Långdag på stan med optikerbesök

Åh herregud! Trodde verkligen inte att det skulle ta så lång tid. Visst, jag var tidigt dit och fick sitta och vänta. Hade tid hos optikern 14, var där kanske halv 2 och kom inte därifrån förrän typ 10 över 3, pjew! Hade tänkt mig ca 20 minuter, det var beräknat i mina planer för dagen, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Och jag vet inte ens hur det blev nu! Dom skulle kolla pådet. Jag gjorde iaf synundersökningen, sen kollade jag på glasögon, men dom var osäkra om min styrka passade med deras glasögon och yada yada, men till slut sa dom iaf att jag inte behövde vänta utan dom skulle ringa innan dom skulle göra någon beställning för att se om det fungerade för mig. Så vi får väl se när dom hör av sig! Antagligen när jag jobbar, så jag missar samtalet! :P

Synundersökningen gick ju inte att använda till att ta ut nya linser med som jag hade tänkt. Så jag måste ändå göra en undersökning för linser, suck. Tänkte jag kan ringa dom snart, eller imorgon kanske. Se om de har ledig tid på fredag då jag ändå ska upp på stan. När jag var klar hos optikern iaf så gick jag raka vägen till Krämarhuset, köpte present åt Marcus och två DVD-rw skivor, yes! Sen knatade jag runt på DUKA, försökte hitta något mer till Marcus, men det är svårt. Jag gick iaf vidare ner till Ica och köpte mer currykycklingröra, kom på att det jag köpte kanske inte räcker till alla + matlådor. Köpte även lite fikabröd utifall Tezzi inte tycker om cheezecake. Missade precis bussen när jag var färdighandlad, så jag gick in på korthuset och kikade runt lite.

Tänkte att man kunde hitta någon liten rolig grej till Marcus, så han inte bara får det han pekat ut. Hittade två små söta saker och en sak som jag har velat ha länge. Ställde mig i kassan. Urk, lång kö och det gick inte framåt för fem öre. Stod där i 5 minuter utan att röra mig en tum, så jag gav upp. Gick och ställde tillbaka sakerna, gick ut till busshållplatsen, 3 minuter kvar till bussen skulle gå, stod där och väntade! Sådeså! Det får vara som det är!

När jag väl satt på bussen bestämde jag mig för att hoppa av i Varberga Centrum, har varit sugen på Raffaello bra länge nu, så idag köpte jag det! Mmmm ska bli gott! Men ska försöka och inte äta något nu eftersom vi ska äta middag vid 7-snåret, då måste jag vara hungrig! SKA BLI SÅ GOTT! :D

Det har med andra ord varit en långdag på stan idag, jobbigt jobbigt. Och inget smink hade jag på mig eftersom jag skulle till optikern och kände på mig att jag där skulle behöva ta ur linserna, går inte riktigt för sig med mascara. Så jag gick runt och kände mig som ett större fån än vad jag gör i vanliga fall och ville bara hem. Men det är bra träning!

Direkt när jag kom hem ställde jag bara ifrån mig påsen med sakerna jag handlat idag, tog soporna och gick ner med dom. Skönt att ha det gjort med. När jag gick till bussen förut tog jag med mig 4 fulla soppåsar också! ^^ Det blir mycket sopor när man i vanliga fall aldrig går ut med dom. Suck, jag måste verkligen städa lite oftare. Jag går förfan förbi soptunnan varje dag när jag går till bussen, hur svårt är det att ta med sig soppåsen då? Inte alls egentligen, bara att jag aldrig gör det.

Imorgon borde man få lönespecen på posten, spännande. Jag kanske redan har bränt mina pengar innan lönen ens kommer. Inte smart!

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0