Kläääder! :D:D

Min kläder kom idag! YEY! Jag kan ju loova att jag vet vad jag ska ha på mig på söndag på Madelens födelsedagsfirande, minsann! Ska även ha det till jobbet imorgon tänkte jag. Så grymt fint var det! Det var inte allt som kom nu, men det visste jag sedan innan, det är lite stuff kvar som kommer framöver, men det gör inget. Några av de viktigaste sakerna kom nu iaf :) Bara en sak som inte passa! Det är ganska coolt, inte ofta jag har sån tur, hah!

Det har varit en bra dag idag, trodde jag skulle vara dötrött, men det har gått helt ok. Det enda som inte riktigt var bra var att bussen, när den stod på busstation imorse inte fick igen dörrarna vilket betyder att bussen inte kan åka! Den blev nästa 15 minuter sen! Heerreguuud! Då kände jag mig stressad. Men jag hann till jobbet i  tid :) Skönt det! Sen rann dagen på. Fick skjuts av Linda till bussen när jag skulle hem, hon skulle ändå iväg o köpa mat, snällt :)

Bussresan hem fick snabbt, tog lika lång tid som vanligt, men det gick snabbt. Satte mig på moppen och åkte till centrum och hämtade ut mina paket! :D Direkt när jag kom hem började jag prova kläderna! hihi, me like! Hämtade även ut ett paket från cdon, innehåller lite böcker, men det paketet har jag inte öppnat än, ska inte börja läsa någon av böckerna nu iaf :)

Sen förresten, när jag kom hem idag också, en bit in i hallen så låg en söndertuggan avi också! Kattjävlar asså! Avin var från Adlibris, så har ett paket till att hämta ut, ska se om jag hinner det imorgon, eller tror ni dom stänger tidigare imorgon pga valborg?! Iaf, det paketet innehåller boken jag väntar på :D:D



YEEEEEEEEES! Nu blev det mål, så nu blev det match igen! Ska se till och häva upp maten som precis blev klar, sen slå mig ner vid tvn igen. Sen sova.


Ha det gött!

Jobb, jobb, jobb..

Ännu en dag att åka till jobbet.
Igår hann jag inte med mycket hemmatid inte. Det var upp ur sängen på morgonen, göra sig iordning för jobbet. Sen jobbade jag mellan 11.05 - 19.50, tog bussen hem och gjorde mig iordning för sängen på en gång. Startade inte ens datorn! Men jag kan inte påstå att jag somnade speciellt tidigt iaf, jag var inte trött! Men så är det ju när man kliver i säng direkt när man kommer hem, man behöver varva ner först. Så jag låg och läste, släckte väl runt 11, gick upp 05.15 imorse.

Nu har jag precis ätit frukost. Så gott! Sitter och dricker mitt te. Ska snart göra mig helt klar för jobbet.

*saknat*

Har inte haft någon bok att läsa på flera dagar. Har fått läsa korsord när jag ska sova och bara sitta på bussen. Bajstråkigt och vänta på den andra boken. Vann budet på Tradera, men hittade den även på en sida på internet innan jag visste det, så nu kommer jag ha två av samma bok, hihi! Bättre än ingen. Men nu hittade jag en bok jag kan läsa tills den andra boken kommer iaf :) Så det ska bli skönt att gå och lägga sig ikväll, och åka buss imorgon, när jag kan läsa igen! *saknat*

Kollar på hockey. Varför måste dom alltid förlora när jag väl har tid att se en match!? Hur kul är det!

Tredje perioden kvar. Go Sverige!

Torka spya!

Oj det var länge sen. Jag har inte orkat de senaste dagarna och har inte känt att det hänt något speciellt. Har det väl iofs inte gjort nu heller. Har jobbat i helgen, var schemalagd på ett 7-timmars pass igår eftersom jag bytte med Maria, men fick även kompa så det blev bara ett 5-timmars pass. Sååå välbehövligt! Kom hem vid strax före 21 igår. Kollade på lite serier. Gick och la mig så jag somnade vid 1. Tänkte att jaa då kan jag sova till typ 9 - halv 10 och sen gå upp och börja dagen. Vem tror ni vaknar halv 8 pigg som en mört? Det var så varmt så det var ingen idé att försöka somna om. Bara att kliva upp. Tequila kom och bjöd på en spya bredvid sängen, så behövde ändå gå upp och torka upp den.

Inte kul att vara uppe före 8 när man är ledig, det är då man vill sova och känna sig utvilad. Suck. Men aja. Har fått mycket gjort iaf. När jag hade gått upp så kollade jag på desperate housewives och åt frukost. Sen satte jag igång och baka. Det blev typ 50 Mandelmums och 96 jordnötskakor! Hah! :) Det blev sååå mycket! Och jag har alltid använt 2 äggvitor i Mandelmums och då blir de VÄLDIGT kladdiga, nästan omöjliga att rulla. Så till andra satsen idag provade jag med bara en äggvita och guuud, dom blev HELT perfekta! Så nu vet jag hur man ska göra :D :D Najjs! Visade Madelen förut när hon var här, hon blev nog lite imponerad ;) Hon tyckte dom var goda också.

Så nu har hon varit här och hämtat baket. Hon fick en hel burk med jordnötskakor och likaså en hel burk med Mandelmums och en paradbakelse med sig hem. Jag har kvar 1,5 bunke med jordnötskakor, bara några stycken Mandelmums och en paradbakelse.

Men nog om det. När jag hade bakat klart idag, så hoppade jag i duschen, gjorde mig iordning och sen drog jag upp på stan. Hade slut på Neutrogena ansiktskräm, tog det sista idag när jag duschade och slut på Mascara. Sen läste jag en otroligt bra artikel på aftonbladet igår. Det handlade om hur man ska ta vara på sina linser på bästa sätt, hur man ska göra rent dom och hur man ska göra med linsbehållaren samt hur man ska sätta i dom. Provade det igår kväll när jag tog ur linserna och när jag satte i dom imorse. Vilken skillnad! Hade inga problem alls. Och brukar ha extremt mycket problem! Men i den artikeln så tipsade dom även om en linsvätska, som ska vara den bästa, den som är testad och framtagen blahablaha. Har provat den förut, men haft lite problem med den, men tänkte att jag ska prova igen. Saker förändras ju. Och jag skulle behöva ha en riktigt bra linsvätska, tror det är mycket det som gör att jag har så mycket problem. Så vi får se, ska prova ikväll :)

När jag var på stan hittade jag även flytljus till min syster, extremt fina var dom! Dom såg ut som diamanter och fanns i två pack, antingen lila eller svarta. Så jag köpte med 2 stycken 2-pack av varje till Madelens fest och så hittade jag svarta med rosa mönstrade servetter som matchade :) När jag var inne på HM och köpte Mascaran så hittade jag även två par assnygga skjorts! Samt kom jag på att jag bara hade en tofs kvar, så köpte på mig nya sånna. Har ju en katt som äter upp alla mina tofsar, så till slut har man inga kvar. :P

När jag var klar på stan så kom pappa och hämtade mig. Vi åkte ut till Marieberg. Vi började i själva centrum och försökte leta upp den nya butiken bellbox, men på vägen så fastnade vi vid McDonalds för att käka, hade inte ätit sen 9 på morgonen och klockan var 17.30 :P Så var vrålhungrig, så jag bjöd pappa på mat. Sen letade vi vidare. Vi hittade butiken och min syster hade rätt. DE HADE MIN HÅRSPRAY!! YES! Jag brukar köpa den hos frisören för 149:-/flaska, men hon tar bara in den när det är kampanj på den för hon tycker den är så dyr. Men på den där affären kostade den bara 98:- och det verkade som att de skulle fortsätta ha den! Så jag är lycklig nu! Köpte på mig 3 flaskor, för jag är aldrig på Marieberg! :P

Sen åkte vi vidare på lite fler affären. Jag köpte presenter till Madelen eftersom jag inte är ledig något mer innan vi ska fira av henne. Så såg till att ha det klart. Sen åkte vi till Willys och storhandlade! Sagt och gjort, hela dagen klar. Nu måste jag göra matlåda, se hur mycket jag hinner göra innan hockeyn börjar. Det är Liv som står ikväll, så lite måste jag nog se iaf. Tror jag ska se första perioden och se om det är värt att se på, annars kollar jag på Desp sen. :)

Men nu har ni fått en liten uppdatering iaf. Hoppas ni har det bra!

Hörs!

Mök!

Satan! Vad kan vara mer störande än detta? Igår när jag åkte bussen hem blev jag klar med boken och när jag gick och la mig igår skulle jag börja läsa på nästa. Håller på att läsa Michael Connellys bokserie om Harry Bosch, jag läste klart den 7e boken igår och skulle alltså börja på den 8e. Tror ni jag har den? Tror ni den ens går att köpa på cdon? NEJ! FAN! Hittade den på tradera, hoppas fan att det går igenom. Så nu har jag inget att läsa, bara sitta på bussen och rulla tummarna i nån vecka framöver. De hårda böcker jag har, som jag inte läst, får vänta tills semester, orkar inte släpa på tunga böcker!

Mök!

Håll tummarna nu!

Lön!

Fyfan vad trött jag är känner jag. Det blev inte mycket sömn inatt. Trots att jag var så tidigt i säng igår, men jag var inte det minsta trött och boken var så jävla bra! Fan! Jag gick och la mig vid 20 typ, tänkte släcka vid 20.30, men det gick inte, släckte inte förrän vid 22 typ och kunde inte somna. Sen sov jag oroligt hela natten tills klockan ringde vid 04.15, uppe före tuppen! Urk! Det var bara att slänga sig i duschen. Väl klar med det så åt jag frukost samtidigt som jag betalade mina räkningar. Konstigt nog så älskar jag faktiskt att göra det, det är en så skön känsla att ha det gjort och sen veta på ett ungefär hur mycket pengar man har att leva på. Och det är inte lite den här månaden :D OOOH! Vad kul vi ska ha!

