Jag och Sonja!

En helt perfekt dag har det varit idag! Vaknade vid 09.30 av klockan som ringde, inte alls utvilad men det var dags att kliva upp. Även om Sonja säger att hon inte bryr sig om det är städat eller inte, så tycker jag det är jobbigt! Lite behövde jag göra iaf. Började med att äta frukost, havregrynsgröt med äppelmos, drack te till. Det var gott :) Kollade samtidigt på ett Desperate. Och när det var klart sen var det bara att sätta igång! Började med att köra en diskmaskin och diska upp det som blev över.

Sen började jag samla ihop alla sopor. Och det är inte lite. Det är det aldrig! haha :P Jag är riktigt dålig på att gå ut med soporna. Var till och med tvungen att gå två gånger. Rensade lådorna innan jag gick första gången. Och första gången så gick jag med 6 påsar sopor uscha. Och sen andra gången så hade jag 7 påsar sopor och då precis när jag kom ner för trappen så kom Sonja och hon reagerade som man kan tänka sig "Oj vad mycket sopor" Och hur tror ni hon reagerade när jag sa att det var andra omgången med sopor? Aah ni kan nog lista ut det själva :D haha! Aja. Soporna är uttagna nu iaf. Ska väl försöka bli bättre på det där, men så säger man ju alltid.

Aja. Vi lämnade soporna sen gick vi upp hit. Plockade in all disk. Tack Sonja för hjälpen! :)
Sen dansade vi dansmatta! Yey! Det var länge sen minsann. Det var lika kul som vanligt. Och Sonja var riktigt duktig för att prova det första gången, det får vi göra fler gånger. Men kan förstå att det inte är så kul att dansa själv när man ser mig dansa, men sen äre ju även jag som har dansmattan ;)



Vi spelade även Tekken 2, fighting! 8-1 till mig blev det hihi. Spel är kul :D
Nu blir ju inte allt jag skriver i rätt ordning känner jag, men vafan skitsamma. Allt kommer med iaf, det är huvudsaken!
Vi gjorde även mat tillsammans. Vi gjorde Fajitaskryddad kycklingpastasallad. Mums! Det blev så det räckte till oss idag och en varsin matlåda till imorgon, helt perfekt :) Så slipper man laga någon mer mat idag!

Ja vad gjorde vi mer. Jo just det. Vi gick ner till centrum, hade två paket att hämta ut, ett från hm och ett paket innehållandes en present till Sixten. Vågar inte skriva här var det är, vem vet vem som läser ;) Men vi gick iaf även in på tempo, Sonja var ute efter en tesort som hon hade köpt i tunisien, den fanns inte, men hon hittade något annat som liknade det, men det var inte gott! Det smakade som att dricka varmt vatten blandat med tandkräm! Urk!
Det här köpte jag iaf:


En ny sorts lion jag inte sett förut. De var ganska goda faktiskt :)


Mandeldrageer eller vad dom heter. Goda är dom iaf :D


Sist men verkligen inte minst så hade dom fått in mina solrosfrön, perfa
eftersom dom inte finns på Willys just nu! :D

Det var behövligt att komma ut och gå också när vi precis moffat i oss massa mat. :)
Men när vi kom hem gjorde vi iordning Wienerbröd och drack te, riktigt mys :)


Se så goda!

Sonja drog hem vid 17-tiden typ, sen dess har jag inte gjort något speciellt. Suttit här och knaprat på solrosfrön och tagit fram glassen för tining. Ska äta glass snart. Polkaglass! Snart dags att åka och köpa en ny. Tur det är löning snart :D hihi

Och förresten, jag var ju på ikea för någon/några helger sedan. Köpte en ny hylla till sovrummet som jag ska ha mina pocketböcker på, hittade även ett bord som jag tänkte ha i hallen, men det var för ostadigt så det får vara sängbord istället. Blev hur bra som helst! Se bara!





Me like!

Sen när jag rensade garderoben häromdagen så packade jag ur vad jag beställt från Halens för flera månader sen. Hade lämnat kvar det i garderoben tills jag visste vart jag skulle ha det. Det är ljuslyktor som hänger i en kedja och de har hittat sin plats nu! På balkongen!


Asfint är det :) Inget ljus i nu, nej jag vet, men ska ha sånna elektriska som ser
ut som värmeljus tänkte jag! Vet bara inte var man köper sånna?


Det var nog allt. Tror inte jag glömt något :) Tänkte jag avslutar med lite nytagna bilder på katterna.
De efterfrågas :) Så sprang runt här för en stund sen och knäppte kort. Passade på medan dom låg
och sov hihi :D Det är enda gången man får något bra kort på dom!







Nu när jag kollade mappen med bilder såg jag att jag glömt en sak. Har äntligen packat upp min
digitala fotoram som jag fick genom DigitalFoto. Laddade in lite bilder förut, ska ladda upp fler, men
det är coolt att ha en sån :D



Sixten såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0