Bye Dora, Hello Kitty :)

Det går sällan en ledig dag utan att jag gör något som har med bakning eller modellering att göra. Det har visst blivit så på senaste tiden har jag märkt! ;) Men det gör inget. För det är kul! Och ska man ändå se på serier så kan man modellera lite. Och slänga ihop lite tårtbottnar går ju fort. Även att göra lite frosting. ;)

Så dagen har bestått i att göra två tårtbottnar inför nästa helgs två tårtor jag ska göra. De ligger nu i frysen och väntar på att få komma ut igen och fyllas med god fyllning. Har även gjort klart alla dekorationer båda till dom två tårtorna och till nästkommande två tårtor. Känns skönt att ha det gjort :)

Slängde precis ihop lite nougatfrosting och spritsade ut på några cupcakes jag tog ur frysen tidigare. Och så har jag gjort några blommor som fick pryda dessa godingar. :)

Det är så kul att leka med olika färger och nyanser och se vad som passar bra ihop. Och idag har jag verkligen hittat färger som passar asbra tillsammans. Jag är toppennöjd! Blir kul att se slutresultatet när dekorationerna är på tårtorna sen :)

Igår när jag kom hem från jobbet så stod Dora på schemat. Dora utforskaren hade jag aldrig hört talas om förut, men jag skulle göra ett försök att modellera henne. Jag kan säga er att hon ligger så fint i soporna just nu, eller det som skulle föreställa henne iaf. Blev lite fel med proportionerna och nej, det får bli ett senare projekt :P Det fick bli Hello Kitty istället och då var det passande med statusuppdatering på Facebook med "Bye Dora, Hello Kitty". Det funkar ju det med till en tjej som fyller 2 :)

Ni har ju hört om missödet med min kamera, att den åkte kaboom in i köksskåpet. Men jag kan glatt berätta att jag vann en ny kamera på jobbet i veckan! Kan ju inte vara mer lyckosamt! Men den gamla funkar ju fortfarande, så det kommer nog dröja ett tag innan jag orkar lära mig en ny kamera hah! ;)

Aja. Nu kommer det lite bilder från helgens fixande. Ska se lite mer serier innan det är läggsdags.
Imorgon ska jag iväg och hälsa på hos Linda med familj, ska bli riktigt trevligt! :)








Kommentarer
Postat av: VicAra

Sjukt söta hello kittisar!

2012-02-21 @ 21:48:09
URL: http://twitter.com/2qf4

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0