Sen natt!

Det blev lite ändrade planer igår, inget Bones inte! Satte igång att bränna på en gång istället, det kan ju ta lite tid, och ibland vill ju datorn inte riktigt göra som jag vill! Så det var tur att jag gjorde det! :) Började med att spela lite Wii samtidigt, äntligen hittade jag stjärnan jag letat efter så länge :P

Spelade kanske typ en timma eller två, sen tänkte jag att jag skulle hitta på något annat så det fick bli två avsnitt av Navi NCIS, länge sen jag kollade på det! Hade ingen aning om var jag var någonstans, så fick läsa kommentarerna om varje avsnitt för att se om jag kände igen något :) Klockan blev 02.30 innan jag gjorde mig iordning för sängen. Dumt jag vet, men aja!

Vaknade strax efter 10 imorse. Det var bara kliva upp, varför vänta till klockan skulle ringa vid 11? Gick upp, satte igång med disken på en gång, så nu är den klar :) Har även bränt klart de sista skivorna. Nu tänkte jag mig väl att äta lite frukost, har inte gjort det än som vanligt på helgen blir det sen frukost! Så tänkte jag mig det där Bones avsnittet till frukosten, sitter ju inte helt fel :) Har dock inte kommit på vad jag ska äta än, får kolla skåpen!

När Bones är slut och frukosten uppäten så blir det att gå ut med soporna, sen gå till Konsum. Handla lite. Sen ska jag försöka orka mig iväg till Minuten som ligger ända borta vid Lasarettet, urk, vetefan om jag orkar gå, men skulle behöva! Och så ska man gå tillbaka också, vilken bök! :P

Planerna ligger väl lite att ta bussen till ICA imorgon, handla lite nödvändigheter typ som kattmat eftersom den är tyyyp slut ;) Men ska jag hinna allt är det väl bäst jag sätter igång, för vid tre bär det av till Linda :)

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0