge mig med det. Men kan inte låta bli. Hallon-lakritskola hallå! Det är ju typ det godaste som finns, och Raffaello! MMM! Tjockboll javisst, men hellre njuta av det goda! ;) Hihi

Jag glömde förresten att skriva en sak igår. För dom som inte vet så bor jag i ett bostadsområde som det finns en liten skog i. Skogen är inte alls stor och det är bostadsområden runt den på alla sidor, men igår på cykelvägen som går runt hela skogen så jag, tror jag, en älgunge, eller om det var en ren? Måste ha varit en älgunge. Jag trodde inte ens att det fanns det i den här skogen eftersom det är bostäder runt hela?! Det var coolt iaf!

Just nu väntar jag på att min morbror ska ringa och säga om de har tid för en snabbvisit på söndag, det är inte bestämt än, beror på kusinen. Men vi får se. Kanske blir stockholm på söndag.

Fan Fan FAAAN!

Fan Fan FAAAN!, ibland blir man så trött på dessa katter! ÅÅÅH! Jag satte mobilen på laddning igår, det gör jag alltid i köket för det är där jag har ett ledigt uttag, när jag vaknade imorse av alarmet och skulle stänga av det, då hade någon av dessa tre helt uuuunderbara *ironi* katter tuggat sönder kabeln till laddaren! :( Som tur var så var telefonen fulladdad, har ingen möjlighet att köpa ny laddare förrän på fredag, men ändå, störande som in i bomben. Har klarat mig så jävla länge från att dom tuggar sönder kabeln. Skulle jag gissa, så är det Tequila som har varit framme och tuggat den klåfingraste katten av dom alla. Så nu blir det till att köpa ny laddare. Suck.

Förutom det uppvaknandet har jag sovit relativt ok inatt, vaknat tusen gånger dock. Vaknade först vid 7, då vaknade jag av att lampan fortfarande var tänd och att jag sov på boken samt hade glasögonen på mig. Så fixade till det, släckte lampan, tog av mig glasögonen och kastade undan boken, försökte somna om. Gick inte så himla bra, så jag har legat och småsovit fram och tillbaka sedan klockan 7 fram till att klockan ringde vid halv 9. Det gör att man blir lite dåsig, men jag hade verkligen ingen lust att vakna. Att gå upp halv 9 när klockan ringer är bara det tidigt om man tänker när jag ska gå till bussen.

Jag fick slänga mina svarta tights igår :( Dom hade gått sönder, inte kul, det är dom jag använder oftast, så nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig idag. Fredag ska jag köpa nya. Det verkar inte vara så kallt idag, så kanske ska ta dom vita tightsen, dom var lite tunnare och har varit lite svårare och att använda, men borde väl gå idag då. Men frågan är vad man ska ha till.

Skulle vilja kunna dra på mig ett par mjukisbyxor bara. Det är så underbart skönt. Jag röstar för casual torsdag på torsdag, så man slipper byta om till kvällen. Får nog avslag på det förslaget, men man kan ju alltid önska! :)

Nu ska jag nog äta lite frukost, eller nåt.

Vilken chock!

Ojojojoj vilken chock! Det här tycker man om, inte illa! Satans underbart att komma hem så ligger lönespecen på golvet i ett fint kuvert och väntar på att bli öppnat. Jag klädde av mig, fixade med katterna och drog på det för jag var så nervös, men vad hade jag att vara nervös för?! Herregud! Det gäller att försöka hålla lite på pengarna bara, inte slösa bort dom på en gång. Men det blir nog lite extra pengar på varje avbetalning den här månaden, kommer ändå ha pengar över hihi! Just nu sitter jag och väntar på tolvslaget så jag kan betala räkningar och sånt där!

Annars då? Inte mycket. Varit på jobbet, har haft ont i huvet de senaste timmarna, men det sitter precis bakom vänstra ögat, det känns som spänningshuvudvärk, fått anstränga ögat idag för linsen vill inte riktigt ligga rätt. Störande. Men men. Hemma är man nu iaf. Moffat i mig massor med Raffaello, mums! Ringde optikern idag, bokade tid för linsundersökning, ska dit på fredag innan jag ska till frisören, så ska vara uppe på stan redan vid 12.30, skrev till min syster precis att vi då kan ses på stan när hon slutar skolan, så kan vi gå en sväng innan jag ska klippa mig. Sen kanske köpa med mat hem från Rosalis mmmm! Det blire nog ! ^^

Jag ligger efter på merservicen! Måste ligga i som tusan nu de här få dagarna som är kvar av februari. Kämpade som en tok idag, relativt bra gick det, men jag är inte nöjd, men säg mig när jag är nöjd?!

Undra om man skulle ta och spendera lite av den här månadens lön på målarfärg. Ha projekt på att måla om väggarna på toa, men även måla om skåpet under diskbänken, för det var inte alls fräscht! Vad sägs om att måla det knallrosa också, som väggarna på toa ska bli? Vore lite coolt ^^ Men då måste man måla det vitt innan man flyttar ut, men det gör inget!

Vi får se, vi får se!

Så var det dags igen!

Det var dags att dra till jobbet igen. Vad konstigt det känns när man har varit ledig tre dagar på raken. Det har varit skönt. Avslappnande. Även om jag inte är så duktig på att sköta sömnen när jag är ledig, så gick jag ändå och la mig i tid igår, så jag har sovit 8 timmar inatt. :) Vaknade av mig själv vid 8.20, så då gick jag upp och slängde mig i duschen. Nu ska jag om ca 10 minuter gå till bussen.

Hoppas dagen går fort, hoppas tis - tors går fort! Sen är jag ledig och ska då till frisören, sen ska jag åka hem med min syster och så ska vi kolla greys och så många OC vi hinner! Wiii vad jag ser fram emot det! :D Vi ska till och med skita i let's dance på fredag för att hinna mer OC. Coolit!

Aja, dags att sätta på sig benvärmare och skor, sen dra!

Hörs kanske ikväll, hemma vid 23. (förhoppningsvis).

Mysmiddag, wii och cheezecake!

Ujujujuj, jag är sååå proppismätt. Marcus och Tezzi kom strax efter 19, maten var inte klar riktigt då i och med att jag glömde sätta in potatisen ^^ Satte på ugnen och gjorde klar potatisen, sen började jag göra sallad, efter 30 minuter kom jag på att jag kanske skulle stoppa in potatisen i ugnen med hihi, aja! Då fick vi tid för att öppna julklappar iaf! :) Fint det!
Fick två lampetter av Marcus & Tezzi, sååå fina! Förslag på vart jag ska ha dom? Toa kanske? :)
Marcus & Tezzi fick lite smått och gott till hemmet av mig, ugnssäker form, slickepott, vinöppnare, vitlökspress, dl/msk/tsk/etc-mått och kanske något mer, kommer inte ihåg :)

Sen fick Marcus födelsedagspresent också eftersom han fyllde år i torsdags. Han fick vad han ville ha, han gav mig en sak som han ville ha, eller två, ena kostade 1700kr och den andra 89kr, vad tror ni jag valde?! Den var 89 ;) En UV-lampa! Han provade den här hos mig i köket, det var coolt! Tror jag med vill ha sån till nästa fest! :D

Sen drog vi igång med käket. Ooh! Det var så gott! Bakad potatis med kycklingcurryröra, vitlökssmör, sallad gjord på ruccola, paprika, gurka, olivolja, salt och peppar, mums! Och till det hade vi källarfranska med smör och skinka/ost. Mums! Vi åt som bara den och var proppmätta efteråt! Vi lugnade oss därför med efterrätten, körde lite wii istället :) Började med Guitar Hero sen avslutade vi med Bowling och Fitness-programmet. Gjorde egna gubbar åt Marcus och Tezzi, haha! Vad ful Marcus gubbe blev, ni ska bara se! Hihi!

Sen ni, sen kom efterrätten! Ååååh borde göra det här oftare, det är så underbart gott! Cheezecake, det slår allt nästan! Jag åt tvåå stora bitar, Marcus med.  Tezzi visste inte om hon tyckte om, för hon tycker inte om ost, så jag hade köpt Delicatobollar och gifflar till henne, men hon tyckte om cheezecaken :) Bra bra!

Sen satt vi och småpratade lite, diskuterade och stojjade runt konstiga saker man kunde göra! Jag "visade" Marcus att jag har hål i örat, kan blåsa ut luft genom örat, vilket man inte överhuvud taget ska kunna göra. Gör ont som satan! Men kan kan jag iaf, och borde borde gå till läkaren, men men det gör jag inte. Dom drog hem för bara en liten stund sedan, så jag tänkte jag skulle gå och lägga mig först.

Men idag har jag faktiskt tagit lite bilder. Dessvärre kommer det även en på mig, tog kort på Marcus och Tezzi och då insisterade Marcus på att jag med skulle med på kort. :( Så då känns det dumt att lägga upp bilder bara på dom. Jag är osminkad och allmänt ofin, men så fåre bli. Urk. Sen kommer det även bild på raffaello, cheezecake och kolan.

Ha en skön natt!

    












! GOD NATT !

Långdag på stan med optikerbesök

Åh herregud! Trodde verkligen inte att det skulle ta så lång tid. Visst, jag var tidigt dit och fick sitta och vänta. Hade tid hos optikern 14, var där kanske halv 2 och kom inte därifrån förrän typ 10 över 3, pjew! Hade tänkt mig ca 20 minuter, det var beräknat i mina planer för dagen, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Och jag vet inte ens hur det blev nu! Dom skulle kolla pådet. Jag gjorde iaf synundersökningen, sen kollade jag på glasögon, men dom var osäkra om min styrka passade med deras glasögon och yada yada, men till slut sa dom iaf att jag inte behövde vänta utan dom skulle ringa innan dom skulle göra någon beställning för att se om det fungerade för mig. Så vi får väl se när dom hör av sig! Antagligen när jag jobbar, så jag missar samtalet! :P

Synundersökningen gick ju inte att använda till att ta ut nya linser med som jag hade tänkt. Så jag måste ändå göra en undersökning för linser, suck. Tänkte jag kan ringa dom snart, eller imorgon kanske. Se om de har ledig tid på fredag då jag ändå ska upp på stan. När jag var klar hos optikern iaf så gick jag raka vägen till Krämarhuset, köpte present åt Marcus och två DVD-rw skivor, yes! Sen knatade jag runt på DUKA, försökte hitta något mer till Marcus, men det är svårt. Jag gick iaf vidare ner till Ica och köpte mer currykycklingröra, kom på att det jag köpte kanske inte räcker till alla + matlådor. Köpte även lite fikabröd utifall Tezzi inte tycker om cheezecake. Missade precis bussen när jag var färdighandlad, så jag gick in på korthuset och kikade runt lite.

Tänkte att man kunde hitta någon liten rolig grej till Marcus, så han inte bara får det han pekat ut. Hittade två små söta saker och en sak som jag har velat ha länge. Ställde mig i kassan. Urk, lång kö och det gick inte framåt för fem öre. Stod där i 5 minuter utan att röra mig en tum, så jag gav upp. Gick och ställde tillbaka sakerna, gick ut till busshållplatsen, 3 minuter kvar till bussen skulle gå, stod där och väntade! Sådeså! Det får vara som det är!

När jag väl satt på bussen bestämde jag mig för att hoppa av i Varberga Centrum, har varit sugen på Raffaello bra länge nu, så idag köpte jag det! Mmmm ska bli gott! Men ska försöka och inte äta något nu eftersom vi ska äta middag vid 7-snåret, då måste jag vara hungrig! SKA BLI SÅ GOTT! :D

Det har med andra ord varit en långdag på stan idag, jobbigt jobbigt. Och inget smink hade jag på mig eftersom jag skulle till optikern och kände på mig att jag där skulle behöva ta ur linserna, går inte riktigt för sig med mascara. Så jag gick runt och kände mig som ett större fån än vad jag gör i vanliga fall och ville bara hem. Men det är bra träning!

