Påsktårta:)

Haft en trevlig dag på jobbet, och inte förstördes dagen av snöoväder när man skulle gå, nej tur var väl det!
Hade turen att det var så pass lugnt att jag fick kompa. Tycker om o kompa! Vet inte vad det är med mig, förr gjorde jag aldrig det, men nu tycker jag det är värt det. Att komma från tidigare än det är tänkt. Komma hem, ta det lugnt, eller om det är så att jag har något planerat; komma igång tidigare. Sällan jag inte har något planerat nu för tiden känner jag. Men det är en rolig hobby och det är bara kul :D

Igår blev det ju en tårta till Lisas mamma som har fyllt år. Och idag blev det en tårta till Susanne som ville ha med sig en tårta till påskfirandet imorgon. Den är lite söt :)


En påskhare sitter och vilar efter att ha letat ägg i evigheter, den andra gräver för fullt i tårtan för att hitta det försvunna ägget. Kycklingarna sitter och pratar med varandra, och försöker komma fram till var de ska leta någonstans. :) Tårtan är fylld med dumlefluff och ahlgrensbilarfluff!

Imorgon blir det 6 timmar övertid. Vi blev beordrade 20 timmar övertid och fick placera ut den där det passade en själv bäst, och jag har bara 6 timmar kvar, och har ingen annan dag att placera ut det på än imorgon. Så in på påskafton för lite övertid får bli minsann :) Sen väntas tre  underbart härliga LEDIGA dagar! Spänd inför tisdag!

Hoppas ni har en trevlig påsk so far, och att den bara blir bättre!
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0