Det var länge sen!

Jag hade förberett mig förut för att skriva här. Det var ju ett tag sen. Men så fungerade inte sidan! Usch! Så nu har jag typ tappat lusten. Hade gjort iordning massa bilder och grejjer. Hmm. Tråkigt.

Jag har blivit extremt dålig på att uppdatera bloggen, men nu sista tiden har jag haft så mycket att göra, inte en lugn stund känns det som.

Och det är ju så varmt! Usch. Det är hemskt.

Håller på att laga mat. Tänkte vara lite nyttig för en gångs skull, så har gjort en lax-sallad. Laxen är i ugnen nu, så den ska bara kallna sen. Så funderar på att göra klart det imorgon, så får den kallna över natten. Tror det blir bäst så faktiskt. Sen bara ösa upp i matlådor :)

Hoppas ni har det bra!





Lite bilder iaf, fler kommer en annan dag :)

Jag hatar sommaren!

Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö imorse! Jag är så rädd för getingar som man kan vara. Ser jag en geting så springer jag för livet! Jag är inte allergisk eller nåt, jag är bara extremt rädd och de är äckliga kryp! Såå när jag gick imorse och skulle gå ner till moppen så hinner jag bara typ 3 meter utanför porten så flyger en jävla geting på mig och innanför tröjan!!! UUSCH! Folk lär ju ha trott jag var dum i huvet, för jag slängde allt jag hade i händerna, drog ner dragkedjan på tröjan och börja riva innan för tröjan för att få ut den jäveln innan den stack mig! Det var inte det lättaste kan jag ju lova för han ville fan i mej inte försvinna! Det tog typ 5 minuter, sen var jag så skakig så jag nästan inte kunde stå på  bena. Men inge stick fick jag iaf!

Jag hatar sommaren!

Tog mig iaf vidare upp mot resecentrum sen, tog ut pengar, sen väntade jag på bussen, den var 10 minuter sen. Det var skönt att sätta sig i bussen och bara ta det lugnt. Läsa boken, som förövrigt börjar bli bättre, äntligen, har bara 1/3 kvar. Det var inte alls någon jobbig dag idag, fick lite ont i huvet på dagen där, men tog mina tabletter så efter ett tag gick det över. Finns så mycket härligt folk på jobbet, som gör dagarna så mycket lättare, gör att dagarna går så fort. Helt underbart!

Jobbar imorgon, sen är jag midsommarledig, jobbar söndag. Planerna för midsommar är inte klara än, så vi får se vart det bär av någonstans. Nåt ska det väl bli iaf. Får nog reda på vad imorgon.

Men nu är det såå dags för mig att gå och lägga mig, för att vakna vid halv 4 då solen går upp rakt i mina ögon! Helt underbart, inte. Suck.

Tur i oturen!

Snacka om tur i oturen! Jag bestämde mig för att stressa till Ica när jag kom hem, behövde bröd, fil och pålägg. Kommer ju hem med bussen typ 20.20, och affären stänger 21. Så brassade på och var vid affären vid 20.40, så knatade jag runt, plockade i vad jag skulle ha. Två limpor bröd, 1 tub kaviar, 1 tub messmör, sen hitta jag en ny godissort som såg god ut, skinka 2 för 35 och så la jag ner lyxkattmat 3 förpackningar till katterna. Så när jag kommer fram till kassan och ska betala så har swedbank något strul så mitt kort fungerade inte :( Men då kommer turen i oturen, jag tog faktiskt ut pengar igår. Det räckte inte till allt, så fick lägga undan kattmaten och skinkan, får bli en annan gång. Men störande ändå att just idag när jag bestämmer mig för att handla så är det nere med banken :( Buhu!

Köpte iaf en ny brödsort, har precis smällt i mit 6 mackor med smör och ost. Det var mumma! Dricker Pucko till. Så gott! Så nu är jag mätt minsann :) Lite ont i magen har jag också, mendet är för att jag stressätit! Och denna magont är inget emot vad jag hade på jobbet! Saaatan vad ont det gjorde. Sådär ont så man kallsvettas, usch! Men det gick som tur över, drack lite festis, på vägen till bussen åt jag en nektarin och en banan, sen var det lugnt :)

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Men ha det!