Direkt när jag kom hem ställde jag bara ifrån mig påsen med sakerna jag handlat idag, tog soporna och gick ner med dom. Skönt att ha det gjort med. När jag gick till bussen förut tog jag med mig 4 fulla soppåsar också! ^^ Det blir mycket sopor när man i vanliga fall aldrig går ut med dom. Suck, jag måste verkligen städa lite oftare. Jag går förfan förbi soptunnan varje dag när jag går till bussen, hur svårt är det att ta med sig soppåsen då? Inte alls egentligen, bara att jag aldrig gör det.

Imorgon borde man få lönespecen på posten, spännande. Jag kanske redan har bränt mina pengar innan lönen ens kommer. Inte smart!

Hörs senare!

Jag längtar!

Riktigt riktigt irriterande! Körde nyss pokerturnering, enda anledningen till att jag ens är vaken vid den här tiden, men det var typ 1300 spelare från början, och jag åkte ut på 20e plats :( De tio som var kvar i slutet hade vunnit pengar! Tänk er, 10 platser kvar bara! Suck. Det handlar om att ha tur, o den räckte inte idag. Snyft!

Jag har iaf haft en riktigt trevlig söndag. Pappa kom ju och hämta mig tidigare än förväntat, sisådär två timmar för tidigt. Vi åkte ut till Jysk vid Marieberg då som jag ville, hittade några handdukar och även påslakan-set, dyrt blev det, men det var behövligt. Efter det tog vi godisaffären som ligger där nästan bredvid, det jag i huvudsak var ute efter var hallon-lakrits-kola, tänkte att om det ska finnas någonstans så är det där! Och det fanns! Köpte en stor påse hihi!

Sen åkte vi till Maxi också som jag önskade ;) Köpte bakad potatis, kycklingröra, paprika, gurka, ruccolasallad, källarfranska och lite annat smått och gott. Sen åkte vi hemåt, pappa fick mig att bära in allt själv, superwoman kände jag mig som, med 2 mil längre armar när jag väl kom hem, pust pust! När jag kom hem gjorde jag efterrätten inför imorgon, cheezecake, det ska bli sååå gott! MMMM! Jag längtar verkligen!

Såg ett Andromeda, sen kom Marcus och hämtade mig, så åkte vi till McDonalds/Subway och köpte ta-med-mat, åkte till honom och såg film. Det var ju skräckafton var det tänkt. Jag blir aldrig skraj för skräckfilmer *peppar peppar*, men filmerna är oftast bra och det är kul och kolla med någon som faktiskt blir skraj! HAHAHAH! Vad kul jag hade åt Marcus i slutet av filmen. Förresten så hette filmen Quarantine, den var helt ok bra :) Efter det såg vi på en usel film, V som Vendetta tror jag den heter? Aah, den var iaf asdålig. Jag satt och väntade hela filmen på att de skulle ta av honom masken, så frågade jag Marcus när det var bara en liten stund kvar och så säger han att det kommer de inte göra! Suuug! Det var det enda som fick mig att vilja fortsätta se, så kommer det inte ens hända. Urk, den rekommenderar jag inte!

Mitt i filmen kom iaf Tezzi hem, så när filmen var slut småpratade vi i typ en timma, sen körde Marcus mig hem. Sedan dess har jag suttit här och spelat poker. Tänkte jag skulle sova nu. Ska vara hos optikern klockan 14, sen gå en snabbis på stan och efter det åka hem och förbereda inför julfirande/kalasande/middag etc etc. Marcus och Tezzi kommer vid 19 :) Ska bli kul!

Typiskt pappa!

Han vet verkligen inte hur man kommer i tid! Han är alltid tidig, oftast FÖR tidig! Han ringde för typ, ja kanske 10 minuter en kvart sedan och sa "nu passerar jag Karlskoga" Mhm sa jag då. Då är han är om typ mindre än 30 minuter om man räknar från nu. Vi hade sagt klockan 2 för jag skulle hinna upp på stan först. Tror ni jag hinner det nu? Neh! Jag kom ju precis ur duschen! Har blåst håret och fixat iordning mig, klätt på mig.

Hoppas jag har kommit ihåg att skriva upp allt jag behöver handla. Hoppas pappa vill åka med mig till Jysk vid Marieberg istället för Lillån, för om vi tar den vid Marieberg kan vi köpa godis med hihi! Sen får vi se vilken affär vi handlar mat på. Jag vill helst till Maxi, men det brukar inte han vilja. Men de har fräschat frukt och sånt där! Helt klart!

Aja vi får väl se. Får iaf göra cheezecake när jag kommer hem, innan jag ska till Marcus.

Shopping idag!

Godmorgon.

1 somnade jag inatt och vaknade halv 8 av att Tequila hade ner en mobiltelefon som ligger på hyllan så den ramlade ner på skrivbordet. Suck. Hon är en riktig klåfingerkatt. Jag la upp telefonen igen och såg till så att hon gick därifrån, tänkte att jag kunde inte gå upp halv 8 på morgonen så jag gick och la mig igen. Efter typ 5 minuter så hör jag något igen, öppnar ögonen och ser Tequila hålla på och typ tugga på en bok och busa med en penna, daaaah! Pssha henne därifrån försökte strongt somna om, men gav upp vid 8.20, ingen idé.

Så nu är jag vaken, astidigt. Tänkte att jag kanske skulle ta och slänga mig i duschen sen äta frukost och sen göra cheezecake inför imorgon, den ska ju stå i frysen ett tag, så måste ju göra den idag. Kanske köra en diskmaskin också. Efter det kommer nog gårdagens problem tillbaka med att inte veta vad jag ska göra, men samtidigt så kommer ju pappa sen, han lär dock inte vara glad över all denna snö! Det är iofs inte jag heller. Ska dom åka ut och ploga snart? Det har faktiskt slutat snöa nu!

Mätta katter, är inte lika jobbiga katter. Nu har dom lugnat ner sig för en stund.

Idag ska det shoppas!

Läggdags?

5:e inlägget på en och samma dag. Helt otroligt. Som om ni kommer orka läsa det! :P
Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig nu. Har kollat på 2 Andromeda-avsnitt efter Melodifestivalen, och det känns som om det räcker. Lägga sig i sängen och läsa låter bra. Om jag lägger mig nu, i tid, så känns det som att jag inte behöver sätta klockan på ringning och det är skönast att vakna av sig själv.

Det får nog bli så. Får se om jag hinner allt jag ska imorgon.

Melodifestivalen

En riktig bloggardag känner jag, såhär många inlägg har det nog aldrig blivit på en och samma dag förut! Haha, men det blir så när man har tid över. Och det har jag som ni säkert märkt haft :)

Det blev iaf Melodifestivalen, det var ju endel bra idag, så tänkte att det kunde vara spännade och se. Fan vilken bra låt EMD hade! Och så gick dom vidare till final med, fint jobbat! Molly var också bra. Me like. Det var en bra delfinal den här gången, men jag måste nog säga att jag inte alls tycker om programledaren. Båda delfinalerna jag har sett så har hon båda gångerna pratat om att hon inte byter klänning det här avsnittet, och sagt till både Amy och Molly att "när ni växer upp kommer ni förändras kroppsligt och få besvär en gång i månaden" som om dom är barnrumpor fortfarande, de är 16 och 17 år gamla, de har nog redan kommit dit och oftast är ett skämt bara roligt en gång och jag tycker inte ens det var roligt första gången. Men det är väl inte min slags humor helt enkelt.

Gå in på Carros blogg, länk ner till vänster, och kolla på framtidens Eurovision Song Contest-vinnare :)

Nu ska jag nog dra några Andromeda-avsnitt och skriva inköpslista inför handlingen imorgon. Sen ska jag sova. Får se hur sent det blir idag. Spelar ingen roll känns det som. Ska bara hinna duscha och äta frukost innan pappa hämtar upp mig, och han kommer inte förrän vid 2. :)

Vem vet, kanske hörs ännu en gång innan läggdags.

Sov gott iaf!

I did it!

Jag gjorde det! Jag tog bussen till Willys. Räknade fel på det jag skrev förut, som jag hade tänkt hade jag varit borta 3 timmar med den turen jag tänkte ut när jag kollade bussarna, men hann med tidigare bussar hem, så var bara borta 2 timmar. Helt ok ändå. Fick köpt det jag hade tänkt mig, och lite till som vanligt. :) Men nu har jag mina solrosfrön. Köpte även tvättmedel eftersom det var slut, och jag skulle jue tvätta ikväll. Läs skulle, för jag har precis bestämt mig för att skita i det! Hah! Jag tvättade allt det viktiga igår, det som är över kan vänta :)

Man känner sig lite halvt duktig när man drar sig iväg sådär och handlar, det är jobbigt, men man får något gjort iaf. Helt slut när man kommer hem. Jag fick springa till bussen för att hinna med den tidiga hem från Willys! Det låg ett jävla hus ivägen så man såg inte om bussen kom eller inte, så jag halvjoggade lite sen när jag kom runt hörnet så var bussen nästa framme vid busshållplatsen, då var det bara att börja springa om man inte ville vänta 30 minuter i snöyran till nästa buss kom. Vilket man inte vill så klart. :)

Vad kan det ha kommit idag 2-3 centimeter? En halv decimeter? Bra fråga, men den här snön tar aldrig slut. Visst brukar det väl aldrig komma såhär mycket snö? Det brukar komma snö, men den brukar försvinna efter några dagar, sen är det tö och slask några dagar, sen fryser slasket till is, och så kommer det ny snö. Men nu ligger det kvar, och det kommer mer! Jag är trött på det här nu. Jag som i vanliga fall tycker om snön, men inte nu längre.

Jag har precis kollat på Fool's Gold. Den var helt ok. Den var inte så bra som jag hade tänkt mig, men den var ok. De spelar ju i samma film även i Hur man blir av med en kille på 10 dagar, den är ju bra, där är dom bra. Men den här var liiite halvt B, så den får 4 av 5 möjliga. Nu funderar jag på om jag ska se en till film eller om jag ska se några Andromeda-avsnitt, eller ja om jag ska se Melodifestivalen sen. Vetefan om jag har lust. Verkligen inte kul att se själv, som jag skrev förra veckan så är det inte ens kul att se med nån! :P

Nån som har något bra filmtips? Jag har nästan lust att se en snyftis, men vet inte om jag vill se någon som jag sett hundra gånger, men jag är inte mycket för nya filmer längre. Jag kollar oftast på filmer jag redan sett några gånger innan. Imorgon ska jag ju iväg och se skräckis med Marcus, den verkar inte alls bra. Men han vill ju ha sällskap och se på skräckfilm ;) Jag har svårt att förstå det läskiga i skräckfilmer.

Men vi får väl se, jag kanske blir skitskrajj imorgon, vem vet! :P Man ska aldrig säga aldrig. Men det är imorgon det. Frågan är vad som ska hända ikväll.

Tråkig lördag

Nu har jag ätit frukost och kollat på två avsnitt av Andromeda. Jag har fortfarande lika tråkigt. Jag vill till Willys, men jag vetefan om jag orkar gå dit och tillbaka. Fan att det inte är barmark så jag kan åka moppe! Bort med denna snö! Fast det är inte så troligt, det snöade fan nyss, suck. Gå till Willys? Det är skitlångt! Dit är väl lugnt, men sen ska man hem, med det man har handlat. Samtidigt kan jag ju gå väldigt sakta, har inte bråttom. 4,5 timma kvar tills jag har tvättid.

Jag önskar någon kunde säga "jag kan skjutsa dig dit om du vill", men alla mina skjutsare är bortresta den här helgen. :(
Kollade hur det skulle bli om jag skulle ta bussen dit, beräknad tid var 35 minuter med buss, sen ska man handla, tajma det med bussen hem. Skulle ta 2 - 2,5 timma. Visst då skulle endel av dagen gå förbi, men är det värt det? Sitta på bussen i sammanlagt lite över 1 timma tur och retur, och sen emellan bussresorna knata runt på willys en timma för att sedan ta bussen hem.

GAH!

Saknar dig.

Vad jobbigt det är att vakna upp en helg och inte veta vad man ska göra. Jag bara sitter här och hänger, vet inte alls vad jag har lust med. Film? Andromeda? Frukost? Willys? Tempo? Stan? Jag kan inte sitta av en helg med att göra inget, iofs kommer jag inte göra det i och med att jag ska iväg och handla med pappa imorgon, till Marcus på kvällen och sen på måndag kommer Marcus och Tezzi hit på middag. Men idag då. En hel lördag. Humm. Har ju tvättid ikväll, vilken lycka! *not* Något annat än det måste jag bara ta mig för att göra.

