Sen jag kom hem.

Det blev som jag trodde, inte lika många inlägg när jag väl kommit hem. Men i fredags kom jag iaf hem. Tror jag var hemma vid 12-13 någon gång. Gjorde min vanliga rutin när jag kommer hem, tända alla lampor och när jag tände lamporna i vardagsrummet så gick proppen. Välkommen hem lixom. Bara krångla sig upp på en stol och byta propp. Orkade inte göra så mycket när jag kom hem. Ringde lite folk för att berätta att jag var hemma, sen gick jag och la mig.

Pappa ringde strax före 17 och berättade att han fått igång bilen så han var på väg. Jippi! Då var det lika bra att kliva upp, sätta på kaffe åt pappa och vänta. Smärtan hade gått ner så det gjorde inte lika ont. Först tänkte vi bara sitta hemma hela kvällen, men eftersom smärtan var ok så passade vi på att åka iväg och handla. Hade ingenting hemma så det var skönt att storhandla. Dock så var det extremt jobbigt att gå ute och jag kommer inte ur bilen själv, så pappa fick gå runt och hjälpa mig ur ^^ Bestämde mig för att bjuda pappa på kinamat, för hade ingen lust att ställa mig och laga mat. Kan säga att vi ångrade oss lite, det var gott, så det var inte det. Men väntan på maten var LÅNG. Tror vi stod och väntade på maten i över 30 minuter. Herregud. Ibland kan man tro att hon är ensam där, att hon står och tar emot beställningar och sen går in och lagar maten själv också.

Vi kom hem till slut iaf. Åt mat, packade upp alla varor och såg slutet på Idol. Kollade även det vi hann på filmen Fantastic 4 som gick på trean. Sen var det såå dags att sova. Skönt att få sova en hel natt i sin egen säng. Underbart faktiskt! Första natten gick även bra, tog alvedon innan sängdags och slapp vakna med smärta.

I lördags gjorde vi saffransbullar och knäck. Jag hjälpte till så mycket jag kunde. Gott blev det iaf! Sen gjorde vi något jag varit sugen på länge, pannkakor! Mums. Efter det åkte pappa hemåt. Jag kollade ikapp på mina serier och försökte ta det så lugnt som möjligt. Kände att jag inte tagit det så lugnt som jag skulle behövt.

Det kände jag av igår natt kan jag säga. Usch. Vaknade vid 5 på morgonen med oootrolig smärta. Gick upp och kissade utifall det var trycket som gjorde det, men nej det hjälpte inte. Tog smärtstillande och försökte sova. Men nej, gjorde fortfarande ont. Gick upp och kissade igen, gick runt lite och smärtan började gå ner. Skönt. Så jag gick och la mig igen och vaknade inte förrän strax före 11. Då var smärtan fortfarande ok.

Meen smärtan kom tillbaka framåt 12, aj aj aj! En liten stund senare kom Sonja och hjälpte mig byta förband, det de satte på på sjukhuset var så himla stort och gjorde att man kände det hela tiden, inte skönt. Smärtan gick ner efter ett tag. Hon hade med sig en kompis över också. Och vi alla tre satt/stod och pratade lite skit ett tag, sen åkte de hem.

Jag fortsatte kolla på cityakuten och smärtan kom tillbaka, igen! Hallåå! Nu fick det bli lite andra smärtstillande, de jag hämtat ut på recept. Ringde avdelningen jag låg på när jag var på sjukhuset, fanns ju ingen läkare där på söndagar så klart så fick prata med en sköterska, hon hänvisade mig att ringa Urologmottagningen idag. La mig och kollade på TV. Sedan åt jag mat! Resterna från kinamaten i fredags, det var fortfarande gott :)

Inatt har jag som tur är lyckats sova igen, känner en molande värk men slipper den akuta värken iaf. Peppar peppar. Nu väntar på jag på att de ska ringa upp mig från Urologmottagningen, så länge jag har såhär ont kan jag inte jobba. Blev inte sjukskriven, men kunde ringa om jag fortfarande hade ont. Jag vill ju jobba, så jag hoppas smärtan går över snart. Känner mig, förutom smärtan, redo att jobba! Det är tråkigt att gå hemma!

Vi får se vad dom säger. Ska iaf ta bort stygnet på torsdag.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0