Tillbaka!

Snacka om att tänka helt fel!
Hade inte tänkt starta datorn idag, hade tänkt krypa ner i sängen direkt för jag är så trött, men så kom jag på när jag satt på bussen hem att jag kommer ju hem nu 20.45, inte 21.45 som jag hade fått för mig hah! :P

Så var man tillbaka på jobbet igen då, den började inte speciellt tungt må jag lova, men det fick man sota för sen istället, inte en lugn stund ujujuj. Huvudvärken bara växte! Tog 2 alvedon och 1 ipren, gick inte riktigt över förrän jag började gå till bussen, men det blev bättre iaf. Nu får jag se fram emot nästa semester som är om 5 veckor :)

Nu tänkte jag att jag skulle få i mig något att äta, hungrig faktiskt. Sen sova.
Boken jag läser nu suger än så länge, men har inte riktigt kommit in i den, så ger den några till på sig.

Ha det!

Slut på semestern!

Som ni kanske har märkt har jag haft semester, även blogg-semester.  Har känt att det inte riktigt passat sig att skriva här medan semestern har löpt på. Min syster har varit här nästan hela tiden, och man känner sig allmänt osocial när man sitter och bloggar, framförallt eftersom hon inte vill läsa när jag skriver, hon vill läsa den sen. Så därför har jag låtit det vara. Och idag hinner jag inte skriva så mycket, tänkte komma i säng i tid så jag inte är så trött imorgon när det är dags att börja jobba.

Det har varit en bra semester iaf. Inte precis varit så värst bra väder, men eftersom jag inte bryr mig så värst mycket vad det är för väder ute, så har det inte gjort mig så jättemycket faktiskt. Vi hade tur med vädret i tisdags när vi var och spelade minigolf iaf, då var det uppehåll och ganska varmt ändå, kunde gå i linne. Så där hade vi tur :) Och måste ju bara skryta med att jag faktiskt vann minigolfen, wihoo! :D Hihi!

Och i all ära av att ha vunnit så blev jag utsedd att laga och bjuda på mat, hade redan lovat det innan, men det fick även bli mitt "pris" ;) Stod och stekte pannkakor i flera timmar, men det är bra att dom äter så mycket! Blev över ändå, men dom tog storebror med sig hem.

Minigolfen i tisdags och tacokväll i fredags, det är nog det stora som hänt efter ljuspartyt tror jag.
Och ljuspartyt blev hur lyckat som helst! Så nöjd var jag. Så kul när det kom massa folk, o dom handlade bra med så jag fick mina elefanter :D hihi! Det var typ sammanlagt 16-17 pers här i måndags. Tror alla tillsammans handlade för typ 3500:-, på det fick jag 30%, så jag hade 980:- att handla för. Så handlade jag för 700:- själv också, så jag fick lite ljus till elefanterna och sådär :D

Men tack alla som kom i måndags :)

Det har dessvärre inte blivit mycket kort tagna här i veckan, är så usel på det! Men det kommer de bilder som blev iaf, någon dag i veckan ska jag försöka hinna, annars ser det ut som att jag är ledig midsommar, så då kommer jag ha tid på mig att uppdatera lite mer seriöst. :)

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, lägga mig och läsa, sen sova.

Men ha det!




Ps. Ska bli skönt att komma tillbaka till alla underbara på jobbet, men kan lova, hade gärna haft en veckas semester till! Ds.