Har sovit jävligt gott inatt iaf, höll på att somna framför datorn igårkväll och då var det dags att lägga sig i sängen. Löste lite korsord men sen somna jag som en stock. Vaknade vid halv 10 imorse, katterna har inte stört mig överhuvud taget(särskrivning lr inte? huh?). Det är skönt när dom är lugna och låter mamma sova, så snällt! Dom är lugna nu med, Teguila ligger här på datorn och sover, de andra två ligger nog någon annanstans och sover. Who knows, tyst är det iaf. Hör bara mitt knapprande och datorns surrande.

Jag vill färga håret, funderar på att köpa hårfärg nu i helgen, sen får vi se om jag kan hitta någon som kan hjälpa mig att färga det också. Ska ju till frisören på fredag, kan vara skönt om håret blir helt klart med klippningen som sista moment.

Nu ska jag väl komma på något att göra. Saknar dig syster, inte lika kul med helg när du är bortrest :(

Filidutter är gott

Sådärja, då var tvätten hämtat. Allt var inte helt megatorrt, lite halvfuktigt, men det orkar inte jag bry mig om. Blir så trött på att man inte ens kan tvätta endast tre maskiner (som det finns i tvättstugan) och sen blir inte allt torrt ändå? Skumt skumt. Bokade ju tid till imorgon med, men jag har redan glömt bort vilken jag bokade. Hoppas jag bokade 1:an, om det nu blir så att jag bestämmer mig för att tvätta öht.

Jag skulle vilja ta mig till willys imorgon känner jag. Dels har jag slut på solrosfrön och sen skulle jag vilja ha något gott och lättlagad att göra imorgon. Måste börja skärpa mig med maten när jag är ledig. Men jag tänker då inte ta mig dit utan sällskap. Så vi får väl se om jag hittar något offer, helst en med bil så klart ^^ Men det går ju utan med, man kan ju lunka lite. Ut i friska luften som jag har hört ska vara nyttigt, vad vet jag!

Nu är ju frågan om jag ska gå och lägga mig, eller vad? Har inget speciellt att göra, så smartast vore ju faktiskt att sova, men det är inte kul när man är ledig imorgon. Så skönt att kunna sitta uppe och ta det lugnt. Har kollat Bones, Heroes och ER idag, och så Let's Dance då så klart. Det var allt jag hade den här veckan, Madelen och jag bestämde att vi kollar dubbelt Greys nästa vecka, eftersom hon är borta den här helgen, annars hade jag kunnat kolla på det idag. Hms.
Börjar man med en film nu blir klockan för mycket, så vad göra?

Aja vi får väl se.

Så arg!

Riktigt välbehövligt och ljuvligt med helg, även om den inte ens har hunnit börja, så känner man känslan i hela kroppen! Kom hem så jävla tidigt idag! Helt otroligt. Sonja var snäll och skjutsade mig till bussen som gick tidigare från busstation, den går 30 minuter innan den jag jag åker med, men så när jag kom hem så kom precis 12:an, så jag hann med den tidiga bussen på den med, så jag var hemma redan lite efter 18! Coolt! Jag brukar vara hemma typ 19.05 hihi.

Satte mig och käkade lite kvällsmat till ett avsnitt Bones, men hann bara kolla på halva innan det var dags att göra iordning tvätten och gå ner med den, så nu är jag igång med tvätten iaf. Lakan, handdukar, mörkt och ljust. Nästan allt. Bokade tvättid imorgon med, tänkte omjag orkar så kan jag ju tvätta jackan kanske? Vore hurtigt tycker jag. Och så kan jag tvätta 30-tvätt och "färgade" kläder. Mmm. Kanske. Vi får se om jag orkar.

När jag hade stoppat in tvätten iaf så gick jag hem, kollade klart på Bones sen förlorade jag lite på poker, nu kollar jag på Let's Dance. :) Var precis nere och hängde tvätten, så nu kan den hänga och tumla tills senare ikväll när jag orkar gå ner och hämta den.

Imorgon har jag inga planer. Men har planer både söndag och måndag. Coolt ändå, jag brukar aldrig ha planer ^^ Det är skönt med långhelg. Och så är det skönt att jobba dag på fredagen och sen inte börja förrän 12 på tisdagen, EXTRA lång helg, tänka sig vilket lyx! :D Behövs inför mitt mars-schema! Ujujuj, vill ni ses nåt, så passa på nu säger jag bara!

JUST DET! Måste bara berätta. Jag blev sååå jävla arg imorse. Jag gick hemifrån i tid för en gångs skull, tog det lugnt, för jag gick hemifrån 13 minuter innan bussen skulle gå och det tar bara 5 minuter att gå till busshållplatsen. När jag börjar närma mig busshållplatsen kommer det en buss som det står "ej i trafik" på så jag tänker, aja då är det bara en buss som ska åka förbi. Men den jäveln stannade ju! Jag kutade som ett as för att hinna med bussen, så åker han PRECIS när jag är framme och knackar på rutan! Inte stannar han heller. Surt eftersom det är sista bussen som går för mig att hinna med Karlskoga-bussen med. Då blev jag lite ledsen men mest förbannad! Jag skickade sms till min bror och frågade om han var vaken, tänkte att han skulle kunna skjutsa mig till bussen annars, men på något sätt så var det som att det just idag fanns någon högre makt, för efter typ 2 minuter kom det en till buss. Fast det inte ens skulle komma någon mer. Se på den ni! Så när min bror väl svarade typ 10 minuter senare, satt jag redan på bussen. Pjew! Dessa bussar kan göra att man dör i förtid asså!

Aja. Nu hör jag att det har börjat därute. Så ska dra mig till tvn. Hörs!


Bara en dag kvar!

Bara en dag kvar tills det är helg, underbar känsla! Hoppas dagen går fort. Man ska aldrig hoppas på för mycket, men till slut kommer man ändå hem, och det är det viktiga. Nog för att jag ska direkt till tvättstugan när jag kommer hem, men det behövs ju det med!

Ringde och bokade tid för synundersökning idag. Fick inte köpa nya linser utan att göra en, surt! Ringde även och bokade tid för klippning! YEY! Skönt att veta att man kan förbereda saker nu när man vet att pengarna snart kommer. Den här månaden ska jag försöka hålla lite mer i mina pengar, tror ni det kommer gå eller? Fråga mig runt den, ja, låt oss säga den 3:e mars om jag har några pengar kvar ^^ Hihi. Förhoppningsvis har jag det. Måste skärpa mig, sluta slösa så jävla mycket pengar! Det är svårt dock.

Inför den här löningen är det iaf klippning, bh, handdukar och tights som står på listan. Åhåhåh just det, ska även köpa hönsnät och sätta upp på balkongen! Minsann! Pappa ska hjälpa mig med det nästa helg, asabra!

Nu ska jag snart sova. Men ha det!

positivt och negativt

Tung dag.

Jag längtar efter helgen. Jag behöver vila. Jag behöver ta det lugnt och bara softa. Det är vad jag ser fram emot just nu. Det behövs inför det som komma skall känner jag. Men nu är det bestämt och då får det bli så. Det är inte precis så att man har nerver av stål och perfekt psyky men jag hatar mig själv när jag är såhär. Fan fan fan fan fan fan, jävla skit! Blir så ARG! Oavsett hur mycket jag vill så går det inte att bara vända på en sekund och allt är bra, det går inte och det är så jävla störande. Jag har kommit såå långt, det vet jag själv, och jag är så stolt, förr hade jag inte ens tänkt tanken att sätta mig i sådana här situationen. Men det är ju så, man måste utmana sig själv för att ens ha en chans att komma någonstans. Men det är lika jobbigt för det.

Men tack för att ni finns där, och låter mig vara mig även om det är jobbigt ibland, ni hjälper mig sååå mycket bara av att finnas.

Tänkte jag skulle knata isäng tidigt ikväll. Har inte riktigt något att göra. Har kollat på ett avsnitt House och vunnit lite på poker. Tycker jag är helt ok för en kväll. Har även ätit rostad skogaholmslimpa med ost, mumma! Drack cola till, så klart!
Mysa ner i sängen och bara slappa, sen gå upp halv 5 imorgonbitti. Ja, det låter som en plan.


Tre positiva saker om mig själv:

* Snäll
* Omtänksam
* Hjälpsam

Tre saker jag behöver förbättra:

* Självförtroendet
* Säga oftare vad jag tycker
* Gå från socialt missanpassad till socialt anpassad


God natt.

Stort steg...

Mätt, otroligt mätt! Jag äter typ aaaldrig mat hemma på kvällen, men idag blev det så mycket mat och det såg gott ut, så jag tänkte att jag lika gärna kunde äta. Jag gjorde kokt potatis med köttfärsbiffar och champinjonsås. Det blev gott. Biffarna blev fallfärdiga och otroligt mjuka, annars så blev det helt ok :P

Jaha annars då. Jobb idag, upp 04.45 imorse, kände mig allmänt sliten, men vad ska man göra :) Hade tänkt ta den sena bussen imorse, men så var jag klar otroligt tidig. 5 minuter innan jag gick fick jag sms, som jag skrev imorse, det var min broder som undrade om jag var vaken och hemma. Skrev att jag var vaken men skulle gå om 5 minuter. Han kikade förbi, behövde låna tvättkortet och erbjöd sig att skjutsa upp mig på stan. Det innebar dock att jag var vid bussen hela 30 minuter innan den skulle gå, suck och stön satan vad kallt! Satt där på bänken och huttrade som tusan. Men till slut kom bussen! Alltid lika skönt att få gå in i värmen, men de borde satsa på skönare sittplatser alltså! Så jävulskt obekväma! Åt min frukost, hann läsa typ 2 sidor innan jag började dåsa till, det var bara att ge och släppa efter. Man somnar ju aldrig på riktigt, men man sitter där och nickar till, får ont i nacken och imorse fick jag även ont i huvet. Sen när man kommer ut i kylan och blåsten så torkar linserna och man får gå och blinka som en tok!

Det har varit en helt ok lugn dag, ibland blev det mycket, men allt som allt, lugnt och skönt. :) Dålig merservice de senaste dagarna dock! Måste skärpa mig, men imorgon lär det inte bli så mycket eftersom det är utbildning! Heela dagen! Börjar 8, har fika kvar från lördags, så tänkte jag skulle ta med det. Tyckte Maria var en bra idé, så klart, vem tackar nej till fika :D

Tack Linda för att du finns där, du är en helt underbar person ska du veta! Jag faller samman ibland, men det är härligt att ha folk omkring som verkligen bryr sig och får en att rycka upp sig igen. Det uppskattar jag verkligen, det hjälper, får mig att må bättre och komma längre i min utveckling i livet. Jag har inte kommit värst långt på vägen i min uppbyggnad av ett bättre liv och ett bättre jag, men det går framåt. Och att träffa på så underbara personer hade jag inte förväntat mig när jag började jobba där. Det är ett stort plus, ett helt otroligt plus. Ofta kan jag vara mig själv och det är inte ofta jag är det, när det är så mycket folk runt omkring. Det känns bra, och det får mig att må bättre.

Och jag ska göra allt i min kraft att hålla våran deal. Torsdag 20090226 är en stor dag, jag ska göra något jag aldrig gjort förut, jag ska följa med på en social aktivitet med massor av folk. Det kommer bli ett stort steg och jag känner mig själv, jag kommer inte må så vidare värst bra efteråt, men samtidigt kommer jag känna långt in i hjärtat att det där stora klivet tar mig någonstans. Men jag kommer behöva er och det är tur att ni är där.

Nu borde jag gå och lägga mig, det är en dag imorgon också. Man kanske inte ska vara allt för trött, viktigt att man hänger med, men det ska gå bra. Ska strunta i och läsa ikväll, lägger mig och löser lite korsord en stund bara, sen somnar jag som ett litet barn hoppas jag.