Madelen har tur och fyller år just den månaden som lönen är underbar! Ska bara komma på vad jag ska köpa, kan vara en idé :D hihi

Det som var något av det bästa idag var att Sonja var på jobbet. Dagarna blir så underbar lättare att stå ut med, speciellt när vi även kan sitta bredvid varandra. Det hjälper bara att veta att hon är där, man hinner prata lite mellan varven, men att sitta bredvid och umgås och hinna ta nån rast ihop, det är perfekt :) Önskar det kunde vara så man alltid kunde ha samma pass och samma raster, fyfan vad bäst det skulle vara! Om vi nånsin kommer få egna platser, då hoppas jag verkligen att vi kommer ha platserna bredvid varandra! Hoppas innerligt!

Hade även med fika åt henne idag, eftersom hon fick förhinder i onsdags, hon ska inte behöva vara utan bara för att bilen krånglar :D Och jag tror minsann hon tyckte det var underbart gott, lät som så i sms:et hon skickade när hon åt den iaf :D hihi! Det var en hit, får se om pappa tycker detsamma, han kommer snart och hämtar en låda med tre stycken paradbakelser i.

Nu är iaf bytet klart inför helgen, så nu vet jag att jag jobbar på söndag. Och det gör mig vekligen ingenting. Passar mig mycket bättre att jobba söndag istället för måndag, så blir inte nästa vecka lika lång. Men bytet blev lite konstigt, jag fick inte byta med Maria om inte jag gick ett kort pass på söndag. Oftast brukar det vara att man bara får byta om man gör sitt vanliga pass om man byter med någon som har ett kort pass. Men aja. Det gör mig faktiskt ingenting. Pappa har lovat att skjutsa mig på söndag, vilket innebär en timmas längre sovmorgon och jag kommer ändå hem när jag brukar komma hem när jag jobbar helg :) Perfekt! Och så ledig på måndag, gött!

Men så vidare värst ledig kommer jag inte känna mig på måndag inte. Uhhh.

Jag hoppas verkligen någon dyker upp för att hämta fika snart. Jag dör av trötthet!

Paradbakelser!

Det blev inte helt och hållet som jag hade tänkt mig. Skulle ju göra maränger, både vita och gula, men det blev bara vanliga vita, men de blev inte så värst vita men ändå, hemmagjorda maränger blir ju aldrig det känns det som, suck. Bara de smakar som maränger, det enda jag bryr mig om :) Istället för gula maränger gjorda jag paradbakelser, ett recept jag hittade i en alltommat-tidning, de såg sååå goda ut! Och de var goda med, men mäktiga, orkade inte äta upp en hel!



Så ser dom ut iaf! Ser gått ut va? Vad man inte ser är att de även innehåller någon slags chokladkräm. Mums :)
Har verkligen kommit i en bakperiod och än är det inte slut. Madelen fyller år nästa vecka och har lovat att baka åt henne, så det blir Nitos jordnötskakor och Mandelmums nästa vecka :) Eftersom jag endast gör dubbelsats av jordnötskakorna, så tänker jag behålla hälften, de får man aldrig nog av, typ :D Frysa in några tänkte jag, så man har hemma :) För snart får det räcka med bakandet, det börjar bli jobbigt :P

Annars har jag inte gjort mycket, det har varit skönt att bara vara hemma och  ta det lugnt. Sitta här hemma i pyjamas och glasögon med håret spretandes åt alla håll! Men igår var jag utanför dörren faktiskt, pappa kom ju och hämta mig vid 5 för att tanka, vi svängde även förbi willys, lite jag behövde ha hade jag kommit på :)

Sen blev dessvärre fikan med Sonja inställd, hennes bil har gått sönder :( Det var tråkigt, men får göra det någon annan gång, kommer alltid fler gånger :)

Det jag har spenderat dessa lediga dagar med, förutom att städa och baka, är att kolla på Desperate Housewives, jag har nu precis sett avsnitt 16 på säsong 2! YEAH! Jag är snart ikapp dig Madelen ;) Det innebär att jag har kollat på 17 avsnitt på dagar. Inte så mycket, hade jag inte bakat och städat hade jag hunnit med hela säsong 2! Men men! Känns skönt att ha ett lite renare hem. Har ju inte precis städat helt och hållet ^^ Får bli vid nästa ledighet, lr nåt sånt :)

Nu när jag ändå lade in bilderna på paradbakelserna på datorn passade jag på att lägga över lite andra bilder som jag tänkte lägga in här med. De är tagna lite på random, här och där som egentligen varit meningen att de skulle placeras i bloggen den dan de togs, men på något vänster har det inte blivit av :)

Nu ringde pappa så nu tappade jag bort mig totalt. Men bilder handlade det om iaf. Det får avsluta bloggen, för det är sovdags. Usch. Klockan är bara 19.30 och jag funderar på sömn! Inte det minsta trött! Blir galen av dessa tider, buäää!


Madelen och jag gjorde piroger för typ 2 veckor sen, de blev något stora!


Mina nya lakan, såå fina!


Madelen ligger nerbäddad och hatar sin syster med kameran precis i "takort-ögonblicket"


Chokladboll med cornflakes, Mandelmums och Jordnötskaka, en enkel fika häromdagen. Gott!


Nu ska jag dricka upp min cola sen gå och sova.

God natt!

Duktig helt i onödan.

Isch. Godmorgon.
Jag var såå duktig igår! När jag är ledig brukar jag oftast sitta uppe in i det sista innan jag går och lägger mig, bara för att njuta av ledigheten och kunna göra vad jag vill. Men så igårkväll kollade jag på ett avsnitt 24 och sen två avsnitt Desperate. Då var det ett avsnitt kvar på säsong 1 och då måste man ju även se första avsnittet på säsong två om man tittar på det sista av säsong 1, klockan var då halv 12. Så jag tog mitt förnuft till fånga och gick och la mig!

Låg och läste en stund. Böckerna är så bra nu så jag kan oftast inte slita mig. Men så började jag nicka till när jag hade läst typ en halvtimma, så jag släckte och la mig och sova. Och vad då tror ni? 06.12 så får jag sms! Hatar när folk skickar sms på morgonen. Men jag kollade bara vad klockan var, vände på mig och försökte somna om. Det gick inte så jättebra, det är inte riktigt min grej att somna om, men jag lyckades. Men klockan 7 då var det någon i trappen som HAMRADE! Klockan SJU på morgonen. Ouf. Det var inte alls meningen att jag skulle få sova :( Låg och vred och vände mig, halvsov fram till 0.15, sen gav jag upp och nu är jag vaken.

Kollade vad sms:et handlade om. Och då var det mamma som frågade om jag var vaken. Jobbigt.

Nu måste jag bestämma mig för hur jag ska planera den här dagen allra bäst. Jag MÅSTE verkligen städa. Och jag tänkte att jag skulle, sen när jag sätter igång, börja med att gå ut med lite sopor. För sopor finns det massor av! Det som är här är att egentligen är det inte så stökigt i sig. Men jag har inte orkat gå ut med soporna på länge, och disken måste skötas, sen är det att samla in alla tomflaskor och lägga in dom i pantskåpet, sen torka av lite ytor och slänga lite grejjer. Sen är det klart. Borde inte ta så lång tid. Är nog disken som tar längst tid tror jag.

Det är dessutom dags att börja få vinglasen diskade, eftersom Madelen ska ha dom nästa vecka. Suck och stön. 4 vinglas per diskmaskin och hon skulle ha typ 13-14 glas. Har diskat 4 än så länge, men måste kolla hur rena dom är nu eftersom dom står i köket och där är ju katterna konstant, så de är säkert fulla i katthår :P HAH!

Vid 5 sen kommer pappa och hämtar mig, så ska vi åka och tanka min bensindunk, börjar bli fattigt med bensin i moppen nu. Hade en slatt kvar sen förra gången jag tankade så var tvungen att gå ner o ha i den för att inte få soppatorsk. Ska bli skönt att få full tank igen. Innan pappa kommer så ska jag ha hunnit städa och även baka. Sen ska vi snabba oss med tankningen för sen kommer Sonja förbi en stund. Hon ska lämna tillbaka Wii innan hon ska på dansen, så skulle vi ta en fika :)

Tror jag faktiskt ska göra maränger idag, det är så gott med hemmagjorda! Och det är alltid så svårt att veta vad man ska göra med äggulorna sen då, men när jag var yngre så gjorde jag alltid maränger av äggula då, men hittade inte receptet på det. Men Carro hjälpte mig igår och hittade det på internet, coolt! Så nu behöver jag inte slösa på äggulan! :) Och maränger på äggula är faktiskt riktigt gott :)

Aja, det får räcka för nu. Ska se hur jag ska lägga upp dagen.

Hörs!

Inge vidare..

Rent hälsomässigt har detta varit en katastrofiskt hemsk dag. Urk. Mår fortfarande inte bra. Kom hem vid 22.40 igår, gjorde mig iordning för sängen direkt. Gick och la mig, läste, somnade vid 12, gick upp vid 06.20, hade SATANS ont i huvet! FAN! Hatar att vakna med ont i huvet, då är hela dagen förstörd. Gjorde mitt vanliga, fixade iordning mig, åt frukost, kollade på ett desperate. Sen gick jag ner och tankade moppen. När jag väl kom upp var det nästan dags att åka, men var tvungen att ta huvudvärkstabletter först, för det var olidligt.

Höll på att spy när jag tog dom för en fastna i halsen, hua :( Men det gick bra. Åkte till bussen. Läste. Kom fram. Jobbade. Blev satans orolig att Sonja var sjuk, men hon dök, lite sen, men det gjorde inget, huvudsaken var att hon kom :) Vi hade Nästan samma raster idag, så vi hann luncha ihop iaf! Asbra! Det gjorde dagen lättare.

