Det är nära nu!

Sitter här och tänker uppdatera min blogg och så går tankarna på, vad har hänt sen senast jag skrev? Har det hänt något speciellt? Mitt minne är så dåligt, känns som att jag lever i ett töcken ibland och allt som händer bara är ren rutin och inte värt att nämna. Men så är det ju faktiskt så att vissa grejjer har jag inte nämnt sedan senast jag skrev. Så de sakerna måste ju självklart skrivas ner! Oh ja!

Det var det där brevet, med information om behandling som inte innehåll någon tid! Jag ringde på torsdagen, men då var växeln stängd. På fredagen hade jag sådan extrem smärta så jag fick ännu en karens dag. Jag börjar känna mig fattig. På fredagsmorgonen så tog jag en diklofenak och hoppade i duschen med förväntan om att komma ut utan smärta, men så enkelt var det inte. Jag tog en Citadon och käkade frukost, ringde och sjukanmälde mig, för att jobba med smärta är helt omöjligt. Efter en liten stund så hade jag ingen smärta längre, Citadonen hade verkat, så jag tänkte i min vildaste fantasi att nu kan jag ju gå till jobbet. Men hörde inte av mig direkt, utan käkade frukost klart, fixade och donade. Men efter 15 minuter var smärtan tillbaka, extreeem smärta! Herregud! Så nej, det blev inge jobbande för mig.

Jag tog mitt täcke och mina kuddar och la mig i soffan fram för Friidrotts-EM. Zappade runt på andra kanaler samtidigt och försökte ligga så smärtan skulle gå över, men det gjorde den inte. Efter att ha legat och vridit och vänt på mig till halv 3 så gick jag upp tog en Diklofenak, väntade en stund, den hjälpte inte så jag tog en Citadon och kröp ner i sängen istället.

Somnade och vaknde vid halv 7 på kvällen, då, då var den extrema smärtan borta, kvar var bara den molande värken som är där nästan varje dag och den kan man stå ut med.

Jobbade hela helgen, det gick bra, någon diklofenak här och där. Fick ju inte tag på Urologkliniken på fredagen heller. I tisdags var jag ledig igen, så då ringde jag och kors i taket det fanns en ledig telefontid! Yes! Hon ringde upp vid 2 och det var den läkare som kommer ha hand om min behandling. Hon berättade så snällt att hon var på semester och kommit tillbaka nu och skulle preciiiiis skicka ut min remiss, jo tjena, ska jag vänta för att hon har semester?! Aja. En tid har jag fått, så jag ser det positiva i det hela. På torsdag ska jag vara där! Redan på torsdag! Innan min semester som jag hoppats på hela tiden! Underbart!

Det innebär även urinprov och blodprov hos Vårdcentralen igår, skulle lämna det en vecka i förväg, blev inte riktigt en vecka, men det får de stå ut med. Jag kan ju inte vara överallt hela tiden så det så! Hon tog fan fyra rör med blod igår och det gjorde ondare än vad det gjort förr. Kände hela tiden hur blodet sögs ur armen, och varje gång hon bytte rör så smärtade det!

Hade ju verkligen åkt till VC för tidigt, gick till jobbet direkt efter och fan vad nära det var, har jag inte insett förut! Så var ju på jobbet nästa 45 minuter innan jag började, hah! Aja.

Jag har känt mig extremt duktig de senaste dagarna, veckorna till och med. Linda, jag saknar dig på jobbet! Så mycket enklare att gå och prata med dig så fort det är något. Det är mycket tryggare! Men den senaste tiden har jag ju fått klara mig själv, o det har faktiskt gått det med! Det har ordnat sig så bra så att jag har fått ta ut semesterdag på torsdag och fredag. Permission pga remiss gällde visst endast om remissen var pga arbetsrelaterad sjukdom med uppmaning från HR. Men, semesterdag fungerar bra för mig! :)

Fick även flytta mitt pass på onsdag, så att jag inte jobbar kväll.