Jag ska förresten fira min sista jul på måndag för den här gången, på tiden såhär i slutet av februari! Hah! Men det blir så när man inte hinns o ses. Får kombinera det med att Marcus även fyller på torsdag, så får han sin present då med. Men han hade ju inte mycket alternativ på önskningar, men jag ska nog hitta på nåt klurigt!

Ja, men vi säger väl så då. Hörs imorgon igen!

Sms!

Vad trött jag var imorse när jag vaknade! Börjar vakna till nu iaf. Ska gå om lite mindre än 10 minuter, hade tänkt ta den sena bussen idag, men är redan klar till den tidiga, så det känns onödigt att sitta här och vänta.

Nu fick jag sms, vem fan skickar sms såhär tidigt på morgonen?

Måste kika. See ya!

Inte mycket sömn inte.

Vilken tung dag! Ouf vad trött jag har varit idag. Gick ju och la mig tidigt igår, eftersom jag sov så lite natten lördag - söndag, det var dags att ta igen det natten till idag. Men det gick inte. Kunde först och främst inte somna, tror jag lyckades somna till slut vid kanske halv 10, sen så vaknade jag 03.45 imorse, klarvaken :( Låg kvar i sängen iaf till klockan ringde. Sen drog jag upp, duschade, gjorde iordning för dagen. Inget gick som jag vill imorse, fick springa in två gånger för saker jag glömt inne innan jag väl kom iväg, och missade ju så klart bussen då. Grr. Som tur är så går det en senare buss också, funderar på att börja ta den. Det är lite tight om tid med den bussen, eller tight och tight, det är en minuts skillnad från den bussen jag tar på helgerna, så det borde inte vara någon fara. Men samtidigt så vill man gärna ta det säkra före det osäkra, för vem vet? Missar jag den, så missar jag även bussen till Karlskoga, och gud vad sen jag blir då! Men vi får se, bestämmer mig imorgon. :)

Helgen då. Det var en bra helg i det stora hela. I fredags när jag kom hem så tog jag det mest lugnt ju, kollade på lite serier och yada yada. Gick och la mig vid 2 på natten, vaknade strax före 11. Skrev till min syster och hon kom hit. Då satte vi igång med städningen. Städade ganska lugnt, orkade inte stressa. Sen var det dammsugning och moppning som gällde, hann med halva lägenheten sen gick dammsugarslangen av! :( LYCKAT! Svårt och dammsuga då, och det duger inte med sopning om man även ska moppa. Mutter. Ringde pappa och frågade om jag kunde låna hans dammsugare, men han trodde slangen var lika så han skulle ta med den.

Så vi passade på att ta en paus så drog vi och handlade upp mina sista pengar, och pappa lagade faktiskt min dammsugarslang med en jävla massa tejp! Så när vi kom hem kunde vi fortsätta städa. Städare klart. Vid 17 åt vi frukost, cepestörda är vi. Fasen. Vi gjorde pommes med sweet chili sås, det är gott, men det är ju inte nyttigt att äta till frukost, och det är inte nyttigt att äta så sent.

När vi väl var klara med det så var det inte långt kvar till jag skulle få besök, så vi satt och spelade poker ett tag och tog det lugnt. Nito kom lite efter 18, kul att han kom på besök, var typ eevigheter sen vi sågs. :/ Måste bli bättre på det! Så snackade lite skit, sen spelade vi guitar hero, så jävla skoj. Han visade hur man gör för att låsa upp fler låtar, smartass man är som inte har fattat det än haha! Men det blir till och spela nu så man får lite nya låtar, kul :)

Men när han hörde att vi skulle se på Melodifestivalen så drog han snabbare än snabbast! :P Det var inget för honom, så får det väl vara, allt kan inte vara för alla. Och som jag skrev så är det inte värst mycket för heller längre. Men det är som ett måste, tradition. Men vi pratade iaf om att ses snart igen, så får se till att det inte tar ett halvår innan vi ses igen som den här gången :)

När han drog så började iaf melodifestivalen, jag gjorde min kaka. Måns gick vidare till final! Såååå bra! Amy andra chansen, hoppas hon går vidare till finalen sen. Måste försöka orka se i helgen som kommer, men tror inte det kommer bli så. Vi får se.

Efter melodifestivalen så vetefan vad vi gjorde? Det var iaf 2 timmar kvar till Niklas och Sandra skulle komma hit, och vi började aldrig kolla på nåt, så vi satt nog mest och lodade. Dom kom iaf där nånstans kring halv 12, vi kollade vad vi skulle spela. Det blev Trivial Persuit (för svårt, ingen svarade rätt på en enda fråga), vi bytte till kvitt eller dubbelt, det var lite lättare, så där hade vi en liten chans iaf, Sandra och jag kom på delad första plats! Strongt gjort! Sen spelade vi Texas Hold'em, jag är ju så cool så jag har marker jag hah! :) Det är kul, men kan lätt bli lite långtråkigt, och det tar oftast lång tid. Men till slut var vi klara, så vann jag! Wihooo! Då ringde niklas och sandra om skjuts hem och under tiden vi väntade spelade vi en omgång plump. En väldigt trevlig kväll/natt/morgon med andra ord, de åkte inte härifrån förrän vid halv 6 på morgonen *gäsp*

Jag skrev ett kort inlägg här, sen var det raka vägen i säng. Gick upp igårmorse vid 11, vaknade till och med innan klockan ringde vilket är ganska otroligt när man somnat halv 7 på morgonen. Jag och Madelen gjorde ordning frukost, det var bra för att återsätta balansen från lördagens onyttiga ätande. Vi åt frukost bestående av vaniljyoghurt med müsli/frosties, rostad skogaholmslimpa, och citronte, gott. Samtidigt så kollade vi på våra underbara serier. Det var Greys och 90210. Ooooh hur ska det bli med Greys? Är det sista säsongen?! Det kan det väl inte vara?! Vad besviken jag blir då, fast kanske inte. Jag vet inte. Svårt att säga. Ska Izzie och George hoppa av är det frågan hur det blir då, fast det handlar inte så mycket om dom längre, har kommit in många nya i serien. Aah, vi får väl se hur det blir.

Efter vi sett på våra vanliga serier började vi iaf nöta The OC från början! FAAN vad jag har saknat det serien, så jävla bra! Vad mycket man hade glömt bort, hihi så roligt! Jag längtar till nästa seriekväll då vi kan kolla mera! Ooohv, vi slutade ju kolla vid helt fel avsnitt, men vad gör man när klockan blir mycket.

Förresten gjorde vi dom efterlängtade pannkakorna igår, det var duktigt av oss. Hade det till matlåda idag, och ska ha det imorgon med. Madelen gick hem lite för 20, jag skrev här. Sen knatade jag i säng. Läste klart min bok Samlarna och tänkte att nu fan ska jag sova. Men som sagt det gick inte. Får se om det blir bättre ikväll. Det är svårt att somna efter att man läst klart en bok, speciellt om det är spännande, så det kan ha varit det som var fel.

Idag har jag en helt nypåbörjad bok, började imorse på bussen. Så det kanske bli lättare. Ska iaf dra mig till sängen nu. Det är uppgång 04.45 som gäller imorgon. Trött bara jag tänker på det, pust och stön!

Lägger även upp en bild på mina nya lakan, dom är sååå jävla grymt fina! Jag älskar dom! Synd bara att dom bara finns i "enkelssängs"-storlek, jag har ju dubbelsängstäcke. Skulle vilja ha det här påslakanet till mitt täcke, men det får duga som undertäcke. "Ja jag vet att jag är konstig som använder påslakan som underlakan, men annars måste jag ju bädda varje dag, och vem fan orkar det när man vrider och vänder sig så mycket så inget ligger som det ska när man vaknar"
Aja, en bild på lakanen, och en bild på Kolan och Tequia som myser.







God natt.

Denna gång är det -God Natt- som gäller!

Nejdu Carro så fel du hade! Jag gick upp 10.52 imorse! Minsann, jag vaknade till och med innan klockan ringde. Det kan man inte tro. Inte särskilt trött var jag heller. Inte nu heller, men jag måste sova för att inte vara allt för trött imorgon på jobbet. Det är på helgen man ska passa på att sova, inte vara vaken och sen bara sova 4,5 timma. Men, anklaga mig inte för att vara smart, det har jag aldrig påstått att jag är!

Nu gick precis min syster hem då jag ska hoppa i säng. Så jag skriver mer om helgen imorgon istället, har nog mer tid över imorgon när jag kommer hem. :)

Och Sandra, receptet finns i ett gammalt blogg-inlägg, står som chokladkaka har jag för mig. :) Den blev god!


Nu är jag säker på att det kallas God natt iaf!

God natt?

God morgon? God kväll? God natt? Svårt att veta vad man ska skriva. Jag har inte gått och lagt mig än, vilket är jävligt dumt, eftersom jag jobbar tidigt nästa vecka och ska upp halv 5 på måndag morgon, nu är klockan 6. Har satt klockan på 11 imorgon iaf, så då sover jag inte ens 5 timmar inatt och borde inte ha svårt för att somna imorgon kväll, hoppas jag.

Har haft en riktigt trevlig lördag och natt till söndag. Skriver mer om det senare. Tänkte jag skulle försöka sova nu. Är inte trött.

Men hörs sen då!

Puss


Alla hjärtans dag-kaka!

Jag har bakat kaka! Får ju spelbesök ikväll och det är alla hjärtans dag, så tänkte jag gör en alla hjärtans dag-kaka! Sån där chokladkaka jag bakade till jobbet häromdagen, så köpte jag rött strössel. Ska nog bli bra, fin och förhoppningsvis god. Ser inte ut som att den blev likadan. Men vi får se! :P

Skriver mer sen. Sug på Melodifestivalen. Börjar nog tycka det är tråkigt, bakade kakan istället!

Yey!

Nu kommer hon! Wiiii!

Underbart!

Ojojojoj! Det känns som en evighet sen jag sov så gott. Så skönt att bara sova utan att sätta klockan och utan att behöva tänka på något! Underbart! Enda jag har blivit störd av inatt är att jag fick kramp i benet, men det var snabbt avklarat, upp o hoppa, tryck ifrån, ner i sängen, sova snark!

Nu försöker jag få kontakt med min syster, vi skulle skriva till varandra när vi vaknat, hon verkar vaken, men hon har inte skrivit hmm ;) Nu är iaf jag vaken, sådeså, och jag har skrivit!

Tror ni jag kommer lyckas städa idag? Vi får se, dagen är inte slut än.

Ledig helgen, skön känsla!

Fan det känns som att det är -100 grader ute. Hutter mutter satans vad kallt! Det har nog aldrig känts som att tiden har gått så sakta förut som idag när jag väntade på bussen hem från stan, 20 minuter fick jag vänta och det kändes som en timma! Inte ens mina uggs kunde hindra kylan från att slinka in, tårna var stelfrusna! Uscha. Skönt att komma hem till en varm lägenhet iaf!

Dagen har gått bättre än förväntat, jag mitt dumma nöt var jue upp sisådär tre timmar för länge igår för jag inte hade någon lust att gå och lägga mig. Och så är det ibland, speciellt dagen före fredag när jag är ledig helgen, då orkar man med fredagen ändå. Känslan jag hade imorse var att dagen skulle bli tung och dum, och så startade den också. Men den kom igång sen och har gått helt ok faktiskt. Vilken tur att det fanns en plats ledig bredvid Maria idag! Vi har haft skoj! Hon har skrattat ihjäl sig på min bekostnad, och jag med, men det gör inget! Bra att man kan roa någon ;)

Jag har skjutit på att kolla på heroes i två veckor nu, jag vet inte varför, jag och mina serier, de brukar gå först av allt, något jag inte kan slita mig ifrån, men det har bara inte känts som att jag har velat se. Och nu ångrar jag mig, saaatans vad bra det är! Ska snart se på andra avsnittet, woho det händer grejjor! Coolt :) Jag älskar mina serier! Dom är guld värda! Skulle vara kul och Linda och Maria kunde kolla ikapp på Greys så vi kunde diskutera lite! Men förstår att dom inte har lika mycket övers till det med familj och grejjer, men jag väntar med spänning!

