7-0

Negativt för dagen: Amy Diamond gick inte vidare till final, vilken skit! Jag förstår inte riktigt, det går bara utför på den där melodifestivalen alltså!

Positivt: HV71 vann 7-0 idag, vilket innebär att det står 1-1 i kvartsfinalmatcher. Önskar jag bara kunde vara hemma de dagar matcherna går så jag kunde se dom också!

Jag har hittat en ny serie som är otroligt grym och bra! Moderniserad Knight Rider! När jag var yngre så kollade vi jämt på Knight Rider, men det här nya slår det gamla med hästlängder! Massa coola effekter! Wihoo! Har sett typ 4 avsnitt, undra hur många som har gått än så länge? Det ska jag kolla upp minsann!

Vet inte hur jag ska ha tid att se på en serie till, men aja, på min lediga tid lever jag för mina serier, så det ska nog gå!
Gick upp 8 imorse, duschade, dukade fram frukost och såg ett avsnitt, gjorde mig iordning sedan och gick till bussen. Började ju jobba 12.15. En helt otroligt lugn dag, det är nästan så man tror något är fel. Med merservicemålet kom jag upp i ändå, sicken tur! Pappa kom och hämtade mig vid 21 som planerat, var hemma redan 21.40, halleluja!

Sedan dess har jag suttit här, hunnit med två avsnitt! :D Ska snart gå och sova, upp 8 imorgon igen, äta frukost, se ett avsnitt. Åka till jobbet. Sen, väl hemma imorgon så är man ju då ledig måndag - tisdag, wonderful! SOVA!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0