Men hela dagen kände jag av huvet, och hade även problem att andas och mådde lite allmänt piss. Fick åka bil hem med Therese idag, snällt. De skulle till Ali Baba så jag följde med, men det var stängt. Så jag och Therese gick till Lucullus istället, där köpte jag en burk fiskbullar i dillsås vilket jag håller på att laga nu, riset är på kokning, sen ska jag sova.

Får se hur jag mår imorgon, orkar inte en till dag. Men borde stå ut. Är ledig onsdag -  torsdag. Längtar som fan.

Ja, nej det där tog det slut på skrivandet.

god natt.


Så kul!

Idag har nog varit den bästa, snabbaste och roligaste arbetslördagen i hela mitt liv! Haha! Vi har haft så kul, och allt har flytit på, som det gör då :D Så jag kan inte påstå att det har varit speciellt jobbigt att jobba idag, gick smidigt att gå upp i morse, då jag gick o la mig i tid igår. Kom hem vid typ halv 8 då jag åkte förbi Ica och handlade lite :)

Sen kollade jag på Bones och två avsnitt Desperate Housewives, lagade mat. Det blev potatis med fläskkotlett och skysås, och ska ha svartvinbärsgelé till, mm :D Nu har jag precis sett ett till desperate och nu är det dags att sova igen :)
Börjar 12.10 imorgon, så ska upp vid 8.

Imorgon ska jag helst inte ens starta datorn när jag kommer hem, så vi får se hur det blir med uppdateringen imorgon :)

Gonatt!

Bra dag!

Dagen har gått fort idag, den har bara swischat förbi! Världens uddaste samlyssning idag, tog lång tid att få något gjort minsann ;) Bara skratt och flum hela tiden! Och så har jag dessutom lunchat med bästaste Maria idag och rastat med Sonja, så det har varit helt perfekt :)

Ska jobba tidigt imorgon med så det är dags för nanna kudden om 9 minuter, men tänkte jag skulle uppdatera lite snabbt här iaf, så ni ser att jag lever :P

Måste bara berätta att jag när jag kom hem idag så var det apvarmt i lägenheten, katterna var lite varstans, men så gick jag direkt och öppnade balkongdörren och då hör man dom komma springandes som elefanter dum du dum i galopp ut på balkongen! Hah! Så kul att se dom, dom älskar att de får vara därute nu, svårt att få dom in :P

Aja nu ska jag sova iaf. Ska jobba med både Sonja och Linda imorgon, kommer nog bli en bra dag!

God natt!

Meeeee like!

Här vid den här datorn har jag suttit typ hela dagen. Serie efter serie efter serie. Meeeee like! Det har varit en skön dag. Sånna här dagar behövs ibland, reboot. Gick upp vid 9 imorse, gjorde frukost och började med mina serier. Eller serier och serier, serie ska jag väl säga. Har kollat avsnitt 5-13 på Desperate Housewives :) Så nu har jag kommit långt, ser ut som att det kommer bli att jag kollar på alla avsnitt. Det kommer ta sitt tag, men gjort kommer det bli. Det är bra! Det visste jag iofs sen innan, men har valt bort den serien pga alla andra, men nuså nu är vi på G :D

Det finns ju inte så mycket att skriva om då, eftersom jag inte gjort så fasansfullt mycket. Men posten damp ner vid 11-snåret, fick ett nytt jet-kort och så kom HM-katalogen! Kläder inför sommaren, det tycker man om! :D Kollade i den samtidigt som jag kollade serier och hittade en del fint. Det där fina jag hittade är även beställt via deras internetshop nu hihi! Så om två veckor skulle första paketet komma mmm! hihi!

Vid 13-snåret så damp det ner ännu mer post, då var det faktiskt ett paket från HM som kom, rolig tajming. Men vad som var i var ju kul för Madelen, men mindre kul för mig. Hennes bikini som jag beställt åt henne i typ jan-feb kom och med den så kom en lapp att den tröjan jag hade beställt var annullerad, bajs! Varför kan man fråga sig, den finns att beställa på internet? Så den kan inte vara slut? Aja, skitsamma. Tänkte beställa den igen, men sket i det, om den inte kom med nu så var det inte meningen att jag skulle ha den :)

Har även hittat några skor på Halens jag skulle vilja ha, ska bara bestämma mig om jag ska beställa dom eller inte. Men behöver nya skor inför sommaren. Har hittat ett par vita gympadojor och ett par ballerinaskor. Får se, skor behövs ju, så varför inte beställa dom där? Hatar att gå i affärer och leta efter skor!

Har även fikat idag. Har fika kvar sen helgen. Mandelmums, jordnötskakor och chokladbollar. Mums! Ska ta en fika till här snart, innan det är läggdags. Just nu väntar jag på att det ska plinga på dörren. Beställde hem en pizza, orkar inte göra matlåda. Det är ett smidigt sätt de få gånger jag inte orkar laga mat. Och idag skulle egentligen ha varit en städdag, diskdag iaf, men det blev inte så. Får bli nästa vecka när jag är ledig två dagar! Längtar! :D

Men aja.

Kanske hinner se ett avsnitt till innan läggdags?
Gav mig på ett våra bästa år, men det är inte alls lika kul nu som det var förra veckan. Så det får nog räcka med ett avsnitt den här veckan.

Hörs!

Recept!

Det är så skönt den dagen man vet att man är ledig dagen efter. Även om man är trött, för att man sovit för lite, som jag alltid gör, så går det ändå eftersom man hela tiden vet att dagen efter får man sova. En sån dag har jag haft idag! Och ännu bättre är att jag faktiskt kunde luncha med Maria idag, vi hade schemalagd lunch samtidigt, inte ofta :D Fick lite sällskap av några fler vid bordet också!

En sak till som hände idag är att jag och Maria kollade schemat, och den 13e maj slutar jag en timma tidigare och vi har pratat länge om att vi ska hitta på något efter jobbet. Så nu har vi en dejt 13e maj! Ascoolt! Så ska vi ta en fika och jag ska få träffa hennes barn, kul! :)

Och fikat var ju som sagt populärt och jag har lovat att skriva upp recepten här, glömmer alltid bort att skriva av dom och ta med dom och låt oss inse att det är jobbigt att skriva ner saker för hand :P Det här är ett mycket enklare alternativ! Så därför kommer det här recept på Jordnötskakor och Mandelmums! :D

Nitos jordnötskakor

1 ägg
4 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
½ tsk Salt
1,5 dl Socker
1,5 dl Farinsocker
120 gr Rumstempererat margarin
1,25 dl Jordnötssmör (Skippy med mörkblått lock)
2 msk Mjölk

Dekoration: 2 Mjölkchokladsrullar

Blanda alla ingredienser, lättast med elvisp i en stor bunke.
Rulla till lagom stora bollar, ca 1,5 - 2 cm i diameter. Lägg dom på bakplåtsklädd plåt.
Grädda i 175 grader, 10 - 12 minuter.
Ta ut plåten och stoppa direkt en mjölkchokladsbit i mitten av varje kaka.
Ställ i plåten kallt direkt, helst i frysen, men kylen går bra. Låt stå tills mjölkchokladsbiten stelnat.
Servera!

Jag gör alltid dubbelsats och brukar få ca 60 kakor :)


Mandelmums

500 gr Riven mandelmassa
200 gr Strösocker
200 gr Grovhackade hasselnötter
2 st Äggvitor
2 dl Florsocker

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmassa, strösocker och nötter. Rör i äggvitan och blanda väl.
Rulla smeten till små bollar.
Strö ut florsocker på en tallrik och rulla bollarna i florsockret.
Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugn 15-20 minuter.
Låt dem kallna på plåten.

Det blir ca 20 stycken kakor.


Yummie! Hoppas ni får ett gott resultat av kakorna :)

Så är det.

Ganska lugn dag idag faktiskt, så skönt att gå och lägga sig tidigt igår. Släckte redan vid 20.15 typ, gick upp vid 04.30, kände mig relativt utvilad, men lyckades inte hålla mig vaken på bussen ändå :P Det var mycket att släpa på idag med, tunga baksaker, satan! Men det är så värt det när man väl kommer fram och får bjuda på fika :D hihi! Gott!

Dagen började som om det skulle bli en lugn dag, var helt dött, men sen slog det bara till, bara öste in! Ujujuj! Hela dagen, bara några få gånger det var lugnt. Kändes konstigt eftersom det varit lugnt så länge nu, men det är nog såhär det kommer fortsätta nu, känns som det. Längtar till torsdag när jag är ledig. Ska sova, slappa och bara nöta serier. Sitta här heeela dagen! UNDERBART! Länge sen jag gjorde det :D

Så fick man ju schemat idag också. Vad ska man säga om det? Mutter mutter suck stön urk.....

Men nu är det iaf dags för mig att lägga mig och sova, det är redan sent, men eftersom jag är ledig torsdag har jag tid att vara vaken lite extra idag. Orkar ändå med morgondagen.

Men ha en bra natt, hörs!


Känn er utmanade!

Jaha så blev man utmanad då! Men det här tycker jag är kul, så den här utmaningen accepterar jag! :)


1. Hur gammal är du om fem år? 30

2.Vem var den sista du träffade? De på jobbet

3. Hur lång är du? 165

4. Vilken var den senaste film du sett? High school musical 3

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Ditt senaste sms och till vem? Är du på väg? Måste gå upp snart ju :p, till Sonja

7. Vad är helgens planer? Jobb hela helgen

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Lördags

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du idag? 04.30

13. Har du någon gång hittat en katt? Ja

14. Vilken är din favoritplats? Hemma i min säng

15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet, men skriver det inte offentligt

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Säkert fortfarande där jag är nu

17. Vad skrämde dig som barn? Samma som nu, insekter

18. Vem fick dig att skratta senast? Madelen

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jag äger inga, är det svar nog?