Imorgon måste jag, måste måste måste jag städa. Så är det bara, inget att säga om saken. Bara till och orka, se det från den ljusa sidan att det blir bra när det är gjort. Det verkar bli lite besök imorgon, kul det :) Inte många som varit här på besök i min nya fina lägenhet, tråkigt, men jag är ju aldrig hemma, så kan väl inte riktigt skylla på någon annan än mig själv. Jobbet kan jag inte skylla på egentligen heller, det är ju jag som väljer att pendla, så det är bara gilla läget :)

Jag ska iaf, sanna mina ord, njuta av mina två lediga helger på rad här nu. För om vi räknar från 28 feb så är jag bara ledig två dagar i rad EN gång på en hel månad, jag jobbar minst en dag av resterande helger i mars. Hua mig. Men vi får se, verkar som att det ska bli något gruppmöte där vi ska se om folk vill bytas sins emellan, och som det ser ut nu är inte det helt galet tänkt inte. För det här är sanslöst.

Nu ska jag fortsätta se på Heroes minsann :)










Jag vill inte. Kan inte. Orkar inte. Förstå mitt nej. Sluta tjata.

Bröstvårtor?

Det har nog aldrig varit så skönt att komma hem som det var idag. Fyfan, i flera timmar har linsen skavt. Fråga mig inte varför, för vad jag kunde se så var det inte sönder, som det kändes som att den var, men i soporna åkte dom iaf. De var ändå gamla och borde ha bytt för nästa två månader sen. Men nu har jag bara ett par kvar att byta till, så det blir till att beställa nya. Tänkte prova på Lensway, har hört att dom är bra? Jag har samma syn som när jag gjorde undersökningen senast, jag ser lika illa fortfarande, så det har inte blivit någon förändring där inte :P Har hört att man har rätten att få sina synintyg av optikern, så tänkte ringa o fixa dom, så jag vet vad jag ska beställa för styrka :)

Bara så att ni vet då är det fredag idag! Det här har jag längtat efter i två veckor nu, eftersom jag har jobbat helg två helger irad. Not nice! Men nuså, nu vankas det helg för hela slanten och det ska bli så satans skönt! Imorgon kommer jag hem runt 9, då ska jag köra en seriekväll, har lite att ta ikapp. Sen på lördag får vi se om jag orkar städa, tror inte det, måste fixa lite iaf. Gå ut med soporna, fixa lite av disken, lite halvgöra iaf. Sen på dagen kommer min syster hit, vi har inte bestämt tid ännu, men det gör vi nog på lördag. :)

Behöver inte skriva så mycket mer eftersom då blir det repetering när jag skriver om det de dagarna som sakerna faktiskt händer :P Jag ser fram emot lönen, har fått min "vad det nu kallas för" där jag ser hur mycket provision och bonus jag kommit upp i inför denna lön, och det var inte illa pinkat! Det är som det ska vara!

Hur kan det vara så gott med bröstvårtor? Visst smakar väl dom inte lika som geléhjärtan? Det är annan smak va? Hallon på bröstvårtorna och typ smultron på geléhjärtan, kan det stämma? Dom ser jue nästa likadana ut, bara olika form ^^ Mumma iaf. Det är vad jag äter mig mätt på idag, egentligen borde jag äta upp min yoghurt som går ut idag, men jag har ingen lust. Har precis satt på ugnen för att göra matlåda! *katastrof, se tiden?!* Aja, jag skyller på att det är fredag imorgon.

Jaha, nej, om man skulle ta och stoppa in några potatisbullar i ugnen och göra sig iordning för sängen, så är man redo när maten är klar och paketerad till imorgon, vore en idé kanske. Egentligen är jag sugen på nåt med ägg, eller fläskpannkaka, eller vanliga pannkakor, eller aaah, nåt riktigt riktigt gott. Men det hinns inte med idag. Får bli i helgen kanske. Funderar på pannkakor på söndag, vad tror du om det Madelen? Du lär inte ha bråttom hem på söndag då du har ditt äckliga sportlov nästa vecka lyxunge!

Aja. Godnatt iaf!

Känn er utmanade!

Egentligen har jag ingen ork att skriva, jag är så satans trött. Så trött så jag har ont i huvudet. Men samtidigt är jag inte sova trött, jag är bara seg i bollen som kola. Meeen som jag hade försökt undvika denna utmaning jag har sett i några bloggar, tänkte att neee ingen utmanar mig, men joho, sandra var tydligen tvungen. Och man kan ju inte neka det inte! Så det är bara köra, here we go:

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar."

Åtta vanor/ovanor/fakta om mig:

1.  Jag sover oftast för lite 

2.  Jag klarar inte en hel dag utan cola

3.  Jag river av alla mina nagelband *inklusive dom på tårna* ajabaja.

4. Jag är socialt missanpassad

5.  Jag städar, diskar och går ut med soporna för för sällan

6. Jag är satans oekonomisk och slösaktig(?)

7. Många jag borde ta mig tid att hälsa på, Sandy o lilla sötistjejen, min kusin, Erica, mfl mfl

8. Jag borde sova nu nu nu.

Har nog inte 8 stycken att utmana, vet inte ens vilka som läser min blogg, men aja, jag utmanar Carro, Linda, Elina, Stephan och alla andra som känner sig manade. Så deså!

Tror ni jag lyckas ligga med huvudet tryckt mot huvudkudden om 25 minuter, sovandes djupt utan tanke på att jag ska upp 6 timmar senare? Jag  hoppas det, imorgon är en ny dag med nya tag!

God natt!

Nyduschad!

Godmorgon!

Jag har sovit mycket inatt, nästan för mycket! Men det behövs ibland med, en liten uppladdning. Vaknat några gånger här på morgonen och kollat på klockan, men hade satt den på 8.30, så tänkte att jag lika gärna kunde ligga kvar i sängen, inte ofta man kan göra det.

Jag har precis duschat så nu är man rödprickig överallt, men det lägger sig om en stund och blir till osynliga excem istället. Bättre det än att dom syns. :)

Vem vet om jag kanske skulle ta och orka städa i helgen, det skulle då verkligen behövas. Men det har behövts ett tag nu, men ändå har jag inte städat. Eller, städa och städa, disken skulle jag iaf behöva ta hand om. Det är kaos! Byta till mina nya lakan, boka tvättid till nästa helg, dammsuga och moppa golven. Mycket som ska göras, men det är alltid serier och slapp som vinner över städningen. ;) Nångång blir det gjort!

Kanske är en lillasyster som vill tjäna pengar på sportlovet? ^^ (pengar får man vid löning!)

Ja vi får se!

Velig med maten

Först hade jag planerat pannkakor, sen tänkte jag currykycklinggryta, sen när kycklingen var klar tänkte jag nej fan jag orkar inte göra det, jag kokar ris och gör currysås istället, men sen tänkte jag nej fan orkar inte det heller, ugnen är på, vad kan man stoppa in som sköter sig själv. BAKPOTATIS! JA! Jag hade ju två kvar sen sist, jag stoppade in dom och lät dom stå där inne. Dom blev precis klara, så det blir bakpotatis med kyckling och smör till. Blir asbra det.

Har inte ens orkat kolla på alla serier idag, kors i taket. Kollade på 24, thats it. Förutom det har jag inte gjort något speciellt, väntat på att maten ska bli klar. Jag är trött, så jag ska nog sova, trots att jag ska jobba kväll imorgon. Jag går upp lite tidigare imorgon än vad jag brukar när jag jobbar kväll, så borde jag vara trött så jag kan somna direkt när jag kommer hem imorgon.

Så Sofie ville ha recept på currykycklinggryta, har inget, eller, det finns i mitt huvud precis när jag lagar maten, men jag kan försöka skriva ner det ^^ Kyckling i lagom stora bitar (från en klar stinas kyckling), hur mycket är beroende på hur mycket mat ni ska göra, häll margarin i en kastrull, låt smälta, häv ner kycklingen och stek tillsammans med typ 1tsk curry. Låt det steka en stund, men låt det inte brännas vid. Häll på matlagningsgrädde, så mycket som behövs så det räcker till så många som ska äta. Sedan brukar jag krydda med chiligrillkrydda, svartpeppar och salt, och även ha på typ 2-3 msk strösocker. Det var nog allt. :)

Då är det läggdags, läsa lite, men kommer slockna efter bara några sidor. Snark!

Rättelse

24 och Heroes var det visst som skulle ses idag!

Inga pannkakor

Stor mening med att ta med sig kameran, tog inte en enda bild! Jag är så dålig på det där. Blir aldrig av att jag tar upp den. Surt. Men ska bli bättre :)

Det har varit en bra dag iaf. Det var kul att träffa familjen Tyresgård/Turner idag. Kom dit vid 2-tiden, efter att ha knatat dit. Usch, helt slut var jag då. På vägen dit ringde jag och kollade om inte pappa kunde svänga förbi där på väg hem från jobbet och hämta upp mig, så jag slapp gå hem, och visst kunde han det! Det var ju inte så att jag BARA gick dit, hade lite o släpa på som sagt, böcker :) Men nu har hon så hon kan läsa ett tag, bra böcker också! Alla Camilla Läckbergs böcker som kommit ut i pocket och likaså Anna Jansson :) Carro frågade mig typ en timma innan jag gick dit om jag ville ha hemmagjorda potatisbullar med fläsk, för de skulle typ snart äta lunch och det tackar man ju inte nej till. Det blev klart typ 16.15 haha :D Det tog lite längre tid än vad hon trott ;) Men dom blev goda! Minsann!

Pappa kom och hämta mig runt 5, då åkte vi till Willys och handlade, så jävla mycket folk! Hallå är inte alla fattiga nu? Det brukar vara vid barnbidraget och löning som det är så mycket folk vid affärn, inte 10e! Uscha. Men det gick fort ändå. Vi skulle ju inte handla så mycket eftersom vi är fattiga haha ;) Jag köpte bröd, pommes, ägg, mjölk och yoghurt. Tänkte jag skulle göra pannkakor ikväll, men jag har tänkt om. Orkar inte stå och steka, så jag stoppar in en stinas kyckling istället, den klar sig själv. Sen plockar jag köttet i småbitar och gör en currykycklinggryta, gott :) Har precis satt på ugnen, så ska snart stoppa in den och sen ska jag sätta igång med min seriekväll :)

Fram tills nu sen jag kom hem har jag suttit o spelat poker hihi, det är kul! Inte för att jag vinner, men ändå, kul ändå. Man kan ju inte sluta! Stört. Ikväll blir det iaf 24, House och Heroes. YEY! Jag har sovmorgon imorgon, sovmorgon som jag egentligen inte skulle ha haft. Sonja skickade sms förut och frågade om jag kunde byta pass med henne imorgon så hon hann till dansen, var ingen annan som kunde. Självklart ställer man upp, jag kommer vara död på torsdag, men jag överlever. Tänkte att jag är ju ledig i helgen, så det gör att jag orkar :) Imorgon kan jag sova till 09.30, bara det är ju lyx man inte kan bortse från!

Aja, seriekväll var det! :D

Ibland är jag bra dum!

Jag måste fan skärpa mig, jag vet inte varför jag gör såhär. Det gör ju inget bättre. Äntligen ledig idag, så sitter jag uppe till tre på natten?! Det är inte precis så att jag ändå kan sova länge på förmiddagen så jag vet att jag får för lite sömn. Ikväll måste jag fan lägga mig i tid. Suck.

Ska till Carro sen, inte ofta vi är lediga på samma dag, måste passa på och ses. Och hon har slut på böcker, så måste uppdatera hennes läshylla lite ;) Undra vad hon har för böcker som hon lånat tidigare, ska bli spännande :D

Tänkte jag skulle härma Elina lite med vad det nu heter, men ni ser här nedanför, så jag snodde manuset från hennes blogg iaf :) (http://envisthjarta.blogg.se/ )

1. Hur gammal är du om fem år?
29

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Mina katter, men ska förhoppningsvis tillbringa två timmar med Carro, Nathalie och Per idag (?)


3. Hur lång är du?

165 cm


4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Mitt liv som popstjärna kanske?


5. Vem ringde du senast?

Linda


6. Vem ringde dig senast?

Linda


7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vem var de ifrån?

 "Tack" - från Sonja


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på vem man ska höra av sig till


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda


10. När såg du senast din mamma?

1,5 vecka sedan


11. Vilken ögonfärg har du?

Blå eller blågrå?