Carro 30 år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Precis hemkommen från Carro, hennes 30-årsdag idag! Wihoo stor tjej :D Det var mysigt. Vi har fikat, lovade ta med fika så slapp hon tänka på det. Så drog med mig Mandelmums, Morotskaka, Nitos Jordnötskakor, Chokladkaka med marängöverdrag och White Chokolate Chip Cookies. Det var omtyckt, men man orkade ju inte äta av alla, haha :D
Hon blev glad för presenten iaf, lite elak känner man sig, för det kommer bli så jävla svårt :P

Hon fick ett pussel specialbeställt med denna bild:



Det är hennes favoritbild på Nathalie, men må ju säga, tänk er själva vad svårt! Bilden är svartvit :P
Men hon fick födelsedagskortet först, och där stod det "Lova att du sätter upp presenten på väggen!?),
så hon var tvungen att lova det först och det gjorde hon. :D Ska bli kul sen när det är klart.
Kanske får åka dit och hjälpa till ;)

Annars idag. Vi gick upp 05.45, då ringde klockan. Tvättid 06.00, usch, ALDRIG igen. Fasen asså.
Som jag trodde så kunde jag inte somna om, Madelen somna om som en stock, jag låg i sängen 1,5 timma och
väntade på att klockan skulle ringa igen. Så gick vi ner till tvätten och stoppa det i torktumlarna. Vi tvättade bara
gardiner. När vi kom upp igen vid 8 så var det ingen idé att lägga sig igen.

Så vi gjorde frukost och kollade på Prison Break, vi hade två avsnitt kvar att se på. Man får ju inte spoila något för andra som inte sett, så kan inte skriva så mycket. Men vi trodde det var säsongsavslutning för två avsnitt sen, och det hade det gärna fått vara. Så mycket tänker jag säga.

Efter frukost och serie och varit nere i tvättstugan tre gånger så var tvätten iaf uppe. Skrynkliga gardiner och allt katthår gick inte bort. Så vi började rolla gardinerna för att få bort katthåret och sen strök vi dom. Se på fan va, mitt strykjärn går inte varmt precis. Jag gav upp efter halva första gardinen (jag har 10 delar sammanlagt) och lät Madelen fortsätta. Så började jag baka istället.

Gjorde Mandelmumsen och Morotskakan. Så gott! När det var klart satt vi och spelade lite spel på internet, sen drog Madelen och jobba. Då var det egentligen dags för mig att sätta igång med allt som skulle hinnas med innan jag skulle iväg. Men lättare sagt än gjort. Kom i duschen vid 2, skulle vara hos Carro vid 3, och då hade jag inte ens slagit in hennes present, hade inte packat ner allt som skulle med och så skulle jag efter duschen sminka mig och klä på mig. Men jag var hos Carro bara någon minut över 3. Underbart med moppe, bara brassa på :D

Hihi. Nu kommer Madelen hem igen om ca en timma, tänkte jag skulle börja med maten, så kan vi äta direkt när hon kommer. Och då börja med bullarna, det enda som är kvar i bakväg till imorgon.

Det ska bli Vita Fjällbullar med blåbärssylt. Det är alltså vanlig vetebullsdeg med blåbärssylt i mitten och sen glasyr och kokos på :) Ska bli gott!

Jag börjar bli nervös inför imorgon. Det är SÅÅ mycket folk som kommer! Det är kul det. Men jag blir nervös. Uhhh.

Aja, börja med maten var det.

Snart kommer maten!

Jag är vrålhungrig! Sitter här och väntar på mat, håller mig undan från ALLA godsaker för att jag ska få i mig mat först! Men den dyker fan aldrig upp! Hade trott den skulle komma vid 20 - 20.30, men nu är klockan snart 10. De är på väg. I know! Men en hungrig mage är inte lätt att övertyga att vänta.

Idag har det varit "full rulle". Vaknade vid 08.15 efter att ha gett upp att försöka sova längre. Katterna hade ner alla pocketböcker från hyllan och mina glasögon från bordet. Hittade dom inte hur mkt jag än försökte så la mig och försökte somna om, men de bara fortsatte böka. Så jag bestämde mig för att gå upp, var ändå kissnödig. Men sen var det ju att hitta glasögonen också. Letade mig fram till toan först, sen gick jag tillbaka och letade, funderade efter 10 minuter på att ringa syster och säga att hon fick komma över. Men hitta dom till slut! Katter alltså.

