Rosa och vit tårta med blommor!

 
 
 
Det var tårtdags igen! Mamma fyllde år igår och vi firade av henne idag. Madde med familj kom o hämtade mig i förmiddags, först åkte vi och häntade mina nya glasögon sen hem och hämta tårtan för att åka vidare till Örebro! Glasögonen får ett eget inlägg sen!
 
Tårtan är fylld med citronbavaroise och turkisk peppar-fluff, spacklad med citronsmörkräm samt täckt och dekorerad med socketpasta/dekorfondant! Provade en ny idé med att göra ränder på sidan istället för att täcka tårtan som vanligt. Blev lite kul och annorlunda :)
 
 
 
 

Grattis till pensionen, pappa!

Känns skönt att jag efter ett uppehåll på nästan tre månader fortfarande har känslan för att göra mina tårtor. Det har varit riktigt kul att göra tårtor igen :)

Pappa bad mig göra tårtor som han kunde ta med till jobbet och bjuda på eftersom han skulle gå i pension. Han gick i pension i fredags, men ska in med tårtorna imorgon.

Han visste att jag skulle göra en lastbil, men den andra tårtan höll jag hemlig. Kom på en ide som kändes kul, om jag kunde lyckas och jag kan säga att jag är riktigt nöjd! :)

Pappa har jobbat på Posten som lastbilschaufför o mest kört ut paket. :)


RSS 2.0