12. När vaknade du i dag?

För 30 minuter sedan


13. Vilken är din favoritjulsång?

Last Christmas och Feliz Navidad


14. Vilken är din favoritplats?

Just nu; sängen tror jag.


15. Vilken plats föredrar du minst?

På bussen, när någon man inte känner sitter bredvid.


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Ingen aning, orkar inte tänka så långt


17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Vet inte, stora feta krypande spindlar, när jag hade feber iaf (även nu)


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Minns faktiskt inte


19. Hur stor är din säng?

140 bred


20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär


21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Långbyxor och långärmad tröja


22. Hur många kuddar har du i sängen?

2


23. Hur många landskap har du bott i?

1


24. Vilka städer har du bott i?

Örebro

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor, med strumpor på vinter, utan på sommaren


26. Är du social?

Nej, skulle jag inte påstå


27. Vilken är din favoritglass?

Piggelin, Nogger, 88:an, finna många!


28. Vilken är din favoritefterrätt?

Vit chokladmousse


29. Tycker du om kinamat?

Ja


30. Tycker du om kaffe?

Nej


31. Vad dricker du till frukost?

Vatten


32. Sover du på någon särskild sida?

Sidan, magen, snett, allt på samma gång.


33. Kan du spela poker?

Ja


34. Tycker du om att mysa/kela?

Nej

35. Är du en beroendemänniska?

Beroende av cola, men annars är det nog lugnt

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Ja


37. Vill du ha barn?

Ja


38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, teckenspråk och sen lite tyska


39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej


40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Ingetdera


41. Vad spenderar du helst pengar på?

På allt jag vill ha, varesig det är till mig eller andra, dessvärre (man blir fattig).


42. Äger du dyrbara smycken?

Nej


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Kollar bara på Let's Dance på TV varje fredag, annars sitter jag vid datorn.


44. Kan du rulla med tungan?

Ja


45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag tror jag passar denna, går ju inte att svara på, alla är roliga på sitt sätt!


46. Sover du med gosedjur?

Nej, dom står fint uppradade i hyllan


47. Vad har du för ringsignal?

Lonely - Akon


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja, fast lånade ut några till Nathalie häromdagen

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

5 tomma Coca Cola-flaskor och en tom Coca Cola-burk!


50. Flirtar du mycket?

Nej, när har man tid med det?


51. Kan du byta olja på bilen?

Fyller man inte bara på?


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej


53. Vilken var den senaste boken du läste?

Läser just nu Samlarna med David Balacci, innan läste jag Denise Mina med Det Heligaste


54. Läser du dagstidningen?

Nej


55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej, om man inte räknar med Allt om Mat?


56. Dansar du i bilen?

Digga till musiken kan man väl göra, men dansa är väl lite väl svårt?


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Lyssnar inte på radio, iofs lyssnar när jag sitter i bilen med pappa, han har alltid ruttna P4 på.


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Något behövligt på jobbet

59. När var du i kyrkan senast?

Förra veckan när vi var till graven kikade vi in och kollade hur det såg ut i kyrkan med


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Micke Bolin


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

1 vecka tror jag

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Det är många, men får säga Sonja, hade en riktigt trevlig fredag :)



That was that. Nu ska jag äta frukost, hungrig som är gnu.
Kanske skriver igen, vem vet!


Det finns idioter till allt.

Det finns idioter till allt, helt sanslöst! När jag kom hemåt med bussen från Karlskoga så visste jag att jag hade missat bussen, nästa skulle gå 20.41. Helt ok, jag vet om det sedan innan. Men när jag hoppat av bussen ser jag 12:an vid rödlystet, med buss 14 framför. Då tänker man ju "fan, jag missade den precis, kunde den tidiga bussen inte vara 1 minut till sen", men sen ser jag att dom står stilla. Bussen framför har fastnat och försöker ta sig loss, som det låter har dom stått där i nästan 15 minuter. Jag passar på att smita på bussen, även om bussen är fast ett tag till så sitter jag hellre i värmen, och den egentliga bussen jag skulle ta kommer ingenstans den heller om den dyker upp, så då kan jag lika gärna sitta på den bussen framför. Så när jag kliver på bussen är det en kille som står där och väntar på chauffören, för chauffören har gått ut för att försöka hjälpa den andra bussen att komma loss.

Jag sitter väl på bussen typ 5 minuter innan chauffören går förbi, och då står den där killen där framme och väntar för att fråga busschauffören om de står för en taxiresa hem "För ni har väl resegaranti?" HALLÅ SERIÖST!? Det var det löjligaste jag har hört på länge, och ändå hör jag mycket varje dag. Bussen är 15 minuter sen, av anledningen att bussen framför har fastnat, vem fan får för sig att man ska försöka få någon jävla resegaranti? Antingen får man väl då gå av bussen och börja gå eller betala för sin egna jävla taxiresa hem då. Ring de som plogar istället och klaga på att de inte har plogat halva resecentrum så att bussarna fastnar. Det är väl ganska logiskt att ploga på ett sådant ställe som det åker väldigt mycket trafik på varje dag.

Men sen så är ju jag kanske partisk, eftersom jag kom med en tidigare buss. Men helt ärligt skulle jag aldrig få för mig att tänka något sådant som resegaranti. Skulle ni? Det är vinter, det är sånt här man får räkna med. Det är bara hålla tummarna för att en resa går smärtfritt.

Var bara tvungen att skriva av mig. Jag kom hem för typ 30 minuter sedan. Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Ska ta och se lite serier, har inte bestämt mig för vad än bara. Men det ordnar sig. Är ledig imorgon. Hur underbart är inte det? Och idag bjöds det på godis på jobbet, så gott! Mums! Jag som försöker hålla mig borta från det, bäst jag kan, på jobbet, eftersom jag inte vet hur jag reagerar, men idag kunde jag inte motså. Jag var, jag får skylla mig själv, väldigt trött idag, men så blir det när inte sover ordentligt. Hihi. Men det har gått ändå.

Dagen har flytit på. Merservicen helt ok, och statistiken blir nog också helt ok. Känns så. Who knows!
Linda ringde förut och sa att hon hade hittat några böcker jag efterfrågat! Helt underbart! Kan bli kul och läsa andra böcker i serien eftersom jag bara läst en av böckerna och dom finns inte att köpa längre. Ser jag fram emot. Men först måste jag läsa ut min bok. För jag gissar på att de där böckerna är hårda tunga böcker, så det skjuter vi på, blir jobbigt och läsa på bussen. :) Men tack!

Och vill bara avsluta med att säga, sluta skriva anonymt! Skulle vilja spärra för det, men har inte hittat någon funktion, någon som har?

Wihiii.

hemma med livet i behåll

Åh idag känns det som att jag har haft ett liv. Ett liv som nästan höll på att ta slut iofs, men det får det handla om senare. Iaf. Kände mig utvilad imorse när jag vaknade, lagom putt på att jag inte orkade hålla mig vaken för att läsa klart boken,  till och med satt upp för att inte somna men det gick inte, somnade ändå! Så jag släckte och kröp ner och sov istället, läste klart på bussen imorse. Vaknade vid 8 imorse och tänkte, nej jag kan sova längre, jag är ledig idag, men så kom jag på att det var jag ju inte alls det, skulle upp 8.45. Bestämde mig iaf för att ligga kvar. När jag väl klev upp så blev jag inte alls glad. Denna jävla snö! Fan det började snöa när jag åkte från jobbet igår, och då tänkte jag, aja det gör väl inget om det snöar lite ikväll. Men det måste fan ha snöat hela natten, för jag kände mig helt insnöad! Tänkte att jag var tvungen att ta en tidigare stadsbuss, för dom är inte så duktiga på att komma i  tid när det snöat, men kollade när den gick och fungerade inte, så jag fick chansa på den vanliga bussen.

Det hade kommit 2 decimeter snö inatt ungefär, som ni säkert märkt, när jag gick hemifrån imorse så hade inte en enda plogbil varit ute. Det var till att lyfta fötterna högt och plumsa fram. Inte alls kul! Bussen kunde inte ens köra in på alla hållplatser, den stannade vid stora vägen så fick de som skulle på plumsa genom snön för att komma fram! Hah! Men turligt nog så kom den fram i tid, en halv minut senare kom bussen till Karlskoga, så det var tight. :)

Kom fram till jobbet i lagom tid också, även om det var tufft, fast där var det iaf plogat på de flesta ställen, förutom där man genar, och det är jue klart, för där plogar dom ju inte alls :D Jag satt helt själv i mitt skepp till en början, Angelica kom vid halv 4, då fick man äntligen lite sällskap. Och jag satt som på nålar för att veta om jag skulle få kompa eller inte, men det fick jag! WOHO! Klockan 18.00 kom pappa och  hämta mig.

Och det är nu det kommer, historien om att klara sig hem med livet i behåll! Man kan jue tro att när det redan kommit så mycket snö att det skulle vara slut på eländet. Men såklart, när vi kommer ut ur Karlskoga precis då blir det jävla snöstorm! Förstår ni?! Det var riktigt scary, för vi såg inte ens vägen framför oss. Man såg inte ett jota! Och så frös det fast massa is på rutan precis i pappas synfält, så för det mesta fick han köra bara i 60km/h. Men det viktigaste är att vi kom hem ok, när vi närmade oss örebro så lättade vädret och det klart och  tydligt att se vart man åkte. Jävla Karlskoga ;)

Så jag var hemma redan för 19 idag. Det var skönt det. Har suttit här och tagit det lugnt, har längtat efter det här hela dagen. Har sett ER, Bones, Smallville och två Våra Bästa år. Älskar mina serier! Bästaste! Men nu är det sedan länge efter läggdags, men jag har inte haft någon lust att gå och lägga mig. Men ska göra det snart. Ska upp halv 7 imorgon, duscha, fixa, sen åka till jobbet. Hoppas dagen går fort, jag är ju ledig på tisdag! Jippididooo!

Jag har den här a-a-a-a.... a-a-a-a..... A-A-A-A..... AAAAAA, som hon sjunger i förtrollad för att kalla på alla djuren, i huvet den vill inte försvinna!

Godnatt!

Äntligen hemma!

Äntligen hemma! Kom hem för typ 15 minuter sedan. Det är riktigt härligt när man hinner med bussen må jag säga, man sitter som på nålar hela vägen hem, men när man kliver av bussen och ser att man kommer hinna - det är en riktigt härlig känsla! Jag plöjde bok som attan på bussen idag, om jag nånsin har sagt att en bok är dålig, så vet jag inte vad jag ska kalla den här. Jag förstår ingenting och jag har bara 40 sidor kvar, borde man inte ha börjat fatta poängen snart då? Hela boken består av att läsa om en som skriver dagbok om sin fru som är mordanklagad. Astråkigt. Bara längtar till den är slut så jag kan börja läsa mina andra böcker som kommit!

Jag hade tänkt att jag skulle ha en seriekväll ikväll nu när jag kom hem, se ett eller två avsnitt trots att jag inte har tid. Måste sova också, men jag känner nu att jag kommer inte orka. Jag är så satans trött så jag vet inte vad det tagit åt mig. Jag längtar efter min lediga dag. Ska inte sätta klockan och inte göra ett dugg ansträngande på hela dagen. Jag är så utpumpad just nu. Jag vill aldrig mer jobba två helger i rad, jag får ingen tid över till att ha ett liv. Det är jobb, hem och laga mat, blogga, sen sova. Det är typ vad jag hinner med om jag ska sköta min sömn. Oftast blir det att jag sover för lite för annars hinner jag inte med.

Idag är klagomålens dag, bara så ni vet. Jag trivs asbra på jobbet, men jag måste få klaga av mig ibland, för ibland blir det jobbigt att pendla. Det är oftast värt det, bara man får klaga av sig ibland så är det inte så jobbigt. Har man inget liv i vanliga fall så spelar det ju ingen roll. Det enda till  liv jag i vanliga fall har är mina serier, dom hinner jag inte kolla på, men jag plöjer som attan när jag väl är ledig. Så det går. På ett eller annat sätt så går det.

Gäsp.