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamasbyxor och linne

22.
Hur många kuddar har du i sängen? 2

23. Hur många landskap har du bott i? 1, Närke for life ^^

24. Har du någon gång spytt på någon? Mig själv säkerligen, om det räknas!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Hemma = tofflor, ute = skor och strumpor

26. Är du social? Nej, skulle jag inte påstå

27. Vilken är din favoritglass? Många, Nogger, Piggelin, den nya från Solero Berry Berry är apgod!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala alla avbetalningar, shoppa loss till mig o de jag känner sen för resten öppna ett konto där det förs över pengar till mig varje månad en lagom stor summa så man kan leva flott ! :D

29. Tycker du om kinamat? Jaaa biff med bambuskott muums! 

30. Tycker du om kaffe? Ne fy tusan, Cola ska det vara!

31. Vad dricker du till frukost? Te

32. Sover du på någon särskild sida? Nej på alla sidor du kan komma på, upp ner höger vänster mage rygg, allt blandat på samma gång!

33. Kan du spela poker? Ja

34. Tycker du om att mysa? Mjae, beror på vilket sätt

35. Är du en beroendemänniska? Till viss del

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja

37. Vill du ha barn? Jaa flera stycken!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och teckenspråk, men hur avancerat ska vi inte diskutera!

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? Pool

41. Vad spenderar du helst pengar på? Dom jag tycker om!

42. Äger du dyra smycken? Nej!

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Solrosfrön

45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, finns många

46. Välj ett ärr på din kropp? Har man katter har man ärr överallt

47. Vad har du för ringsignal? Elvis Presley - A little less conversation

48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Ja, lite klänningar, en mössa, o så finns det nog lite stuff i källaren

49. Flirtar du mycket? Inget jag tänker på

50. Vart togs din profilbild? Hemma i mitt sovrum

51. Kan du byta olja på bilen? Byta? Ska man byta den? Trodde man bara fyllde på?

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej

53. Vilken var den senaste bok du läste? Oj, senaste? Läser typ 2 i månaden, just nu läser jag Michael Connelly - Fallen Ängel

54. Läser du dagstidningen? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, inte just nu.

56. Dansar du i bilen? Njae, åker sällan bil, men dansar på moppen ibland!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4 i pappas bil skulle jag gissa på.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något klotter på jobbet

59. När var du i kyrkan senast? Staffans begravning tror jag

60. Vilka personer utmanar du: Linda, Sandra P, Carro, Sanne

Ta inte ut glädjen i förskott Madde!

Nu var det ett tag sen känner jag. Jag har inte riktigt haft tid i helgen och jag har prioriterat annat. Jobbade ju i fredags, när jag kom hem vid 8 på kvällen (pappa skjutsade mig hem) så kollade jag på serier, men tog det mest lugnt. Gick och la mig tidigt, var i säng vid, ja före 23 iaf, gick upp vid 9 på lördagen.

Kollade på serier till frukost, som vanligt :D hihi mina serier, love'em! Men pappa skulle komma till mig på lördagen, vi hade inte bestämt någon speciell tid, men när jag vaknade på lördagen så märkte jag att det var väldigt varmt ute, solsken och ett bra väder för att sätta upp nät på balkongen. Så jag ringde pappa o frågade om vi inte kunde göra det. Självklart sa han ja, så vi drog iväg till ÖB och köpte hönsnät och buntband :)

När vi kom hem hit så satte vi igång med det på en gång, det blev riktigt bra! Så skönt att kunna ha öppet och skönt för katterna att kunna gå ut och sitta i solen, de trivs som tusan! Sen kom pappa på en smart grejj för att fästa nätet längst upp så han höll på med tången och bände lite. OCH vad tror ni inte händer då! Den jävla tången åker ner och landar på grannens balkong! Suck! :P Det var bara att knata ner och ringa på för att få den tillbaka. Tror ni hon var hemma?! NE! Gick ner två gånger, men ingen hemma! Det var visserligen påskafton så det är väl inte så konstigt.

Men man vill gärna ha sånt gjort på en gång, för ju mer tid det går ju mer pinsamt blir det. Ringde på senare på kvällen men, men hon svarade inte. Så igår tänkte vi gå ner flera gånger, men nee, det blev aldrig så! När jag kom hem på dagen igår satt grannen ute på gården och fikade, ofta jag vågar få fram då och be om tången, nej det fick vara!

Idag när jag kom hem så låg tången på golvet innan för dörren, hah! :D Då hade hon hittat den och förstått att den kom uppifrån, smart tant! Det var skönt, slapp jag gå och plinga på något mer. Jag som hade tänkt plinga på på vägen upp idag, tur jag inte gjorde det :D

Aja nog om det, den är tillbaka nu iaf! När vi var klara med nätet i lördags så började vi baka! :) Vi gjorde tre satser med Mandelmums! Mumma! Pappa fick med sig en plåt hem, har en plåt med mig till jobbet imorgon och några kvar hemma. När det var klart gjorde jag strimlad lövbiff i ädelostsås med strips till, gott, men lagade föör mycket, så mätta blev vi!

Pappa drog hem vid typ halv 7, typ då ringde även min syster och frågade vad jag gjorde och då sa jag att jag väntade på henne :P Så då begav hon sig till mig. Precis när hon kom så kom jag på att jag hade tvättid! OOH! Hade inte ens gjort ordning tvätten. Så hon fick springa ner och dra kortet så ingen annan kunde boka tiden, så drog vi ihop all tvätt, vilket inte var mycket för det var inte länge sen jag tvättade.

MEEN! Då eftersom jag inte hade så mycket tvätt, så var jag duktig och passade på att tvätta lakanen! YEY! Då passade jag även på att bädda med heeelt nya lakan på kvällen sen, köpte dom för några månader sen men har aldrig blivit av att jag öppnar förpackningen, köpte andra lakan typ i samma veva som fick gå först. Men de här var grymt fina! :) Har tagit kort på dom, men orkar nog inte lägga upp idag. Får bli en annan dag. :)

På kvällen sen så bakade vi Nitos jordnötskakor, kollade på serier och spelade Quake III hihi :)

Och sen ska ni bara få höra, fyyy! Vi gick och la oss typ vid 1 på natten, läste typ 30 minuter så kanske somnade vid halv 2, då tänker man ju att man ska sova till iaf 9 på morgonen. Men nej! Madelen kommer in vid halv 7 på morgonen för att det är en humla i vardagsrummet och jag var så trött! Så trött att jag inte orkade vara en perfekt, stålstorasyster och gå och hjälpa henne så jag mumlade fram att hon skulle ta ut katterna ur vardagsrummet, stänga dörren och komma och lägga sig bredvid mig "för jag tänker då inte gå upp ur sängen" HAH! :D

Sagt och gjort, hon kom och la sig. Men tror ni seriöst det gick att lägga sig och sova igen? Det var redan kört, hade vaknat tillräckligt mycket för att inte vara somna-om-trött, katterna jamade och krafsade på dörren för de ville ju åt den där jävla humlan och samtidigt var de även hungriga. Madelen gick och gav dom mat, i hopp om att de skulle lugna ner sig, men inte då. Vi gav upp till slut, vi gick upp strax efter 7. Tidig morgon = lång dag.

Vi satt och spana runt på facebook, gjorde massa olika frågesporter, vilket är kul, men inget vi skulle göra om det inte var för att vi vaknat så tidigt. Suck! Till slut så satte vi igång lite iaf, vi gjorde frukost och kollade på High School Musical 3. Den var helt ok, de andra filmerna är bättre, men den var bra ändå. Som jag sa till Sonja idag, så är dom tuttinuttiga dom filmerna :P

Efter det var klart så gjorde vi chokladbollar. Hade även tänkt göra bullar, men det tog slut på endel ingredienser till chokladbollarna så det lutade åt att vi skulle strunta åt det, men vi ville göra mer chokladbollar och bullar är gott. Så istället så tog vi moppen och begav oss mot willys, men först stannade vi hos Carro, Per och Nathalie och fikade. Tog med lite av det fikabrödet som bakades i lördags och Carro hade bakat banankaka! Yeah, så det blev en mysig fikastund, Pers föräldrar var även där, så det var trevligt. :)

Sen åkte jag och Madelen och handlade, köpte även grejjer till att laga mat på kvällen. Väl hemma igen så bakade vi chokladbollar. Sen gjorde vi degen till bullarna, kollade på OC, bakade ut bullarna, satte dom på jäsning och lagade mat. Det blev kycklingwook med äggnudlar och ananas. Gott! När vi åt kollade vi på OC. Gräddade även bullarna.

Det är så himla gott med bullar, så otroooligt gott. Vaniljbullar ska det vara! Mumsfilibaba! Speciellt nybakta :P Det blev några stycken där på kvällen, men man var lite mätt efter maten måste jag säga.

När vi insåg att vi inte skulle hinna se två till OC, som var ett måste, så kollade vi istället på Top Model, sen gick Madelen hem. Klockan var då redan halv 10, siktade på att vara i säng vid 10, men lyckades inte, men var isäng iaf 10 över ;) hihi.

Det här blir en väldigt uppradad blogg känner jag, med massa satans småhändelser, kul att läsa. Men aja, kul att skriva.

Imorse var jag trött när jag vaknade. Var inte riktigt redo att gå upp. Ni vet när man vaknar till och tror att det är mitt i natten och man känner "åååh vad skönt, nu ska jag somna om och sova riktigt skönt" och så en sekund senare ringer väckarklockan! Stör mig så jävla mycket på det. Det förstör mycket! Urk! Men men, gick upp, slängde mig i duschen, blåste håret, gjorde frukost och satt här och klickade runt samtidigt som jag åt.

Sen gjorde jag mig iordning, tog med en påse bullar till jobbet och så gick jag ner till moppen och åkte. Väl på jobbet så var vi faktiskt ovanligt många som jobbade, blev förvånad såhär på annandag påsk. Och jag tror det var lite feltänkt. Det kändes så. Det var grymt tråkigt, tråkigare än i fredags. Nästan två timmar gick det innan jag ens fick mitt första samtal, suck. Jag skrev upp mig på komp till klockan 3 för att komma med en tidigare buss. Kände att det var mer värt att åka hem och ta det lugnt, lite egentid, än att sitta där och inte göra någonting. Men under dagen så kände jag att jag även kunde kompa tidigare om det gick, så skrev upp mig klockan 1 med. Gick på lunch vid 12, kom tillbaka vid 12.45, tog ett samtal sen sa dom att jag kunde gå!

