Jag är knäpp, jag vet!

Det blev lite ändrade planer idag. Stackarn Linda fick huvudvärk så vi ställde in Ica-körningen, och det har gått bra ändå :) Tog mig en promenad ner till Lasarettet där de har en minuten, tog ut minus på kortet och ska snart gå ner till Konsum och handla! Såg även i mitt pantskåp att jag hade extremt mycket pant, så den får också följa med, vilket betyder att jag lätt ska kunna köpa det jag behöver på Konsum :)

Jag är ganska knäpp, jag vet det. Pappa brukar få panten av mig hela tiden när skåpet börjar bli fullt. Och vet ni varför? Jag tycker det är pinsamt att panta! Det är helt sjukt, förstår inte varför. Har inga problem att åka till affären och köpa 20st 2-liters Coca Cola, men att sedan gå och panta så många flaskor tycker jag är asjobbigt! Men nu när pengarna tryter den här månaden, så får man ta sig i kragen och gå ner med panten iaf. Och så klart har jag väntat så länge som möjligt, det är mörkt ute och förhoppningsvis inte så många i affären, man måste tänka lite smart! :P

Förutom min promenad till Lasarettet idag har jag även hunnit med att "dansa" ut julen. Oja! Januari är inte ens slut än och jag har packat ner alla julsaker. Det är extremt tidigt för att vara jag, därför jag från början inte tänkte pynta alls eftersom jag inte tar mig för att packa ner sakerna :P Men för många nätter har jag störts i min sömn av att katterna leker med julsakerna så nu fick det vara nog!

Det enda som är kvar är pepparkakshuset, men det kan jag inte brascha själv, så det får stå tills på lördag när pappa kommer. Och sen är det lite kylskåpsmagneter kvar. Annars är allt nerpackat! Yes! :) Känns skönt faktiskt.

Men nu ska jag inte hålla mig själv tillbaka genom att skriva här som undanflykt för att inte gå till affären.

Nu är det dags!
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0