Blir lite extremt att jobba till 22.05, bli hämtad av pappa. Var hemma hos pappa vid halv 12 på natten, och sen gå upp 05.15 för att vara på USÖ vid 07.00. Så på onsdag slutar jag 18.00, då står pappa utanför och väntar. Då drar vi bara och hämtar min packning, matar katterna och sedan är på väg mot Örebro!

Känns skönt att allt runtomkring ordnat sig, så att man bara har behandlingen att fokusera på. Det som sker efter behandlingen vill jag nästan inte ens tänka på. Uuuuh. Stenen ska krossas, vilket jag tror kommer göra skitont oavsett vad någon säger och oavsett lugnande och smärtstillande. Men sen ska stenen, som blivit flera stenar kissas ut. Den ska färdas genom urinvägarna, hela vägen ut och inte går det bra att bara låta dom följa med ut i avloppet. De ska i en sil, ner i en förpackning och skickas in för analys! Hoppas de bara behöver en sten, för inte fan tänker jag kissa i en sil i flera dagar! USCH!!

Nog om min sten! Igår var det iaf fredag vilket innebar helg när arbetsdagen var slut. Jag och Sonja hade bestämt kräftskiva men fick ändra planerna då hon skulle åka tidigt imorse. Så vi tog oss till McDonalds, sen följde jag med dom till hennes föräldrar så hon kunde få lamporna på bilen bytte innan resan. Medan herrarna fixade det så satt vi andra inne och fikade :) Mysigt!

Sonja var så snäll att jag fick kräftorna med mig hem, så dom åt jag upp igårkväll. Fick bli mitt fredagsmys det. Här behövs inge chips, godis eller nåt. Det räcker med ett kilo kräftor. Gott var det! Dock så är det inte lika gott att fortfarande känna smaken av dom i munnen! Uhää! Men det går väl över när det är dags för frukost, o dags har det varit ett tag nu, men måste skriva klart först.

Idag var planerna att jag skulle dra upp på stan, medlet jag köpte att duscha med före behandlingen behövdes inte längre. Hade fått en gammal broschyr, så jag ska försöka charma brallorna av kassörskan så jag får lämna tillbaks det trots att öppet köpt gått ut med en dag! Efter stan skulle jag möta upp några från jobbet, så skulle vi äta lite tacos och så, men Angelica, som vi skulle vara hos mår inge bra, så det blev inställt. Stackarn!

Men jag får nog ta min resa upp på stan ändå, bussen går 12.55. Jag är framme vid 13.10, bussen stannar nästan vid apoteket, sen går bussen tillbaka vid 14, så får väl sitta och vänta. Men kan ju inte vänta en evighet efter att öppet köpt redan löpt ut med att försöka lämna tillbaka det. Det är ändå 160:- på ingenting, vad ska jag med den där skiten till? Förresten får jag även äta innan behandlingen, fick jag inte enligt broshyren heller, men hon sa åt mig att äta en ordentlig frukost, tack för det säger jag!

Ja så idag blir det en fram-och-tillbaka-resa upp på stan. Sen hem och bara ta det lugnt. Imorgon blir det en färd in till Örebro. Träffa min underbara syster för en tur på stan! Yey! Sandra skulle också följa med, så det blir vi tjejer på stan! :D WIHO! Får se vad för skoj man kan hitta, har iaf bestämt mig för att unna mig ett eller två nya nagellack! För det är en sak som är säker, nagellacket är inte snyggt såhär efter kräftätandet igår. HAH!

När vi är klara på stan kommer pappa och hämtar mig, så blir det mathandling och skjuts hem till mig :) Lovely!

Men det var väl allt för den här gången.
Ha det! :)





Du är förevigt i mitt hjärta. Saknar dig. När mina tankar och drömmer tar sig till dig, så är tårarna inte långt borta.
Önskar du kunde komma tillbaka till oss. Kan inte ens beskriva hur det skulle kännas. Vill träffa dig igen. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0