Så skööönt! Även om jag har haft lite tråkigt sen jag kom hem, inte riktigt vetat vad jag ska göra eftersom jag inte har några serier att kolla på. Så har det ändå varit skönt. Jag börjde kolla på ett Andromeda, men känner att jag har börjat tröttna lite, får pausa det lite till tror jag. Så jag slog över till 3an istället, kollade på ett gammalt top model, sen gick jag in hit och funderade på vad jag skulle göra.

Och jag tror att min syster blir glad nu, men ta inte ut glädjen i förskott, för det är inte garanterat att det håller i sig, men jag började kolla på Desperate Housewives från början. Har velat göra det länge, men inte riktigt haft ork och lust, men nu ska jag ge det ett försök. Så ett avsnitt är avklarat, tänkte ta ett avsnitt till nu innan det är dags att sova.

För idag ska jag lägga mig i tid. Jag ska! Det här går inte längre. Jag är i ett sånt sömnbehov samtidigt som jag behöver hinna göra saker, bara vara och ta det lugnt, men det hinns inte med! Vet inte vad jag ska göra! Ibland blir det bara för mycket. Huahua.

Aja. Om jag ska hinna det jag vill så måste jag sluta babbla nu. Men förhoppningsvis, om det finns tid, kommer det lite bilder imorgon, annars får det väl vara tills på torsdag när jag är ledig :P

Hoppas ni haft en bra påsk.


Konstig natt.

Nu ska jag snart dra till jobbet, jobbar 10.15 - 19.00. Det känns som att det inte kommer bli som man tror, man tror det ska vara megalugnt, men jag har en känsla om att det inte kommer vara det. Vi får se om känslan är rätt, eller fel.

Konstig natt. Vaknade av att jag hade sååå jävla ont i benet. Det var inte kramp som det brukar vara. Det här var mer längre upp, typ längst upp på vaden precis nedanför knät. Gick upp och knatade runt lite för att se om det blev bättre, men jag bara haltade och när jag gick och la mig hitta jag ingen bra ställning för att det inte skulle göra ont. Weird.

Jag längtar till klockan 19.00, prick då ska jag logga ur, springa ner till pappa i bilen och så ska vi gaaaasa hemåt!
Sen får han släppa mig på stan så får jag åka moppe hem. Men kommer ändå hem en timma tidigare än om jag hade åkt buss. Skönt!

Och igår, som ni kanske förstod, så kollade jag klart på ER. Tråkigt. Usch. Men det var faktiskt ett bra slut. Så det är väl ok ändå. Massa gamla skådespelare som kom tillbaka, man fick se vad dom "gör nu för tiden" och sådär. Coolt. Imorse hann jag med ett våra bästa år medan jag åt frukost. Ikväll blir det iaf Smallville vad jag vet än så länge, sen får vi se.

Aja, ska dra. Ha det!

...

Det är slut nu. :(

Piroger!

Så var det dags igen, ska snart åka till jobbet.
Min syster var ju här igår hon kom typ vid halv 6, då hade jag precis kommit hem från att ha handlat med pappa.
Bestämde mig för att göra piroger igår, så vi började med det när hon kom hit :) Det blev köttfärspiroger, goda sånna blev det också! Mums! Vi gjorde 6 "små" och 2 stora, bara det att dom svällde som satan så dom stora blev megastora och dom små blev stora :P Men gott blev det och det är huvudsaken :) Har det till matlåda idag och imorgon. Madelen fick med sig två hem och sparade två åt pappa :)

Madelen gick precis hem, vi har ätit frukost och sett ett OC. Skönt när jag jobbar kväll, då behöver hon inte gå hem sent på kvällen utan hon kan sova över och sen kan vi äta frukost ihop, mysigt :) Jag ska bara sitta av tiden nu tills det är dags att åka, tänkte åka lite i tid idag eftersom det har regnat. Sen kanske ta med sig ett extra par tights? Utifall jag blir dyngsur? Kan nog vara en idé! För med min otur öser regnet ner när jag väl ska åka!

Helt sjukt. För typ med alla som fyllt år iår har jag varit en dag sen med att gratta. Jag kommer ihåg det samma dag, men glömmer bort att gratta, så nästa dag får jag gratta i efterskott! Men nu ska jag vara duktig och gratta Sandra på en gång.
GRATTIS SANDRA!

Nu kom posten.

Bye!


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Satans jävla skiiiiit!!
så nära så nära så nära! DAAMN!

lonta inte glad :(

Avslut....

Dessa serier. De både förgyller min vardag, men kan även dra ner min vardag till botten, speciellt när en serie tar slut! :(
Usch! Jag vill inte! Två avsnitt kvar, varav ett är dubbelavsnitt sen är det slut, för alltid. Det kommer kännas tomt. Nu kanske ni tycker jag är dum i huvet. Men ni vet att jag lever för mina serier! Det är det bästa som finns! Och jag blir ledsen när dom tar slut, snyft! Hoppas det är ett bra slut! Det är det oftast inte. :/

Jag har kollat på serier hela dagen. Har sett två avsnitt American Idol samt House, Våra bästa år och Heroes. Vad jag har kvar, som inte kommer hinna se är Smallville, Bones och då Cityakuten där det är de två sista avsnitten. Om 1,5 timma ska jag åka och handla med pappa, sen ska jag laga mat, sen börjar matchen. Så ett avsnitt till av något blir det. Väntar nog med cityakuten till helgen. Blir nog Bones nu.

När jag är och handlar sen ska jag köpa glass, minsann! Köpte ju mummaströssel när jag var på Spargrossen och handlade, men har ingen glass till det så det ska köpas idag! Så man Madelen och jag äta glass med strössel till hockeyn. Blir nog lite chokladsås och chokladpinnar till med. Låter gott :D

Har haft en riktigt lugn och skön dag idag. Det är skönt att slappa, men var lite duktig och körde en diskmaskin förut och diskade upp lite annat. Nu är det bara alla vinglas kvar att diska, fick med 4 stycken i maskinen förut. Dom ska maskindiskas så får nog ta 4 glas varje gång jag kör en diskmaskin känns det som, de får bara plats på ett ställe i maskinen vilket gör att det blir 4 glas per maskin :P Mobbat!

I helgen ska jag baka, igen! Det blir mandelmums, lovade pappa att göra en sats åt honom med, han tyckte dom var goda, sen tror jag nog han tar med sig några till jobbet och bjuder på ;) Jag ska ta med till jobbet iaf! Blir nog jordnötskakor med, har så mkt ingredienser till det kvar och det är lätt att göra :)

Ska se om jag får tag i en träsläv i affären, finns det att köpa nu för tiden? Eller är det bara plast som inte går att baka med? Hmm vi får se!

Kan de vända 1-3 läge igen?

Ja fy tusan vilket långt inlägg det blev igår hihi, men med många fina bilder :D Det är ett minne att ha det sparat sådär!

Egentligen skulle jag ha kommit hem typ nu, men jag fick kompa en timma så jag har då med uteslutningsförmågan varit hemma en timma nu :D Har haft pappa som bästa sportkommentatorn idag, han har ringt så fort det hänt något intressant på hockeyn. När jag inte svarat har han lämnat meddelande på telesvar "2-0 till HV71 nu, hejdå" haha :P Men dessvärre hjälpte det inte HV71 att vinna :( Surt! 2-2 blev det, förlängning, sen efter 16 minuter fick Färjestad in avgörande målet. Suck. Imorgon får jag se matchen, det är en spännande match. Ska HV71 kunna göra om samma sak dom de gjorde mot Timrå? Vinna fast de ligger i 1-3 läge? Har svårt att tro det, hårdare motstånd nu. Snyft!

Nu ska jag fortsätta äta mina solrosfrön, dricka cola och se på serier. Ledig imorgon, wonderful!

God natt!

Yikes, hela helgen i en timmas bloggande!

Nu är det läggdags om typ 45 minuter, så nu tänkte jag att jag skulle hinna uppdatera lite om helgen. Har precis suttit typ 15 minuter och fixat med alla bilder, tagit bort de suddiga bilderna och förminskat och vridit på de bilderna som ska vara kvar. Så det blir iaf en blogg men mycket bilder från helgen, minsann! :)

Det har varit en helt otroligt underbar helg. Det har varit extremt mycket att stå och jag känner mig inte alls utvilad som man brukar göra efter en helg, men det är såå värt det! Underbart att se sin pappa så glad och så rörd och så stolt och lycklig! Vet inte hur många gånger han har sagt att festen var perfekt och tackat för allt! Känns skönt, känns bra att det gick så bra och att allt gick vägen.

Det började ju gå vägen redan i torsdags när jag fick reda på att jag fick ledigt hela fredagen. Jag kan säga nu i efterhand att om jag inte hade fått ledigt i fredags, hade det här ALDRIG gått! Och det lovar jag! För fyfan vad jag har stressat!

I fredags såg jag till att sova ut så gott jag kunde eftersom det skulle bli en hektisk dag/helg. Så pappa kom inte och hämtade mig förrän vid 11, då drog vi först konditorit och köpte tårtkartonger som pappa kunde ha med sig tårta i till jobbet. Sen drog vi till MEGA där pappa skulle köpa en ny skjorta inför lördagen. Sen bar det av till Maxi! Vi hade en hel A5 som inköpslista, så det var mycket som skulle inhandlas!

Körde ICAs självscanning som är perfekt! Man ser hur mycket man handlar för och man slipper stå i jättelång kö för att sedan komma fram och ösa upp allt skit på rullbandet för att sedan packa ner det igen! Så det är perfekt! Det kostade sammanlagt 1700:- på MAXI, det typ det sista inför lördagen som vi handlade. Framförallt alla ingredienser till allt bak, vilket skulle bli en del! :D Jag tycker om att baka som ni säkert redan förstått.