Vid 10 kom pappa och hämtade upp mig, så åkte vi och handlade det sista som jag glömt igår på Willys. När jag kom hem var syster här, hade börjat städa. Så plockade vi och donade, sen åt vi frukost, sen fortsatte vi städa. När städningen väl var klar så åkte Madelen iväg för att jobba, jag började baka.

Idag har jag hunnit baka chokladkaka med marängtäcke, nitos jordnötskakor och white chokolate chip cookies. När det väl var klart och strösockret var slut satte jag mig och kollade på Baywatch, fyra avsnitt har jag hunnit med. Kikade lite halvt på fotbollen några minuter förut, med Danmark leder och jag hade ingen lust. Så jag gav upp.

Nu sitter jag bara och väntar på maten. Tänkte jag passar på att uppdatera här nu, är så svårt när någon är här att hinna göra det.

Ser fram emot imorgon! Eller iaf eftermiddagen. Vi ska upp 05.45, för bokade tvättid klockan 06.00, suck. Aja, Madelen tyckte vi skulle tvätta gardinerna. Hur mycket semester tror ni det blir egentligen? Hon kör med mig, bara för att jag har lovat henne pengar om hon städar lägenheten. Mmmmm, så är det. Hoppas jag kan somna om efteråt.

Annars hinner jag baka massor imorgon innan jag ska på födelsedagsfika!

Ha det bra!

Kallt!

Burr det är riktigt kallt ute! Usch, ingen sommarvärme nånstans!

Haft en riktigt seg dag, har typ inte gjort något av det jag skulle göra. Det enda jag gjort är att vika in kläderna i garderoben. Inget annat! Soporna är fortfarande kvar, disken är kvar. Suck.

Nu ska jag se ett avsnitt Baywatch till, sen sova.


Hoppas ni kommer till mig på ljusparty, Måndag 8/6 klockan 19.00! :D

Kryssningen inställd för nu.

Ändrade planer. Jag är inte mycket för ändrade planer. Men det var väl det som var bäst. Med det menar jag att kryssningen är inställd. Iaf för nu, vi ska hitta en helg längre fram i sommar, efter nästa löning istället. Inge kul när inte alla har pengar. Men jag hade verkligen sett fram emot det. :(

Men får väl försöka se det positiva. Att inte åka på kryssningen innebär att Madelen och jag kan göra mer de andra dagarna på semestern. Vi behöver inte känna oss lika låsta. Så det är väl bra det. Men det är ändå tråkigt, minsann!

Jag börjar känna av att jag inte sov så mycket och dålig de timmar jag sov. Så tänkte jag skulle gå och lägga mig nu, läsa lite, sen sova. Ryggen är bättre, illamåendet är ok, beställde hem lite kinamat förut. Nu har jag bara ont i huvet, men det är nog sömnbristen som är boven till det.

Så imorgon måste jag gå ut med soporna. Det är det enda jag behöver göra. Syster min ska städa i helgen så hon tjänar pengar till kryssningen sen ;) Hah! Bra deal tycker jag!

Gäsp.

Mår bättre!

Nu börjar jag känna mig som mig själv igen. Skönt det. Så kanske jag kan börja njuta av min semester. Det känns ju inte kul med en sån här start, men samtidigt så får man försöka vara positiv, bättre att ha det i början, så har man hela semestern kvar sen :)

Fast måste ju erkänna att jag inte har någon som helst lust att gå utanför dörren, åka och handla. Urk!
Men det måste göras det med. Ska kolla igenom recepten nu, så att jag inte missar någon ingrediens. Göra iordning soporna och panten.

Jaja. Hörs!

