Känn er utmanade!

Egentligen har jag ingen ork att skriva, jag är så satans trött. Så trött så jag har ont i huvudet. Men samtidigt är jag inte sova trött, jag är bara seg i bollen som kola. Meeen som jag hade försökt undvika denna utmaning jag har sett i några bloggar, tänkte att neee ingen utmanar mig, men joho, sandra var tydligen tvungen. Och man kan ju inte neka det inte! Så det är bara köra, here we go:

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar."

Åtta vanor/ovanor/fakta om mig:

1.  Jag sover oftast för lite 

2.  Jag klarar inte en hel dag utan cola

3.  Jag river av alla mina nagelband *inklusive dom på tårna* ajabaja.

4. Jag är socialt missanpassad

5.  Jag städar, diskar och går ut med soporna för för sällan

6. Jag är satans oekonomisk och slösaktig(?)

7. Många jag borde ta mig tid att hälsa på, Sandy o lilla sötistjejen, min kusin, Erica, mfl mfl

8. Jag borde sova nu nu nu.

Har nog inte 8 stycken att utmana, vet inte ens vilka som läser min blogg, men aja, jag utmanar Carro, Linda, Elina, Stephan och alla andra som känner sig manade. Så deså!

Tror ni jag lyckas ligga med huvudet tryckt mot huvudkudden om 25 minuter, sovandes djupt utan tanke på att jag ska upp 6 timmar senare? Jag  hoppas det, imorgon är en ny dag med nya tag!

God natt!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja hade heller inte 8 st att utmana :P hihi Känner för lite bloggare :S River å sliter i nagelbanden hahaha VA SÖÖÖT DU ÄR ^^ Underbara!! Åhhh, ja ska skriva nå långmail till dej snart! Eller se till å komma in på msn nån dag så vi kan surra av oss! Kraam å hoppas du sovit gott i natt!

2009-02-12 @ 02:25:47
URL: http://sandycandy.blogg.se/
Postat av: Carro

GUUUUD vad du e jobbig!!! Var du tvungen att skriva mitt namn?? :) Jag får fixa det senare.. Testa o kommentera nu.. jag har ändrat inställningarna lite.. har bloggat från mobilen hela dagen :)

2009-02-12 @ 17:43:44
URL: http://famturner.blogspot.com
Postat av: Carro

Förresten... jag vill oxå ha en besöksräknare...och en ny design men jag orkar inte!!!

2009-02-12 @ 20:58:44
URL: http://famturner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0