Det är dags att börja med maten. Det känns som att Spaghetti och köttfärssås är något jag lever på. Äter nog det 6 av 20 arbetsdagar på en månad, eller mer, ville inte överdriva, så vi säger 6 dagar, för det är det iaf kan jag lova. Tur att man aldrig tröttnar, önskar den kunde bli lika god som senast, då skulle det inte göra något, skulle jag kunna äta det varje dag. Men suck, det blir ju aldrig så. Nu ska jag laga mat för söndag och måndag. På tisdag är jag ledig så då ska jag se till att göra lite mer "avancerad" mat. Vet inte vad än dock. Torsk i äggsås kanske? Mm. Vi får se. Har en "stinas kyckling" i frysen också. Den kan man alltid hitta på något kul med. Vi får se, vi får se.

Förresten. Idag märktes det tydligt att Sverige kollar på melodifestivalen. Vid 20 så sa det bara tjoff så blev det lugnt. Helt dött. Helt tråkigt. Man bara satt och rulla fingrarna, inget att göra. Jag hade skrivit upp mig på komp, det hade varit lugnt hela dagen och jag vill kompa 18.55 för att hinna med den tidigare bussen. Typ 18.51 började det ringa, så då blev det inget komp. Blev frågad vid 20.15, men då hade jag ju redan missat bussen och nästa buss gick inte förrän efter jag egentligen slutar, så då var det onödigt att kompa.

Vi får se hur det blir imorgon. Imorgon är det inget melodifestivalen. Kan dom inte flytta det till imorgon? :( Imorgon får jag skjuts hem om jag kompar. Det har pappa lovat! Håll tummarna för mig. Jag skulle bli så lycklig!

Nej, laga mat var det ja.

Hoppas ni har en skön helg!

Grymt trevlig dag.

10 minuter har jag på mig att skriva, sedan börjar Let's Dance igen. Hoppas någon möken åker ut ikväll. Laila och Magnus är nog mina toppfavoriter, sen vill jag ha kvar Morgan, är det någon jag glömmer sen? Det kan det vara. Hinner inte komma in i det riktigt eftersom jag inte kan se hela veckan. Men skulle vilja se reprisen, för missade början, och min syster sa att dom presenterade bandet och jag tror jag känner killen som sjunger! Får leta upp det sen!

Idag har varit en bra dag. Började jobba 08.10, så klev upp kvart i 5, vid 10 i 5 kom min bror och skulle hämta lite stuff från datorn. Att han kommer förbi gör att man inte hinner med allt lika mycket som man brukar, även om jag har möjlighet att göra allt som jag vanligtvis gör, så känns det så osocialt att göra det. Så jag fick stressa efter att han gått. Men jag hann, det är huvudsaken.

Idag gjorde jag min Maria lite besviken, för jag satte mig inte bredvid henne fast det fanns en plats ledig. Men det var för att det fanns en plats bredvid Sonja med. Och man blir lite kluven då. Det tycker jag är satans jobbigt. :( Meen det blev bra tillslut, vi lunchade ihop iaf, fast hon satt på andra sidan bordet några platser bort! Hm! Jag åt mina potatisbullar, inte så jättegott att värma i micron egentligen insåg jag, och speciellt mätt blev jag inte. Men men, jag överlever!

Slutade vid 16.55, då stod Sonja och väntade på mig därnere. Vi började med att åka hem till henne och spana in hennes place. Grymt fint! Det var lite mer stil än vad det är här, och typ 100% mer städat hihi, skäms på mig! Vi tog bara en snabbtitt, får åka hem till henne någon mer gång. Vi drog oss till Örebro sen, fikade på Gröna Grodan, mummagod morotskaka, mm! Sen åkte vi hem till mig, fick hon spana in mitt skitiga hem, suck. Får ta hit henne igen när jag har städat, så man ser hela hemmet haha!

Fixade lite filmer åt henne sen var hon tvungen att dra vidare. Min syster var redan här när vi kom hit, och när Sonja drog var det dags för Let's Dance, samtidigt som det började gjorde vi även klyftpotatis som vi åt med Sweet&Sour thai sås. Gott, men gjorde för mycket, sååå jävlans mätt!

Vi har precis kollat på 90210, snart är det utröstningen på Let's Dance, sen blir det Greys Anatomy och One Tree Hill, får se om Madelen sover här eller inte. Tror inte hon vill det, hon sover bättre hemma. Jag ska ju upp och jobba imorgon, så upp klockan 08.30 är det som gäller, men det känns skönt. Det är sovmorgon iaf.

Ansökte om komp idag för söndagkväll, då jag får skjuts hem till Örebro om jag kompar hem senast 19.00, de kunde dock inte bevilja det idag :( Men de skulle föra vidare till helgspersonalen att jag vill kompa på söndag, hoppas hoppas det är lugnt! Please håll tummarna, jag orkar inte annars! Det blir för mycket att jobba två helger i rad, jag känner mig helt död.

Aja. Bara två minuter kvar. Ska hinna sätta mig till rätta.

Ooooooh.

Ooooh. Ooooh. Jag drömmer om en säng, en mjuk himmelsk säng. Snart så, ska bara laga denna jobbiga mat först. Jag gör det lätt för mig idag, jag slänger in lite potatisbullar i ugnen, det är smidigt och lätt, och faktiskt gott. Godare direkt urkomna ur ugnen, men det duger uppvärmda i micron med :)

Idag var en helt ok dag. Den flöt på ett annorlunda sätt, jag kände mig lättare på något sätt idag. Hade min nya tunika på mig idag, den var fin, men den korvade sig när man satt, elakt! Men det gick minsann. Och imorse var då andra turen med bussen till jobbet på den nya vägen och jag måste då säga att jag inte tycker att det går något snabbare! Skit också!
Jag som verkligen hade sett fram emot det, men sen har det iofs varit samma chaufför båda dagarna, kanske beror på det! Vi får se, vi får se!

Jag har inte så mycket att skriva idag. Jag vill bara sova!

Jag har gått vidare, det är ok.


R.I.P Staffan Bergström 19670429 - 20080204 - Evigt saknad.

Så, idag var dagen med stort D. Dagen jag gått och bävat för länge, jag trodde hela stormen skulle dra mig ner i sitt djup, men det har gått över all förväntan. Det har känts som en vanlig dag men bara lite gnutta sorg. Det har varit skönt, man har fått en bekräftelse på att livet har gått vidare och att det är ok, helt ok. Jag känner mig starkare.

Det har varit en mysig dag. Jag gick kanske upp lite försent, men man måste hinna sova lite. Jag gick upp vid halv 9, skulle vara hos Carro runt 10 hade vi sagt, jag skulle gå dit, vilket i mina ögon är en bit, eller ska vi säga för mina ben är en bit? För jag är ju inte elitgångare precis. Carro ringde strax efter halv 10 och var på väg hemåt och var så smart så hon bad mig kolla när bussen gick mot kyrkogården. 10.08, satans! Då blev det tight med tid. Jag sa direkt "då är det dags för mig att börja gå", så jag drog på mig kläder, packade ner kameran och  gick. Gick, och gick, och gick, ouf vad det är tråkigt att gå.

När jag kom in i skogen så blev jag sååå arg för att jag hade lagt ner kameran i handväskan, för där, på en sten kanske 2 meter från mig satt det perfekta fotot. En ekorre satt och tittade på mig helt lugnt med svansen hängande framför stenen och bara av att röra sig för att ta fram kameran gjorde så han stack, fortare än fortast. Damn! Det var bara att fortsätta gå. Kom faktiskt fram till Carro i god tid, vi gick till busshållplatsen och fick vänta nästa 10 minter, se på den ni! När bussen väl kom visste vi inte om vi skulle hoppa av vid hållplatsen "nya kyrkogården" som kom först eller vid "längbro kyrka", vi chansade att åka till Längbro kyrka eftersom vi inte riktigt var säkra på var vi skulle. Vi har inte varit där på ett år, och när begravningen var så tänkte man inte riktigt på vad man gjorde, men jag hade ett svagt minne av att det hette Gläntan där han låg. Och mycket riktigt fanns det en plats som hette Gläntan, och det är ju inte något jag bara kan ha kommit på från ingenstans när det faktiskt finns något som heter så.

Så vi begav oss dit och hittade fram till slut, på andra sidan kyrkogården, det hade varit närmare att hoppa av vid "nya kyrkogården" men då hade vi nog inte hittat rätt. Vi lämnade blommor, ljus och en prydnadssak och jag tog kort, sen stod vi där en stund. På tillbakavägen gick vi genom minneslunden och kollade hur den såg ut.

Sen gick vi in i kyrkan, mindes inte mycket av den heller, bara att garderoben var trång och full med jackor. Sen gick vi och satte oss och vänta på bussen. Bussen kom 10 minuter för tidigt och ställde sig en bit bort och väntade, men efter en stund åkte den fram och släppte på oss, och sen backade den tillbaka. Snällt! Slapp vi sitta ute och huttra.

Vi hoppade av vid Haga Centrum då Carro skulle handla, jag tänkte att jag då kunde passa på att handla mat till kvällen. Och för att vara ärlig, även om dagen var lugn, så var jag inte redo att släppa taget och vara själv. Och det var ett mysigt sällskap, inte ofta man får lite qualitytime med Carro. :) Vi bestämde oss för att ta en fika innan vi handlade, och det gjorde vi rätt i! Det var mummagott!



  

Hon tog en kopp kaffe och en prinsesstårtebit och jag tog Cola med en delicatoboll och en cookie. Det var gott. :)
Sen handlade vi Apoteket och sen mat. På fiket så berättade Carro att man även kunde köpa lunch, asgod bakad potatis, och det blev jag så sugen på så jag köpte bakpotatisar, currykycklingröra, fjärilskotletter och vitlökssmör till kvällsmat, och matlåda imorgon. Jag åt det förut, och gudars vad det var gott, jag bara vrääkte i mig. Två stora bakade potatisar med currykycklingröra och vitlökssmör, himmelskt! Och jag med mitt fotograferande idag tänkte göra er avundsjuka och visa min mat! HAH! ^^



Till maten kollade jag på Narnia - Prins Caspian. Den skulle vara bra om det var en fristående film, men den är inte bra som en Narnia-film. Så med andra ord var den bra, men med ett minus. Jag tvättade faktiskt samtidigt också, jag hade många bollar i luften samtidigt, plus att min syster kom förbi. Jag fick äntligen mitt efterlängtade paket från Haléns idag, så pappa kom och hämtade mig efter jobbet så vi kunde åka och hämta ut det, min syster hade passat på att beställa lite kläder samtidigt och  hon är snabb på att hämta sina kläder ;)

På tal om kläder så har jag riktigt stora problem med vad jag ska ha på mig idag. Jag fick som sagt nya kläder idag, men jag vet inte om det är ok eller inte att ha dom på jobbet. Lite av en klädkod är det, man ska vara proper klädd och inte se ut som att man precis kom från gymmet. Och det är helt ok i mina ögon, men det är svårt för en som inte klarar av att gå i jeans och trånga byxor varje dag. Därför använder jag alltid mjukisbyxor, men har lyckats hitta alternativa kläder som fungerar att ha på jobbet. Och jag vet inte om de här gör det eller inte och vet inte om jag vågar prova imorgon, eller om jag ska vänta en dag. Hmm, vad säger ni? Dom är fina. Dom 3/4-dels, blåa och pösiga. Tänkte ha dom till mina  uggs och en ny vit tunika jag fick idag. Tror jag får prova kläderna imorgon och se om det känns rätt, annars drar jag bara av mig byxorna och har resten på mig (jag ska ha tights under). Det är ju inte så svårt egentligen.

Annars så är det egentligen dags att sova. Jag måste börja sköta sömnen bättre det går inte annars. Jag är för dålig på att se till att verkligen gå och lägga mig när jag ska. Idag borde jag ligga i säng vid 20 för att få den sömn man "behöver" men istället sitter jag här vid kvart över nio och skriver, men man får prioritera, så enkelt är det.

Jag tänkte iaf avsluta med de bilder jag faktiskt tog av skogen idag, kul att ha en kamera när man väl använder den och har den med sig. Och skogen är fin såhär på vintern, grenarna är täckta med frost och snö, marken likaså, men endel löv hänger kvar och kämpar in i det sista.