När vi var klara på MAXI hade vi en timma att slå död på innan vi skulle hämta Madelen vi skolan vid halv 2 när hon slutade, så vi drog till McDonalds och käkade lite mat, sen åkte vi och ställde oss utanför skolan och väntade. Så klart var hon ju sen när vi var 20 minuter tidiga ;) Men till slut kom hon och vi åkte hem och packade in alla varor, det mesta tog vi ner direkt i lokalen eftersom vi skulle vara där på lördagen.

Sen väntade vi igen, vi skulle möta en kompis vid resecentrum vid halv 4 så det kände onödigt att börja baka när det bara var en halvtimma kvar till vi skulle åka iväg, så jag väntade med att börja baka. Vi drog iväg och hämtade min kompis, gjorde ett ärende, sen drog vi hemåt. Då började jag baka och Madelen började städa, Madelen ringde även efter backup för städningen så min lillebror kom över och hjälpte henne att damma ;) När jag hade förberett en kaka skulle jag göra kokosformar, tror ni att jag hade glömt att köpa formar då? Mmmm! Minsann! Så jag skickade min bror att köpa formar och en mjölk då jag hade glömt det med, så gjorde jag en annan kaka under tiden.

Jag bakade och bakade och bakade, trodde aldrig det skulle ta slut, fick ondare och ondare i fötterna av att stå hela tiden och i armarna för att knåda och hålla på! Trött var jag framåt kvällen och jag hann inte ens klart! Vid halv 11 på kvällen så gav jag upp. Då hade jag tårtan och kokosformarna kvar att göra, två lätta saker som fick vänta till lördag förmiddagen. Madelen och jag satte oss och kollade på två OC samtidigt som hon lockade mitt hår, sen gick vi och la oss.

På lördagen så klev vi upp halv 9, åt frukost, sen dammsög Madelen och jag följde efter som en svans och moppade golven. När det var klart hoppade hon i duschen och jag började baka igen. Gjorde tre rulltårtssmetar som skulle fungera som tre tårtbottnar som skulle lega på varandra och bilda en tårta. Penslade varje botten med ananasjuice och hade på jordgubbssylt, sen ställde jag in tårtan i skafferiet för senare dekoration.

Vid 11-tiden kom pappa in, han orkade inte sitta hemma och vänta på att tiden skulle gå. Vi satt och pratade lite, han fick vara förste smakare på allt bak, och det var helt klart godkänt ;) Vilken tur! Han hjälpte till att diska upp lite hemma och blåsa ballonger medan jag fortsatte med bakningen. Efter en stund tog han med sig lite pick och pack och drog ner i lokalen och började lite smått med maten. Madelen sminkade sig och gjorde sig klar, jag drog på mig festkläderna. Madelen gick ner till lokalen. Jag åkte iväg och köpte en blomma till pappa, källarfranska till maten och födelsedagskort till pappa.

Sen drog jag hem igen och gjorde iordning födelsedagskorten, Sandra fixade pappas grattisskyltar och så kom Ingela förbi.

Tanken var att jag skulle vara nere i lokalen klockan 12 och börja styra runt och fixa med allt där nere. Men det blev inte riktigt som planerat eftersom bakningen inte blev klar på fredagen och det var mer att göra på lördagen än vad jag trodde. Som tur var så visste de som var där nere hur jag ville ha allting så de fixade det mesta medan jag donade med massa annat. Så jag var nere i lokalen vid halv 4 haha! Vid 4 skulle jag börja med maten, suck! Men bättre sent än aldrig, och vi hann med allt. Det är det som är det viktiga :P När jag kom ner så började jag med hjälp av Sandra göra iordning förrätten som skulle stå färdig på bordet när gästerna kom. Nu kommer de första bilderna:



Såhär såg varje kuvert ut, uppdukat likadant för 24 pers. Jag är så nöjd! Det blev så grymt fint! Och ska lägga ut en bild på hela bordet med, så ni får se helheten! OOOH kommer aldrig glömma det här, såå otroligt fint!



Innan alla kom så fick pappa sina presenter utav oss. Tror inte vi orkade vänta till alla kom och det kändes skönt att ha pappa samlad med den närmsta familjen när han fick sina presenter av oss. Av oss barn inklusive sandra så fick pappa sammanlagt 3500:-, han blev sååå glad! Sen fick han även en blomma och ett presentkort på en dagskryssning med 400.- i resepengar av mig. Han är världens bästa pappa och förtjänar det bästa, han fyller bara 60 år en gång och då förtjänar han lite extra :)

Grejjen var den också att när han först öppnade kuvertet med alla pengar i så kollade han inte hur mycket det var, tror han bara såg att det låg någon 500-lapp där i och såklart blev han glad för det, pengar är pengar oavsett hur stor eller liten summa det är. Men sen gick han bort till presentbordet och skulle ställa det där, då bad jag pappa faktiskt att han skulle stoppa ner pengarna i plånboken eftersom det var så mycket pengar, då kollade han lite konstigt på mig och tog upp pengarna och räknade och man såg förvåningen och han kramade om mig direkt! Så glad! Så underbart att se!







Vid 17-snåret började alla droppa in, på tiden! Då ville man verkligen komma igång, se att alla kom till ro och så alla var nöjda och belåtna med allt. Först kom ju Ingela, sen kom Sandra föräldrar, sen kom pappas släkt från Västervik/Motala sen kom Gunnar, Anna, Sixten. När de hade kommit var alla där. Det blev kramkalas när alla kom, och man fick presentera sig för alla, för släkten på pappas sida träffar vi aldrig. De flesta har jag inte träffat sen vi firade pappas 50-årsdag och tror inte ens alla som kom denna gång var med då. Självklart är det kul att träffa alla, även om man som idag inte riktigt kommer ihåg vem alla var. Det är en så stor upplevelse och det blir så mycket på en gång, sen att jag hade massor med annat att tänka på hjälpte inte precis.

Men tror jag har någon bild när folket kom, när pappa träffar farmor.



Alla slog sig ner och åt förrätten när vi hade hälsat på varandra. Kändes som det blev en bra placering på alla, ingen behövde känna sig utanför, alla hade någon att prata med, vilket är perfekt när man har en så stor middag. Det var livat, alla var glada och pratade och skojade med varandra. Härligt att se. Även om vi nästan aldrig ses så är det som att man ändå på något sätt hör ihop när man ses. Man är nervös som attan innan och tror att det ska bli stelt och tråkigt, men när man väl är där, så är allt så normalt. Det är skumt egentligen.





Efter förrätten blev det så klart huvudrätt, den blev också lyckad. Vi hittade en väldigt bra ruljans i köket, hjälptes åt så att det blev smidigt att servera. Det var tänkt att jag skulle göra ristoppar med hjälp av en kopp och ställa en på varje tallrik, men riset ville inte, det ville bara fastna i koppen och låta lite grann landa på tallriken. Så jag gav upp, lade upp en rund hög med ris i mitten och radade upp med fläskfilé och grönsaker på sidan om. Det blev snyggt det med, det fick duga. På bordet hade vi ställt ut såssnipor med champinjonsås så folk fick ta själva hur mycket sås de ville ha. Alla blev mätta och mycket beröm fick vi för maten! Underbart! :) De flesta tyckte det var för mycket mat, men bättre för mycket än för lite, ingen behöver ju äta upp mer än de orkar.

När alla hade ätit upp maten dukade vi undan, min kära storasyster tog plats i köket och diskade iordning, underbara hon! Samtidigt passade jag på att sno med mig Gunnar, Anna och Sixten upp till mig så de fick se min lägenhet som de inte sett tidigare, samtidigt som jag skulle dekorera tårtan med grädde och annat gott! Vi passade på att prata där uppe samtidigt om allt möjligt. Det var riktigt mysigt. Man fick tid att varva ner på något sett. När jag var nere i lokalen var jag så upp i varv, tvungen att tänka på allt hela tiden och se till så att alla hade det bra. Men där uppe med dom och dekorering av tårtan kunde jag ta det lugnt en stund. Det behövdes.

Men det var inte lång stund vi var där uppe, man kände sig stressad efter en stund att dra ner igen, kändes som att alla väntade på efterätt och fika! Så morbror hjälpte mig att bära ner tårtan och så gick vi ner och ställde fram den och dukade fram allt fika. När jag kom ner hade pappa och de andra gjort iordning med att ställa fram kaffekoppar, bryggt kaffe och fixat klart det mesta. Asbra!



Det här är då pappas populära tårta! Den var grymt god, jag till och med berömmer mig själv. Jag tycker inte ens om gräddtårta, men den här tårtan var god! Och det som gjorde den så speciell var att jag gjorde polkagrädde! Jag körde ner polkagrisar i min MagicBullet så det bara blev pulver kvar, sen rörde jag ner det i grädden och dekorerade! Så underbart gott, det borde ni prova! Och sen med rulltårtesmet som botten istället för torr vanliga tårtbotten, blev det en underbart god tårta! :P hihi! Beröm till mig! Minsann! Och sen fikat som serverades till tårtan, mm, det var värt all möda fredagen och lördagen! Alla tyckte det var gott fika. Fika är min grejj, jag lever för att göra fika och jag älskar att bjuda på fika. Och det är skönt att få bra respons för det med, det gör ju att man vill baka ännu mer :) En av pappas syster kom till mig lite senare och bad mig ringa med receptet på en av kakorna och då var det fler som stämde in att "då kan jag ta det av dig sen Bettan" hihi :P Det var ett helt nytt recept, Mandelmums, som jag aldrig ätit eller gjort tidigare, så det var lyckat :)







Där ser ni allt mumma de hade att välja på :D Alla var proppmätta efter våran "tre rätters middag", det var skönt att se. Inga klagomål så sett. Endel hade svårt att äta vissa saker och kanske inte tyckte om, men resten, det de kunde äta och tyckte om åt det istället med glada livet. Och det är så det ska vara, man får peta bort det man inte tycker om och äta resten. Helt ok! :)

Som ni säkert märker så är jag helnöjd med festen. Det var en helt underbar dag. En dag jag sent kommer glömma. Och min pappa med, och det är det som räknas! Han har ringt mig några gånger sedan festen och är nästan som mållös ibland, han är så glad och så nöjd över att festen blev så bra.