Ingen bra start på semestern :/

Ingen bra start på semestern. Började få ont i ryggen igårkväll på jobbet, tänkte att det kanske skulle gå över på vägen hem, men nej, det höll i sig till jag kom hem, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig på en gång jag var ändå trött. Gick och la mig, det onda gick inte över. Kunde inte somna, det blev bara värre och värre. Kunde inte ligga åt något håll, försökte med allt. På sidan, på rygg, på mage, prova sätta mig upp, provade sitta i köket, i vardagsrummet, här, inget hjälpte. Till slut fick jag så ont i ryggen att jag spydde. :(

Efter att jag spytt mådde jag bara lite lite bättre, men kunde iaf få i mig vatten och ta en värktablett, gick och la mig igen, försökte hitta en position så det gjorde så lite ont som möjligt, lyckades somna framåt 4 imorse. Precis nyss blev jag väckt av att Jehovas vittnen ringde på dörren, så typiskt. så såg hon att hon väckt mig så sa hon "jag kommer tillbaka en annan gång", då frågade jag vad dom ville och dom sa vart dom kom ifrån och då svarade jag "ni behöver inte komma tillbaka" och stängde dörren.

Men kände att det var lönlöst att lägga mig igen, kommer inte kunna somna om ändå, så vaken är jag. Om än trött och mår inte prima, men det är bättre med ryggen, känner av den lite grann bara. Mår lite illa, men tänkte jag skulle försöka få i mig lite mat.

Tanken var att jag skulle städa idag, men frågan är om jag orkar. Blir nog en seriedag tills pappa kommer och hämtar mig så ska vi åka och handla. Bad min syster följa med då hon ska vara hos mig i veckan, så hon kommer en stund innan, så kan vi göra matschema.

Så, så ligger det till just nu.

En dag kvar till semestern!!

Är det något jag måste bli EXTREMT mycket bättre på så är det att rensa katternas lådor. Usch, det går verkligen för lång tid emellan. Det är nästan så det är synd om dom, jag skulle inte vilja gå på en så skitig toalett! Men nu är det gjort iaf, kände mig hurtig när jag kom hem idag, så rensade och klara! Och vet ju att jag kommer rensa dom senast söndag igen, så det känns bra det :) Stackarna hade nästan slut på mat också, matvrakar är vad dom är!

Nu är det ändrade planer! Jag jobbar imorgon istället för fredag, så efter att jag har jobbat imorgon så har jag semester 11 hela dagar! Wonderful! :D Det ska bli otroligt skönt, mmm ska njuta av varje sekund! hihi. Fick avslag på min ledighetsansökan, men så kollade jag med Sabina, som var ledig fredag, om hon tänka sig att byta och jobba fredag men vara ledig onsdag. Och tänka sig så hade hon sökt ledigt på onsdagen, men fått avslag! Så det var helt perfekt :)

21.55 imorgon är mitt mål, mitt riktmärke på hela dagen! Men då det blev såhär i sista minuten ändrat kom jag på att jag inte hade någon matlåda till lunchen imorgon, men ibland är jag smart! Min bror skulle hit och hämta en cykellåsnyckel visste jag, så jag ringde och frågade om inte han kunde köpa med en pizza hihi! Och det kunde han, snällt! Men nu när jag kom hem kollade jag i kylskåpet, så fanns där ingen pizza :( Blev rädd först, men tänkte, mjooo men visst måste han ha köpt en, iaf hört av sig om han inte han, så jag kollade runt lite och öppnade skafferiet och där stod det minsann en pizzakartong! :) Wihooo!

Det innebär att jag kan vara duktig idag med och gå och sova. Det var skönt inatt och lägga sig i tid, ligga och läsa och kunna släcka innan "läggdags", sen väckte Tequila mig imorse som vanligt, typ en timma innan jag skulle upp, men jag lyckades halvt om halvt somna om och gick upp när klockan ringde. Får se om hon inatt kan vara lite snällare :)

Det har varit en konstigt lugn dag på jobbet idag. Det är konstigt vad det kan gå upp och ner. Får se hur det blir imorgon, många lediga, så då kanske det händer lite mer. Vi får se minsann. Jag ska iaf jobba och se fram emot min semester :D

Det lutar åt ljusparty på måndag klockan 19.00, någon som är på? Skulle vara kul med mycket folk, speciellt om ni handlar hihihi :D:D Om det inte blir ljusparty så kommer Helen och Jenny förbi och ser hur jag bor ändå! Så det ska bli skoj :D

Så i helgen är det städning som tusan som gäller, och sen bakning. Ska även hinna förbi Carro på söndag, på hennes 30-årsdag! :D Stor tjej!