Have a nice night

"våtkrullet" - läs, så förstår ni!

Har ni tänkt på en sak? Det har jag. Många saker, men jag syftar på något speciellt. Det är saaatans kallt ute. Det har varit kallt länge, men vart kom denna bitande äckliga kyla från? Jag kan stå ut med kyla, men inte iiiiskyla. Vad man än gör så bara huttrar man. Idag tog jag på mig jeans för jag mitt smartarsel tänkte att det måste vara varmare än tights, men nej då, det var det inte. Jag huttrar som ett as. Och sen kan jag erkänna att det var inte bara för kylans skull jag tog på mig jeans, jag ska tvätta tightsen imorgon. Det är dags för det också. Fan man måste jue tvätta jämt när man inte har så många tights och byta mellan. Det är jobbigt. Nästa år får jag satsa på att köpa flera tusen par, så jag inte behöva tvätta så ofta, jag hatar och tvätta.

Imorse klev jag iaf upp ur sängen vid halv 5, det var bara slänga sig i duschen och sen göra sig iordning. Ville göra något annorlunda med mitt hår kände jag, i vanliga fall duschar jag, blåser håret och har i nåt tjosan jag köpt hos frisören och sen är det klart, men hur kul är det och göra likadant varje dag? Så idag när jag hade duschat hade jag i vax i håret, tänkte att då kunde håret stanna kvar med "våtkrullet" som blir efter att man duschat. Mja, jag vetefan om jag lyckades så bra med det. Det såg mest bara udda ut, speciellt eftersom luggen börjar bli för lång, så jag måste sätta upp den halvt om halvt. Suck, vem har råd att gå till frisören varje månad/varannan månad för att luggen är för lång? Man får jue betala full taxa ändå. Men i slutet av februari är det ett måste.

Jag drog hemifrån vid 6 imorse och kände att det skulle bli spännande att åka extrabussen idag för att se om det gjorde någon skillnad när de tog den nya vägen, märkte då till min förvåning att den tog motorvägen hela vägen. Tyvärr så var extrabussen lite sen, så det blev inte så stor skillnad. Men vi får se om det är någon skillnad på torsdag. Det var en lugn dag på jobbet, massa trevligt folk runt omkring än så man slapp tänka, bara jobba och umgås, det behövdes. Jag slutade 16.55, då drog jag mig iväg till jobbet. Och som jag nämnt tidigare så brukar bussen komma in mellan 20-25 över och det är som vanligt, men när jag slutar tidigt så går stadsbussen annorlunda, så den går inte förrän 41, men idag när jag klev av bussen så var den tidigare bussen 10 min sen, så den kom precis när jag kom in på resecentrum. Skönt som fan och ta en tidigare buss och slippa stå i kylan och vänta.

Mitt problem idag var att jag behövde få tag på blommor till imorgon. Åker man hemifrån vid 6 på morgonen och kommer hem vid 19 så är det riktigt svårt att hinna till en blomsteraffär eftersom de öppnar efter att jag åkt hemifrån och stänger innan jag kommer hem. Så jag var smart och fixade med att någon gick och köpte blommor åt mig så att jag kunde hämta dom när jag kom hem och då valde självklart efter vad som blir närmast för mig att hämta ifrån och det är mamma. Så jag ringde en beställning på vad jag ville ha för något. Så när jag tog bussen hem gick jag av en hållplats tidigare och gick och hämtade blommorna innan jag gick hemåt. Så nu är dom inköpta och klara samt att planerna för imorgon är klara.

Det känns skönt att det är klart. Jag är en planeringens människa, har alltid varit, kommer alltid att vara. Allt ska vara planerat och allt ska gå efter planerna för att jag psykiskt ska klara av en dag, rubbas det finns det risk för psykbryt.

Oh well, kvällen före en ledig kväll är alltid skön. Man kan bara slapp och veta att man är ledig dagen efter. Idag hade jag tänkt titta på serier hela kvällen, bara slappa. Slappa har jag gjort, indeed, det är jag bäst på! Och jag har iaf sett ett avsnitt av 24 och ett av House men där tog det sedan stopp. Fastnade sedan här vid datorn och spelade massa skitspel på internet. Det är "kul" tidsfördriv ibland, inte så kul egentligen, men man fastnar.

Läste en artikel på aftonbladet om att poker-spel på internet med låtsaspengar ökar risken för spelberoende när de blir vuxna. Hur är det då för en som redan är 24 år som sitter och spelar med låtsaspengar? Är jag vuxen redan, eller finns risken redan? Visst känner man sig lockad att prova spela för pengar någon gång, men det handlar bara om självdisciplin. Ska man spela för pengar, ska man även veta hur mycket som är ok att spela för och stanna när det är nog. Eller nåt, blaha blaha. Försökte låta lite vis, men vetetusan om jag lyckades. :)

Jag är trött och skulle behöva gå och lägga mig, men jag har egentligen ingen lust, men jag måste. Behöver sova. Har sovit så dåligt de senaste nätterna, har inte alls gått ihop sig med arbetstiderna och även hinna få sömn emellan dom. Och jag skulle behöva bli klar med den här tråkiga boken, har nya böcker att hämta ut på posten som jag VERKLIGEN vill läsa. Ska försöka ta mig dit och hämta dom imorgon, så jag har dom hemma iaf. Ska läsa Samlarna först, som är uppföljaren till Kamelklubben, så kan Linda låna böckerna sen. Kamelklubben var jue över all förväntan bra faktiskt, trodde den skulle vara asdålig, kände så de första 100 sidorna, men sen får man tänka på att det var en helt ny författare också, måste komma in i hur folk skriver innan man förstår tankegångarna. Men jag längtar efter att läsa nästa!

Linda, glöm inte kolla efter Virginia Andrews! Hoppas du har dom! :)

Nej, nu ska jag väl vara duktig och göra mig iordning för sängen.

Vi höres imorgon, med säkerhet, ska ta med mig kameran imorgon, så det blir lite bilder.

Peace!

Sovdags

Jag säger då det. Trött trött trött. Dagen gick fortare än vad jag hade förväntat mig, det var ju skönt det. Men sen är det morgondagen också, upp halv 5, urk. Så det är dags att sova. Tänker inte skriva så mycket.

Skönt att veta att jag får sällskap på onsdag.

Pust och stön

Det blev en full arbetsdag idag. Fanns ingen chans till komp då det ringde mycket för att vara söndag. Jobbigt. Men skjuts hem fick jag ju ändå. Pappa var i Karlskoga hela dagen, hos sin faster, sen kom han och hämta mig så drog vi hemåt. Så underbart skönt att komma hem. Var hemma för typ en timma sedan, har ätit kvällsmat och sett ett Våra Bästa År, nu känner jag mig nervarvad så nu ska jag nog klara av att somna om ett tag. Behövs, ska upp tidigt imorgon, börjar 9, så behöver åka hemifrån vid 7, vilket innebär att jag ska upp vid senast 05.45, pust och stön.

I vanliga fall hade man nu sett fram emot onsdag då jag är ledig för att få lite vila, men vila blir det inte. Det blir en hemskt jobbig dag. Jag känner det ända in i hjärtat, men jag skjuter det åt sidan tills dess. Det får vara en dag.

Ska göra mig iordning för sängen, hörs mer imorgon!

Coca Cola är livets guld!

Tänkte faktiskt börja med och skriva: Linda, du är bäst!

Imorse när jag vaknade var jag dödstrött, gick upp, gjorde mig iordning, drog till jobbet. Skrev upp mig på komplistan och fick kompa den tidiga tiden! Så underbart! Det behövs nu när jag ska jobba två helger i rad, det är inte bra ekonomiskt, men får kompensera med att försöka och tjäna extra provision. Drog mig till bussen vid 17-tiden typ, ringde pappa och frågade om vi skulle handla idag istället, då det brukar vara mindre folk sent en lördagkväll, han  höll med. :)
Så vi drog ut till Coop Lillån och det var en nitlott, dom höll på att bygga om så det var inte lätt att hitta allt, som tur var stod colan på samma ställe som alltid - än så länge. Men jag fick mina 18 2-liters, mmm I love it!



Det där är all cola jag har just nu, med den jag redan hade sedan innan, eller låt oss säga det som är kvar för jag tog precis kortet och jag har haft besök, kommer dit sen.

Pappa hjälpte mig upp med allt, tog lite brännbart från garderoben som jag samlat på mig. Sedan slog jag mig ner vid soffan och åt min efterlängtade McDonalds-mat. Har varit sugen på det i tusentals år känns det som, och idag tog jag drive-in när vi åkte hem :) 9-bitars Chicken Nuggets meny och hotwings. Mums!

Kollade på tre avsnitt av Andromeda, min bror skickade sms i mitten av tredje avsnitten och frågade vart jag hade mina filmer han skulle hämta och då skrev jag att jag var hemma redan. Då ringde han upp och frågade om de skulle se om min syster också ville komma till mig så vi kunde spela Alias. Och det är jue aldrig fel, så vi körde på det. Dom kom hit vid 10 tror jag klockan var, då stod jag som bäst och gjorde Chili con carne. När jag var klar med det satte vi igång och spelade. Vi körde tre omgångar så vi kunde byta lag, så alla fick vara med alla. Alias är ett av de roligaste spelen, ibland skrattar man så man inte får någon luft! Det hoppas ur små grodor i munnen ibland som man egentligen inte menar att säga, men det blir automatiskt så av bara farten för att man ska vara så snabb. Aah gud ja, kul har vi haft ikväll, och mycket godis och cola har det blivit. :)



De drog precis hemåt, och jag tänkte att blogga måste jag jue hinna göra, det här räknas dock till söndag nu, men vi låtsas som att det är lördag, ok? :)

Jag måste jue bara berätta om gårdagens händelser efter att jag skrev mitt inlägg. Sååå förbannad var jag, sååå arg! Det enda jag hann se på var ett Smallville och klockan blev mer än vad jag räknat med från början om jag även hade sett ett Våra Bästa År. När jag skulle fixa rätt avsnitt så hängde sig datorjäveln! Så ruttet! Min dator är lite cepe ibland för kabeln till hårddisken åker ur väldigt lätt och det är svårt när katterna har en tendens att hoppa upp på datorn för att dom ska ligga där och mysa. Det har inte hänt att kablarna åkt ur sedan jag flyttade hit för jag har datorn på ett bättre ställe, men igår var det då dags. Drog ut datorn, öppnade den och tryckte till kablarna, ville inte fungera ändå. Såklart hade jag jue stängt datorn och ställt tillbaka den då, så jag fick göra om samma procedur igen. Suck. Jag fick den att starta! Halleluja, väl inne i datorn så har den ANDRA hårddisken då åkt ur så jag kan ändå inte fixa rätt avsnitt. Surt sa räven. Får göra om allt IGEN. Rycker och sliter i dessa satans kablar, men den här gången var jag smart och stängde inte datorn och ställde inte tillbaka den. Jag såg till att det fungerade först, efter många om och men gjorde det det.

Såg mitt Smallville, sen stängde jag av datorn och gick och la mig. Ouf, datorer, inte människans bästa vän precis!
Jag löste lite korsord innan jag skulle sova, eftersom jag som tidigare nämnt inte har någon bok. Innan jag skulle åka till jobbet imorse var jag så smart att jag gick och kollade i min pocketlåda, tänkte se om jag hade någon bok jag kände för att läsa igen. Men tänka sig! Jag hittade en bok jag inte hade läst! :D Det var coolt! Så ni läser jag en bok med Denise Mina, tror den hette det heligaste, något liknande iaf. :)

Nu är klockan kvart i 3 på natten, jag är trött och linserna börjar torka ut så det är dags att sova. Ska nog sätta klockan på 10.30, pappa hämtar mig 12 och jag ska hinna duscha och göra mig iordning. Men vem tror att jag faktiskt får sova till 10.30? Jag tror INTE det minsta att mina katter vill att jag sover tills dess. Men lite sömn iaf. Har lovat pappa att skriva upp mig på komplistan imorgon med, vi får se om jag får kompa. Alla är inte lika snälla som Linda *blink blink*

Aja, sängen var det!

Tudeluuu!


RSS 2.0