Det känns som att jag har fått med det mesta om lördagen nu. Kommer i slutet av bloggen lägga upp lite ströbilder, som bara är kul att lägga upp, som inte platsar in riktigt i mitten av bloggen samman med någon text. Men det kan vara kul att kolla på.

När allt folk hade dragit hemåt på lördagen så började vi städa bort det värsta, så det inte skulle vara så mycket kvar på söndagen sen. Sen drog jag och Madelen hem, kollade på lite serier, till vår förfäran så hade Greys uppehåll! SUG! Men vi hade lite annat och kolla på, och fler OC! OYEAH! Vi börjar komma långt på det nu :)

Men vi gick och la oss i relativt skaplig tid har jag för mig. Har även för mig att vi sket i att sätta klockan, för det var sovadags som in i bomben, var så slut i hela kroppen att sömn var ett måste för att kunna fortsätta dagen efter! Men vi gick väl upp vid typ 10.15 eller något har jag för mig. Gjorde iordning frukost, kollade på serier.

Vi hade planerat att städa klart lokalen och umgås med Ingela. Men när jag ringde henne på söndagen hade hon fått göra om sina planer då hennes hund Shakira som precis opererat sig inte haft någon bra natt, hon hade haltat och varit allmänt krass så Ingela hade inte fått mycket till sömn. Så hon kikade bara förbi en stund och sa hej, vi hann diskutera lite om lördagen innan hon åkte. Precis när hon skulle dra kom även Niklas och Sandra förbi, då var det städningsdags, suck. Det hade vi då inte lust med egentligen!

Men Gunnar och Anna kom även de förbi och gjorde sällskap. Och städningen var snabbt avklarat. Vi hade bara disken och golven kvar typ, samt packa ner alla saker som skulle hem. Så det gick relativt bra. Klockan var typ 15.40 när vi var helt klara och klockan 4 skulle matchen börja, så jag hade väl inte precis någon lust att göra något. Men de ville gärna åka och äta lunch och jag tänkte att vafan jag får väl fortsätta vara lite social och följa med, det lär inte ta lång tid, tänkte jag. Men mjojo! 10 minuter av sista perioden hann jag se!

Vi åkte till Edessa och käkade pizza. Satt där och pratade. Sixten fick gå laget runt typ. Sötungen! :D Sötaste kusinen, såå underbar! Han var lite kinkig där ett tag efter maten, grinade och gnällde mycket. Man var tvungen och göra massa fula grimaser och göra roliga ljud och hålla på med han hela tiden för att han skulle hålla sig glad, och det är ju kul. Då och då kom det även en liten spya, och när man skulle torka bort den med handduken som börja han störtböla DIREKT, gallskrek gjorde han! Så då var det bara att roa han igen så han glömde bort att han grät, så blev han glad igen tills nästa lilla spya/salivflod kom. Men tillslut kom värsta blaffan, rakt ner i knät på mig och han! Men det var nog det som var på väg hela tiden, för efter det var han lugn och inte alls svår att roa som innan! :)

Har lite bilder på Sixten, så klart! Madelen fick leka fotograf i bilen på väg hem från pizzierian. Vi satt alla tre i baksätet och gjorde vårt bästa för att få han och le, men han tyckte vi bara var konstiga! Men ett och annat leende fick vi till iaf :P















Gullungen!

Vi sa hejdå till Gunnar, Anna och Sixten, sen begav dom sig hemåt. Och det gjorde vi med kan jag lova! Då var det brått för att hinna se något av matchen! Och som sagt så han vi se typ 10 minuter, precis när vi kom hem, typ 5 sekunder efter att vi fått in rätt kanal så gjorde HV71 mål! De låg under med 0-2, och satte då 1-2. Men det räckte tyvärr inte till! De förlorade matchen. Suck. Bara för att vi inte kunde se den, eller hur?! :(

Inte kan jag se matchen imorgon heller. Det här är stört, snart vinner Färjestad hela allt. Ouf. Jag vill kunna se matcherna. Det är olidligt spännande just nu. Och följa matcherna i textform på aftonbladet är ingen hit kan jag säga. Det tar bort udden av spänning och man får vänta så länge för att se om något händer. Prutt. Men på onsdag kan jag se matchen iaf, och antagligen kommer det vara en avgörande match, det känns som det. NERVÖS!

Madelen valde att stanna kvar till idag, trots att jag skulle till jobbet idag, hon skulle ändå upp tidigt, så vi kunde passa på att umgås lite till. Tur att vi aldrig får nog av varandra :P Haha! Vi kollade på flera avsnitt av OC och jag fick slå på henne några gånger då hon satt och sov i stolen! Fy! Klockan var inte ens såå mycket! Vi gick iaf till slut och la oss, ingen kul att sitta och kolla själv när det faktiskt sitter någon bredvid som egentligen också ska kolla ;P Så vi kunde lika gärna sova. Satte klockan på 08.30 imorse, gick upp och duschade, väl klar med det så väckte jag Madelen som fick duka fram frukost medan jag gjorde mig klar efter duschen. Sen åt vi frukost till ett OC, sen drog hon hem.

Då tog jag mig i kragen och gick ner och tankade moppen. För nu är det dags! Äntligen. Har längtat efter denna dag då jag kan börja åka moppe igen. Det är en underbar känsla, slippa åka buss till bussen, slippa störa på ytterligare en busschaufför om dagen och slippa tänka på när stadsbussen går, min moppe går när jag vill - nästan. Beror på vädret iofs. Men det är värt det ändå.

Men det hände en liten olycka när jag gick för att tanka. Har haft bensindunken ståendes här hela vintern, i hallen, då jag inte har tankat moppen eftersom jag inte använt den. Så gick jag ner och skulle tanka, börjar skruva av locket och det börjar spruta bensin! ÄCKLIGT! Och när jag väl nästan skruvat av locket så är det som en fontän! Den dröper ner mig i bensin om armarna, tröjärmarna blev dyngsura av bensin! Så grymt jävla äckligt, uuuh! Tankade moppen snabbt, låste och gick upp. Drog av mig tröjan och sprang in och tvättade händerna, tre gånger med massor med tvål, men bensinlukten gick inte bort ordentligt ändå. Nu tror jag dock den är borta, måste verkligen tvätta tröjan dock, lär stinka inne i garderoben då jag slängde in den där haha! :P

Sen bar det iväg till jobbet, åkte lite tidigare utifall moppen skulle vara lite ringrostig, men det gick finfint. :D Väl framme väntade jag på bussen och åkte till jobbet. Det är slabbigt att gå på gräsmattor nu, det är sliskigt halt och geggigt! Urk! Hoppas det torkar snart, inget regn på ett tag så det kan bli bra gräsmatta igen. Eller så kanske kommunen eller vem fan det är som har hand om det inse att alla som jobbar på transcom och många därtill faktiskt genar över en och samma gräsmatta och kanske lägga asfalt där? Det vore kanske en idé!? Tycker jag!

Visade bilder från festen på jobbet idag, kameran fick gå runt lite. Och när Linda hade kameran så bestämde hon sig för att fula sig och ta kort på alla tillsammans med henne, nu vet jag att jag inte har rätten att lägga upp bilder där andra är med, min bild med henne blev helt kaosigt suddig, men eftersom hon valde att ta kort med min kamera på sig själv, så får ni iaf bilderna på henne, mohaha! Hon flummar sig, så söt är hon :D







hihi! Inga många som har en såhär underbar chef minsann, det är jag glad för!
Men nu är det såhär att jag snart skrivit blogg i en timma, jag måste sova och jag tror inte att det är många som ens kommer såhär långt ner på min blogg, kul de som gör det dock :) Ska ladda in lite fler bilder här i slutet, men sen går jag och lägger mig. Det är en dag imorgon med. Det har varit en skön kväll, fick kompa tre timmar idag, så var hemma tidigt. Annars hade jag aldrig hunnit skriva denna blogg! Men nu är jag ikapp, och nu är jag med i gamet igen! YES!

Hoppas ni hade en lika bra helg som jag hade!
GODNATT!






fler bilder från festen:













Avslutar med ett kort på mig som de på jobbet tyckte var fint:


Vi får se!

Oooh inte idag heller! Har varit mycket denna helg så hinner fan inte skriva! Får se om jag hinner när jag kommer hem från jobbet imorgon. Vi får se!


Underbart!

Åh herregud vilken underbar dag! Allt slit har verkligen varit värt det. Ville bara säga det så länge. Jag uppdaterade inte igår och imorgon kommer ni förstå varför. Ska skriva ett långt inlägg imorgon med massa bilder, men det får bli då. Nu är jag för slut och ska umgås med min syster kvällen ut.

LYCKLIGA JAG!

Den här dagen har gått som på räls, allt gick min väg kan man säga! Det är nästan så man blir rädd att något annat kommer gå heeelt fel! Men aah! Satte mig på bussen imorse för att åka in till stan och ta bussen till Karlskoga. I Markbacken Centrum kliver Therese på, som är påväg till Tybble där hon ska åka bil med en från jobbet, och det fanns plats för mig med! Coolt! Åka bil är ju softare än bussen, helt klart! :)

Väl framme så började jag 09.00, massa underbara människor på jobbet idag! Me like! Fick plats bredvid Sonja, guld värt! Och ganska tidigt fick jag även höra att det lutade åt att jag skulle få min ledighet beviljad imorgon iaf, den som redan har blivit avslagen, hade blivit lovad halva dagen ledigt istället! Så tänkte man "oooh tänk om tänk om, vore asbra" Sen ringde Linda och berättade att den blev beviljad! LYCKLIGA JAG!!! :D Det räddade hela min dag, hela morgondagen, hela helgen! Fan vad skönt det känns!