Aja. Gonatt!

Varmt :(

Hem ljuva hem! Längtat hem hela dagen känner jag. Sov inte så mkt inatt, men det gick inte, hade bara typ 50 sidor kvar av boken och det var sååå spännande! Så kunde inte sluta, och när boken väl var slut var jag inte trött, haha! Men var ju tur att jag inte skulle upp typ 5 på morgonen iaf, skulle upp 09.15, o det är ju inte så farligt ;) hihi

Hann se ett Days imorse till frukost, sen gjorde jag mig iordning och drog till jobbet. Sonja är tillbaka, äntligen tillräckligt frisk för att joina mig på jobbet! Det är bra! Så på onsdag ska vi umgås, åka o handla, äta på stan :) Ska bli mys!

Jag har kommit underfund med en sak. Det är jävligt varmt om dagarna som ni säkert märkt. Det är inget jag uppskattar, förutom att jag tycker att sommarkläder är jävligt fina kläder. Men det jag vill ha sagt är att när jag kommer hem på kvällarna så är det som en BASTU hemma, kookhett! Jag bor ju så att solen ligger på konstant hela dagen och värmer upp. Så det första jag gör nu för tiden när jag kommer hem är att öppna balkongdörren på vid gavel. Katterna älskar det :) Sen har jag öppet tills precis innan jag ska krypa under täcket. Då stänger jag.

Igår när jag hade lagt mig var katterna extremt jobbiga, var tvungen att gå upp och kolla varför. Och kommer ännu en nackdel med sommar, dom jagade en äcklig mal som hade tagit sig in den jäveln! Så jag hämtade en bok och kastade upp den i taket och lyckades träffa, tror jag, för jag såg den inte mer! Där fick den! Vi får väl se om jag får samma problem ikväll.

Men inatt ska jag iaf sova ordentligt, även om jag är ledig (1)2 dagar sen, så är sömnen ändå viktig. Man orkar mer. Och energin är högre. Så därför får det bli mer sömn helt enkelt!

Och med det avslutar vi, gonatt :)

Min ungdomskärlek!

Ännu en bra dag! Snart lär det komma en dålig, för såhär bra flyter det ju aldrig på, så störande! Men men! Kände mig utvilad när jag klev upp imorse, trots att katterna hade väckt mig vid 7, skulle inte upp förrän vid 08.15. Tequila var på som fan och ville gosa och klösa överallt för att jag skulle gå upp, men icke! Jag vred på mig och drog täcket över huvudet och somnade om! Då lämna hon mig ifred! :P Så jag vakna när klockan ringde, dåå fick dom mat :)

Hoppade i duschen, åt frukost, såg ett avsnitt Days, sen drog jag till jobbet :) Lugn dag, eller mellanlugn, ringde mer än igår, men provisionen gick bra! YES! Kom iaf upp i mitt lägsta mål, så det får duga :) Sen var det bara att bege sig hemåt, började med maten direkt när jag kom hem, så en Stinas kyckling står i ugnen och satte precis på riset. Ska se ett Days till nu medan jag väntar, har redan hunnit se ett ikväll.

Och nu ni började det ju bli värt att se, nu är ju Billy Warlock med minsann, min ungdomskärlek haha :D Han är fortfarande snygg! Ohja! Har inte kollat på Days på över en månad, men har inte hänt så mkt, men snart kommer saker som jag vet ska hända som jag gärna vill se, så nu ska jag försöka bli bättre.

Semester om en vecka. Känns gött! Har ansökt om ledigt på fredag med, för att förlänga semestern, hoppas den beviljas :D HOPPAS HOPPAS! Skulle bli så satans glad :D

Men sen kom jag på att måste ju nämna att det inte blir något ljusparty 6/6. Funderar på att ha det precis efter nästa löning istället, kommer för långt in i månaden annars. Så det får nog bli så. Hoppas många kan då :) Ska prata med carro när hon kommer hem. Hoppas hon har det bra i Spanien!

Men aja. På återseende!

RSS 2.0