När jag hade rast sen ringde jag pappa och han blev med grymt glad! Fortsatte jobba, det var segt, inte mycket att göra, men det rann på en dag eftersom jag satt med massa, vi kunde prata och få tiden att gå ändå :) Och typ precis när jag slutade så kom min bror och Sandra fram till Karlskoga, så de stod utanför och väntade på mig. Så åkte vi till Jysk en snabbis, sen begav vi oss hemåt. Niklas sprang upp till mig, hämtade en bild på datorn, så åkte vi upp på stan. Hittade inte vad vi sökte efter idag, men får ta det imorgon. Sen åkte vi till Maxi, handlade bananer och björnbärsjuice - som för övrigt smakade som blåbärssoppa så det var ingen hit!

Sen skjutsade dom hem mig och jag kom ändå hem 30 minuter tidigare än om jag hade åkt bussen hem! Och då hade vi hunnit med allt det där emellan! Coolt! :D

Så har jag varit iväg och hämtat nyckeln till lokalen vi har hyrt för helgen! Najjs! Var dit en snabbis och kollade igen, men det är jobbigt och rota runt i skåpen när hon som har hand om lokalen står och tittar på, så jag gav upp och tänkte att vi kan kolla allt sånt imorgon istället :) Dessvärre hade dom precis i veckan införskaffat tre soffor och en fåtölj! Suck! Det tog asmycket plats! Men hon sa det att hörnsoffan skulle hon komma och köra bort imorgon, tur det! Annars får vi aldrig plats och duka långbord med 24 pers!

Menyn imorgon är Morotskaka, Chokladkaka, Nitos jordnötskakor, Lätta kokosformar, Brysselkex, Mandelmums och Tårta! Mycket att göra och vad gott det kommer lukta här hemma imorgon :D MMMMM!!

Nu ska jag vara duktig och sova, läsa lite, har inget mer att göra ikväll, så onödigt att sitta uppe och bara fördriva tiden!

Men vi hörs mer imorgon!

God natt!

Nu var det dags igen!

Just another morning. Jag var inte redo att gå upp ur sängen när klockan ringde vid 05.30, uuuh! Hoppas dagen går fort idag. Jag och Sonja jobbar typ samma pass idag, så får hoppas det finns en plats ledig bredvid henne! Hoppas hoppas! Hon kom förbi här igårkväll och lånade mitt wii till hon fyller år i helgen :) Jag var nog dock inte så jättesocial eftersom det var match då, men men, sånt är livet :D

Jag måste hålla koll på mitt bankkonto, det sjunker och sjunker på det! Måste se till och ha råd med allt inför helgen och sen kunna leva resten av månaden. Det blir fattigt, men det är inte varje år ens pappa fyller 60! Och han ska ju inte behöva betala något själv egentligen. Än så länge har han typ bara betalat 3 fläskfiléer, det är typ 150:-. Kan inte komma på något annat han betalat. Vi får se vad allt går på på fredag när vi ska handla typ allt. Har ett helt A5 som inköpslista :S

Jag har börjat bli så himla snabb på mornarna. Förr fick jag stressa hela tiden för att hinna klart. Men nu, trots att jag går upp samma tid, så kan jag sitta här och bara vänta av tiden. Och det är inte kul, hatar att vänta. Och dessutom går jag upp samma tid, men hinner även äta frukost? Jag måste ha fått bättre rutin på allt, så allt klaffar. Något är det iaf.

Trodde jag skulle få sällskap på bussen av min syster idag som hon hade sagt, men så kom hon på igår "nej men jag har ju sovmorgon, hade jag glömt bort" Daah, har du inte det varje vecka? :P

Nu ska jag packa iordning allt som ska med till jobbet. Förhoppningsvis kommer jag få skjuts hem idag! Min bror skulle antagligen till Karlskoga typ samma tid som jag slutar, vore asnajjs det!

See ya!

OOOHH!!!

YES YES YES!! DOM VANN! Såååå jävla nice! En sån underbar match! OOOHH!!! Helt saligt lycklig är jag nu! Helt upp i varv och det är läggdags. Uuuh lycka till att somna! 4-1!!

Pappa och jag åkte till Spargrossen, man fick inte handla privat, men det ordnade sig ändå. Men Wienerbröden var slut :(:( Men jag köpte en förpackning med 100st Chuba Chups-klubbor, mmmm gott! Och hittade även tutti-frutti strössel, sånt man kan välja att ha på mjukglassen på sommaren! hihihi!

Nu börjar nog allt klaffa inför lördagen, hoppas jag, börjar bli nervös iaf!

Pappa och jag åkte och köpte en large Red Devil pizza och åt innan matchen idag. Det var länge sen, och det var gott! Så i bilen när vi åkte hem hade jag den i knät, efter en stund känner jag något som bränner som FAN på låret, då är det pizzan som såsar av sig på mig, på mina nytvättade byxor, snyft! Mina finaste mjukisar :(

Aja, måste sova nu!

Bara varannan vecka :(

Blir inget hemglass! NEH! Nu äntligen fick jag det att fungera med att hitta min adress. Då har dom börjat komma varannan vecka bara! :( Och så klart så kommer dom nästa onsdag, inte idag! Snyft!

Pjew!

Ujujuj såhär duktig har jag nog inte varit på länge då jag varit ledig tror jag! Har kämpat hela dagen! Nästan iaf ^^ Igår när jag gick och la mig tänkte jag att jag fick sova till 09.30 men vaknade av att klockan ringde 08.30, hade ställt in den fel! Typiskt!! Men jag gick och ställde fram den en timma och gick och la mig igen! Det gick bra, somnade om :D Så gick jag upp vid 09.30, satte mig här vid datorn fick mitt sjuka att gå över. Mår alltid piss när jag vaknar, urk. Sen plockade jag iordning all tvätt som skulle tvättas och så gick jag ner till tvättstugan.

När jag kom ner dit stod den en gammal gubbe i tvättstugan, i mitt rum som jag hade bokat. Vi har elektroniska kort, så det är bara jag som kommer in. De hade tiden innan mig, han kunde ingen svenska öht, men jag förstod att han ville ha tvätten kvar tills den blev torr och att han väntade på sin fru. Så jag stoppade in mina grejjer och gick, han fick vara där själv, en gammal gubbe har ingen användning för mina kläder ändå :P

Gick upp, åt frukost och såg ett avsnitt Smallville, sen gick jag ner och hängde tvätten. Då stod hon frugan där, kunde inte heller någon svenska, men hon stod inte i tvättrummet hon stod utanför, väntade på mig. Jag gick in för att hänga min tvätt och hon följde efter. Det visade sig att hon hade glömt sina glasögon, smart! ;P När jag väl hade hängt upp all tvätt gick jag upp för att fortsätta med min duktiga dag och ta tag i disken, satte mig här en stund först. Och vad kom jag på då?! Höll på att göra samma tabbe som senast jag tvättade, kom på att jag inte hade satt på torkskåpet! Damn!
Sprang ner och gjorde det. Glad för att jag kom ihåg det iaf! :) Nu är tvätten förhoppningsvis torr när jag kommer ner!

Aah efter det så har jag diskat, diskat och diskat! Minsann! Nu är diskbänken skinande ren! Känns skönt faktiskt! Sista disken är i maskinen nu, när den är klar, så är jag klar! Ska bara hämta tvätten nu om typ 5 minuter. Då tänkte jag att jag skulle hoppa i duschen, sen skriva inköpslista inför fredagen, så att vet vad jag behöver ha till allt jag ska baka.

Pappa kommer även vid 5-tiden, vi ska åka och handla idag med, men inget till helgen, idag handlar vi vanlig handling :) Vi ska även kika förbi Spargrossen och se om de har ändrat så man får handla privat där nu :D Hoppas! Vill ha wienerbröd! Sen tänkte jag ju även jag skulle kila till hemglassbilen sen, måste bara kika vilken tid den kommer till min parkering, gick inte att se det igår, det var fel på sidan!

Får ju inte glömma att jag gjorde något av det läskigaste jag någonsin gjort på länge, jag var sååå rädd! Idag kom äntligen skattedeklarationen och jag vågade nästan inte öppna den! Trodde jag skulle få betala tillbaka flera tusen efter lönen jag fick från länsstyrelsen förra året, men åh vad skönt att få se att man får 2500:- tillbaka istället. Pjew!

Aja. Nu måste jag kila ner till tvätten!

See ya!

2:a plats minsann!

Snart ska jag sova, jävlans vad skönt det ska bli. Har varit dödstrött hela dagen, hjälps inte av att det är aslugnt på jobbet heller. Man sitter nästan och nickar till, urk. Åkte med bussen vid 07.45 imorse, nästan framme började jag nicka till men jag lyckades hålla mig vaken. Sen när jag kom fram till jobbet var det fullt i vårat skepp :( Ledsen i ögat! Men jag hitta en plats i skeppet bredvid iaf, tur det!

Sista dagen på månaden idag och lyckades bra med merservicen så jag kom över mitt mål med 400:-, bra kämpat! Yes indeed! Och sen fick jag även reda på att jag kom på 2:a plats i en tävling som var på jobbet i slutet av förra veckan, wihoo! Får se vad jag vann, det fanns tre saker att välja mellan, men jag är 2:a på att välja, får väl se vad 1:an väljer först! :P Får se på torsdag vad det får bli!

När jag kom hem idag så läste jag på facebook att Maria fyller år! MEEEH! Kände jag då, att ingen sagt något! Elak jag känner mig som inte sa grattis! :( Men visste ju inte att hon fyllde iofs, men ändå! Får skicka ett sms imorgon och gratta i efterskott! Ringde min syster idag och grattade henne i efterskott, så efterskott är min grej verkar det som!

Imorgon är jag ledig! Yes yes yes, såååå behövligt.

Funderar på hemglassbilen imorgon, bra idé va?!

Hörs mer imorgon då!

RSS 2.0